-
Αφού τις έχουν όλα τα κινητά γιατί κανένας δεν τις χρησιμοποιεί?
-
Πολλά καινούρια που παρουσιάζονται αυτό τον καιρό δεν έχουν υπέρυθρες.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως δεν έχει zoom μόνο στη μέγιστη ανάλυση;Πουθενά δεν έχει...
edit: Μαλακία είπα, έχει μόνο στην ανάλυση VGA...
Πήρα την εξυπηρέτηση πελατών SE για να τους ρωτήσω και στην απορία μου πώς γίνεται το 750 με 2 MP να έχει κανονικά, όπως και το 810 με τα 3.2, μου απάντησαν οτι αυτά τα 2, όταν κάνεις zoom, ρίχνουν αυτόματα την ανάλυσή τους, είναι το ίδιο δηλαδή ουσιαστικά.
Όσο για τις IR, θα το ξαναπώ: καλώς ή κακώς, υπάρχουν άνθρωποι, με όχι τόσο αρχαία κινητά όσο νομίζετε, που έχουν υπέρυθρες, αλλά όχι b/t. Αυτοί στον κουβά, ε?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μήπως δεν έχει zoom μόνο στη μέγιστη ανάλυση;
Πουθενά δεν έχει...
Δηλαδή και μεγάλο Sar έχει και zoom δεν έχει....
Τουλάχιστον είναι μπλε;;; -
παραλαβαμε 2 σημερα στην δουλεια..
συμπαθητικα και μαζεμενα... εγω για την παρτη μου (δηλαδη οχι για μενα.. μαλλον αλλος θα το χρησιμοποιει) διαλεξα το Κ800..
Α! το χρωμα που ηρθαν τα 770 ειναι ενα καταπληκτικο σοκολατι!
τωρα για τις υπερυθρες...
Ο κοσμος που ειχε παρει κινητο πριν 3 χρονια και το χρησιμοποιουσε για να κανει την δουλεια του, προφανως δεν εχει κατι ιδιαιτερο να στειλει για να αξιοποιησει τις υπερυθρες.. και μη μου πεις να στειλει τις επαφες...
Ας τις φτιαξει καποια στιγμη το outlook και να τις συγχρονισει στο καινουριο κινητο που θα παρει και σε ολα τα επομενα που τυχον αλλαξει...
πριν 3 χρονια, απορω αν υπηρχαν καν φωτογραφικες και MMS...
διαφορετικα, καλωδιο για μεταφορα δεδομενων με υπολογιστη... -
Το κινητό μου πάντως που είναι περίπου 3 ετών έχει κάμερα 1.3ΜΡ, είναι 3G έχει bluetooth και δεν έχει υπέρυθρες.
Μάλιστα το κινητό που είχα πριν 3 χρόνια τράβαγε καλύτερο βίντεο από τα περισσότερα σημερινά.
Δεν είναι τόσα πολλά τα 3 χρόνια. Το 2005 είναι πριν 3 χρόνια. -
Αν δηλαδή θέλω να του στείλω μια φωτογραφία (ή να μου στείλει και αυτός, υπήρχαν φωτο πριν 3 χρονια), ή έναν ήχο ή μια επαφή, τι γίνεται?
Παράδειγμα, φίλος έχει το Μιτσουμπίσι Μ430i. Έχει φωτογραφική, έχει υπέρυθρες, αλλά όχι b/t. Και δεν είναι και τόοοσο αρχαίο, 3 ετών. Εδώ το Κ750 που είχα μέχρι πρόσφατα είναι 2 ετών...Edit: και το δικό μου σε αυτό το σοκολατί είναι.
-
Δυστυχώς μάλλον θα πρέπει να πάρει καινούριο κάποια στιγμή.
Σιγά σιγά από ότι φαίνεται μάλλον αφαιρούν τις υπέρυθρες. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αν δηλαδή θέλω να του στείλω μια φωτογραφία (ή να μου στείλει και αυτός, υπήρχαν φωτο πριν 3 χρονια), ή έναν ήχο ή μια επαφή, τι γίνεται?
Παράδειγμα, φίλος έχει το Μιτσουμπίσι Μ430i. Έχει φωτογραφική, έχει υπέρυθρες, αλλά όχι b/t. Και δεν είναι και τόοοσο αρχαίο, 3 ετών. Εδώ το Κ750 που είχα μέχρι πρόσφατα είναι 2 ετών...Edit: και το δικό μου σε αυτό το σοκολατί είναι.
Σχεδόν 4 ετών είναι το Κ750.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ούτε καν 3 δεν είναι. Για την ακρίβεια κοντεύει 3.
-
Ακριβώς. Το έχω 2 χρόνια και ήταν ήδη κάτι μήνες στην αγορά.
Αλλά και 4 χρόνια να ήταν, μπορείς να το πεις γερασμένο κινητό? Με τίποτα.
Άρα γιατί να πεις γερασμένο ένα 3 ετών που δεν του λείπει τπτ, εκτός από το b/t? -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ναι sorry, μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήμουν 4ο έτος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι sorry, μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήμουν 4ο έτος @γ@μίας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι sorry, μπερδεύτηκα, νόμιζα ότι ήμουν 4ο έτος.
Σε συγχωρώ παιδί μου...
Είμαι Μεγάλος...! -
taurus δε ξερω αν εννοουμε το ιδιο κινητο παντως ενα μιτσου με παρομοιο κωδικο που θυμαμαι ηταν λιγο οφ σιζον απο τοτε...
