Το μεταφέρω εδώ, από εδώ.
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Εμένα δεν με νοιάζει αν με γουστάρει ο γκόμενα γι' αυτό που είμαι. Με νοιάζει να γουστάρω ΕΓΩ την γκόμενα γι' αυτό που είναι (δηλαδή ωραία... ).
Άλλη φιλοσοφία, τι να κάνεις...
Λυπάμαι που στο λέω αλλά ΔΕΝ το πιστεύεις αυτό που λες...Σε διαβεβαιώ με προσέγγιση 99.9999% ότι μόλις καταλάβεις ότι μια γκόμενα την ενδιαφέρεις αποκλειστικά και μόνο για το πορτοφόλι σου θα τη σουτάρεις πάραυτα...
Απλά ελπίζεις ότι θα σε πλησιάσει κάποια για το πορτοφόλι σου και μετά θα μείνει μαζί σου για κάτι άλλο, αυτό δεν πειράζει, συγχωρείται...Επειδή βέβαια πότε σχεδόν δεν είσαι σίγουρος γιατί μένει κάποια μαζί σου ΠΑΝΤΑ θα ελπίζεις ότι είναι για το κάτι άλλο ....Αν όμως ο καλός θεούλης σε διαβεβαίωνε ότι αυτή κοιτάζει ΜΟΝΟ το πορτοφόλι σου, ούτε για 5 γ@μησ@κια δεν θα την κρατούσες κι ας λες ό,τι θέλεις τώρα
Επίσης επειδή δεν σε έχει πλησιάσει γκόμενα για τα λεφτά σου και βλέπεις άλλους τριγύρω που με τα φράγκα και μόνο να πήζουν στο μ@νί νομίζεις ότι αυτό είναι ωραίο και ευχάριστο : Αμ δε, όλοι αυτοί αντιθέτως ταλαιπωρούνται από το σύμπλεγμα 'μήπως ρε με θέλει μόνο για τα φράγκα;' και παρακαλάνε την παναγίτσα να τους δώσει ένα τρόπο να μπορούν να το μάθουν...Ίδιο φαινόμενο με τις γκόμενες ασχημόπαπα σε μικρή ηλικία, οι οποίες μεταμόρφώνονται σε ωραιότατες γυναίκες αργότερα...Όταν ήταν άσχημες έλεγαν : 'Αχ πόσο ωραία θα ήταν οι άντρες να με ήθελαν μόνο για την εμφάνισή μου και να με κοίταγαν και να ονειρεύονταν μόνο πως θα με γ@μήσουν : ευτυχία'...Μόλις αυτό συμβεί έντρομες θέλουν να πουλήσουν πνεύμα και καλλιέργεια και ξεχνούν αυτά που εύχονταν λίγο παλαιότερα και τρέμουν στην ιδέα ότι τις βλέπουν ΜΟΝΟ σα σκεύος ηδονής
Έτσι κι εσύ αν ποτέ σου συμβεί να πήξεις στο γκομενάκι λόγω οικονομικής κατάστασης θα ψάχνεσαι σαν τον παλαβό να βρεις ποια στο καλό δεν κοιτάει τα λεφτά σου...
ΣΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ
KOUTSAN
Γιάννη μου, καλέ μου, καλά τα λες (κι ας βάζεις παντού διπλά εμότικον και πρέπει να τα ...σβήνω!).
-Δεν με έχει πλησιάσει ΠΟΤΕ γκόμενα για τα λεφτά μου, όπως σου είπα δυστυχώς, δεν είχα την τύχη-ατυχία να γνωρίσω πολλές χαζές γκόμενες! Δεν θα με πείραζε κάποια αρκετά ανόητη, να νομίζει πως έχω λεφτά και να έρθει σε μένα!
-Δεν είπα εγώ πως θα κρατούσα κάποια μια ζωή, αν με ήθελε για τα όποια λεφτά μου. Ενα μαμησάκι πάντως (και μερικά παραπάνω...) θα της το ριχνα, για να την ευχαριστήσω για τον κόπο της. Αυτό, το θεωρώ πολύ δίκαιο...
-Το ιδανικό είναι να πήζεις στο μ υνί ανεξαρτήτως λόγων! Γενικώς, να μην ξέρεις από πού σου 'ρχεται. Τώρα, επειδή αυτό συμβαίνει κατά 99% σ' αυτούς που έχουν τα λεφτά (και σε κάποιους άλλους, αλλά η ποιότητα είναι μάλλον πεσμένη... ), είναι λογικό να το εύχεται κάποιος...
-Το να φτάσω στο σημείο βέβαια να με θέλουν οι γκόμενες για τα λεφτά μου, δεν...με ανησυχεί καθόλου! ΑΝ ποτέ φτάσω, μάλλον θα είμαι αρκετά μεγάλος, οπότε...πάλι θα το θεωρώ δικαιότατο!
Αυτές για τα λεφτά, εγώ επειδή είναι ωραία μ υνιά!
Κάτι παραπάνω από δίκαιο δηλαδή...
-Προς το παρόν, τα οικονομικά μου με αφήνουν να κοιμάμαι ήσυχος! Αποκλείεται να βρεθεί κάποια τόσο ηλίθια να με θέλει για τα λεφτά μου!