-
... Μα δε πας με την άδεια που γράφει το αποσυρθέν όχημα στη ΔΟΥ για το άλλο χιλιάρικο...
Το υπουργείο μεταφορών -λογικά από εκεί που πήρες το χαρτί αποταξινόμησης- εκδίδει εκ νέου άλλο χαρτί,
που λέει να πας ξανά στην εφορία να εισπράξεις...
τουλάχιστον έτσι λέγανε όλα τα φεκ...Τηλέφωνο στα κεντρικά της εφορίας... και ενημέρωση ότι καμία ΔΟΥ δεν έχει δώσει χρήματα ακόμα.
Μέσα στη βδομάδα θα στείλουν τις εγκυκλίους... για το πως πατάς τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο.... -
Ο χρήστης angeldark έγραψε:
... Μα δε πας με την άδεια που γράφει το αποσυρθέν όχημα στη ΔΟΥ για το άλλο χιλιάρικο...
Το υπουργείο μεταφορών -λογικά από εκεί που πήρες το χαρτί αποταξινόμησης- εκδίδει εκ νέου άλλο χαρτί,
που λέει να πας ξανά στην εφορία να εισπράξεις...
τουλάχιστον έτσι λέγανε όλα τα φεκ...Τηλέφωνο στα κεντρικά της εφορίας... και ενημέρωση ότι καμία ΔΟΥ δεν έχει δώσει χρήματα ακόμα.
Μέσα στη βδομάδα θα στείλουν τις εγκυκλίους... για το πως πατάς τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο....Εν μερη εχεις δικιο...αλλα λιγο πιο πανω γραφει :
Σου αντιγραφω απευθειας απο το Φ.Ε.Κ.
Η αγορά του νέου οχήματος αποδεικνύεται από
την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και εφόσον στην
εν λόγω άδεια αναγράφεται η ένδειξη «από απόσυρση
του…. Ε.Ι.Χ. ή Φ.Ι.Χ. ή Φ.Δ.Χ.»....και μετα πιο κατω αναφερει σωστα αυτο που λες....
Άρθρο 5
Τρόπος καταβολής οικονομικών κινήτρων
2. Για το κίνητρο της αγοράς αυτοκινήτου εκδίδεται
τίτλος πληρωμής από την αρχή που εξέδωσε την άδεια
κυκλοφορίας, στην οποία αναγράφεται και ο αριθμός
του αποσυρθέντος αυτοκινήτου, επικυρωμένο αντίγρα−
φο της οποίας επισυνάπτεται στον τίτλο πληρωμής.Πηρα και απαντηση απο δημοσιογραφο γνωστης εφημεριδας που ασχολειται με το θεμα κα ιτου εστειλα e-mail :
Οπως μας ενημερώνουν ιδιοκτήτες παλαιών οχημάτων που έχουν ήδη μεταβεί σε διάφορες εφορίες της χώρας το θέμα είναι πως τα ταμεία είναι άδεια...
-
Ο χρήστης angeldark έγραψε:
Επιβεβαιώνω και εγώ, σήμερα 19/10-09, εφορία, και .... πόρτα.
'Δεν έχουν στείλει καμία διευκρινιστική εγκύκλιο για το πως θα συμπληρώσουμε τις φόρμες....'
Μα καλά λέω δεν έχετε τον Γ@μοκωδικό 5195...??? (Τι αφελης?)
'Ναι βέβαια αλλά δεν ξέρουμε πως ακριβώς να το κάνουμε...'
Έτσι, το χαρτί αποταξινόμησης, παραμένει ανενεργό...Πηγε η μητερα μου,ειχαν παρει την εγκυκλιο αλλα δεν εχουν παρει τα κονδυλια ακομα
ουκ αν λαβεις...
-
ΟΚ...οποτε οποιος απο μας παραλαβει πρωτος τα χρηματα , ας το γραψει εδω
να σπευσουνε/με και οι υπόλοιποι με τσαμπουκα στις Δ.Ο.Υ. -
Μα όλα αυτά ήταν αναμενόμενα. Τι περιμένατε δηλ. ω αφελείς Ελληνες;
Προεκλογικά, γραμμένα στο πόδι, εκ του προχείρου (και μη χειρότερα), μέτρα όπως:
Απόσυρση, laptop για μαθητές, ημιϋπαίθριοι...