ειναι και το ποσο που δινεις και η μαρκα που προτιμας...πχ το 750 που χρυσοπληρωσες τοτε στεκεται ακομα και τωρα ενω το μιτσου αυτο που λεω εγω ηταν χειροτερο απο το sagem myx6 που ειχα το 2003 με mms και καμερες και plasma!
δεν εχει ζουμ το 770? ενδιαφερον...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παράδειγμα, φίλος έχει το Μιτσουμπίσι Μ430i. Έχει φωτογραφική, έχει υπέρυθρες, αλλά όχι b/t. Και δεν είναι και τόοοσο αρχαίο, 3 ετών. Εδώ** το Κ750** που είχα μέχρι πρόσφατα είναι 2 ετών...Edit: και το δικό μου σε αυτό το σοκολατί είναι.
Μιλάς για ένα κινητό που ήταν και είναι σημείο αναφοράς για τη κατηγορία του. Μη το συγκρίσεις με κανένα άλλο κινητό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Για το zoom συμφωνώ. Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση παράλογο να μην έχει ένα κινητό υπέρυθρες, μια τεχνολογία που είναι ξεπερασμένη.Νομίζω ότι έχει ζούμ (5χ). Αλλά κι αυτό άχρηστο είναι. Να το κάνω τι το σκέτο ψηφιακό ζουμ δηλαδή; Να γεμίσω κόκκο την εικόνα; Καλύτερα να κροπάρεις μετά, στο pc.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για το zoom συμφωνώ. Δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση παράλογο να μην έχει ένα κινητό υπέρυθρες, μια τεχνολογία που είναι ξεπερασμένη.
Νομίζω ότι έχει ζούμ (5χ). Αλλά κι αυτό άχρηστο είναι. Να το κάνω τι το σκέτο ψηφιακό ζουμ δηλαδή; Να γεμίσω κόκκο την εικόνα; Καλύτερα να κροπάρεις μετά, στο pc.
Δεν είναι (εντελώς) άχρηστο το ψηφιακό ζουμ. 5Χ δεν είναι πολύ, φτάνει όμως για να κεντράρεις την εικόνα που θέλεις και μετά να την βάλεις ταπετσαρία στην οθόνη ή να τη στείλεις με μήνυμα χωρίς να καταφεύγεις σε πισιά.
-
Θα ήθελα την βοήθεια σας...
Έχω γύρω στα 500Ε επιδότηση και δεν ειμαι σίγουρος τι κινητό να πάρω.
Έιμαι μεταξύ HTC 3450 Touch, SE 850i, NOKIA N95 και ΝΟΚΙΑ Ν81.
Nokia έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω, δεν είμαι κολλημένος με κάποια εταιρεία αλλα μου φαίνεται οτι τα SE έχουν πιο λειτουργικό μενού. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Απο άποψη λειτουργικότητας το HTC το φοβάμαι όπως επίσης φοβάμαι τα Νοκια για το πολύπλοκο μενού τους, το θέμα των κολλημάτων που τρώνε τα λειτουργικά τους συστήματα και εχω ακούσει οτι απο μπαταρία δεν λένε και πολλά σε σύγκριση με τα SE.
Θα ήθελα την γνώμη των ειδικών και όσο γίνεται πιο αντικειμενικά ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτά περίπου τα λεφτά.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Θα ήθελα την βοήθεια σας...Έχω γύρω στα 500Ε επιδότηση και δεν ειμαι σίγουρος τι κινητό να πάρω.
Έιμαι μεταξύ HTC 3450 Touch, SE 850i, NOKIA N95 και ΝΟΚΙΑ Ν81.
Nokia έχω πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσω, δεν είμαι κολλημένος με κάποια εταιρεία αλλα μου φαίνεται οτι τα SE έχουν πιο λειτουργικό μενού. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Απο άποψη λειτουργικότητας το HTC το φοβάμαι όπως επίσης φοβάμαι τα Νοκια για το πολύπλοκο μενού τους, το θέμα των κολλημάτων που τρώνε τα λειτουργικά τους συστήματα και εχω ακούσει οτι απο μπαταρία δεν λένε και πολλά σε σύγκριση με τα SE.
Θα ήθελα την γνώμη των ειδικών και όσο γίνεται πιο αντικειμενικά ή αν έχετε να προτείνεται κάτι άλλο σε αυτά περίπου τα λεφτά.
Aν σε ενδιαφέρει το GPS κάνεις την καρδιά σου πέτρα και πας στο HTC. Σαφώς πάντως, ξέλει μια περίοδο εκμάθησης το λειτουργικό του. Μετά από αυτό, όλα τα άλλα όμως θα σου φαίνονται...λίγα! Εμένα τα Windows Mobile μου αρέσουν πολύ, περισσότερο από το Symbian της Nokia. Βέβαια αυτά είναι γουστα...
Επίσης, έχε υπόψη σου, πως δεν θα έχεις καλή αυτονομία. 2 μέρες, άντε 3 αν το δουλεύεις μόνον σαν κινητό.
Το ίδιο ισχύει και για τα Nokia που αναφέρεις. Μέτρια (Ν81) έως κακή (Ν95) αυτονομία.
Σαν κινητό, καλύτερο νομίζω το SE K850, αλλά με μια επιφύλλαξη για το joystick που...δεν υπάρχει και είναι χωμένο στα πλήκτρα. ΜΗΝ αγοράσεις, αν δεν το δοκιμάσεις, πολλοί χαλάστηκαν άσχημα.
Βέβαια, καλό χρυσό το SE, ακριβό όμως , μιας και είναι ένα πολύ καλό, αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο , κινητό.
Δεν ξέρω αν βοήθησα, μετά τα PDA , δεν μπορώ να συνηθίσω απλό κινητό και δεν είμαι απόλυτα αντικειμενικός!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]