-
Το μεταφέρω εδώ, από εδώ.
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εμένα δεν με νοιάζει αν με γουστάρει ο γκόμενα γι' αυτό που είμαι. Με νοιάζει να γουστάρω ΕΓΩ την γκόμενα γι' αυτό που είναι (δηλαδή ωραία... ).
Άλλη φιλοσοφία, τι να κάνεις...
Λυπάμαι που στο λέω αλλά ΔΕΝ το πιστεύεις αυτό που λες...Σε διαβεβαιώ με προσέγγιση 99.9999% ότι μόλις καταλάβεις ότι μια γκόμενα την ενδιαφέρεις αποκλειστικά και μόνο για το πορτοφόλι σου θα τη σουτάρεις πάραυτα...
Απλά ελπίζεις ότι θα σε πλησιάσει κάποια για το πορτοφόλι σου και μετά θα μείνει μαζί σου για κάτι άλλο, αυτό δεν πειράζει, συγχωρείται...Επειδή βέβαια πότε σχεδόν δεν είσαι σίγουρος γιατί μένει κάποια μαζί σου ΠΑΝΤΑ θα ελπίζεις ότι είναι για το κάτι άλλο ....Αν όμως ο καλός θεούλης σε διαβεβαίωνε ότι αυτή κοιτάζει ΜΟΝΟ το πορτοφόλι σου, ούτε για 5 γ@μησ@κια δεν θα την κρατούσες κι ας λες ό,τι θέλεις τώραΕπίσης επειδή δεν σε έχει πλησιάσει γκόμενα για τα λεφτά σου και βλέπεις άλλους τριγύρω που με τα φράγκα και μόνο να πήζουν στο μ@νί νομίζεις ότι αυτό είναι ωραίο και ευχάριστο : Αμ δε, όλοι αυτοί αντιθέτως ταλαιπωρούνται από το σύμπλεγμα 'μήπως ρε με θέλει μόνο για τα φράγκα;' και παρακαλάνε την παναγίτσα να τους δώσει ένα τρόπο να μπορούν να το μάθουν...Ίδιο φαινόμενο με τις γκόμενες ασχημόπαπα σε μικρή ηλικία, οι οποίες μεταμόρφώνονται σε ωραιότατες γυναίκες αργότερα...Όταν ήταν άσχημες έλεγαν : 'Αχ πόσο ωραία θα ήταν οι άντρες να με ήθελαν μόνο για την εμφάνισή μου και να με κοίταγαν και να ονειρεύονταν μόνο πως θα με γ@μήσουν : ευτυχία'...Μόλις αυτό συμβεί έντρομες θέλουν να πουλήσουν πνεύμα και καλλιέργεια και ξεχνούν αυτά που εύχονταν λίγο παλαιότερα και τρέμουν στην ιδέα ότι τις βλέπουν ΜΟΝΟ σα σκεύος ηδονής
Έτσι κι εσύ αν ποτέ σου συμβεί να πήξεις στο γκομενάκι λόγω οικονομικής κατάστασης θα ψάχνεσαι σαν τον παλαβό να βρεις ποια στο καλό δεν κοιτάει τα λεφτά σου...ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ
KOUTSAN
Γιάννη μου, καλέ μου, καλά τα λες (κι ας βάζεις παντού διπλά εμότικον και πρέπει να τα ...σβήνω!).
-Δεν με έχει πλησιάσει ΠΟΤΕ γκόμενα για τα λεφτά μου, όπως σου είπα δυστυχώς, δεν είχα την τύχη-ατυχία να γνωρίσω πολλές χαζές γκόμενες! Δεν θα με πείραζε κάποια αρκετά ανόητη, να νομίζει πως έχω λεφτά και να έρθει σε μένα!-Δεν είπα εγώ πως θα κρατούσα κάποια μια ζωή, αν με ήθελε για τα όποια λεφτά μου. Ενα μαμησάκι πάντως (και μερικά παραπάνω...) θα της το ριχνα, για να την ευχαριστήσω για τον κόπο της. Αυτό, το θεωρώ πολύ δίκαιο...
