-
Απλή απορία: Πόσοι εδώ μέσα έχουν ήδη αγοράσει, ή πρόκειται να αγοράσουν το iPhone; Δεν βλέπω ιδιαίτερη κίνηση και έχω αρχίσει να ελπίζω ότι αυτό ίσως αναγκάσει την κόκκινη να εκλογικεύσει τα πακέτα της.
-
Τα πακέτα μια χαρά λογικά είναι (για Ελλάδα). Δεν έχουμε πιο ακριβό iPhone από N95 πχ.
http://dealsend.blogspot.com/2008/08/ip ... reece.html
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Απλή απορία: Πόσοι εδώ μέσα έχουν ήδη αγοράσει, ή πρόκειται να αγοράσουν το iPhone; Δεν βλέπω ιδιαίτερη κίνηση και έχω αρχίσει να ελπίζω ότι αυτό ίσως αναγκάσει την κόκκινη να εκλογικεύσει τα πακέτα της.iPhone
Θα είναι και vodafone branded? -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Απλή απορία: Πόσοι εδώ μέσα έχουν ήδη αγοράσει, ή πρόκειται να αγοράσουν το iPhone; Δεν βλέπω ιδιαίτερη κίνηση και έχω αρχίσει να ελπίζω ότι αυτό ίσως αναγκάσει την κόκκινη να εκλογικεύσει τα πακέτα της.
iPhone
Θα είναι και vodafone branded?Η Apple είναι χιλιάδες φορές χειρότερη από την Vodafone στο συγκεκριμένο τομέα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα πακέτα μια χαρά λογικά είναι (για Ελλάδα). Δεν έχουμε πιο ακριβό iPhone από N95 πχ.http://dealsend.blogspot.com/2008/08/ip ... reece.html' target='_blank
Δεν βλέπω γιατί πρέπει να συγκρίνουμε διαφορετικές συσκευές. Προτιμώ να συγκρίνω την ίδια ακριβώς συσκευή όπως προσφέρεται σε διαφορετικές χώρες στην Ευρώπη. Τις ΗΠΑ δεν τις λογαριάζω γιατί αν συγκρίνουμε τις τιμές με αυτά που πληρώνει ο Αμερικάνος, θα κλαίμε ομαδικώς.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
iPhone
Θα είναι και vodafone branded?Η Apple είναι χιλιάδες φορές χειρότερη από την Vodafone στο συγκεκριμένο τομέα..
Αυτό να μου πεις... εκείνο το κωλο itunes, απορώ πώς το παλεύουν οι χρήστες. Όλοι τρέντι ρε!
-
Εμένα το iTunes μου αρέσει. Στο mac τουλάχιστον, δουλεύει υπέροχα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
iPhone
Αυτό να μου πεις... εκείνο το κωλο itunes, απορώ πώς το παλεύουν οι χρήστες. Όλοι τρέντι ρε!
Μλκ μας δουλεύεις? Το iTunes είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης μουσικής βιβλιοθήκης. Από όλες τις απόψεις. Εσύ τι έχεις? Winamp?
Χρήστο, διάβασε το άρθρο που παρέθεσα, θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ με το σχόλιο μου.
Επίσης, αφού συγκρίνουμε την Ελλάδα με το εξωτερικό, καλό είναι να συγκρίνουμε και την αγοραστική δύναμη της κάθε χώρας..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
iPhone
Μλκ μας δουλεύεις? Το iTunes είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης μουσικής βιβλιοθήκης. Από όλες τις απόψεις. Εσύ τι έχεις? Winamp?
Χρήστο, διάβασε το άρθρο που παρέθεσα, θα καταλάβεις τι ακριβώς εννοώ με το σχόλιο μου.
Επίσης, αφού συγκρίνουμε την Ελλάδα με το εξωτερικό, καλό είναι να συγκρίνουμε και την αγοραστική δύναμη της κάθε χώρας..
Εχμ... Το ότι το mp3 encoding που παίζει σε μερικά δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον πλανήτη θέλει μετατροπή για να παίξει σε Mac, δε σας ενοχλεί καθόλου ας πούμε; Το ότι το iTunes ζυγίζει ίσαμε... ένα τόνο, ούτε αυτό;
-
Η εμπειρία μου είναι μόνο στο mac όπου τρέχει σφαίρα και τώρα με Leopard, και όταν είχα ακόμα Tiger. Ίσως το πρόβλημα να είναι στα windows. Επίσης, δεν μου έχει τύχει ακόμα τραγούδι που το iTunes δεν μπορεί να διαβάσει, mp3, ή οτιδήποτε άλλο.
Το interface σου αρέσει;
-
Καμία μετατροπή δεν θέλει Σπύρο, ότι mp3 κατεβάζω, μου τα παίζει μια χαρά..
-
To Iphone υπέρχει περίπτωση να το φέρουν και Cosmote/Wind?
-
Όχι.
-
T-mobile gr ίσως?
Ρωτάω γιατί υπάρχει 'φήμη' στο myphone ότι θα το φέρει, και σύντομα!
-
Μαλακίες λένε. Εκτός αν η Ελλάδα γίνει η πρώτη χώρα παγκοσμίως που θα έχει 2 carriers με iPhone, πράγμα αδύνατο.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μου μπαίνουν σκέψεις για neonode n2 Με 155 ευρώ, δεν βλέπω γιατί όχι.
να σου φύγουν οι σκέψεις...1,70 SAR και totally δύσχρηστο....μάκρυα!!!
1,7;;;
καλα το υψηλο sar παλευεται
το δυσχρηστο Interface και τα απιθανα gestures που απαιτει ομως ?
σκεψου σε μια δυσκολη ωρα που θα χρειαστει να κανεις ενα επειγον τηλεφωνημα να μην θυμασαι αν πρεπει να κανεις πανω και δεξια ή κατω και αριστερα...
(ασχετο:ελεος που εχουμε φτασει 2008 και χαιδευουμε ολοι απο μια οθονη )
-
Στέρηση.
-
Γεια σας,
Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα sorry, η ερώτηση είναι απλή ,
Το iphone που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ, 'παίζει' και στην Ελλάδα ;
Είναι κλειδωμένο ; Μιλάω για το νέο (3G) αυτό με τα 8 & 16GB.Ευχαριστώ προκαταβολικά
Φιλικά
Μάξιμος
-
Είναι κλειδωμένο νομίζω στο δίκτυο της AT&T.
-
χρήστης 6 χρονών UIQ ψάχνει κινητό και καθώς η SE πάει κατα διαόλου αναζητεί αλλού την τύχη του.
μέγιστη τιμή 450-500€
απαραίτητα:
[list:211vicjn]τουλάχιστον αριθμητικό πληκτρολόγιο
καλή μπαταρία
γρήγορο
ποιοτικό
touch screen καλοδεχούμενη, αλλά όχι απαραίτητη
κάμερα τουλάχιστον στον Μ.Ο. της κατηγορίας (το Ρ1 τον καλύπτει ακριβώς σε αυτό το θέμα)
[/list:u:211vicjn]Ε66??
κάτι άλλο;;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]