-
-
Ο χρήστης tiaf έγραψε:
τι ειναι;
-
Ο χρήστης apoae86 έγραψε:
τι ειναι;
Νομίζω DKW. http://en.wikipedia.org/wiki/DKW
-
-
Πριν το Λογγο.. απογινε αυτη...
-
Λετε εκει σε εκεινη τη στροφη πριν μπεις στις Καμαρες?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Λετε εκει σε εκεινη τη στροφη πριν μπεις στις Καμαρες?Ναι, ακριβώς εκεί είναι. Έχοντας περάσει από εκεί 100άδες φορές, μόλις την προηγούμενη βδομάδα κατάφερα να σταματήσω για φωτογραφία.
-
Ειναι πολυ περιεργο να σταματησεις εκει απανω στη στροφη μωρε. Νομιζω εχει και πωλητηριο απανω αυτο ετσι? Το θυμαμαι πολλα χρονια που πηγαινοερχομαι, και μετα ο ιδιοκτητης του εβαλε πωλητηριο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ειναι πολυ περιεργο να σταματησεις εκει απανω στη στροφη μωρε. Νομιζω εχει και πωλητηριο απανω αυτο ετσι? Το θυμαμαι πολλα χρονια που πηγαινοερχομαι, και μετα ο ιδιοκτητης του εβαλε πωλητηριο.Έχει χώρο να παρκάρεις ακριβώς δίπλα αλλά μετά πρέπει να φύγεις σφαίρα επειδή είναι πάνω στη στροφή. Πωλητήριο δεν έχει, άν είχε θα σάπισε και αυτό... Έτσι όπως έγινε δεν νομίζω ούτε να πουλιέται ούτε να σώζεται... όταν τρυπάει η οροφή από τη σαπίλα είναι αργά... Αν έχει μηχανικά ίσως να κάνει για δότης, διαφορετικά ούτε για σκραπ δεν κάνει.
-
Μπορει να ηταν κανα αλλο που ειχε πωλητηριο απανω αλλα ειμαι σιγουρος οτι ενα αυτοκινητο εκει ειχε πωλητηριο! Αλλα οντως φαινεται πολυ σαπιο το αυτοκινητο. Προσωπικα δε το διακινδυνευω να σταματησω καθολου εκει εκτος και αν ειμαι με το μηχανακι.
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Ειναι πολυ περιεργο να σταματησεις εκει απανω στη στροφη μωρε. Νομιζω εχει και πωλητηριο απανω αυτο ετσι? Το θυμαμαι πολλα χρονια που πηγαινοερχομαι, και μετα ο ιδιοκτητης του εβαλε πωλητηριο.
Έχει χώρο να παρκάρεις ακριβώς δίπλα αλλά μετά πρέπει να φύγεις σφαίρα επειδή είναι πάνω στη στροφή. Πωλητήριο δεν έχει, άν είχε θα σάπισε και αυτό... Έτσι όπως έγινε δεν νομίζω ούτε να πουλιέται ούτε να σώζεται... όταν τρυπάει η οροφή από τη σαπίλα είναι αργά... Αν έχει μηχανικά ίσως να κάνει για δότης, διαφορετικά ούτε για σκραπ δεν κάνει.
Όντως αυτό 'απόγινε'. Στο εσωτερικό θα έχει βατραχάκια.
-
-
-
-
Ο χρήστης Discovolos έγραψε:
Kατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για Holden του '60.Εχεις δικιο ειναι holden FB standard sedan απ οτι βλεπω ψαχνωντας..! δεν εχω ξαναδει κανενα και δε ξερω και τι αξια μπορει να εχει..αν εχει...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Kατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για Holden του '60.
Εχεις δικιο ειναι holden FB standard sedan απ οτι βλεπω ψαχνωντας..! δεν εχω ξαναδει κανενα και δε ξερω και τι αξια μπορει να εχει..αν εχει...
Θα σε γελάσω. Σίγουρα είναι σπάνιο και μάλιστα σε αριστεροτίμονο. Πιθανότατα εκτελούσε χρέη ταξί στην εποχή του.
-
Μα ναι γραφει 'Ταξι Εδρα Πατραι' και ειναι στο χαρακτηριστικο γκρι της εποχης!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μα ναι γραφει 'Ταξι Εδρα Πατραι' και ειναι στο χαρακτηριστικο γκρι της εποχης!Δεν το είχα προσέξει, τώρα το παρατήρησα ότι είχε διακριτικό στις πόρτες!!! Τα Holden αυτή τη δουλειά έκαναν στην Ελλάδα. Αυτά ήταν τα πρώτα που είχαν έρθει στη χώρα μας.
-
A112
imgurlSEAT 127
photo uploadingAustin Morris 1100
free photo hostingSIMCA 1100
picture sharing -
Volkswagen T2 σε χωράφι κοντά στο σπίτι μου
Ο κινητήρας απουσιάζει...
...Όπως και το εμπρός μέρος
Ό,τι απέμεινε στο 'πιλοτήριο'
Ρίχνοντας μια ματιά πίσω απ'την πόρτα,κατάλαβα πως έχει μετατραπεί σε μια μικρή αποθήκη! Μέσα είναι γεμάτο παλιά ανταλλακτικά.Φανάρια,ψυγεία και ένα σωρό άλλα
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