-Το ιδανικό είναι να πήζεις στο μ υνί ανεξαρτήτως λόγων! Γενικώς, να μην ξέρεις από πού σου 'ρχεται. Τώρα, επειδή αυτό συμβαίνει κατά 99% σ' αυτούς που έχουν τα λεφτά (και σε κάποιους άλλους, αλλά η ποιότητα είναι μάλλον πεσμένη... ), είναι λογικό να το εύχεται κάποιος...
-Το να φτάσω στο σημείο βέβαια να με θέλουν οι γκόμενες για τα λεφτά μου, δεν...με ανησυχεί καθόλου! ΑΝ ποτέ φτάσω, μάλλον θα είμαι αρκετά μεγάλος, οπότε...πάλι θα το θεωρώ δικαιότατο!
Αυτές για τα λεφτά, εγώ επειδή είναι ωραία μ υνιά!
Κάτι παραπάνω από δίκαιο δηλαδή...
-Προς το παρόν, τα οικονομικά μου με αφήνουν να κοιμάμαι ήσυχος! Αποκλείεται να βρεθεί κάποια τόσο ηλίθια να με θέλει για τα λεφτά μου! -
Το πόσο χαζή ή έξυπνη είναι μία γυναίκα, ή ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, είναι συνάρτηση του πόσο έξυπνος είσαι εσύ φίλε Γρηγόρη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το πόσο χαζή ή έξυπνη είναι μία γυναίκα, ή ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, είναι συνάρτηση του πόσο έξυπνος είσαι εσύ φίλε Γρηγόρη.Όχι, είναι συνάρτηση του πόσο έξυπνος είναι ο koutsan!
Για μένα υπάρχουν ελάχιστοι χαζοί άνθρωποι εκεί έξω. Σαφώς λιγότεροι από τους άσχημους. Η πιθανότητα να πέσω σε ...χαζή λοιπόν, κάθε άλλο παρά μού ταράζει τον ύπνο... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το πόσο χαζή ή έξυπνη είναι μία γυναίκα, ή ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος, είναι συνάρτηση του πόσο έξυπνος είσαι εσύ φίλε Γρηγόρη.
Όχι, είναι συνάρτηση του πόσο έξυπνος είναι ο koutsan!
Για μένα υπάρχουν ελάχιστοι χαζοί άνθρωποι εκεί έξω.Στα λόγια μου έρχεσαι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι, είναι συνάρτηση του πόσο έξυπνος είναι ο koutsan!
Για μένα υπάρχουν ελάχιστοι χαζοί άνθρωποι εκεί έξω.Στα λόγια μου έρχεσαι.
Μα ακριβώς: εσύ μπορεί να με λες τώρα χαζό, αλλά όπως βλέπεις, για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα!
Εμείς που ανήκομεν στο 95% (συγνώμη, αλλά μέχρι αποδείξεως του εναντίου, βάζω κι εσένα μέσα, μόνον ο koutsan είναι στο υπόλοιπο 5% απ' όσους έχω γνωρίσει... ), δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι: η χαζομάρα μας είναι δεδομένη.
Το μόνον που έχουμε να φοβηθούμε , είναι η ασχήμια.Γι' αυτό καλό μου Kid, να προσέχεις!