Καθένα μέτρο άγγιζε ένα κοινωνικό πρόβλημα. ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΑΛΛΑ.. χωρίς μελέτη, περίσκεψη, και σύνεση. Ετσι για να πούμε κάτι προεκλογικά, Και άσε τον ...ακα που θα βγει από την κάλπη να κάνει καλά. Χωρίς καθόλου να έχουν προβλεφθεί τα κονδύλια που θα χρειάζονταν.
Και από την απέναντι όχθη η νέα κυβέρνηση. ΕΝΤΕΛΩΣ αμήχανη. Επειδή τα μέτρα ήταν δημοφιλή, δεν έφερε αντίρρηση. Δεν είπε το αυτονόητο: ότι δεν υπαρχουν χρήματα για να ισχύσουν στην πράξη. Μια άθλια εικονική πραγματικότητα, και κανείς (ούτε οι νεοι κυβερνώντες) δεν τολμά να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
Για να υπάρξει μια πολιτική, πρέπει να προβλέπεται η χρηματοδότησή της. Ειδάλλως 'με λόγια, χτίζω ανώγεια και κατώγεια' (Λαϊκή παροιμία). -
στο ιδιο νομοσχεδιο ομως αυξανουν και τα τελη!!! απο 200 σε 350 για εμας παραδειγμα. Σε εμας ομως δεν ρωτουν καν το αν τα δικα μας ταμεια ειναι αδια. σε ενα μετρο που ξεκινησε πριν 20 μερες περιπου δεν υπαρχουν χρηματα για αυτο . ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ. Αλλα οταν φτασει η στιγμη να ψηφισουμε παλι τους ιδιους θα ψηφησουμε. Εχουμε τους πολιτικους που μας ΑΞΙΖΟΥΝ!!!
-
A ρε noe και συ κάτι απορίες που έχεις.... Όλα είναι υπό επανεξέταση. Βρε κουτά, πρώτη φορά πάτε να πάρετε λεφτά από το κράτος; Άχου μωρέ.... Βρε σεις, είναι δυνατόν να βγάλεις λεφτά από κουμπαρά χωρίς να τον σπάσεις και χωρίς να έχεις μεταπτυχιακό στο κυβερνοκλέφτικο; Για να σοβαρέψουμε όμως και λίγο, οι δικαιολογίες που θα ακούσουμε τις ερχόμενες μέρες θα είναι απείρου κάλους και φαντασίας. Ίσως να ήτανε καλή ιδέα να τις μαζεύαμε σε ένα θρεντ 'Δικαιολογίες για τη μη λήψη του επιδόματος απόσυρσης' (αν και θα μπορούσε να μπει και στο 'Ζώα, Ζώα, Ζώα'). Το ανησυχητικό δεν είναι αυτό. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε χρήματα όσοι κάναμε ήδη απόσυρση. Το ανησυχητικό είναι η ΜΗ έκδοση προβλεπόμενης άδειας στο φίλο που πήγε και του βγάλανε προσωρινή. Όσο είχα μιλήσει με δύο διευθυντάδες μηχανολογικών, υποστηρίζανε πως μπορεί να μπει σαν παρατήρηση στην άδεια απλά με μία αίτηση (και τον ανάλογο έλεγχο) ή το πολύ πολύ με προσκόμιση φωτοτυπίας της πράξης διαγραφής, η επίμαχη φράση 'σε απόσυρση του ΕΙΧ...'. Η απροθυμία τους όμως να βγάλουν άδεια με την εν λόγω παρατήρηση σε συνδυασμό με τις σκέψεις της κας Τίνας για επανακαθορισμό μέσω των ορίων ρύπων της επιδότησης αγοράς (ίσως και κατάργησή της σε περίπτωση αγοράς 'βενζινοβόρου ρυπογόνου κτήνους') με βάζει πολλά διαόλια στο κεφάλι. Αύριο λογικά πάει ο διεκπαιραιωτής να βγάλει άδεια και πινακίδες στο καινούριο. Θα προσπαθήσω να είμαι παρών. Αν δείτε ότι δεν γράφω για αρκετό καιρό, δύο τινά συνέβησαν: α. (απευκτεό) είμαι στο αυτόφωρο. β. (για το καλό όλων μας) το έχω πάρει και βρίσκομαι κάπου στην εγνατία.
