-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
p.s.HighFidelity σε θέλω Θεσσαλονίκη μια βδομάδα για να κανονίσεις τα περι επιδότησηςMάλλον πρέπει να γράψω ένα...Walkthrough... Με πομπώδη τίτλο: How To Maximize your profit NOW! by Mr. HighFidelity, (Professor in high profitable management network solutions - ελπίζω να είναι αρκετά μακρυνάρι ο τίτλος μου, ή να τον ...μεγαλώσω κι άλλο; )
Φταίει που διάβαζα πολλά κόμικ με τον Σκρουτζ ΜακΝτάκ μικρός μάλλον!
-
πέρσι απο 4 εταιρικά νούμερα που το καθένα είχε 130,130,60,80 ευρώ περίπου επιδότηση στο τέλος το συνολικό ποσό έφτασε τα ~450€ (και το ποσό αναφέρεται πάντα στην τιμή χονδρικής )μετά απο μερικά τηλεφωνάκια... αλλά δεν θυμάμαι τώρα που έπαιρνα
πάντως μακριά απο voda-shop.... χίλιες φορές συνεννόηση με την εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών
(το δυσκολότερο μέρος της υπόθεσης πάντως είναι να ξαναπάρω εγώ όλη την επιδότηση )
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορείς να βάλεις Ελληνικά στο iPhone-1 και ότι θα υπάρξει τρόπος για το 3G όταν το φέρει η Vodafone. Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όμως να τολμήσει να το πουλήσει ΕΠΙΣΗΜΑ η εταιρία στην Ελληνική αγορά χωρίς η συσκευή να μπορεί να στείλει Ελληνικά SMS από την πρώτη μέρα που θα το αγοράζει ο κόσμος. Και έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι τι νομική κίνηση μπορεί γίνει ώστε να τους στερήσουμε την δυνατότητα να το εισάγουν χωρίς υποστήριξη για την χώρα μας.Το ξαναλέω, εδώ ΔΕΝ είναι Μπανανία. Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα παλικάρια της Voda, να στρωθείτε να φτιάξετε υποστήριξη για τα Ελληνικά. Διαφορετικά μην σώσετε να το φέρετε ποτέ.
συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου....
το πρωτο που δεν ηρθε επισημα το καταπια και δεν ειχε...
το δευτερο ομως οχι...εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο και ειναι ο λογος για τον οποιο δεν πηρα ΠΟΤΕ το iPod Touch!!!μαζι σου στο να μην μπορουν να το πουλησουν αν δεν εχει Ελληνικα....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορείς να βάλεις Ελληνικά στο iPhone-1 και ότι θα υπάρξει τρόπος για το 3G όταν το φέρει η Vodafone. Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όμως να τολμήσει να το πουλήσει ΕΠΙΣΗΜΑ η εταιρία στην Ελληνική αγορά χωρίς η συσκευή να μπορεί να στείλει Ελληνικά SMS από την πρώτη μέρα που θα το αγοράζει ο κόσμος. Και έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι τι νομική κίνηση μπορεί γίνει ώστε να τους στερήσουμε την δυνατότητα να το εισάγουν χωρίς υποστήριξη για την χώρα μας.
Το ξαναλέω, εδώ ΔΕΝ είναι Μπανανία. Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα παλικάρια της Voda, να στρωθείτε να φτιάξετε υποστήριξη για τα Ελληνικά. Διαφορετικά μην σώσετε να το φέρετε ποτέ.
το δευτερο ομως οχι...εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο και ειναι ο λογος για τον οποιο δεν πηρα ΠΟΤΕ το iPod Touch!!!μαζι σου στο να μην μπορουν να το πουλησουν αν δεν εχει Ελληνικα....
Μια και θελω το iPod Touch 16... Δεν μπορουμε να του βαλουμε ελληνικα, για το σερφαρισμα;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πάρτε iPhone ρεεεεε!
το οποιο
α - δεν εχει καρτα μνυμηςYπαρχει καρτα μνημης 16 gb?
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορείς να βάλεις Ελληνικά στο iPhone-1 και ότι θα υπάρξει τρόπος για το 3G όταν το φέρει η Vodafone. Το θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όμως να τολμήσει να το πουλήσει ΕΠΙΣΗΜΑ η εταιρία στην Ελληνική αγορά χωρίς η συσκευή να μπορεί να στείλει Ελληνικά SMS από την πρώτη μέρα που θα το αγοράζει ο κόσμος. Και έχω αρχίσει σοβαρά να σκέφτομαι τι νομική κίνηση μπορεί γίνει ώστε να τους στερήσουμε την δυνατότητα να το εισάγουν χωρίς υποστήριξη για την χώρα μας.
Το ξαναλέω, εδώ ΔΕΝ είναι Μπανανία. Αν θέλετε να βγάλετε χρήματα παλικάρια της Voda, να στρωθείτε να φτιάξετε υποστήριξη για τα Ελληνικά. Διαφορετικά μην σώσετε να το φέρετε ποτέ.
Μια και θελω το iPod Touch 16... Δεν μπορουμε να του βαλουμε ελληνικα, για το σερφαρισμα;;;;;
Τι εννοείς για το σερφάρισμα? Αναγνωρίζει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά. (iPod Touch owner speaking )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τι εννοείς για το σερφάρισμα? Αναγνωρίζει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες αλλά δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά. (iPod Touch owner speaking )
Εχει το Σαφαρι, και ειναι ασυρματο.
Θελω να μπορω να ποσταρω εδω μεσα λ.χ. με ελληνικα γραμματα, οπως εκανα με το ΕΤΕΝ -
μπαινουν ελλνικα απλα λεω οτι ΚΑΚΩΣ το πουλαει επισημα Ελλαδα και ΔΕΝ εχει επισημα ελληνικα...
-
Εγώ προσωπικά το θεωρώ αδιάφορα, και τώρα τα sms τα στέλνω στα αγγλικά, τα μενού τα έχω στα αγγλικά, οπότε δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν ποστάρω στα φόρα από το iPod, μόνο twitter + plurk που γράφω στα αγγλικά, οπότε δεν με καίει.
Συμφωνώ ότι καλό θα ήταν να υπάρχουν και ελληνικά αλλά για μένα δεν αποτελεί λόγος μη αγοράς η έλλειψη ελληνικών.
Μια σημείωση, το iPod το φέρνει η Rainbow στην Ελλάδα, το iPhone το φέρνει η Vodafone.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
μπαινουν ελλνικα απλα λεω οτι ΚΑΚΩΣ το πουλαει επισημα Ελλαδα και ΔΕΝ εχει επισημα ελληνικα...Πως μπαινουν;;;
-
έβαλα χθες πακέτο ομιλίας cu, όμως στο μήνυμα επιβεβαίωσης που μου ήρθε γράφει ότι έχω 1200 λεπτά ομιλίας ΚΑΙ 1200sms προς cu είναι σωστό ή λάθος ?
-
Μέχρι να φτάσεις το όριο της πιστωτικής κάρτας σου;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έβαλα χθες πακέτο ομιλίας cu, όμως στο μήνυμα επιβεβαίωσης που μου ήρθε γράφει ότι έχω 1200 λεπτά ομιλίας ΚΑΙ 1200sms προς cu είναι σωστό ή λάθος ?η προσφορα της βοντα ειναι ...ετσι νομιζω
-
ποιο ειναι καλυτερο? να το φερνει η rainbow ή να το φερνει η vodafone?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ποιο ειναι καλυτερο? να το φερνει η rainbow ή να το φερνει η vodafone?Μάντεψε.
-
όχι vodafone. όχι στα έτοιμα μενού. όχι στα πειραγμένα λειτουργικά των παρόχων
-
To K550 τι λέει;
-
Δεν μιλαει.... Τουλ. μεχρι να βαλεις χρονο ομηλιας...
-
Έστω ότι του βάζω 10 ευρώ, λέει τπτ; Ο ξάδερφος θέλει κινητό μέχρι 150 ευρώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:lol: Έστω ότι του βάζω 10 ευρώ, λέει τπτ; Ο ξάδερφος θέλει κινητό μέχρι 150 ευρώ.Και 150 Ευ να του βαλεις, δεν ειναι ΝΟΚΙΑ!!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]