-
Περνουσαμε απο κει με μια φιλη , εγω δεν εχω ιδεα απο οδους κτλ . Θα τη ρωτησω και θα σας πω
-
-
κρίμα
-
-
Rust in peace...
-
-
Κριμα παντως
-
-
Γερμανος συνταξιουχος 'εργατης'...
...και ενας Ιαπωνας συναδελφος του
-
Πολύ τα συμπαθώ αυτά τα Datsun-άκια... Νομίζω ότι ήταν σαφώς πιο όμορφα από κάποια αντίστοιχα Ευρωπαϊκά μοντέλα εκείνης της περιόδου
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Πολύ τα συμπαθώ αυτά τα Datsun-άκια... Νομίζω ότι ήταν σαφώς πιο όμορφα από κάποια αντίστοιχα Ευρωπαϊκά μοντέλα εκείνης της περιόδουΚαι σκυλία επίσης! Αν και το Datsun δεν είναι και σε τόσο χάλια κατάσταση!
Κρίμα για το Transporter πάντως. Άλλοι τα παρατάνε και άλλοι τα κάνουνε race-taxi... -
-
Το παλιό Typ2 με το χωριστό παρ-μπριζ είναι πλεόν σπάνια εικόνα ακόμη και σε παρατημένο...
Όσο για το 620...μην ξεχνάμε ότι αντιπροσώπευσε την αυτοκινητιστική μας κουλτούρα στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών!! -
DATSUN 1200 Station
FIAT 128 3p
ΑRO 240 DIESEL
Και ενα τρακτερ Eicher του 60 σε λειτουργικη κατασταση -
το 128 που ειναι? περιοχη?
-
-
-
Εϊναι προφανές ότι, εις αναζήτηση της βέλτιστης φυσικής κατάστασης, κάνεις ποδήλατο στα ψηλά και όχι στον μέσο Παπάγου.
-
4ψήφια???
60 γράφει? Το 60 δεν είχαν γίνει ήδη 5ψήφιες?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
:yikes: 4ψήφια???60 γράφει? Το 60 δεν είχαν γίνει ήδη 5ψήφιες?
Το 60 σημαίνει δεκαετία του 60?
Έχω ένα Opel Olympia-Rekord του 1954 με πενταψήφιο νούμερο και γράφει πάνω Α 60 ΙΧ...
Οπότε μάλλον δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει δεκαετία του 60 το νούμερο στο μπλε μέρος της πινακίδας...
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