-
Εφόσον δέχεσαι ότι η εξυπνάδα είναι υποκειμενική, γιατί δεν δέχεσαι το ίδιο και για την ομορφιά? Είναι (και) θέμα εμπειριών του καθενός.. Εσύ που πηδάς φίνα κωλαράκια, θεωρείς ωραίο ένα κωλαράκι που ανήκει σε 20χρονο, ο 70άρης θεωρεί ωραίο κωλαράκι ένα κωλαράκι που μπορεί να ανήκει σε μια 35άρα.
replace 'κωλαράκι' with οποιοδήποτε-γυναικείο-σημείο-ή-ακόμα-και-με-ολόκληρη-γυναίκα και θα δεις ότι έχω δίκιο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εφόσον δέχεσαι ότι η εξυπνάδα είναι υποκειμενική, γιατί δεν δέχεσαι το ίδιο και για την ομορφιά? Είναι (και) θέμα εμπειριών του καθενός.. Εσύ που πηδάς φίνα κωλαράκια, θεωρείς ωραίο ένα κωλαράκι που ανήκει σε 20χρονο, ο 70άρης θεωρεί ωραίο κωλαράκι ένα κωλαράκι που μπορεί να ανήκει σε μια 35άρα.replace 'κωλαράκι' with οποιοδήποτε-γυναικείο-σημείο-ή-ακόμα-και-με-ολόκληρη-γυναίκα και θα δεις ότι έχω δίκιο.
Η εξυπνάδα είναι αντικειμενικότατη, από συνάγεις το συμπέρασμα πως είναι υποκειμενική;
Απλά, η ομορφιά είναι περισσότερο μετρήσιμη με φυσικό τρόπο (βλ. αναλογίες), ενώ για την εξυπνάδα, θα καταφύγεις σε τεστ μάλλον συγκριτικά... Εκεί επαφίεται και κάποια υποκειμενικότητα φυσικά, αλλά αυτή εμπεριέχεται στο...concept: κάποιος είναι άσχημος, όχι γιατί υπάρχουν όμορφοι, είναι άσχημος γιατί απέχει κατά πολύ από τις ιδανικές αναλογίες (αυτές που αρέσκεται το μάτι μας να βλέπει).
Ο έξυπνος, μάλλον υπάρχει όταν υπάρχουν και οι χαζοί, άρα...χμμμμ...ίσως να είναι σαφώς 'υποκειμενικότερη' η εξυπνάδα.Όσο για τα κωλαράκια, τα έχεις μπερδέψει εντελώς: ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, τα ίδια κωλαράκια θέλουν να πηδάνε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το θέμα είναι ότι δεν τα καταφέρνουν όλοι! Και ο 70άρης, το 20άχρονο θα ήθελε, αλλά στην αναβροχιά...
Γι' αυτό, να γίνετε Briatore , να πηδάτε ό,τι θέλετε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εφόσον δέχεσαι ότι η εξυπνάδα είναι υποκειμενική, γιατί δεν δέχεσαι το ίδιο και για την ομορφιά? Είναι (και) θέμα εμπειριών του καθενός.. Εσύ που πηδάς φίνα κωλαράκια, θεωρείς ωραίο ένα κωλαράκι που ανήκει σε 20χρονο, ο 70άρης θεωρεί ωραίο κωλαράκι ένα κωλαράκι που μπορεί να ανήκει σε μια 35άρα.
replace 'κωλαράκι' with οποιοδήποτε-γυναικείο-σημείο-ή-ακόμα-και-με-ολόκληρη-γυναίκα και θα δεις ότι έχω δίκιο.
Η εξυπνάδα είναι αντικειμενικότατη, από συνάγεις το συμπέρασμα πως είναι υποκειμενική;
Απλά, η ομορφιά είναι περισσότερο μετρήσιμη με φυσικό τρόπο (βλ. αναλογίες), ενώ για την εξυπνάδα, θα καταφύγεις σε τεστ μάλλον συγκριτικά... Εκεί επαφίεται και κάποια υποκειμενικότητα φυσικά, αλλά αυτή εμπεριέχεται στο...concept: κάποιος είναι άσχημος, όχι γιατί υπάρχουν όμορφοι, είναι άσχημος γιατί απέχει κατά πολύ από τις ιδανικές αναλογίες (αυτές που αρέσκεται το μάτι μας να βλέπει).
