-
so true
-
Έκανα αίτηση φορητότητας στην cosmote σήμερα για το 3Gs. Μετά από 16 χρόνια η Vodafone με έχασε από πελάτη.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έκανα αίτηση φορητότητας στην cosmote σήμερα για το 3Gs. Μετά από 16 χρόνια η Vodafone με έχασε από πελάτη.Αυτα ειναι... φτυνει μια σχεση 16 χρονων, για ενα κινητο τηλεφωνο...
Αυτος θα κανει τα παντα για τα ματια του Steve Jobs...
-
για το samsung omnia hd τι εχετε να πειτε?αξιζει?δεν ξερω αν λεγεται ακριβως ετσι,αυτο παντως με τα 8μπ καμερα,8γμ χωρο,οθονη hd κτλ..
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Γιατι το υποστηριζεις αυτο?Aν αναφερεσαι σε αυτο που ειπα εγω το πιστευω και ετσι ειναι γιατι αγγλια που μενω πηγα στην apple και ρωτησα αν εχουν stock και μου ειπαν ''we never run out of stock'' και οταν τους ειπα για την κατασταση στην Ελλαδα δν μπορουσαν να το πιστεψουν...μιας και κανουν τρελες παραλαβες καθε μερα...ειχε μπροστα μου καμια 100 κουτια iphone
Oποτε κατι παιζει με τις ελληνικες εταιρειες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έκανα αίτηση φορητότητας στην cosmote σήμερα για το 3Gs. Μετά από 16 χρόνια η Vodafone με έχασε από πελάτη.
Αυτα ειναι... φτυνει μια σχεση 16 χρονων, για ενα κινητο τηλεφωνο...
Αυτος θα κανει τα παντα για τα ματια του Steve Jobs...
Αν είχε λίγο τσίπα πάνω της η Vodafone, τους παλιούς δεσμούς θα τους πρόσεχε περισσότερο. Serves the bitch right.
-
παιζει το οτι τα δινουν μονο με συμβολαιο γιατι παιρνουν ποσοστα οι πωλητες που κανουν συμβολαιο...
μπροστα μου μου το ειπε πωλητης Κερκυρα Βοντα...
ΚΑΘΙΚΙΑ....
ευτυχως δεν ειναι ολοι ετσι...
πχ ΚΟΤΕ μια χαρα...απλα αργουν να το φερουν.επισης τα κρατανε για εταιριες...δεν τα δινουν σε πελατες λιανικη γιατι ετσι δεν βγαζουν τιποτα.
οσον αφορα την μπαταρια οντως ειναι μικρη...ειδικα με το jailbreak χανει.
απο την αλλη ομως εγω δεν το ειχα γονατισει το κινητο ...δεν μου εχει κολλησει δηλαδη ποτε οσο το ειχα...
μονο το gps δεν μου δουλευε...
-
παντως υπαρχουν παρα πολλες αγγελιες για 3GS που πωλουνται εντελως σφραγισμενα. Αν καποιος καιγεται τοσο πολυ, ας παρει ενα τετοιο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παντως υπαρχουν παρα πολλες αγγελιες για 3GS που πωλουνται εντελως σφραγισμενα. Αν καποιος καιγεται τοσο πολυ, ας παρει ενα τετοιο...Ακριβο το ατιμο το 3GS... 670€ στην Cote. Ψαχνομαι για μια δευτερευουσα συσκευη, και φανηκε καλη λύση για να αφησω να αναπαυθει το P1... αλλα ρε γμτ σφάζει! Είχαν και το 3G στα 485€ αλλα δεν ξέρω αν είναι καλό deal... Μεταχείρα δεν πολυεμπιστεύομαι ειδικά στα iPhone που τα έχουν μαμήσει στις hackιες και βγάζουν διάφορα προβλήματα μη εμφανή άμεσα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
παντως υπαρχουν παρα πολλες αγγελιες για 3GS που πωλουνται εντελως σφραγισμενα. Αν καποιος καιγεται τοσο πολυ, ας παρει ενα τετοιο...
Ακριβο το ατιμο το 3GS... 670€ στην Cote. Ψαχνομαι για μια δευτερευουσα συσκευη, και φανηκε καλη λύση για να αφησω να αναπαυθει το P1... αλλα ρε γμτ σφάζει! Είχαν και το 3G στα 485€ αλλα δεν ξέρω αν είναι καλό deal... Μεταχείρα δεν πολυεμπιστεύομαι ειδικά στα iPhone που τα έχουν μαμήσει στις hackιες και βγάζουν διάφορα προβλήματα μη εμφανή άμεσα.
μιλαω για σφραγισμενο κινητο, που δεν εχει βγει καν απο το κουτι του.
και απο οτι ειδα, παιζουν 550-600€.παντως οσοι φιλοι μου το ηθελαν, το εχουν παραλαβει πλεον. Ο τελευταιος απο 'γερμανο'.
