-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Χαρειτε οσο μπορειτε... μεχρι να μπει το Kid και ο Λαππας και θα αρχίσουν για το iPhone και ποσο τελειο ειναι το προγραματιστικο API του iPhone, και τι ωραιο κραμα αλουμινιου εχει το iPhone κλπ κλπ κλπ κλπ....
(ελα ελα... μηλαρακιδες, σας πειραζουμε λιγο... μην φορτωνετε)
Αν δεν έχει Ελληνικά από την πρώτη μέρα που θα διατίθεται επίσημα στην χώρα μας, μόνο καλά λόγια δεν πρόκειται να ακούσεις από εμένα για το iPhone.
Απο οτι με ενημερωσε insider στην Voda που εχω... θα εχει κανονικα Ελληνικα. Την αλλη εβδομαδα οι Voda employees θα περασουν iPhone week. Καλο θα ειναι...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
corsair άντε πάρτο το ρημάδι να το δούμε και απο κοντά!!Τεταρτη το πολυ Πεμπτη υπολογιζω να μου το φερει ο Courrier... Υπομονη. Παντως κατεβασα ηδη κανα 600mb σε software να του περασω
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
corsair άντε πάρτο το ρημάδι να το δούμε και απο κοντά!!
Τεταρτη το πολυ Πεμπτη υπολογιζω να μου το φερει ο Courrier... Υπομονη. Παντως κατεβασα ηδη κανα 600mb σε software να του περασω
τι θα του βάλεις ρε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τεταρτη το πολυ Πεμπτη υπολογιζω να μου το φερει ο Courrier... Υπομονη. Παντως κατεβασα ηδη κανα 600mb σε software να του περασω
τι θα του βάλεις ρε;
κατι ελαφρύ για να μην σέρνεται...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι θα του βάλεις ρε;
εεε οτι μπορω θα του βαλω... ειμαι large τυπος γενικα.... αν και νταξ εγω θελω μετρημενα πραγματα. Να σου πω το setup που θα του κανω εν ταχει:
- Για Navigation θα μπει το Garmin XT
- Για general GPS info (κατευθυνση/ταχυτητα/ υψομετρο) το GPS Tuner 5.3
- Το HTC Protect για emergencies (γαματο προγραμματακι της HTC)
- Sprite Backup
- Ολα τα PIM θα τα αναλαβει το Outlook το οποιο ειναι αριστο
- Για το ξυπνημα θα μπει το pTravel Alarm
- Windows Live Messenger
Skype - Coreplayer για να παιζει τα παντα
- Resco Explorer 2008
- και Resco Audio Rec για αυτοματη καταγραφη τηλεφωνικων συνδιαλεξεων
- Browsing και RSS θα χειριζεται ο προεγκατεστημενος OPERA που ειναι αστερι.
- και για Wifi Scan θα μπει το Ministumbler
αυταααααα.... νομιζω δηλαδη...
-
όχι ρε, βάλε και κάτι άλλο...
-
δεν παίρνεις ένα symbian Nokia λέω εγώ...
-
ααα ναι... και ενα προγραμμα για να διαβαζει το OBD2 του αυτοκινητου... heh
-
Πως γίνεται το HTC Touch Cruise να είναι ακριβότερο από το νεότερο HTC Touch Diamond ?
Είναι συλλεκτικό επειδή το έχει η αγία τριάς (spiros-kouk-HF) ?
-
παρτε ενα iPhone 3G βαλτε και ενα data/plan και θα δειτε θα ξεχασετε τα αλλα κινητα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παρτε ενα iPhone 3G βαλτε και ενα data/plan και θα δειτε θα ξεχασετε τα αλλα κινητα...αν εκανε μεχρι 250 ευρω θα το επαιρνα (αν κ ειμαι λιγακι κομπλεξικος και σιχαινομαι την apple )
παντως παραπανω δεν δινω -
Ο χρήστης skye έγραψε:
αν εκανε μεχρι 250 ευρω θα το επαιρνα (αν κ ειμαι λιγακι κομπλεξικος και σιχαινομαι την apple )
παντως παραπανω δεν δινωΚανε μια συνδεση μωρε
Τωρα για σκετη συσκευη , πολλα ζητας -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παρτε ενα iPhone 3G βαλτε και ενα data/plan και θα δειτε θα ξεχασετε τα αλλα κινητα...Γιατί; Αν πάρουμε ένα HTC με data plan, θα είναι ...πολύ χειρότερα;
Επιπλέον, πόσο κοστίζει το data plan; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
παρτε ενα iPhone 3G βαλτε και ενα data/plan και θα δειτε θα ξεχασετε τα αλλα κινητα...
