-
καλά εάν είχα λινουξ ούτε το κινητό δεν θα βλεπε
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Όπως είπε ο αγαπητός Σπύρος.....ΤΩΡΑ!
φοβαται ρε, μαλλον ειναι ψιλοασχετος με το θεμα.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αγαπητέ μου φίλε Σπύρο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλά εάν είχα λινουξ ούτε το κινητό δεν θα βλεπεΠοιό?
Το motorola που έχεις?Σύνδεσέ το με το ατμοσίδερο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το motorola που έχεις? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όπως είπε ο αγαπητός Σπύρος.....ΤΩΡΑ!
φοβαται ρε, μαλλον ειναι ψιλοασχετος με το θεμα.
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αγαπητέ μου φίλε Σπύρο!
καγκουρες!
-
Ενα... ασυνήθιστο unboxing video του Samsung Omnia:
Καλοφτιαγμένο και έξυπνο το βίντεο
-
Καλό...
-
Κορυφαίο!!!
Τους άτιμους τι έφτιαξαν! -
Nokia 8800 Carbon Arte
Το μαυρο 8800 Arte μου αρεσε, αλλα οχι τοσο πολυ ωστε να παρατησω το 8600 Luna που εχω
Το 8800 Saphire Arte το θεωρουσα υπερβολικο....
Αυτο ειναι οτι πρεπει μαλλον
Εκτος κ αν επιμενουν στην τιμη.... τα 1.600$ ειναι υπερβολη!!! -
-
Μην πάς. Η Γλυφάδα είναι μακριά από τους Βούνους!
-
Mην πας! Θα έχει γλαρόσουπα στο μπουφέ!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μην πάς. Η Γλυφάδα είναι μακριά από τους Βούνους!Ακριβώς. Συν το ότι βρίσκω την γλώσσα της διαφήμισης γελοία. 'Να αποκτήσετε το iPhone που ονειρεύεστε';
Σιγά μην το βλέπουμε και στον ύπνο μας. Κάτι τέτοια γράφουν και στρέφουν τον κόσμο ενάντια στην εταιρία που όντως έφερε επανάσταση στην διάδραση μεταξύ χρήστη και συσκευής.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ακριβώς. Συν το ότι βρίσκω την γλώσσα της διαφήμισης γελοία. 'Να αποκτήσετε το iPhone που ονειρεύεστε';
Σιγά μην το βλέπουμε και στον ύπνο μας. Κάτι τέτοια γράφουν και στρέφουν τον κόσμο ενάντια στην εταιρία που όντως έφερε επανάσταση στην διάδραση μεταξύ χρήστη και συσκευής.
Εγω πολυ εξυπνη τη βρισκω τη γλωσσα της διαφημισης, αφου οι επιδειξιες το ονειρευονται (οι σωστοι χρηστες δεν μετρανε προφανως) αρα ξερουν πολυ καλα που χτυπανε τους εχουν παρει χαμπαρι
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ακριβώς. Συν το ότι βρίσκω την γλώσσα της διαφήμισης γελοία. 'Να αποκτήσετε το iPhone που ονειρεύεστε';
Εγω πολυ εξυπνη τη βρισκω τη γλωσσα της διαφημισης, αφου οι επιδειξιες το ονειρευονται (οι σωστοι χρηστες δεν μετρανε προφανως) αρα ξερουν πολυ καλα που χτυπανε τους εχουν παρει χαμπαρι
Kαταργηθηκε και η φοβερη εφαρμογη http://www.alleyinsider.com/2008/8/appl ... hing-aapl- γμτ
-
Πήρα το Motorola W377 με την επιδότηση, και μου έχει σπάσει ήδη τα νεύρα. 1-2 ερωτήσεις προς όσους γνωρίζουν, Τ9 υπάρχει στα μηνύματα και δεν το έχω δει ή τσάμπα παιδεύομαι; Η ώρα/ημερομηνία πώς αλλάζουν;
Το εγχειρίδιο χρήσης είναι για τα μπάζα και δεν έχω βγάλει άκρη με το μενού του. -
ωχ ωχ Μοτοφόλα;
δεν έχει Τ9 ενώ τα Μοτοφόλα έχουν ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ μενού σε κινητά EVER!
-
Mα πραγματικά, ποιός ηλίθιος το σχεδίασε αυτό το πράγμα;; Έκανα χοντρομλκία που το πήρα... Τουλάχιστον έχει ραδιόφωνο... ελπίζω να αποδειχτεί αξιόπιστο, και με κάποια σεβαστή αυτονομία... Νοσταλγώ ήδη το παλιό μου ελεεινό LG...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]