-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ηταν προστακτικη,αυτος που ανοιξε το θεμα αγορασε κασκάιΓράψε λάθος.
-
Ναι πήρα κασκάι!!! Τελικά βρήκα SUV 1600..... Υπήρχε και είναι τέλειο!!!!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ηταν προστακτικη,αυτος που ανοιξε το θεμα αγορασε κασκάιΤρελό γέλιο!
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Δεν ηταν προστακτικη,αυτος που ανοιξε το θεμα αγορασε κασκάι
Τρελό γέλιο!
Το ' ' δεν πηγαινε ουτε στο κασκάι ουτε στον Κωστα που το αγορασε ουτε στον φιλο που ρωτησε,ηταν για το ποσο διφορουμενο χωρις να το καταλαβω ηταν αυτο που εγραψα .
-
Ο χρήστης DANAOS_master έγραψε:
Τρελό γέλιο!
Εντάξει, μην τα παραλέμε... ημίτρελο ήταν.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τρελό γέλιο!
Εντάξει, μην τα παραλέμε... ημίτρελο ήταν.
Το 1/4 του γελιου ηταν αντε...
-
1/4 και 1/13 για να είμαστε ακριβείς!
Υπάρχει και από Ρουμανία βέβαια πλέον...
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ναι πήρα κασκάι!!! Τελικά βρήκα SUV 1600..... Υπήρχε και είναι τέλειο!!!!!!Καλοτάξιδο να είναι το αυτοκίνητο σου φιλε μου, αλλα το QQ 1600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SUV.
αρα παραμένει το αρχικο ερωτημα τοου θεματος για SUV 1600
Γνωμη μου ειναι οτι το dacia ειναι καλη περιπτωση, ειδικα με τον πετρελαιοκινητηρα 1500.
Εχω μονο μια επιφυλαξη για την ποιοτητα της καμπινας -
Δεν ξέρω πόσο SUV ήταν, αλλά απορώ γιατί δε βγάζει η Honda νέα γενια ΗRV. Ολοι οι ιδιοκτήτες του ήταν πολύ έως πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητο, είχε λογικές διαστάσεις, χώρους, ύψος από το έδαφος, δυνητική τετρακίνηση, καλό κινητήρα...
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Δεν ξέρω πόσο SUV ήταν, αλλά απορώ γιατί δε βγάζει η Honda νέα γενια ΗRV. Ολοι οι ιδιοκτήτες του ήταν πολύ έως πάρα πολύ ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητο, είχε λογικές διαστάσεις, χώρους, ύψος από το έδαφος, δυνητική τετρακίνηση, καλό κινητήρα...Σωστό αυτό με το χόντα, γιατί;;;;
Πάντως τα SUV είναι μια κατηγορία χωρίς συγκεκριμμένα χαρακτηριστικά, κάποιος τα ονόμασε έτσι.... τώρα της μόδας είναι τα κροσοβερ κάποιος τα έβγαλε έτσι!!! Τι να πω......
SUV είναι οχήματα ελεύθερου χρόνου όλα τα οχήματα είναι και τέτοια δηλαδή τα χρησιμοποιούμε στον ελεύθερο χρόνο μας δηλαδή είναι όλα τα αμάξια εκτός τα εππαγγελματικά...... -
Πάντως τα SUV είναι μια κατηγορία χωρίς συγκεκριμμένα χαρακτηριστικά, κάποιος τα ονόμασε έτσι.... τώρα της μόδας είναι τα κροσοβερ κάποιος τα έβγαλε έτσι!!!
τα SUV καθως και τα crossover εχουν τετρακινηση
αλλιως τα πρωτα ειναι (περιπου) πολυμορφικά και τα δεύτερα (περίπου) stationWagon
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Πάντως τα SUV είναι μια κατηγορία χωρίς συγκεκριμμένα χαρακτηριστικά, κάποιος τα ονόμασε έτσι.... τώρα της μόδας είναι τα κροσοβερ κάποιος τα έβγαλε έτσι!!!
τα SUV καθως και τα crossover εχουν τετρακινηση
αλλιως τα πρωτα ειναι (περιπου) πολυμορφικά και τα δεύτερα (περίπου) stationWagon
A ok!!! Οπότε τι διαφορά έχουν τα SUV από τα crossover;
-
εχουν 4κινηση τα crossover?εχει το κασκαι 4κινηση?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχουν 4κινηση τα crossover?εχει το κασκαι 4κινηση?4κινηση εχει το 2λιτρο κασκαι. το 1,6 ειναι δυκινιτο.
-
δεν το ηξερα αυτο
-
Το qq το δίλιτρο είναι SUV και crossover , το 1600 που δεν είναι 4χ4 ανήκει σε άλλη κατηγορία;;;
Δεν μου είπατε και την διαφορά SUV και crossover..... -
Δομικές οι διαφορές μεταξύ των Suv και Crossover (http://en.wikipedia.org/wiki/Crossover_(automobile)) που δεν ξέρω αν ισχύουν πλέον, πέρα απο εμφανησιακές.
To QQ το θεωρώ είτε ως 2κίνητο είτε ως 4κίνητο Crossover ενώ αντίστοιχα το Xtrail είναι SUV.
Oι διαφορές πάντως στα περισσότερα είναι ακόμα και εμφανείς. -
Audi A4 station (υπάρχει και σε 4κινητο)
Audi A4 allroad ---> crossover
Audi Q5 ----> SUV
ίδιο πάτωμα, ίδιοι κινητήρες, 3 'διαφορετικά' αυτοκίνητα
-
Αντίστοιχα οι εκδόσεις Scout της Skoda κάνουν τα SW crossover!
To ίδιο και στην Subaru το Legacy SW και η έκδοση Outback.
Για μένα τα Xover είναι λίγο φουσκωμένα και υπερυψωμένα τετρακίνητα. Και τα πρώτα Forester μάλλον τέτοια ήταν αλλά τότε δεν είχε βγει το όνομα. Γενικά το όριο δεν ξέρω που το θέτουμε πχ το Yeti τί είναι;;
Τώρα τι είναι το BMW X6 είναι άλλη ιστορία που απλά θα μας μπερδέψει ακόμα πιο πολύ!Όμως δεν δέχομαι τα δικίνητα υπερυψωμένα (C3, Polo, Touran κλπ) ή ακόμα δικίνητα σουβοειδή (Yeti, Qashqai, RAV4) ως κροσόβερ.
-
Βέβαια, όλοι αυτοί οι διαχωρισμοί, απ' ότι φαίνεται λίγη σημασία έχουν για τον αγοραστή που σπεύδει...
Γιατί καλύπτουν πραγματικές ανάγκες με πολύ καλό τρόπο.
ΒΓΑΛΤΕ ΕΝΑ SUV 1600cc