-
Στείλαμε κι εμείς με τη σειρά μας ένα με απόσυρση, περιμένουμε τωρα το πιστοποιητικο..Το θέμα ειναι ότι έχουμε να αποσυρουμε το καθημερινό μας αυτοκινητο, για να πάρουμε (απο αρχες 2010) ένα νεο. Και καθώς η ασφαλεια λήγει στα μεσα νοεμβρη ,για να γλιτωσουμε ασφαλεια κ τελη λεμε να το αποσυρουμε τοτε.. Αλλα δε βλεπω κανεναν ακομη να ολοκληρωσε σωστα τη διαδικασια και αγχωνομαι
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Στείλαμε κι εμείς με τη σειρά μας ένα με απόσυρση, περιμένουμε τωρα το πιστοποιητικο..Το θέμα ειναι ότι έχουμε να αποσυρουμε το καθημερινό μας αυτοκινητο, για να πάρουμε (απο αρχες 2010) ένα νεο. Και καθώς η ασφαλεια λήγει στα μεσα νοεμβρη ,για να γλιτωσουμε ασφαλεια κ τελη λεμε να το αποσυρουμε τοτε.. Αλλα δε βλεπω κανεναν ακομη να ολοκληρωσε σωστα τη διαδικασια και αγχωνομαιkoubeast για να καταλάβω έδωσες ένα για απόσυρση, έχεις ακόμα ένα (το καθημερινό) και λες να το αποσύρεις κατά τέλος του έτους; Κατ' αρχάς να ξέρεις πως η επιδότηση δεν είναι αθροιστική. Ένα αγοράζεις για κάθε ένα που αποσύρεις. Άν δεν έχεις κατά νου να αγοράσεις δύο, μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να πουλήσεις το ένα για απόσυρση;
offtopic: ρε παίδες τελικά τί ακριβώς χρειάζεται για να βγουν άδεια-πινακίδες; μπορείς να πάρεις στα χέρια σου τον αραμπά που ονειρευόσουνα με άδεια-πινακίδες ή χρειάζεται και τίποτα άλλο; όχι τίποτα αλλά μίλαγα πριν με fiat credit με μία ευγενέστατη και χαρωπή νεαρά για το ποια τράπεζα με βολεύει να πληρώνω δόσεις, και υπέθεσα πως τα χαρτιά ΔΕΝ φύγανε ακόμα από εκεί και εγώ ο κωδωνοκρούστης περιμένω αύριο να πάρω το ντιντιτ ανά χείρας....Έλα και μετράω αντίστροφα. Σαν να λέμε απολύομαι αύριο και τρώω 3 μέρες υπηρετήσιμη. -
Ο χρήστης Portishead έγραψε:
Εγω παρελαβα την Παρασκευη που μας περασε την Οριστικη Πραξη Διαγραφης απο το Υπ.Μεταφορων και την αντιστοιχη εντολη πληρωμης. Παω που λετε σημερα το πρωι καμαρωτος-καμαρωτος στην εφορια....για να μου πουν οτι ναι μεν ισχυει η εντολη πληρωμης που εχω στα χερια μου...αλλα αυτοι δεν εχουν καμια ενημερωση για να πληρωσουν.
Ουτε καν το αντιστοιχο πεδιο στο προγραμμα του Η/Υ δεν εχει φτιαχτει για να συμπληρώνουν.
Ευτυχως ηταν ευγενεστατοι και μου δωσαν τα τηλεφωνα τους για να ενημερωθω ποτε θα τους ερθει η εντολη για να πληρωνουν , να μην πηγαινω αδικα.
Απο τον αλλο μηνα...και αν... μου ειπαν.
Εχει κανεις αλλος κατι νεοτερο ?Οποία σύμπτωση! ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια συνέβησαν και με μας! Πήγε σήμερα η σύζυγος και της είπαν ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο πεδίο στη φόρμα του Η/Υ για να συμπληρώσουν. Μάλιστα εντυπωσιάστηκε με την ευγένειά τους και όχι μόνο της έδωσαν το τηλέφωνό τους για να τηλεφωνήσει, αλλά ζήτησαν και το τηλέφωνό μας για να μας πάρουν όταν λυθεί το πρόβλημα. Μόνο που δεν παρηγόρησε τον καημένο τον υπάλληλο που έδειχνε πολύ στενοχωρημένος επειδή δεν μπόρεσε να της δώσει τα χρήματα...
