-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΟΧΙ και ήταν ένας λόγος να ΜΗΝ ξαναπάρω SE.Και μενα μου την εδωσε κομματι ! Ακρως απαραιτητο ! Τι να πεις , ειναι δυσκολο να το προβλεψουν ή ειναι λιγοι αυτοι που το χρησιμοποιουν ?
Τεσπα , τζαμπα αγορασα SE
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Άραγε η επιδότηση πόσο διαρκεί? Τον Φεβρουάριο συμπλήρωσα χρόνο στην cosmote αλλά λόγω οικονομικών ανοιγμάτων και επειδή εδώ που τα λέμε ψιλοτζάμπα λεφτά είναι τα κινητά είπα να μείνω με το παλιό SE (K610im - σκυλί μαύρο) . Ωστόσο πού και πού μπαίνει μέσα μου ο διάολος και λέω να πάω να πάρω καινούργιο. Γνωρίζει κανείς μέχρι πότε έχω τη δυνατότητα χρήσης της επιδότησης?Δε ξερω μεχρι ποτε εχεις δικαιωμα αλλα οτι κι αν ειναι τρεξε να το παρεις (και 50 ευρω να ειναι)
Edit : Αλλα τι λεω Φεβρουαριο ειπες , οποτε
-
http://meridiist-phone.com/videos.asp
Το καινουργιο κινητο της TAG
-
Θυμιζει λιγακι Vertu .
-
life style λαμακίες....χορτάσαμε από δαύτες...
-
Μαλλον φταιει το οτι δεν μπορουμε να ξοδεψουμε καποιες χιλιαδες ευρω για ενα κινητο
-
ναι αυτό φταίει....
δεν μπορούμε να πετάξουμε μερικές χιλιάδες σε λαμακίες....γιατί κινητά ΔΕΝ είναι.
ο νεόπλουτος και ο ματσό νομίζω ότι μια χαρά θα βολευτεί με ένα Samsung Armani ή ένα Nokia 8800. Αντε κι ένα HTC Diamond για τους ψαγμένους.
όλα τα άλλα τύπου Vertu είναι για να τα βάζουμε στην προθήκη μαζί με τα ρολόγια κ να τα επιδεικνύουμε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι αυτό φταίει....δεν μπορούμε να πετάξουμε μερικές χιλιάδες σε λαμακίες....γιατί κινητά ΔΕΝ είναι.
ο νεόπλουτος και ο ματσό νομίζω ότι μια χαρά θα βολευτεί με ένα Samsung Armani ή ένα Nokia 8800. Αντε κι ένα HTC Diamond για τους ψαγμένους.
όλα τα άλλα τύπου Vertu είναι για να τα βάζουμε στην προθήκη μαζί με τα ρολόγια κ να τα επιδεικνύουμε.
Θανξ... Να σαι καλα......
Nokia 8800 ειχα και 8600 εχω τωρα εγω.
Samsung Armani εχει ο αδερφος μου
Nokia 8600 εχει ο δευτερος αδερφος μου.... -
Καποιος στην οικογενεια με το Sapphire Arte ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Καποιος στην οικογενεια με το Sapphire Arte ?ΜΠΙΑΧ!!!!!
Arte σκετο, ναι.... Πολυ ωραιο! Και το σκεφτομαι για Σεπτεμβρη μερια που θα πεσει η τιμη του -
Δηλαδη να σου πω και για το Carbon που θα βγει ?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δηλαδη να σου πω και για το Carbon που θα βγει ?Carbon???
Αυτο θα εχει ενδιαφερον
Φωτο εχουμε;;;;; -
μόλις έκανα αναβάθμιση συσκευής.....
νεο κινητό SONY ERICSSON C702 BLACK -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ναι αυτό φταίει....
δεν μπορούμε να πετάξουμε μερικές χιλιάδες σε λαμακίες....γιατί κινητά ΔΕΝ είναι.
Nokia 8600 εχει ο δευτερος αδερφος μου....δεν κάνει τίποτα....άσε ένα Samsung Armani όπως φεύγεις...
-
πρόσφατα βγήκε, σωστά?
πρώτη φορά το βλέπω...
http://www.e-germanos.gr/e-germanos/ope ... ategory=93έχει κανείς εμπειρία απο htc? το service τους είναι καλό?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι αυτό φταίει....
Nokia 8600 εχει ο δευτερος αδερφος μου....Μακρυα....
Μπρικι!!!!!
Ο αδερφος μου κλαει που εδωσε τοσα λεφτα για αυτο...δεν κάνει τίποτα....άσε ένα Samsung Armani όπως φεύγεις...
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μόλις έκανα αναβάθμιση συσκευής.....
νεο κινητό SONY ERICSSON C702 BLACKΑκριβο για αυτα που δεινει . Επρεπε να περιμενεις να πεσει , ως συνηθως για SE. Αλλα αφου ηταν επιδοτηση οκ . Σα συσκευη ειναι καλη , (~) αλα κ800 με μεγαλυτερη οθονη + gps .
Carbon???
Αυτο θα εχει ενδιαφερον
Φωτο εχουμε;;;;;Μελλοντικο μοντελο , νόου φωτο
-
το 6220 classic πότε έρχεται ελλάδα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το 6220 classic πότε έρχεται ελλάδα;δεν ξέρουμε/δεν μας ενδιαφέρει
-
Εσενα τον ημιμαθη σιγουρα δε σε ενδιαφερει... Ενδιαφερει ομως αυτους που θελουν ενα ΚΙΝΗΤΟ κι οχι κορδελιτσες και χρωματακια (ναι ναι εκει που παει το μυαλο σου )
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]