Γιατί; Αν πάρουμε ένα HTC με data plan, θα είναι ...πολύ χειρότερα;
Επιπλέον, πόσο κοστίζει το data plan;Ενα data plan των 200-300mb ειναι στα 15 ευρω τον μηνα.
Αν θα παρεις ενα HTC δυστυχως θα εχεις ξεκλειδωτο BT οποτε θα μπορει να σε χακευει ο καθενας, θα μπορεις να στελνεις MMS οποτε θα χρεωνεσε παραπανω... ασε που θα μπορεις να τραβας και βιντεο με κινδυνο να το κανεις σε στρατιωτικη περιοχη και να σε μπουζουριασουν μεσα Για το οτι θα εχεις χιλιαδες προγραμματα για να καταστρεφουν το λειτουργικο.. δεν το συζηταμε καν... Ασε που αμα σου πεσει το HTC πιθανα να χασεις την μπαταρια... ενω με το iPhone... ειναι σφραγισμενη και οξυγονοκολλημενη...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPhone λοιπον
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γιατί; Αν πάρουμε ένα HTC με data plan, θα είναι ...πολύ χειρότερα;
Επιπλέον, πόσο κοστίζει το data plan;Ενα data plan των 200-300mb ειναι στα 15 ευρω τον μηνα.
Αν θα παρεις ενα HTC δυστυχως θα εχεις ξεκλειδωτο BT οποτε θα μπορει να σε χακευει ο καθενας, θα μπορεις να στελνεις MMS οποτε θα χρεωνεσε παραπανω... ασε που θα μπορεις να τραβας και βιντεο με κινδυνο να το κανεις σε στρατιωτικη περιοχη και να σε μπουζουριασουν μεσα Για το οτι θα εχεις χιλιαδες προγραμματα για να καταστρεφουν το λειτουργικο.. δεν το συζηταμε καν... Ασε που αμα σου πεσει το HTC πιθανα να χασεις την μπαταρια... ενω με το iPhone... ειναι σφραγισμενη και οξυγονοκολλημενη...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiPhone λοιπον
Πολύ λίγα τα 200-300ΜΒ, νομίζω πως αν αρχίσεις να το χρησιμοποιείς αβέρτα κουβέρτα, θέλεις καλύτερα κάτι με 5GB.
Kατά τ'αλλα, εννοείται πως iPhone rules... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παρτε ενα iPhone 3G βαλτε και ενα data/plan και θα δειτε θα ξεχασετε τα αλλα κινητα...Μπα.... Με Symbian smart phone kai W.Mobile κανεις περισσοτερα πραγματα.
Αν οι λεξεις Excel, Word, Pdf στο iPhone 3G ειναι αγνωστες... Θα ειναι το ιδιο σκετο Gadget που ηταν και το iPhone πρωτης γενιας.αν εκανε μεχρι 250 ευρω θα το επαιρνα (αν κ ειμαι λιγακι κομπλεξικος και σιχαινομαι την apple )
παντως παραπανω δεν δινωΜε συνδεση λογικα τοσο θα βγαινει
-
Θα αλλάξω κινητό και προσανατολίζομαι στην αγορά του ΝΟΚΙΑ Ν82. Το έχει κάποιος από εσάς; Είναι τόσο καλό όσο φαίνεται από τις προδιαγραφές του; Επίσης, σχετικά με το GPS, έρχονται μαζί με την συσκευή το απαραίτητο πρόγραμμα και χάρτες για να το χρησιμοποιήσω ή θα πρέπει να αγοράσω κάτι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζοντας να μην ρώτησα κάτι ανόητο...
-
Ο χρήστης kida έγραψε:
Θα αλλάξω κινητό και προσανατολίζομαι στην αγορά του ΝΟΚΙΑ Ν82. Το έχει κάποιος από εσάς; Είναι τόσο καλό όσο φαίνεται από τις προδιαγραφές του; Επίσης, σχετικά με το GPS, έρχονται μαζί με την συσκευή το απαραίτητο πρόγραμμα και χάρτες για να το χρησιμοποιήσω ή θα πρέπει να αγοράσω κάτι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζοντας να μην ρώτησα κάτι ανόητο...Αρχικα , τσεκαρε το θεμα της ακτινοβολιας (sar) .
Σαν συσκευη ειναι πολυ καλη , κατα τη γνωμη μου αξιζει τα λεφτα της . Σχετικα μεγαλη οθονη , κορυφαια καμερα (για κινητο) και ανοιχτο λειτουργικο symbian .
Για γνωμες χρηστων , νομιζω ο elteo το εχει .Χαρτες μπορεις να βαλεις στο nokia maps αλλα μπορεις να βαλεις και πιο καλα προγραμματα οπως το garmin ή το Sygic .
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Αρχικα , τσεκαρε το θεμα της ακτινοβολιας (sar) .
Σαν συσκευη ειναι πολυ καλη , κατα τη γνωμη μου αξιζει τα λεφτα της . Σχετικα μεγαλη οθονη , κορυφαια καμερα (για κινητο) και ανοιχτο λειτουργικο symbian .
Για γνωμες χρηστων , νομιζω ο elteo το εχει .Χαρτες μπορεις να βαλεις στο nokia maps αλλα μπορεις να βαλεις και πιο καλα προγραμματα οπως το garmin ή το Sygic .
όπως τα λες
το nokia maps λειτουργεί μια χαρά αλλά για να έχεις φωνητική καθοδήγηση πρέπει να πληρώσεις. Εχει ένα μικρό διάστημα trial. Κατα τα άλλα θα εξακολουθεί να λειτουργεί η απεικόνιση χάρτη και το στίγμα σου επ' αυτού.
το Ν82 το έχει και ο bill33.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Θα αλλάξω κινητό και προσανατολίζομαι στην αγορά του ΝΟΚΙΑ Ν82. Το έχει κάποιος από εσάς; Είναι τόσο καλό όσο φαίνεται από τις προδιαγραφές του; Επίσης, σχετικά με το GPS, έρχονται μαζί με την συσκευή το απαραίτητο πρόγραμμα και χάρτες για να το χρησιμοποιήσω ή θα πρέπει να αγοράσω κάτι; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζοντας να μην ρώτησα κάτι ανόητο...
Αρχικα , τσεκαρε το θεμα της ακτινοβολιας (sar) .
Και εγω
Εχει wifi και καλο browser οποτε σερφαρεις ανετα,λιγο περιεργα πληκτρα που θελουν εξοικείωση ,πολυ καλη καμερα για κινητο.Τα νεα μοντελα εχουν διαφορετικο sar απο τα πρωτα(εχει 1,30 νομιζω πλεον).Το νοκια maps δεν ειναι και το καλυτερο προγραμμα ,εχει και κατι κολληματα κατι στιγμες ,αλλα βαζεις και αλλα προγραμματα πλοηγησης(εγω δεν τα καταφερα παντως ).Εχει εξοδο για τηλεοραση οποτε μπορεις ανετα να το κανεις video player ή να σερφαρεις απο εκει.Η μπαταρια του δεν κραταει και πολυ αν χρησιμοποιεις wifi gps συνεχεια.
Εγω το αγορασα τον Ιανουαριο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος
Επισης πρεπει να αλλαξεις την εργοστασιακη καρτα μνημης γιατι ευθύνεται για τα περισσοτερα κολληματα του τηλεφωνου.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]