-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
απο σωβρακα εχω πολαλ αλλα απο βιβλια μεχρι κομιξ -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
απο σωβρακα εχω πολαλ αλλα απο βιβλια μεχρι κομιξΜάλλον πράττεις άριστα και ως προς τα 2 σκέλη της πρότασης
-
'Αβύθιστος Σαμ' είναι το παρατσούκλι ενός γάτου που στο Β'ΠΠ θήτευσε σε 3 πλοία (1 γερμανικό και 2 βρετανικά), και επέζησε από τη βύθιση και των τριών!
-
Δεν ηταν αβυθιστος...απνιχτος ηταν....και μαλλον το πρωτο του αφεντικο ηταν ο μητσοτακης
-
Γουρλής ο γάτος, πριν τον πόλεμο ήταν στον Τιτανικό.
-
Αν είναι ή δεν είναι ο Θωμάς σπίτι.
-
για να λεει οτι τον παιρνει και μιλαει μαλλον σπιτι ειναι κ μιλαει στο τηλεφωνο
-
Άρα η ερώτηση είναι άχρηστη, και η μόνη χρησιμότητά της είναι να μας τα κάνει τσουρέκια...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Άρα η ερώτηση είναι άχρηστη, και η μόνη χρησιμότητά της είναι να μας τα κάνει τσουρέκια...Από τη στιγμή που είναι άχρηστη η πληροφορία είναι εντός θέματος.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν είναι ή δεν είναι ο Θωμάς σπίτι.το ποιός είναι αυτός ο Θωμάς, ξέρει κανείς;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Αν είναι ή δεν είναι ο Θωμάς σπίτι.
το ποιός είναι αυτός ο Θωμάς, ξέρει κανείς;
Έλα ντε. Δεδομένου ότι η τραγουδίστρια δεν έχει προτίμηση στους άντρες, αυτό είναι ύποπτο
-
Είπαμε, ξέρει ο Μάκης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είπαμε, ξέρει ο Μάκης.Ξέρω και εγώ!
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Είπαμε, ξέρει ο Μάκης.
Ξέρω και εγώ!
Ότι κι αν ξέρεις και γράψεις επ'αυτού, ένα είναι σίγουρο: ότι είσαι στη σωστή θεματική ενότητα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Είπαμε, ξέρει ο Μάκης.
Ξέρω και εγώ!
Ότι κι αν ξέρεις και γράψεις επ'αυτού, ένα είναι σίγουρο: ότι είσαι στη σωστή θεματική ενότητα
Μα γι' αυτό το λέω...
-
Τσενταρόμετρο...!
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252 -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=MJKktFsY1XY&feature=related' target='_blankAll time classic αυτή η σκηνή.
-
Αφού τράκαρε πήρε δίπλωμα οδήγησης!
Ένας υποψήφιος οδηγός, στην Μεγάλη Βρετανία, κατά την διάρκεια του τεστ οδήγησης κατάφερε να τρακάρει αλλά πέρασε και πήρε το δίπλωμα!Ο κύριος Gareth Purslow κατά την διάρκεια του τεστ οδήγησης και την ώρα που έβγαινε από ένα χώρο στάθμευσης χτύπησε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Έχοντας δημιουργήσει μια λακκούβα στο αυτοκίνητο του δασκάλου του ο 20-χρονος νεαρός συνέχισε αγέρωχος την οδήγηση!
«Δεν το πίστευα ότι πέρασα. Όταν χτύπησα το άλλο αυτοκίνητο είπα ότι εδώ τελείωσα αλλά ο δάσκαλος μου είπε να συνεχίσω,» είπε ο κύριος Gareth Purslow.
Έτσι λοιπόν μετά από μια ώρα που είχε διάρκεια το τεστ οδήγησης ο νεαρός πήρε το δίπλωμα με την πρώτη του φορά παρόλο που τράκαρε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
Πηγή: 'Εθνος
-
ο bruno senna στο γαλλικό gp2 κατάφερε να παρει την pole παρολο που στουκαρε στην τελευταια στροφή
(λες να είανι συγγενης??)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ο bruno senna στο γαλλικό gp2 κατάφερε να παρει την pole παρολο που στουκαρε στην τελευταια στροφήhttp://youtube.com/watch?v=0_2Ib1PrVTM' target='_blank
(λες να είανι συγγενης??)
είναι ανηψιός του μακαρίτη.
Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας