-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
ασ'το Myphone καλυτερατο iphonehellas.gr και το αντιστοιχο forum κατα κανονα ειναι πιο ενημερωμενα
http://www.iphonehellas.gr/7886/downgra ... re-server/
Δε το έχω κάνει jb...άρα iTunes -> downgrade
Απαράδεκτοι
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να σώσω τις επαφές και τα μνματά μου στο pc πριν κάνω format/reset/recycle/εκτόξευση_απ_το_παράθυρο στο κινητό μου;
Έχω το Sprite backup γι αυτή τη δουλειά (αλλά έχω κάνει μόνο backup μέχρι τώρα, όχι restore), ενώ οι επαφές πάνε στο Outlook αν έχεις.
Μόνο για επαφές . μνματα => pmbackup.
Για φουλ backup.restore => sprite -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να σώσω τις επαφές και τα μνματά μου στο pc πριν κάνω format/reset/recycle/εκτόξευση_απ_το_παράθυρο στο κινητό μου;
Έχω το Sprite backup γι αυτή τη δουλειά (αλλά έχω κάνει μόνο backup μέχρι τώρα, όχι restore), ενώ οι επαφές πάνε στο Outlook αν έχεις.
Μόνο για επαφές . μνματα => pmbackup.
Για φουλ backup.restore => spriteΣας ευχαριστώ πολύ
Για να δούμε τι θα κάνω με το μπρίκι -
Τώρα γύρισα από ψάξιμο. Το 3gs δεν υπάρχει πουθενά. Ο Γερμανός δεν παίρνει καν παραγγελίες πια καθώς έχει τεράστιο backlog που χρωστάει. Η voda μου ζήτησε συγνώμη που δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, αλλά μου εξήγησε ότι η συσκευή δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα της.
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων apple στην Ελλάδα περνάει χρυσές εποχές.
-
Τώρα θέλω και εγώ ένα
Τι ξεφτίλα, απευθύνονται σε ζώα (όχι τα iphone, οι πρακτικές αυτές) και πάω στοίχημα οτι τα ζώα ανταποκρίνονται στο κάλεσμα..
Όπως το είπαν παραπάνω πρέπει να'ναι, πλαστή έλλειψη=τρελή ζήτηση . -
Δεν παίζει αυτό. Μόνο να χάσει έχει η apple από αυτό το θέμα.
-
Τώρα είναι ευκαιρία να μοσχοπουλήσουν (έστω και ελαφρώς μεταχειρισμένα) τα 3GS κινητά τους όσοι πρόλαβαν να τα αγοράσουν, πουλώντας τα φυσικά σε τιμή ίση (ή και λίγο τσιμπημένη γιατί και η τύχη/προνόηση πρέπει να εξαργυρωθεί ) με την τιμή του καινούριου κινητού
Να βάλω αγγελία?
-
H ελλειψη δεν ειναι τεχνητη.Απλως η Apple εχει επικεντρωσει το ενδιαφερον της και την τροφοδοσια στην αμερικανικη αγορα.Αυτο σε συνδυασμο με τις ανησυχητικα πολλες αντικαταστασεις λογω 'κατουρημενης οθονης'(sic) σε Ευρωπη κι Αμερικη,συμβαλλει στο φαινομενο.
-
Πετυχα μια συζητηση στον ΟΤΕ, κατι για τις καρτες στα καρτοκινητα.
Ακουσα οτι καταργουνται οι 3αρες και οτι η 10αρα κοστιζει 12 € .
Ισως να κανω και λαθος. -
H ελλειψη δεν ειναι τεχνητη.προφανώς και δεν είναι τεχνητή.
Παραπάνω κάνω απλώς...πλάκα , επειδή όλοι (και ένας γνωστός μου μαζί τους) παραπονιούνται για την έλλειψη του 3GS iphone (αναμένει το 2ο εδώ και κανα μήνα και δεν το έχει παραλάβει, ενώ είχε παραγγείλει και τα 2 μαζί ) -
Νεα κινητα απο τη...Microsoft
http://gizmodo.com/5366263/the-pink-pho ... to-see-yet
-
τι λεει το ΗΤαψι Λεο...; ΟΕΟ...;
ενδιαφερον...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι λεει το ΗΤαψι Λεο...; ΟΕΟ...;ενδιαφερον...
Λεει οτι σε λιγο θα περπαταμε με κανα notebook στ'αυτι...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τι λεει το ΗΤαψι Λεο...; ΟΕΟ...;ενδιαφερον...
Εσύ είσαι φτιαγμένος για iPhone...ΜΟΝΟ!
-
με ταχυδρομικο κωδικα 10025....sto America....
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τώρα γύρισα από ψάξιμο. Το 3gs δεν υπάρχει πουθενά. Ο Γερμανός δεν παίρνει καν παραγγελίες πια καθώς έχει τεράστιο backlog που χρωστάει. Η voda μου ζήτησε συγνώμη που δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, αλλά μου εξήγησε ότι η συσκευή δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα της.Η διαθεσιμότητα των προϊόντων apple στην Ελλάδα περνάει χρυσές εποχές.
παρελήφθη σήμερα το 3gs, μετά από πολύ πίεση προς τη vodafone. αν και είχε παραγγελθεί το άσπρο, τελικά παρελήφθη το μαύρο γιατί άσπρο δεν ήρθε στο κατάστημα και αυτό θα έκανε φτερά.
πάντως στην παραλαβή ειπώθηκε από την εταιρία πως ήρθε συστημένο από τα κεντρικά της vodafone, κατόπιν έντονων πιέσεων. όντως είχαν γίνει 3-4 τηλέφωνα στα κεντρικά για απειλή αλλαγής δικτύου σε συμβόλαια καθώς μπυ είχαν υποσχεθέι ότι θα το είχαμε από μέσα αυγούστου ...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
τελικά παρελήφθη το μαύρο γιατί άσπρο δεν ήρθε στο κατάστημα και αυτό θα έκανε φτερά.καλυτερα
-
τελικά παρελήφθη το μαύρο γιατί άσπρο δεν ήρθε στο κατάστημα και αυτό θα έκανε φτερά.
καλυτερα
καλύτερα-χειρότερα δεν ξέρω...
αυτό μας έτυχε, αυτό πήραμε...
από το να περιμένουμε ακόμα κανέναν μήνα, δεν πειράζει...πάντως βρίσκει το σήμα σου μέσω δορυφόρου ΑΚΡΙΒΩΣ! για την ακρίβεια, ξέρω ότι έχουν απόκλιση 10-20 μέτρων για λόγους ασφαλείας. συγκεκριμένα με έδειχνε στη διπλανή πολυκατοικία... θα με παρεξηγούσε και ο γείτονας
-
καλυτερα-καλυτερα!
περα απο το οτι 'Black is the new Black',το λευκο λερωνει πιο ευκολα,αποχρωματιζεται οταν ζεσταινεται η συσκευη και μαρτυραει πιο εντονα τα ραγισματα(αν προκυψουν)
ξεχασα -με γεια!
-
καλυτερα-καλυτερα!περα απο το οτι 'Black is the new Black',το λευκο λερωνει πιο ευκολα,αποχρωματιζεται οταν ζεσταινεται η συσκευη και μαρτυραει πιο εντονα τα ραγισματα(αν προκυψουν)
ξεχασα -με γεια!
ευχαριστώ φίλε!
να 'σαι καλά!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]