-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
ασ'το Myphone καλυτερα
το iphonehellas.gr και το αντιστοιχο forum κατα κανονα ειναι πιο ενημερωμενα
http://www.iphonehellas.gr/7886/downgra ... re-server/
Δε το έχω κάνει jb...άρα iTunes -> downgrade
Απαράδεκτοι
Γιατί downgrade???
Εμένα μου το έβγαλε αυτό τρελά μια εβδομάδα, έκανα ένα RESTORE και πλέον είναι τέλειο...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το HTC μου σβήνει από μόνο του σε ανύποπτες στιγμές Πάω να ελέγξω αν έχω καμιά κλήση/μνμα και το βρίσκω σβησμένο, ποιος ξέρει από πόσες ώρες πρινEπαναφέρω τα φοβερά κατορθώματα του ΗΤC το οποίο δεν έχει ξανασβήσει αυτοβούλως έκτοτε αλλά σήμερα έγινε το επικό: στέλνω 2 μνματα σε φίλους και μου απαντάνε 'δεν καταλαβαίνω, γράφεις μπερδεμένα γράμματα και σύμβολα'
Στέλνω ένα δοκιμαστικό sms στο κινητό της μάνας μου και βλέπω ότι όντως φτάνουν με ό,τι σειρά να'ναι οι χαρακτήρεςΜε reset λύθηκε... προς το παρόν Δλδ μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να στείλω μνμ και να φτάσει μπουρδουκλωμένο στον προορισμό
-
Το συγκεκριμένο κινητό δεν το ξέρω. Μήπως είναι κάπως έτσι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το συγκεκριμένο κινητό δεν το ξέρω. Μήπως είναι κάπως έτσι;Aυτό είναι το καινούριο μοντέλο που λες εσύ, το δικό μου είναι η προηγούμενη γενιά
Πολλά προβλήματα ρε γμτ.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εικόνα
Πολλά προβλήματα ρε γμτ.Ανεβαζει θερμοκρασιες ;
-
Ποια touchscreen είναι πιο βολική και πρακτική στην χρήση : capacitive or resitive ;
-
capacitive...
το ζητημα ειναι ομως οτι την καλυτερη την εχει το χειροτερο κινητο...δηλαδη το iPhone...
-
το ξέρω γιατί αυτό έχω (3G). Aπλά δεν τρελάθηκα κιόλας με αυτά που άκουγα. Είναι σωστό ότι αυτές δουλεύουν με την θερμότητα του δάκτυλου μας και για αυτό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί stylus ;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
capacitive...Και γιατι παρακαλω?
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
capacitive...Υπαρχουν και βολικοτατες resistive.
Δεν ξερω αν οταν εννοεις capacitive σχεφτεσαι ασυνειδητα και το OS του iphone -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Τώρα γύρισα από ψάξιμο. Το 3gs δεν υπάρχει πουθενά. Ο Γερμανός δεν παίρνει καν παραγγελίες πια καθώς έχει τεράστιο backlog που χρωστάει. Η voda μου ζήτησε συγνώμη που δεν μου έχει απαντήσει ακόμα, αλλά μου εξήγησε ότι η συσκευή δεν υπάρχει σε κανένα κατάστημα της.
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων apple στην Ελλάδα περνάει χρυσές εποχές.
παρελήφθη σήμερα το 3gs, μετά από πολύ πίεση προς τη vodafone. αν και είχε παραγγελθεί το άσπρο, τελικά παρελήφθη το μαύρο γιατί άσπρο δεν ήρθε στο κατάστημα και αυτό θα έκανε φτερά.
πάντως στην παραλαβή ειπώθηκε από την εταιρία πως ήρθε συστημένο από τα κεντρικά της vodafone, κατόπιν έντονων πιέσεων. όντως είχαν γίνει 3-4 τηλέφωνα στα κεντρικά για απειλή αλλαγής δικτύου σε συμβόλαια καθώς μπυ είχαν υποσχεθέι ότι θα το είχαμε από μέσα αυγούστου ...
Στειλε με ΡΜ που πηρες τηλ. Να κανω κ εγω ενα τηλεφωνακι.....
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
capacitive...
Υπαρχουν και βολικοτατες resistive.
Δεν ξερω αν οταν εννοεις capacitive σχεφτεσαι ασυνειδητα και το OS του iphonei8910 μακράν η καλύτερη capacitive και amoled, απίστευτα χρώματα και τρομερά εύχρηστη!
αλλά... δεν είναι iphone -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
capacitive...
Υπαρχουν και βολικοτατες resistive.
Δεν ξερω αν οταν εννοεις capacitive σχεφτεσαι ασυνειδητα και το OS του iphonei8910 μακράν η καλύτερη capacitive και amoled, απίστευτα χρώματα και τρομερά εύχρηστη!