Ο έξυπνος, μάλλον υπάρχει όταν υπάρχουν και οι χαζοί, άρα...χμμμμ...ίσως να είναι σαφώς 'υποκειμενικότερη' η εξυπνάδα.Όσο για τα κωλαράκια, τα έχεις μπερδέψει εντελώς: ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, τα ίδια κωλαράκια θέλουν να πηδάνε, ανεξαρτήτως ηλικίας. Το θέμα είναι ότι δεν τα καταφέρνουν όλοι! Και ο 70άρης, το 20άχρονο θα ήθελε, αλλά στην αναβροχιά...
Για τον Koutsan που ανήκει στο 5%, το 95% είναι ηλίθιο. Για εμένα που ανήκω στο πάνω 50% του 95%, μόνο το 42.5% είναι ηλίθιο, etc etc. Elementary dear Watson.
Το ότι θα ήθελε το 20χρονο ο 70άρης, δεν σημαίνει ότι το κωλαράκι της 35άρας του φαίνεται άσχημο. Αντίστοιχα του Briatore μπορεί ο καλύτερος κώλος που έχεις πηδήξει εσύ, να του φαίνεται άσχημος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για τον Koutsan που ανήκει στο 5%, το 95% είναι ηλίθιο. Για εμένα που ανήκω στο πάνω 50% του 95%, μόνο το 42.5% είναι ηλίθιο, etc etc. Elementary dear Watson.
Το ότι θα ήθελε το 20χρονο ο 70άρης, δεν σημαίνει ότι το κωλαράκι της 35άρας του φαίνεται άσχημο. Αντίστοιχα του Briatore μπορεί ο καλύτερος κώλος που έχεις πηδήξει εσύ, να του φαίνεται άσχημος.
Το τι πιστεύει ο koutsan ή εγώ, δεν σημαίνει πως είναι η πραγματικότητα! Ετερον εκάτερον! Όλα αυτά που λες είναι ερμηνείες που κάνουμε εμείς, κατά πως μας βολεύει. Δεν σημαίνει πως είναι και σωστές!
Τα άλλα που λες για τα κωλαράκια, δεν αποδεικνύουν κάτι άλλο, παρά το συμβιβασμό, που οι περισσότεροι είμαστε αναγκασμένοι να κάνουμε: δεν μπορούμε να έχουμε αυτό που θέλουμε και παίρνουμε ό,τι μπορούμε (πλην Briatore, που παίρνει ό,τι γουστάρει! ).
-
Μα εφόσον δεν μπορείς να παρουσιάσεις αντικειμενικά και αδιάψευστα κριτήρια που να μην είναι αμφισβητίσιμα από κανέναν (αυτά που έβαλε ο skye είναι γενικά, δεν είναι '0.7 άρα όμορφη') τότε η ομορφιά -και η εξυπνάδα- είναι υποκειμενικά. Μπορεί η κοπέλα μου να είναι θεά για μένα και μπάζο για σένα. Εγώ την βρίσκω όμορφη, εσύ όχι. Είναι όμορφη ή όχι?
Ακόμα και τα IQ test που κυκλοφορούν σου δίνουν έναν αριθμό, δεν δικαιολογούν γιατί με IQ πάνω από 90 είσαι έξυπνος.
