-
Χρεωνεσαι την κληση που γινεται απο το προσωπικο προς το εταιρικο για οσο διαρκει η κληση.
-
Ο χρήστης IOANNIS ZOIS έγραψε:
καθώς επίσης πως εάν το τηλ είναι απενεργοποιημένο δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι (κάτι που στο παλιό μου Ν73 γινόταν,
Τι ειδους ξυπνητηρι ειναι αυτο δλδ;
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλα.... κοιτα, Mac θα παρω επειδη μπορει να τρεχει και Win... αλλιως θα σου λεγα
ποιος ο λόγος να το πάρεις τότε; Για την πχιότητα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χρεωνεσαι την κληση που γινεται απο το προσωπικο προς το εταιρικο για οσο διαρκει η κληση.Στο εταιρικό τη χρεώνομαι, σωστά?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Χρεωνεσαι την κληση που γινεται απο το προσωπικο προς το εταιρικο για οσο διαρκει η κληση.
Στο εταιρικό τη χρεώνομαι, σωστά?
Εχεις βαλει εκτροπη απο το προσωπικο στο εταιρικο ή κανω λαθος;Αν ναι τοτε χρεωνεται το προσωπικο σου τηλεφωνο .
-
Ναι, άρα χρεώνεται το προσωπικό όπως λες και δε το θέλω.
Γνωρίζουμε κόστη?
-
Δοκίμασε να πάρεις την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote.. μάλλον θα ξέρουν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δοκίμασε να πάρεις την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote.. μάλλον θα ξέρουν.Λες?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καλα.... κοιτα, Mac θα παρω επειδη μπορει να τρεχει και Win... αλλιως θα σου λεγα
ποιος ο λόγος να το πάρεις τότε; Για την πχιότητα;
Ρε ταλακα... για να μπορεσω να μπω στον Premium κυκλο του Λαππα το κανω... μην νομιζεις... To επόμενο που θα χτυπησω ειναι ψειρες με 1000 ευρω
-
Αφού το ξέρεις ρε Corsair, αν δεν αρχίσεις το σκι, στο circle of trust δεν μπαίνεις.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ναι, άρα χρεώνεται το προσωπικό όπως λες και δε το θέλω.Γνωρίζουμε κόστη?
Ακριβώς σαν να έπαιρνες physically τηλέφωνο από το προσωπικό σου προς το εταιρικό σου, και να μιλούσες όσο θα σου μιλάει αυτός που προωθείται.
Rating wise μια κλήση του Α που θα προωθηθεί από τον Β στον Γ είναι στην πράξη δύο κλήσεις.
Η κλήση από τον Α στον Β και η κλήση από τον Β στον Γ. Θα κοστολογηθούν και οι δύο ανεξάρτητα και αυτόνομα : Ο Α χρεώνεται για την κλήση Α->Β και ο Β χρεώνεται για την κλήση Β->Γ. -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Εγώ τελικά δε τη παλεύω άλλο με το Diamond*, από πλευράς ευκολίας χειρισμού και μόνο!
Η απόκριση λειτουργικού/οθόνης αφής του iPhone δε συγκρίνεται με το διαμάντι, καλό χρυσό με άριστο λειτουργικό αλλά δεν αντέχετε αυτη η καθυστέρηση σε κάθε κλικ (4 εφαρμογές περασμένες μόνο η μία φορτώνει μαζί με το άνοιγμα του τηλεφώνου) είτε θέλεις να ψάξεις στον κατάλογο, είτε να μπεις στις εφαρμογές, είτε να πάρεις τηλέφωνο!Θα πρότεινα να δοκιμάσεις μια πιο light rom από την 1.93 (αν και φημολογείται ότι αναμένεται νέα ρομ 2.0)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καθώς επίσης πως εάν το τηλ είναι απενεργοποιημένο δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι (κάτι που στο παλιό μου Ν73 γινόταν,
Τι ειδους ξυπνητηρι ειναι αυτο δλδ;
Σε όλα τα windows mobile κινητά ισχύει το ίδιο.
-
Στοιχειωμένο τηλέφωνο, το έχεις σβηστό κι αυτό ανάβει.
-
Ειχα ενα Sony Erickson και εσβηνε μονο του και πολλες φορες αρνιωτανε να αναψει. Εβαζα εβγαζα τις μπαταριες και μετα απο 5-10 φορες αναβε. Το βαρεθηκα και πηγα παλι στη motorola και στο razr με μια σταση στο blackberry και δεν ξαναπαιρνω Sony ουτε δωρεαν να ειναι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Εγώ τελικά δε τη παλεύω άλλο με το Diamond*, από πλευράς ευκολίας χειρισμού και μόνο!
Η απόκριση λειτουργικού/οθόνης αφής του iPhone δε συγκρίνεται με το διαμάντι, καλό χρυσό με άριστο λειτουργικό αλλά δεν αντέχετε αυτη η καθυστέρηση σε κάθε κλικ (4 εφαρμογές περασμένες μόνο η μία φορτώνει μαζί με το άνοιγμα του τηλεφώνου) είτε θέλεις να ψάξεις στον κατάλογο, είτε να μπεις στις εφαρμογές, είτε να πάρεις τηλέφωνο!Θα πρότεινα να δοκιμάσεις μια πιο light rom από την 1.93 (αν και φημολογείται ότι αναμένεται νέα ρομ 2.0)
Με cooked δε θέλω να μπλέξω για πολλούς λόγους (δεν έχω καθόλου χρόνο να ψαχνομαι με το κάθε τι που δε δουλεύει 'σωστά')
Αν βγει πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων θα τη περάσω και θα δω, αν δεν, κατά 99% πάω για το iPhone!Μπορεί σε αρκετούς να έχει μείνει η εικόνα του εφετζίδικου smartphone της Apple (κυρίως λόγω του σάλου που προκλήθηκε) και μόνον γιαυτό να καταλήγουν σε τέτοια κατάσταση --> http://www.youtube.com/watch?v=-BSzXc9bFOg
Στην ουσία όμως πρόκειται για ένα smartphone απίστευτα εύκολο στη χρήση, άμεσο στη πλοήγηση χωρίς καθυστερήσεις, δε χρειάζεται να παλεύεις με τα δάχτυλά σου και την οθόνη για να δώσεις μια εντολή και πλέον με πληθώρα εφαρμογών για όλα τα γούστα και τις ανάγκες!
Α...μη ξεχάσω και την υποστήριξη ελληνικών (επίσημη μπορεί να μην είναι, αλλά τη δουλειά της την κάνει μια χαρά)Ελπίζω να μας βγει σε καλό αυτή τη φορά
-
3 ερωτήσεις για τα Ελληνικά, αν γνωρίζεις:
-
Μπαίνουν στο 3G;
-
Πρέπει να το 'σπάσεις' για να γίνει αυτό;
-
Αυτό ακυρώνει την εγγύηση;
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
3 ερωτήσεις για τα Ελληνικά, αν γνωρίζεις:-
Μπαίνουν στο 3G;
-
Πρέπει να το 'σπάσεις' για να γίνει αυτό;
-
Αυτό ακυρώνει την εγγύηση;
Δεν ξέρω περί του ζητήματος των ελληνικών, αλλά το 3 είναι περιττή ερώτηση και έπεται αμέσως του 2. Οποιοδήποτε σπάσιμο/cooked rom κ.ο.κ. πάντα ακυρώνει την εγγύηση. Απλώς συνήθως μπορείς να βγάλεις τη 'χακιά'/επαναφέρεις εργοστασιακή ROM πριν το πας για service, οπότε δεν είναι ιδιαίτερα ανιχνεύσιμο το τι έχεις κάνει. Δεν είναι ότι θα το ψάξουν και ενδελεχώς...
-
-
Ναι σε όλα Χρήστο.
-
Ευχαριστώ.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]