**αλλά... δεν είναι iphone **Και αυτό είναι κακό γιατί...;
-
Καλά δεν εντυπωσιάστηκα με το touch των iphone ...τλχ όχι περισσότερο από της Samsung. Capacitive είναι κ των δύο.
-
Προς χρηστες iphone.Οσοι εχουν θεματα με την αποσταση που πιανει το wifi βγηκε λυση!Εβαλα χτες το WiFiFoFum και κανει τρομερη δουλεια σε σχεση με το απλο wi-fi search που εχει το κινητο.Το βρηκα στο app store στη τιμη νομιζω των 2,99Ε.Οποιος θελει το βρησκει στο installous τσαμπε...
-
καλα ρε το εχεις γονατισει μιλαμε ετσι...;
εγω ειμαι ετοιμος για Hero...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω ειμαι ετοιμος για Hero...
happy beta testing
Το Android στην παρουσα φαση ειναι look but don't touch! Αστο να παει στην δευτερη του εκδοση καποια στιγμη και μετα δες και πράξε. Σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμα τα WM 6.5 σε πολλές συσκευές...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Λοιπόν ξεκινάω σεντόνι, οπότε πάρτε ποπ-κορν κι αράχτε
Τον Γενάρη πήρα ένα G900 της SE από την Wind. από τους πρώτους 2-3 μήνες, άρχισε να κολλάει. έβγαζε κάτι server rhread.exe, κάτι kern-κάτι, τέτοια πράγματα. μόνο αν έβγαζα την μπαταρία ξεκόλλαγε.
Το πήγα το Μάιο για αναβάθμιση, μου το έδωσαν πίσω, με αναβάθμιση λογισμικού.
Αλλά πάλι τα ίδια...κάποια στιγμή έμαλα τη σιμ στην παλιά συσκευή οριστικά...
το ξαναπήγα στα μέσα Αυγούστου για σέρβις για 2η φορά και μου το επέστρεψαν γρατσουνισμένο και χτυπημένο. το πήγα σπίτι και δεν άναβε καν !!!
Το ξαναπήγα για 3η φορά στο κατάστημα την αμέσως επόμενη μέρα, το κράτησαν για σέρβις (πάλι) και τότε έληξε το 7ήμερο της δέσμευσης επισκευής της wind.
πήγα λοιπόν στο κατ΄στημα και ζήτησα αντικατάσταση συσκευής, όπως είχα κάθε δικαίωμα! Αντί να γίνει αυτό άμεσα, μιας και έιναι μια θεωρητικά τυπική διαδικασία, με ενημέρωσαν 3 μέρες μετά οτι η πλακέτα είναι στρεβλωμένη!!! κι οτι χάνω δικαίωμα εγγύησης/αντικατάστασης!!! Εν τω μεταξύ η συσκευη δεν έφαγε ούτε ένα πέσιμο ή χτύπημα...
Και ρωτάω ρε παίδες
Τι να κάνω;;
Πού θα βρω το δίκιο μου;;
Πήρα 15 φορές τις ευγενικές φωνές της εξυπηρέτησης και 'προώθησαν το αίτημά μου'
Πήγα στο κατάστημα άλλες 10 και έχασα κάμποση ώρα...
Τους έστειλα μέιλ σήμερα, κάνοντας αναλυτική περιγραφή της κατάστασης και δηλώνοντας οτι θα πάω στο Συνήγορο του Πολίτη, του οπλίτη και όποιου άλλου.υπάρχει περίπτωση να βρω το δίκιο μου;; Καμιά αντίστοιχη εμπειρία;;
Πριν μισή ώρα μου τηλεφώνησαν από την WIND και με ενημέρωσαν οτι η συσκευή μου θα αντικατασταθεί
Φαίνεται το επιχείρημα του ΣτΠ όντως πιάνει...
Φοβέρα θέλουν
Επειδή με έχετε συγκινήσει με το ενδιαφέρον σας, συνεχίζω
μπορώ να αντικαταστήσω το G900 με άλλη συσκευή...σκέφτομαι το **C905 **το οποίο αν και περσυνό μοντέλο, μου χει κάνει καλή εντύπωση...
**Καμιά εμπειρία;; **:help: -
προχτες το τσίμπησε ο father. καλό φαίνεται με την πρώτη ματιά.
ποιοτικό, στιβαρό, ωραία οθόνη, πλήρες για κινητό με κλειστό λειτουργικό αλλά στο χέρι μου δεν κάθεται κ πολύ καλά.επίσης στα '-' και το ότι είναι vf live! λόγο επιδότησης
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
καλα ρε το εχεις γονατισει μιλαμε ετσι...;εγω ειμαι ετοιμος για Hero...
To καθε πραγμα που αγοραζεις πρεπει και εχεις το δικαιωμα να το μελετας σε βαθος.Ας πουμε εγω το κινητο μου αρεσει και το εχω ξεσκισει τωρα πρεπει να το φτιαξω.Αλα ετσι μαθαινες.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]