Βρε μήπως το υπουργείο αντί να στείλει διευκρινιστική εγκύκλιο για να λυθεί το πρόβλημα, έστειλε εγκύκλιο με οδηγίες για αντιμετώπιση πολιτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα από το κράτος; 'Να είστε ευγενικοί και να δείχνετε στενοχωρημένοι και αν σας πιέσουν πολύ, να βάλετε τα κλάματα... κλπ'
-
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
offtopic: ρε παίδες τελικά τί ακριβώς χρειάζεται για να βγουν άδεια-πινακίδες; μπορείς να πάρεις στα χέρια σου τον αραμπά που ονειρευόσουνα με άδεια-πινακίδες ή χρειάζεται και τίποτα άλλο;Μπορείς να το πάρεις στα χέρια σου με αυτά που λες. Αν θέλεις να το πας και καμία βολτίτσα θα χρειασθείς και ασφάλεια...
Μη στενοχωριέσαι αν δεν έχεις ήδη επιλέξει ασφαλιστική. Έχεις αρκετές μέρες μπροστά σου να το κάνεις...
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Οποία σύμπτωση! ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια συνέβησαν και με μας! Πήγε σήμερα η σύζυγος και της είπαν ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο πεδίο στη φόρμα του Η/Υ για να συμπληρώσουν. Μάλιστα εντυπωσιάστηκε με την ευγένειά τους και όχι μόνο της έδωσαν το τηλέφωνό τους για να τηλεφωνήσει, αλλά ζήτησαν και το τηλέφωνό μας για να μας πάρουν όταν λυθεί το πρόβλημα. Μόνο που δεν παρηγόρησε τον καημένο τον υπάλληλο που έδειχνε πολύ στενοχωρημένος επειδή δεν μπόρεσε να της δώσει τα χρήματα...
Βρε μήπως το υπουργείο αντί να στείλει διευκρινιστική εγκύκλιο για να λυθεί το πρόβλημα, έστειλε εγκύκλιο με οδηγίες για αντιμετώπιση πολιτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα από το κράτος; 'Να είστε ευγενικοί και να δείχνετε στενοχωρημένοι και αν σας πιέσουν πολύ, να βάλετε τα κλάματα... κλπ'
Βρε μήπως λέω πάλι εγώ ο κακός το υπουργείο έστειλε την εγκύκλιο με οδηγίες για αντιμετώπιση πολιτών που περιγράφει ο pitt αντί να στείλει λεφτά; Επιμένω στη λύση της εισπρακτικής εταιρίας. Όσο για τον Τειρεσία που αναφέρθηκε νωρίτερα, δεν τους καίει και καθόλου να μπουν, μιας και ούτε επιταγές κόβουν αλλά και τα εντάλματα πληρωμών που δίνουν βλέπουμε τί (προς το παρόν) αξία έχουν...
@ Pitt και άπαντας τους έχουσι ώτας μπας και ηρεμήσω: Αφού έγραψα ένα κειμενάκι αγανάκτησης με κεφαλαία και τίγκα στα γαμπιπ, ηρέμησα και εν περιλήψει λέω πως έχω πληρώσει ασφάλεια οπότε λογικά θα έρθει κι αυτή αύριο. Είδα τα δικαιολογητικά (κατόπιν εορτής το γίδι) και δεν χρειάζεται οτιδήποτε οικονομολογιστικής φύσεως παραστατικό μεταξύ εμού και της εταιρίας - αντιπροσωπείας. Οπότε ή αύριο οδηγάω ή θα με δείτε στις ειδήσεις (Οι συνέπειες των υπολογιστών: εξαγριωμένος τύπος με τσεκούρι και δίκανο στα χέρια γύριζε στους δρόμους επαρχιακής πόλης νομίζοντας πως παίζει FPS)
-
φιλε nevrodion εγω που πηγαινω μερα παρα μερα στην αντιπροσωπεια οπου εχει ερθει το καινουργιο εδω και 3 βδομαδες(!),το βλεπω,τα λεμε καμμια ωριτσα,το χτυπαω στην πλατη και φευγω,τι αγχεμαχο οπλο προτεινεις να επιλεξω?
