-
βγηκε το Leo....
-
Καμμια εκπληξη.Ο,τι ειχε διαρευσει εδω και κανα μηνα
καπου εδω θα πρεπει γραφτει ακομα μια φορα η φραση'σε λιγο θα κυκλοφορουμε με κανα netbook στ'αυτι'
και video
http://www.viddler.com/explore/es_engad ... /92/71.36/
(καλα η απολυτη ξενερα μολις βγαινει απο το sense)
-
εντελως...
βεβαια θα ερθει ο κλασσικος να μας πει την ᾽ἀληθεια᾽᾽
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
Καμμια εκπληξη.Ο,τι ειχε διαρευσει εδω και κανα μηνακαπου εδω θα πρεπει γραφτει ακομα μια φορα η φραση'σε λιγο θα κυκλοφορουμε με κανα netbook στ'αυτι'
και video
http://www.viddler.com/explore/es_engad ... /92/71.36/
(καλα η απολυτη ξενερα μολις βγαινει απο το sense)
Σε ποια φαση ακριβως βγηκε απο το interface της HTC?
Παντως καλο θα ηταν να μας εδειχναν και τα WM 6,5 τα οποια επισης ειναι πολυ ωραια σχεδιασμενα για touch καταστασεις στο συνολο των μενου. Απο εκει και περα... εκει ακριβως ειναι η επιτυχια των WM. Δεν σου αρεσει κατι... το αλλαζεις.... virtually εχεις οτι interface θες... ακομα και command line lol
-
Το leo είναι μάλλον netbook.
-
Μου ήρθε μήνυμα από τη wind ότι 15€ κάρτα και πάνω πληρώνει αυτή το 12% τέλος κινητής τηλεφωνίας. Δηλαδή πληρώνω 15€ και μπαίνουν 15€...
-
Ναι ισχυει. Στα 15€ δηλαδη κερδιζεις κατι λιγοτερο απο 2 € .
Η παλιοτερη προσφορα για επι % αυξηση ηταν καλυτερη.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παντως καλο θα ηταν να μας εδειχναν και τα WM 6,5 τα οποια επισης ειναι πολυ ωραια σχεδιασμενα για touch καταστασεις στο συνολο των μενου. Απο εκει και περα... εκει ακριβως ειναι η επιτυχια των WM. Δεν σου αρεσει κατι... το αλλαζεις.... virtually εχεις οτι interface θες... ακομα και command line lolΕπειδή έκανες τον Κινέζο στο άλλο νήμα, πάρε ένα ακόμα ενθουσιώδες review των windows mobile 6.5.
Πολύ ωραία η κατάσταση πάντως. Τα WM είναι ΓΤΠ, το iPhone 3Gs ουσιαστικά δεν υπάρχει πουθενά, η Palm δεν εισάγεται στην Ελλάδα, μια χαρά είμαστε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Παντως καλο θα ηταν να μας εδειχναν και τα WM 6,5 τα οποια επισης ειναι πολυ ωραια σχεδιασμενα για touch καταστασεις στο συνολο των μενου. Απο εκει και περα... εκει ακριβως ειναι η επιτυχια των WM. Δεν σου αρεσει κατι... το αλλαζεις.... virtually εχεις οτι interface θες... ακομα και command line lol
Επειδή έκανες τον Κινέζο στο άλλο νήμα, πάρε ένα ακόμα ενθουσιώδες review των windows mobile 6.5.
Πολύ ωραία η κατάσταση πάντως. Τα WM είναι ΓΤΠ, το iPhone 3Gs ουσιαστικά δεν υπάρχει πουθενά, η Palm δεν εισάγεται στην Ελλάδα, μια χαρά είμαστε.
ναι, καταστροφη για οσους χρησιμοποιουν περισσοτερες δυνατοτητες απο αυτες ενος nokia 1112.
-
Ποιος μίλησε για καταστροφή; Εμένα δεν μου κάνουν και υπόψη ότι τα ανέχτηκα για 2 χρόνια σχεδόν. Για άλλους είναι φανταστικά... υποθέτω.
-
Επειδή έκανες τον Κινέζο στο άλλο νήμα, πάρε ένα ακόμα ενθουσιώδες review των windows mobile 6.5.
Διαβασα τους κιτρινισμους στο Gizmodo! Νταξ... ο reviewer ειναι βλακας! Προφανεστατα δεν ξερει τι εχει μπροστα του, και ποιος ειναι ο απωτερος στοχος. Το κανει review σαν να προκειτε για ανταγωνιστης ενος iPhone! ΟΜG & 3χ LOL. Μονο ενας technologically retard θα αποτολμουσε τετοια συγκριση! Το ενα ειναι εργαλειο, και το αλλο iPod με GSM και fancy gestures...
Τα WM δεν ειχαν αντιπαλο στην εκδοση 2003, στην 5, στην 6, στην 6.1... και ουτε πλεον στην 6.5. Κανενας μα κανενας δεν εχει να παρουσιασει κατι ανάλογης πληρότητας και ευελιξιας. Καποτε το αντιπαλο δεος ηταν η Palm... εκτοτε παιζουν μονοτερμα!
Αν θες FANCY STUFF... πανε δες το ZUNE HD! Beats iPod OS hands down! Συντομα θα το δουμε λογικα και με GSM function....
-
+1.000. ... .000
Η κατασταση στην ελληνικη αγορα ειναι ΓΤΠ....
Μαλλον εχουν πεσει χοντρα φραγκα απο την Μπερυ να προωθησει η Βλιμαφων το δικο της μπρικη αντι για το 3GSΑλλα το WM 6.5 ειναι μες στη κ@@λα!!!!
Επαιξα σημερα μ ενα τετοιο και το χασα το μυαλουδακι μου.
Καλυτερο ιντερφεϊς, ποιο γρηγορο, καλυτερες δυνατοτητες...
Δεν ξερω τι εκαναν με το 'μεμορυ λικ' που ειχαν οι προηγουμενες εκδωσεις, καθως το χα για 2 ωρες.
Με το ντεστινεϊτορ 7 και το ιΓκο πηγαινε σφαιρα!!! -
να πω την αμαρτια μου;
θεωρω οντως ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ το iPhone 3.1 ενα λειτουργικο ᾽᾽παιδικο᾽᾽για καποιον πχ σαν εμενα που ειχα mpx220.... εστω για λιγους μηνες...
ΑΛΛΑ αν ξερεις ακριβως τι θελεις και ψαχνεις ενα iPod να τηλεφωνει και ενα απλο gps τοτε αξιζει γιατι πολυ απλα ειναι απιστευτα γρηγορο και αμεσο σαν εμπειρια...
απο εκει και περα θα ηθελα να δοκιμασω τα 6.5 σε μια capacitive αλλα οχι τοσο μεγαλη.
τα θεωρω δε ανωτερα απο το Ανδροιδ για εναν και μονο λογο...ειναι νωρις για αυτο.το καλυτερο κινητο επομενως για μενα θα ηταν ενα Magic με WM6,5+3,5mm headset+capacitive full touch.
to 3GS δεν υπαρχει Ελλαδα....αλλου γινεται χαμος ξεπουλαει εμενα ομως δεν με επεισε.Παει...
το Hero το δοκιμασα και το εδωσα.το Πιξι θελω να παρω σαν δευτερο...
τωρα ακομα ειμαι με ενα απλο Νοκια...και περιμενω κατι .....᾽᾽ειδικο᾽᾽ palm pre .. -
Πασπάτευα πριν λίγη ώρα ένα 3GS.
Χάλια μαύρα...Θα πάρω και εγώ ένα αργά ή γρήγορα
-
Για μπλακμπερυ....
Τι έχετε να πείτε;;;Έχω μεν σχηματίσει μια αλφα γνώμη, αλλά θέλω και καμία άλλη άποψη.
-
Ενα εχω να πω παντως:WM or not,ο Snapdragon σπερνει στα πρωτα hands-on.Μιλαμε για αποκριση iPhone,πλεον
http://www.engadget.com/2009/10/06/htc- ... -on-video/
περιμενω να τον δω και σε συσκευη Android
-
Καμία ιδέα από ποια βόδαφον μπορώ να βρω το 3gs 32? Λευκό κατά προτίμηση. (εδώ ή με πμ)
-
Τελικα το πηρα!
Ηρθε στη Ν.Σμυρνη 'ενα κομματι, ειδικα για μενα' και το παρελαβα χθες.
Προς το παρον το μονο που δεν εχω καταφερει, ειναι να βρω τροπο να του περασω rintones.... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καμία ιδέα από ποια βόδαφον μπορώ να βρω το 3gs 32? Λευκό κατά προτίμηση. (εδώ ή με πμ)Στη Νεα Σμυρνη (Ομηρου κατι ειναι το υποκαταστημα) ειχαν ενα μαυρο** ΜΕΧΡΙ **χθες, το οποιο ηταν κρατημενο για μενα
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καμία ιδέα από ποια βόδαφον μπορώ να βρω το 3gs 32? Λευκό κατά προτίμηση. (εδώ ή με πμ)Με συνδεση?Και πρεπει υποχρεωτικα απο voda?
Γι αρχη πααρφυκα το site της,κι αν δε βαριεσαι βγες παγανια στα κοντινοτερα καταστηματα σου.Αλλιως παραγγελια και...βλεπουμε
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]