-
-
Υπαρχει ενα μαστανγκ κοκκινο ή ασπρο δεν θυμαμαι παρατημενο στην Ηρακλειου στο υψος των Α. Πατησιων
-
Eνα καμπριο κοκκινο θυμαμαι εκει και ηαν προς πωληση νομιζω! Παντως εχω καιρο να το δω! Ισως και πανω απο χρονο! Και δυστυχως δεν χω φωτο!
-
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Σαύρα πατημένη χαρακτηρίζονται οχήματα σε τετοια κατάσταση, ενω το mustang παραπάνω, σουροτήρι για χοντρό μακαρόνι. -
εγω γιατι πιστέυω ότι το mustang φτιάχνεται? με λίγο μεράκι και μπόλικο χρόνο όλα γίνονται. μήπως μάθαμε τιμή?? έχουν δεί τα μάτια μου να επιδιορθώνεται παρτάλι dacia αγροτικο τετρακίνητο το οποίο παρατημενο καιρο πέρασε απο ι.κτεο (στην ζουλα βέβαια). τα πλυντήρια δεν το δεχόντουσαν για πλήσιμο.
-
Μ ενδιαφερει η Mustang
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Μ ενδιαφερει η MustangΨιτ, φίλε...μη μπερδεύεσαι...το ότι στην Αμερική το λένε 'Pony car' δεν έχει να κάνει με τα δικά σου Pony!
-
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Μ ενδιαφερει η MustangΚαι τι εκανες για αυτο?
Ερωτας διχως αυριο?
Με το ενδιαφερον θα μεινεις?Εισαι στο Ηρακλειο............ ειναι στο Ηρακλειο
Σου αρεσει και του αρεσεις.........
Οι γονεις δεν συμφωνουν να τα βρειτε ή η παντοφλα της κυρας?
Εκτος και αν σε προλαβε καποιος αλλος (ονοματα δεν λεω) απο επαε μεσα.
-
Mπα!
Πηρε το 'σκουριασμενοαμερικανικο χρεπι' κανεις απο εδω μεσα?
-
μακαρι να χα τα λεφτα να το φτιαχνα..
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Μ ενδιαφερει η Mustang
Ψιτ, φίλε...μη μπερδεύεσαι...το ότι στην Αμερική το λένε 'Pony car' δεν έχει να κάνει με τα δικά σου Pony!
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
Μ ενδιαφερει η Mustang
Και τι εκανες για αυτο?
Ερωτας διχως αυριο?
Με το ενδιαφερον θα μεινεις?Εισαι στο Ηρακλειο............ ειναι στο Ηρακλειο
Σου αρεσει και του αρεσεις.........
Οι γονεις δεν συμφωνουν να τα βρειτε ή η παντοφλα της κυρας?
Εκτος και αν σε προλαβε καποιος αλλος (ονοματα δεν λεω) απο επαε μεσα.
Αν την πηρε κανεις ας ενημερωσει να ξερουμε
Γιωργη, ποτε θα τα πουμε μπρε κι απο κοντα ;
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Γερμανος συνταξιουχος 'εργατης'...
Υπάρχει ακόμα;
Αν ναι πού;
Κάθε πληροφορία ευπρόσεκτη.Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Γιωργη, ποτε θα τα πουμε μπρε κι απο κοντα ;
Ελα απο την ΛΕΚΟ αυριο μετα τις 19:30 που εχουμε συναντηση να γνωρισεις και τους λοιπους.
Εκει θα μαθουμε και εαν το Μαστανγκ υπαρχει ακομα ή αν δοθηκε (που δεν πιστευω). -
Ο χρήστης pienaf1 έγραψε:
Γερμανος συνταξιουχος 'εργατης'...
Υπάρχει ακόμα;
Αν ναι πού;
Κάθε πληροφορία ευπρόσεκτη.Ευχαριστώ
ενα τετοιο υπηρχε μεχρι περιση στην πατρα απεναντι απο το κτελ αιτ/νιας σε αριστη κατασταση κ δεν κινουταν καθολου ειχε κ πινακιδες πανω τωρα εχω ενα χρονο να περασω απο εκει!!!!!!
-
@ dudukas,
ευχαριστώ πολύ, θα ελεγχθεί το συντομότερο.
-
Ο θειος μου μου εχει πεταμενα στο μαγαζι του το Mazda RX-4 του και το MItsubishi Galant του παππου μου.Το RX-4 ειναι παρατημενο περιπου απο το 1994 ασκεπαστο,υπαρχει περιπτωση να εχει σαπισει το πατωμα του????
-
Γιατί δεν πας να το ελέγξεις μόνος σου, να βγάλεις και καμία φωτογραφία για μας.
Πάντως αν το RX4 είναι μετά το 76, έχεις πολλές πιθανότητες να είναι σε καλή κατάσταση από σκουριά γενικά.
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΡΙΜΑΓΜΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