Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θα αλλάξω κινητό και προσανατολίζομαι στην αγορά του ΝΟΚΙΑ Ν82. Το έχει κάποιος από εσάς; Είναι τόσο καλό όσο φαίνεται από τις προδιαγραφές του; Επίσης, σχετικά με το GPS, έρχονται μαζί με την συσκευή το απαραίτητο πρόγραμμα και χάρτες για να το χρησιμοποιήσω ή θα πρέπει να αγοράσω κάτι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζοντας να μην ρώτησα κάτι ανόητο...
Αρχικα , τσεκαρε το θεμα της ακτινοβολιας (sar) .
Σαν συσκευη ειναι πολυ καλη , κατα τη γνωμη μου αξιζει τα λεφτα της . Σχετικα μεγαλη οθονη , κορυφαια καμερα (για κινητο) και ανοιχτο λειτουργικο symbian .
Για γνωμες χρηστων , νομιζω ο elteo το εχει .
Χαρτες μπορεις να βαλεις στο nokia maps αλλα μπορεις να βαλεις και πιο καλα προγραμματα οπως το garmin ή το Sygic .
Και εγω
Εχει wifi και καλο browser οποτε σερφαρεις ανετα,λιγο περιεργα πληκτρα που θελουν εξοικείωση ,πολυ καλη καμερα για κινητο.Τα νεα μοντελα εχουν διαφορετικο sar απο τα πρωτα(εχει 1,30 νομιζω πλεον).Το νοκια maps δεν ειναι και το καλυτερο προγραμμα ,εχει και κατι κολληματα κατι στιγμες ,αλλα βαζεις και αλλα προγραμματα πλοηγησης(εγω δεν τα καταφερα παντως ).Εχει εξοδο για τηλεοραση οποτε μπορεις ανετα να το κανεις video player ή να σερφαρεις απο εκει.Η μπαταρια του δεν κραταει και πολυ αν χρησιμοποιεις wifi gps συνεχεια.
Εγω το αγορασα τον Ιανουαριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Επισης πρεπει να αλλαξεις την εργοστασιακη καρτα μνημης γιατι ευθύνεται για τα περισσοτερα κολληματα του τηλεφωνου.