Όμορφος-καλός-έξυπνος-μεγάλος-γρήγορος etc και τα αντίθετα τους, είναι υποκειμενικά, μη μετρήσιμα και πολλές φορές μη συγκρίσιμα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μα εφόσον δεν μπορείς να παρουσιάσεις αντικειμενικά και αδιάψευστα κριτήρια που να μην είναι αμφισβητίσιμα από κανέναν (αυτά που έβαλε ο skye είναι γενικά, δεν είναι '0.7 άρα όμορφη') τότε η ομορφιά -και η εξυπνάδα- είναι υποκειμενικά. Μπορεί η κοπέλα μου να είναι θεά για μένα και μπάζο για σένα. Εγώ την βρίσκω όμορφη, εσύ όχι. Είναι όμορφη ή όχι?Δεν το γνωρίζω. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή αποδεδειγμένος αντικειμενικός τρόπος μέτρησης που να γνωρίζω. Θεωρώ πως είναι μετρήσιμο όμως, γιατί η ομορφιά δεν είναι τόσο υποκειμενική όπως λες. Είναι για ΣΕΝΑ υποκειμενική, γιατί έχεις...σοβαρό λόγο γι' αυτό (να νιώθεις καλά μαζί της...). Για ένα παρατηρητή άσχετο, μπορεί να είναι αντικειμενικότατη.
Ακόμα και τα IQ test που κυκλοφορούν σου δίνουν έναν αριθμό, δεν δικαιολογούν γιατί με IQ πάνω από 90 είσαι έξυπνος.
Σαφώς. Και το άνω του 90 είναι αυθαίρετο. Από πειράματα που έχω κάνει, το 90 το πιάνεις και βάζοντάς τα στην τύχη! Αρα, εύκολα μπορώ να πω πως ακόμη και οι χαζοί των IQtests, είναι περισσότερο...άτυχοι, παρά χαζοί!
Η εξυπνάδα, είναι και πολύ φλου σαν όρος βέβαια. Καθώς, δύσκολα μπορείς να μου ορίσεις, τι είναι έξυπνο. Τι είναι όμορφο, ορίζεται σαφώς πιο εύκολα...
Όμορφος-καλός-έξυπνος-μεγάλος-γρήγορος etc και τα αντίθετα τους, είναι υποκειμενικά, μη μετρήσιμα και πολλές φορές μη συγκρίσιμα.
Οχι, εδώ διαφωνώ. Είναι όλα μετρήσιμα, απλώς μας συμφέρει να μην τα μετράμε με ακρίβεια...
Εννοείται και είναι σχεδόν πάντα συγκρίσιμα, αλλά ούτε αυτό μας συμφέρει να το κάνουμε ενίοτε... (πχ koutsan vs. HF, δεν συμφέρει η σύγκριση στην εξυπνάδα... ).
-
Eμενα τα στανταρ μου ειναι μετρησιμα.
Βυζι που μπορω να χωρεσω στην παλαμη μου ειναι μη γαμησιμο (η ιδιοκτητρια)
Νυχι που ειναι αβαφο επισης
Τακουνι κατω απο 7 ποντους επισης.Κατα τα αλλα μουσουδα και σωμα στον ΜΟ και ειμαστε οκ
-
Το μαλλί πως το θες?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το μαλλί πως το θες?Λουσμένο και οπωσδήποτε ως τους ώμους.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Eμενα τα στανταρ μου ειναι μετρησιμα.Βυζι που μπορω να χωρεσω στην παλαμη μου ειναι μη γαμησιμο (η ιδιοκτητρια)
Νυχι που ειναι αβαφο επισης
Τακουνι κατω απο 7 ποντους επισης.Κατα τα αλλα μουσουδα και σωμα στον ΜΟ και ειμαστε οκ
-
delete
-
Μόλις τώρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας ξανθιά χτύπησε στην λεωφορολωρίδα μηχανή.
Ευτυχώς τίποτα σοβαρό.
Η ξανθιά όμως ζητάει και τα ρέστα.
Παράνομα ήσουν στην λεωφορολωρίδα μωρή... -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ευτυχώς τίποτα σοβαρό.
Παράνομα ήσουν στην λεωφορολωρίδα μωρή...Δεν επιτρεπεται μετα τις 21:00 ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ευτυχώς τίποτα σοβαρό.
Επιτρέπεται.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ευτυχώς τίποτα σοβαρό.
Επιτρέπεται.
Πάντως σίγουρα έφταιγε γιατί είναι ξανθιά...
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες