-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καλά τα λες Άλεξ καταντήσαμε η ευγένεια να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία
Σωστοτατο !
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Μπαινεις μεσα στο μαγαζι, τους βρηζεις και φευγεις με οτι θες τζαμπα....Το όπλο το αφήνεις πρώτα στο αυτόκινητο, έτσι δεν είναι;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μπαινεις μεσα στο μαγαζι, τους βρηζεις και φευγεις με οτι θες τζαμπα....
Το όπλο το αφήνεις πρώτα στο αυτόκινητο, έτσι δεν είναι;
Ναι,αλλα εννοειται πως εχεις μπει μεσα στο μαγαζι μαζι με το αυτοκινητο
(για να εχεις κοντα και το οπλο)
-
Εγω πριν από μια εβδομάδα πήρα το Nokia 5800.Ειμαι υπερευχαριστημένος αν και δεν θα με χαλούσε μια καλύτερη κάμερα.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
HF, εχει το 6300 προβληματα με το ηχειο ; Βαση ποιας (ποσοτικα) εμπειριας το αναφερεις ;
Έχουμε 3 στην οικογένεια και μερικές δεκάδες στην εταιρεία!
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δηλαδή...Τα οποια εχουν προβλημα στο ηχειο ;
Εχω δει περι τα εικοσι 6300, ακουγοντας σχολια και πρωτη φορα ακουω για ηχειο.Του αδερφού μου αλλάχτηκε μέσα στον πρώτο μήνα που το είχε αγοράσει λόγω ακριβώς του ηχείου. Δεν άκουγε τίποτε. Και το σπαστικό ήταν πως δεν το έκανε και πάντα.
Το δικό μου, μου κάνει κάτι αντίστοιχο, αλλά βαριέμαι να μπλέξω με επιστροφές, το ανέχομαι. Εξάλλου, όταν το χρησιμοποιώ πολύ, το έχω με το bluetooth. Στο οποίο βέβαια, πάλι έχει πρόβλημα, αλλά πάλι το ανέχομαι!Εντάξει, εταιρικό είναι και βαριέμαι τώρα να κάνω φασαρία. Πρέπει να βρω κάνα iPhone να το κάνω προσωπικό και να βάλω το HTC Cruise στην εταιρική κάρτα...
Του πατέρα μου, απλώς δεν ακουγεται δυνατά. Χρησιμοποιεί κι αυτός bluetooth συνήθως. Πάντως είναι χαρακτηριστικό πως η μητέρα μου, δεν το αντέχει το τηλέφωνο του πατρός κι όταν καμιά φορά θέλει να μου μιλήσει αυτή, ενώ ήδη μιλώ με τον πατέρα, κλείνει και με παίρνει από το δικό της (Κ800i, είναι φανατική της SE η μαμά! ).
Κοινώς, το ότι υπάρχει ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο, δεν το κατέβασα από την ...κούτρα μου, υπάρχει! Βέβαια, θα μου πείτε, γιατί έχουμε 3 τότε στην οικογένεια; Μα ...είναι απλό:
-Ο αδερφός μου το αγόρασε επειδή του άρεσε στην εμφάνιση.
-Ο πατέρας μου το είδε στον αδερφό και του άρεσε τόσο που άλλαξε επιτέλους το SE Τ610 που είχε μέχρι τότε...
-Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Απλώς μου το έδωσαν! -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κανονικά πρέπει να απαιτήσουμε και στοματικό έρωτα από την υπάλληλο.μονο με το 32αρι δεν ηταν αυτο;
αν οχι γιατι εμενα μου το εκαναν δωρο...;
-
Παιδιά, για το LG arena τι γνώμη έχετε ?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μπαινεις μεσα στο μαγαζι, τους βρηζεις και φευγεις με οτι θες τζαμπα....
Το όπλο το αφήνεις πρώτα στο αυτόκινητο, έτσι δεν είναι;
iPhone πας να παρεις.... οχι τις εισπραξεις!!
Οποτε το οπλο απραιτιτα στ αμαξι! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οποτε το οπλο απραιτιτα στ αμαξι!
wag, έτσι?
-
HF, δεν ειπα οτι το εβγαλες απο την ... κουτρα σου,
τυγχανει να περασαν πολλα απο μενα και αναμεσα στα 2 θεματα των συχνων προβληματων τους δεν υπηρχε κατι σχετικο με το ηχειο. -
Ξερει κανεις αν εχει βγει jb για το firmware 3.1.2???
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ξερει κανεις αν εχει βγει jb για το firmware 3.1.2???Έχει βγει.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Έχει βγει.
Και πως το κανουμε το περναμε και το κανουμε με το blackrain?
-
Έχει βγει.
-
Έχει βγει.
δεν βαριεσαι αυτη τη διαδικασια καθε φορα που βγαινει νεα firmware???
Εγω ξεκλειδωσα 2 φορες το iPod και οταν τη δευτερη φορα τα εχασα ολα, σταματησα να ασχολουμαι -
Έχει βγει.
αν επειγεσα τοσο δοκιμασε λιγο πιο εξειδικευμενα sites οπως http://www.iphonehellas.gr/ ,http://www.myphone.gr
-
Ενταξει βρηκα τη διαδικασια στο myphone.Τωρα το βαζω στο κινητο.
-
δεν ειναι κατι το δυσκολο αγαπητε!!!!!!!
οταν τελειωσεις πας μας!!!
και εγω 3.1.2 εχω....
ηρθε...
-
Την εβαλα ρε!Περασα και τα προγραμματα μονο τραγουδια δεν εχω περασει.Δε βλεπω καποια διαφορα φυσικα ειναι πιο σβελτο το κινητο αλλα κατα τα αλλα ιδιο.Επισης μου εκανε εντυπωση πως το ηχειο δεν ακουγεται πολυ δυνατα..
-
Επισης μου εκανε εντυπωση πως το ηχειο δεν ακουγεται πολυ δυνατα..αυτο ειναι θεμα της 3.1.2
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]