-
απο το palm pre, εχουμε κανα νεοτερο; Καπου πηρε το ματι μου οτι εχει βγει στην Γερμανια. Σε καμια 20αρια μερες παω Βερολινο, μηπως να το τσιμπαγα απο εκει; Ειναι ξεκλειδωτο;
-
υπάρχει τρόπος να φορτίσουμε σονυ ερικσον με το καλώδιο usb;
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
απο το palm pre, εχουμε κανα νεοτερο; Καπου πηρε το ματι μου οτι εχει βγει στην Γερμανια. Σε καμια 20αρια μερες παω Βερολινο, μηπως να το τσιμπαγα απο εκει; Ειναι ξεκλειδωτο;http://www.o2online.de/nw/handys/palmpr ... epage-mood
πρεπει να υπαρχει διαθεσιμοτητα απο την Ο2 λογικα.
Αναζητησε το σε 'επισημα καναλια διανομης',μην καταληξεις με κανα αμερικανικο CDMA
υπάρχει τρόπος να φορτίσουμε σονυ ερικσον με το καλώδιο usb;
Τι ακριβως θες?
Αν συνδεσεις το καλωδιο συγχρονισμου με μια powered usb και το φορτιζει τοτε θα μαθεις σιγουρα -
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
απο το palm pre, εχουμε κανα νεοτερο; Καπου πηρε το ματι μου οτι εχει βγει στην Γερμανια. Σε καμια 20αρια μερες παω Βερολινο, μηπως να το τσιμπαγα απο εκει; Ειναι ξεκλειδωτο;
http://www.o2online.de/nw/handys/palmpr ... epage-mood
Αναζητησε το σε 'επισημα καναλια διανομης',μην καταληξεις με κανα αμερικανικο CDMA
ειναι δυσκολο, το ενα εχει QWERTZ και το αλλο QWERTY , τα ξεχωριζεις
Το ενα θεμα ειναι αν ειναι να ερθει συντομα εδω( πχ μεχρι τα Χριστουγεννα) , δεν υπαρχει λογος να το παρω εκει και το αλλο αν το Γερμανικο ειναι ξεκλειδωμενο και μπορω να το παρω σαν συσκευη μονο -
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
http://www.o2online.de/nw/handys/palmpr ... epage-mood
ειναι δυσκολο, το ενα εχει QWERTZ και το αλλο QWERTY , τα ξεχωριζεις
Το θεμα ειναι αν ειναι να ερθει συντομα εδω( πχ μεχρι τα Χριστουγεννα) , δεν υπαρχει λογος να το παρω εκει και αν το Γερμανικο ειναι ξεκλειδωμενο και μπορω να το παρω σαν συσκευη μονοΝαι ομως υπαρχει η περιπτωση να τα ξεχωρισεις οταν ειναι πολυ αργα .Εχουν παραγγειλει καποιοι απο ebay και ε-shops,δηθεν το ευρωπαικο και τους ηρθε τ'αμερικανικο. Νταξει,δε χαθηκε κι ο κοσμος αλλα ειναι μια ταλαιπωρια.
Για Ελλαδα,κατι θα ειχαμε ακουσει,καποιο δελτιο τυπου θα ειχαμε διαβασει μεχρι τωρα αν υπηρχε ενδιαφερον μεχρι τα Χριστουγεννα.Οποτε αν βιαζεσαι κι εχεις τη δυνατοτητα,παρτο απο Γερμανια
-
ελπιζω να μην την πατησες και εσυ ετσι
Επειδη θελω πριν το αγορασω να το περιεργαστω ( αν οντως ειναι αυτο που θελω) το ebay δεν παιζει. Βεβαια θα μου πεις, δες το και μετα παρτο απο το ebay και θα χεις και δικιο , αλλα οι διαφορες στην τιμη δεν ξερω αν το αξιζουν.
btw , εχουμε κανεναν ήρωα που να εσκασε το 600αρι του στην Ερικσον εδω μεσα για να παρει το Satio?ΥΓ: ΜFKB ( ) καπου πηρε το ματι μου , οτι ηρθε το τερας ( ) Καλοταξιδο
-
Καλησπερα εχω μια ερωτηση.Παιζει κανεις κανα παιχνιδι με το iphone?Εχω κατεβασει τσαμπε απο το cydia psx simulator και game boy simulator αλλα δεν εχουν παιχνιδια.Αν τα εχει βαλει κανεις μπορει να μου πει πως τα περναμε?
-
Τo diamond 2 or not tou diamond 2. Pik τι λέει η εμπειρία σου απο το googloκινητό
-
Πήρα το Ε 52.
Το εχει κανεις να τον τρελανω στις ερωτησεις???
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Καλησπερα εχω μια ερωτηση.Παιζει κανεις κανα παιχνιδι με το iphone?Εχω κατεβασει τσαμπε απο το cydia psx simulator και game boy simulator αλλα δεν εχουν παιχνιδια.Αν τα εχει βαλει κανεις μπορει να μου πει πως τα περναμε?Λογικά πρέπει να χεις το παιχνίδι κάπου στο iPhone, για να το διαβάσει ο simulator και να το τρξει.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]