-
Έλληνας σε κάποιο νησί κάνει κουμάντο σε Αγγλίδα που θέλει να παρκάρει.
'Come, come, come.... Opa. Otherwise now the wheel, come more, come, come. Stop, you will find ' -
-
Πόσο καιρό έχω να γράψω ανέκδοτα! Τι περιμένω, ας παραθέσω μερικά!
Ο Τοτός πήγε να φάει ένα γλυκό, όταν εκείνο τον ανατίναξε στον αέρα! Ήταν το τζιζζζκεηκ.
Τι έχει 22 πόδια και τρέχει στο γρασίδι;
Μια ομάδα ποδοσφαίρου!Μια ξανθιά ρωτάει τον άντρα της:
- Αγάπη μου,που είναι τα παιδια;
- Στα αγγλικά, αγάπη μου.
- My dear, where are the kids?
Σε έναν παράλληλο κόσμο:
- Παιδί μου, έφτιαξα γύρο.
- Μπλιαχ, ασ' το καλύτερα. Να παραγγείλουμε μπάμιες.
Πως βρίζει ένας κινέζος;
Τογκαμότο σόισου! -
'Μωρό μου, μίλα μου βρώμικα'
' Ευχαρίστως μωρό μου, VW DIESEL' -
http://www.cretalive.gr/m/view/mperdeps ... miko-uliko
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
http://www.cretalive.gr/m/view/mperdepse-ton-afro-malliwn-me-to-oikodomiko-ulikoΕυκαιρία να κουρευτεί από το πάτο!!!
-
-γρήγορα μπάτμαν μας ξεφεύγει.
-ασε μας ρε ρομπιν.
-μπάτμαν σου λέω μας ξεφεύγει
-ρε ρομπιν μιλάω με τον θείο μου τώρα,ξεκολλα.
-μπάτμαν ασε τον θείο και πιάσε τον τζόκερ. -
Δεν βρήκα κάποιο σχετικό θέμα και είπα να ανοίξω ένα, για να ανταλλάσσουμε και κανά ανεκδοτάκι ή οτιδήποτε άλλο μας κάνει να γελάμε. Ξεκινάω:
Αυτή: Αγάπη μου, αύριο πρέπει να το βάλεις μια ώρα πίσω.
Αυτός: Ωραία!
Αυτή: Για το ρολόι μιλάω, ρε βλάκα!
**[mod] αφού βρέθηκε, ενοποιήθηκαν και σβήστηκαν όσα δεν χρειάζονταν. **
-
-
Ανωγειανό ανέκδοτο.
Είναι δυο βοσκοί πάνω στον ψηλορείτη και βόσκουν τα ζώα τους. Ο Σήφης και ο Γιώργης.
Εμφανίζεται ξαφνικά ένα τουρίστας ο οποίος είχε χαθεί και ήθελε να ζητήσει πληροφορίες. Πλησιάζει λοιπόν και τους ρωτάει- Σπικ ινγλις?
Κουνάει το κεφάλι αρνητικά ο Σήφης.
Σπρέχεν ζι ντόιτς?
Ίδια απάντηση.
Παρλε βου φρανσε?
Το ίδιο
Αμπλαρ εσπανιολ?
Και πάλι αρνητική απάντηση
Πάρλα Ιταλιάνο? ρωτάει απεγνωσμένα ο τουρίστας.
Και πάλι η κίνηση του κεφαλιού ήταν αρνητική.
Αγανάχτησε ο τουρίστα και έφυγε.
Μετά από 5 λεπτά γυρίζει ο Γιώργης και λέει του Σήφη.
Μρε συ Σήηηφη. Να μάθομαι μρε καμια γλώσσα να μάθομαι να συνενοούμαστε, τι λες?
Γιάντα μωρέ? Ετούτος σες εμιλούσε 5 γλώσσες. Εσυνεννοήθηκε?
- Σπικ ινγλις?
-
‐ Μαμά, πως θα είναι ο μεγάλος έρωτας;
- Θα καταλάβεις τον μεγάλο έρωτα κόρη μου, όταν ένας άντρας σου ζητήσει να βγείτε, έρθει σε ένα πολυτελές αμάξι, σου ανοίξει την πόρτα, σε πάει σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο, κι όταν παίζουν τα βιολιά βγάλει απ τη τσέπη του και σου χαρίσει ένα δαχτυλίδι με ένα τεράστιο διαμάντι, κι αφού πεις το ναι, θα κάνετε ένα λαμπερό γάμο, θα πάτε ένα υπέροχο ταξίδι και μετά θα ζήσετε σε ένα πανέμορφο σπίτι που θα χει χτίσει για σένα.
- Κι αυτά που λένε για ένα χάδι στον ήλιο, ένα αγριολούλουδο στα μαλλιά, ένα γλυκό
φιλί, να κοιτάζουν μαζί ένα ηλιοβασίλεμα, να περπατάνε χέρι χέρι δίπλα στη θάλασσα...; - Αυτά κόρη μου είναι ψέματα που διαδίδουν οι κομμουνισταί, για να πηδάνε τζάμπα!
-
Φανταστείτε, παιδιά, τον έρμο τον απογραφέα στο "Dark", ειδικά με το κοριτσάκι που είναι γιαγιά του εαυτού της, και άρα και εγγονή του εαυτού της!...
-
Ο ΑΝΤ1 παίζει κάθε χρόνο το «Κωνσταντίνου και Ελένης» γιατί είναι το αγαπημένο σήριαλ του Τσακ Νόρις.
Ανεκδοτα [#6]