Mar 21, 2008, 6:24 PM

Ο χρήστης cosneo έγραψε:

....Θα σας πω όμως κάτι που μάλλον δεν ξέρεται.

Τα σύνολα κινητήρα και σασμάν δικαιούνται συμετοχή από την εταιρεία στην δαπάνη σε πιθανή βλάβη μέχρι και 5 χρόνια χωρίς ο πελάτης να πληρώνει δραχμή για επέκταση της εγγύησης.
Καταλύτες 5 χρόνια η 70000 χλμ για όλο το ποσό.
Αισθητήρες λ και υπολογιστές ψεκασμού 36 μήνες για όλο το ποσό.
Συμετοχή μέχρι τους 36 για όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
Λοιπόν για πιο μικρό χρόνο κάλυψης εγγύησης μιλάμε;

Αυτό ήθελε το εγοστάσιο να ισχύει όπως ισχύει σε όλο τον κοσμο.Αυτές τις οδηγίες πέρναμε από την ΜΑΒΑ και ότν πηγαίναμε να τα κάνουμε άλλα λογια.Όσοι από εμας την ψάχναμε για το καλό του πελάτη μας γιατί οι περισσότεροι...

Αν και δεν πολυκαταλαβα την τοποθέτηση σου, απο ότι έχω αντιλειφθεί ... με τίποτα να πιστέψω ότι στην Θεσ/νίκη λειτουργούσαν έτσι οι αντιπρόσωποι!!! Τέτοια εξυπηρέτηση είχαν και ίσως έχουν μόνο οι συγγενείς και φίλοι τους...
Εμένα και όλο τον κόσμο λίγο τον καίει το κακό ή το καλό της MAVA ... εγώ έχω να κάνω με τον εμπορο και όχι με τον εισαγωγέα ... Κανονικά θα επιβαλόταν τώρα παρά ποτέ να αλλάξουν και τους αντιπροσώπους ... Στην κακή εικόνα της στην Ελλάδα όσον αφορά τις πωλήσεις έχουν μερίδιο και οι τοπικοι εμποροι και οπως λειτουργούν ... Και άλλες εταιρίες έχουν 2 χρόνια εγγύηση αλλά δεν πάτωσαν ...

Αυτό που έχω με πλαγια γράμματα είναι από παλιότερη τοποθέτηση μου και είναι μία σύντομη περιγραφει του πραγματικού καθεστώτος που θα έπρεπε να ισχύει στο θέμα εγγυήσεις και είναι από έντυπο σεμιναρίου της ΜΑΒΑ στην οποία είχα παρακολουθήσει και εγώ.
Εγω΄στην ουσία λέω ότι όλο το σύστημα ήταν σάπιο και κυρίως ότι το ψάρι βρομάει από το κεφάλι!