-
-
Τα λέγαμε... αφού τα πρόβατα το αγοράζουν κι έτσι, γιατί να ασχοληθούμε;
-
Θα φιλοτιμηθεί επιτέλους να κάνει κάποιος την πρώτη μήνυση στην Vodafone Ελλάδας που έφερε προϊόν που δεν υποστηρίζει την γλώσσα μας;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Θα φιλοτιμηθεί επιτέλους να κάνει κάποιος την πρώτη μήνυση στην Vodafone Ελλάδας που έφερε προϊόν που δεν υποστηρίζει την γλώσσα μας;Και γιατι οχι και στην Apple?
-
Καμία αντίρρηση.
-
-
Θα φιλοτιμηθεί επιτέλους να κάνει κάποιος την πρώτη μήνυση στην Vodafone Ελλάδας που έφερε προϊόν που δεν υποστηρίζει την γλώσσα μας;ο Steve αραγε τι θα πει οταν μαθει πως ο φιλος του ο Λαππας θελει να του κανει μηνυση?
-
Δεν νομιζω να θελει,αφου εγραψε 'καποιος'...
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Δεν νομιζω να θελει,αφου εγραψε 'καποιος'...Σωστο και αυτο.... ουτε δικηγορος να τανε ο ατιμος.... προσεχει τι γραφει
-
Και τι αγοράζω.
Ακόμα με το παλιό μοτορολάκι που πήρα δωρεάν είμαι.
-
Και τι αγοράζω.Ακόμα με το παλιό μοτορολάκι που πήρα δωρεάν είμαι.
Έλα; ρε γαμώτο δεν το ήξερα νωρίτερα...;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα φιλοτιμηθεί επιτέλους να κάνει κάποιος την πρώτη μήνυση στην Vodafone Ελλάδας που έφερε προϊόν που δεν υποστηρίζει την γλώσσα μας;
Και γιατι οχι και στην Apple?
Γιατί η Apple το παράγει χωρίς Ελληνικά και πιθανόν να είναι υποχρέωση του εισαγωγέα να ζητήσει τα τεμάχια που θα έρθουν στη χώρα μας να έχουν και Ελληνικά.
-
Παράδειγμα email
Thanks file Leonida.
Exe ipopsin sou oti to CS09 sto Kaimaktsalan tha ginei stis 20, 21, 22 Februariou.
Kalo xeimona.
Alex
Sent from my iPhoneΤο βάζω εδώ γιατί μπορεί να ενδιαφέρει και τον υποψήφιο σνοουμπορντά Χ.Λ.
-
Φαίνεται ότι τα Ελληνικά για την Apple δεν είναι άξια λόγου. Η VF δεν μπορεί να επέμβει στο λογισμικό.
Θα ζήσετε ξανά τις μέρες του 80. Που αντικαθιστούσαμε τα μικρά Αγγλικά με κεφαλαία Ελληνικά στην EPROM. 'Εστελνες 'tyri' για να τυπωθεί 'τυρί'. Ρε λες εμείς να φταίμε για τα Greeklish?
-
Yπάρχει κ ανεπίσημος τρόπος να έχεις ελληνικά, έφτιαξαν κάτι τα παιδιά του myphone.gr ίσως για αυτό δεν υπάρχουν ΕΝΤΟΝΕΣ διαμαρτυρίες. Αλλά είναι τλχ γελοίο να αντιμετωπίζεται έτσι μία από τις αρχαιότερες γλώσσες. Και δεν κολλάει το επιχείρημα ότι είμαστε λίγοι. Γιατί πόσες φορές δεν βλέπουμε απίθανες γλώσσες να υποστηρίζονται και η ελληνική να μην υπάρχει;
Απαράδεκτοι όπως κ να έχει.-
-
αυτο ειναι ακομη πιο απαραδεκτο. Αν μπορεσαν 2-3 πιτσιρικια και το εκαναν, σκεψουν ποσο πιο ευκολο θα ηταν για την εταιρια...
απλα δεν ασχολουνται, και γιατι να το κανουν βεβαια, οταν ετσι και αλλιως τα 'κοροιδα' το αγοραζουν...
-
είναι πλέον γνωστό τοις πάσοι ότι οι γλώσσες που ενδιαφέρουν τις εταιρίες που κινούνται στην ευρώ πη είναι τα αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, τούρκικα. Μετά πάνε κάτι τσέχικα και κάτι ολλανδικά και δε συμμαζεύεται. Εγώ όποτε βλέπω οδηγίες στα ελληνικά παραξενεύομαι
προχθές, την Παρασκευή θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε στο χειρουργείο ένα κεραμικό υλικό στο οστό ενός νεαρού. Ο γιατρός θα το χρησιμοποιούσε για πρώτη φορά το συγκεκριμένο προϊόν και έβαλε τη νοσηλεύτρια να διαβάσει τις οδηγίες. Την ώρα που τις διάβαζε, ξέκλεψε το μάτι μου ότι είχε οδηγίες και στα ελληνικά
λέω μέσα μου 'εδώ είμαστε!'
-
Νοkia service
36€ για να επισκευασουν κινητο εντος εγγυησης με προβλημα στο μικροφωνο, που τελικα 'επισκευασα' μονος μου σε 10 λεπτα...
Ισχυριστηκαν πως δεν ισχυει η εγγυηση, αφου βρεθηκαν ιχνη καφε... (που εγω δεν βρηκα πουθενα...)
-
Ζητούσαν παλαιότερα νομίζω, 25 με 40 Ευρώ για να αντικαταστήσουν το πλήκτρο on/off από κινητό γνωστού μου που είχε χαλάσει. Αγόρασα το πλήκτρο από Αγγλία (0.5 λίρα!) και κατσαβιδάκι και μέσα σε 5 λεπτά μια μέρα που ήμασταν για καφέ του το αντικατέστησα. Κοροιδία σκέτη!
-
Πραγματι ξεφτιλα.
Γνωριζει κανει τι ισχυει για τις εγγυησεις για τα handsfree, bluetooth και μη;
γιατι χαλασε το bluetooth μιας φιλης (50 ευρω, δεν ειναι και λιγα) μεσα στο χρονο, το πηγαμε στη Νοκια στο παγκρατι και μας ειπαν οτι τα 'αξεσουαρ' εχουν εγγυηση για 6 μηνες..
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]