το αναφερω για να νιωσεις λιγο καλυτερα
-
Αγαπητοί nevrodion, Portishead και MindFresh KilBreeze, ηρεμήστε και αφήστε κατά μέρος τις σκέψεις για τσεκούρια, δίκαννα και αγχέμαχα όπλα. Δοκιμάστε κανένα τσαγάκι με βαλεριάνα, θα σας κάνει καλό. Σκεφτείτε ότι τα δύσκολα, τουλάχιστον για εμάς, πέρασαν. Είναι θέμα μερικών ημερών να απολαύσουμε το καινούριο μας αυτοκίνητο. Να πάρει ο διάολος, τι άλλο μπορεί να πάει στραβά; Έστω και με προσωρινή άδεια (που δεν νομίζω να φτάσουμε ως εκεί) το αυτοκίνητο θα είναι στα χέρια μας μέσα στην εβδομάδα.
Τα χρήματα της απόσυρσης δεν τα χάνουμε. Μπορεί να καθυστερήσουν, αλλά η οφειλή υφίσταται. Το ίδιο και το χιλιάρικο για την αγορά του καινούριου. Βέβαια αν έχετε υπολογίσει τα χρήματα αυτά για να συμπληρώσετε την αξία του καινούριου, τότε ίσως να υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι...
Αν αυτό σας παρηγορεί, φαντασθείτε πότε θα παίρναμε την Πράξη Οριστικής Διαγραφής αν παραδίναμε σήμερα το αυτοκίνητο για καταστροφή...
-
εμενα ομως θα παλιωσει μεχρι να βγαλω πινακιδες & αδεια (ελπιζω μεσα στη βδομαδα)
οσο για τα λεφτα,ναι μεν ειναι ενα κινητρο,αλλα στην περιπτωση μου οταν δινω 20 χιλιαρικα,δε θα πεσω στα γονατα κιολας για 2.Το αυτοκινητο εξοφληθη κανονικα,και οταν παρουμε τα λεφτα της αποσυρσης/επιδοτησης τα πηραμε...
-
Ο χρήστης MindFresh KilBreeze έγραψε:
εμενα ομως θα παλιωσει μεχρι να βγαλω πινακιδες & αδεια (ελπιζω μεσα στη βδομαδα)Μάλλον είσαι από τους τυχερούς. Όπως βλέπεις είμαι προσεκτικός και πουθενά δεν γράφω για πινακίδες. Χρησιμοποιώ εκφράσεις του στυλ 'Είναι θέμα μερικών ημερών να απολαύσουμε το καινούριο μας αυτοκίνητο' και 'το αυτοκίνητο θα είναι στα χέρια μας μέσα στην εβδομάδα' κλπ. Λέξη για πινακίδες...
Βλέπεις έχω την ατυχία να ζώ στην Θεσσαλονίκη, όπου (σε αντίθεση με ΟΛΟΥΣ τους νομούς της χώρας) τις πινακίδες σε κανονικές συνθήκες (χωρίς αποσύρσεις, διαγραφές κλπ) τις παίρναμε σε κάτι λιγότερο από μήνα. Φαντασθείτε πότε θα τις πάρουμε τώρα με τις φούριες που έχουνε.
Βέβαια ακούγεται ευρέως ότι με 100€ τις φέρνουν την επομένη στο σπίτι σου, αλλά δεν θέλω να κάνω μάγκα κανέναν όρχιν. Προτιμώ να περιμένω...
-
... χτες απογευματάκι έδωσα τα χαρτια στην αντιπροσωπεία μου. Φωτοτυπία επικυρωμένη της πράξης διαγραφής, (γιατί είναι μία από τις πολλές δικαιολογίες των δημοσίων...) εξουσιοδοτήσεις, κλπ κλπ...
Ο πωλητής μου εκεί, μου είπε ότι είχε μαζέψει άλλες 3 περιπτώσεις απόσυρσης, και θα τις στείλει όλες μαζί σήμερα... όπερ και το τουτου θα το έχω μες στη βδομάδα...
Επίσης, είχα μάθει από μέσα από την εφορία, ότι έχει πάει η εγκύκλιος για τη διαδικασία.... ΑΛΛΑ...
κάποιος προιστάμενος κάποιας ΔΟΥ ζήτησε διευκρίνιση σε κάποιο θέμα που δεν κατείχε... και ΜΠΑΜ...
κράτει όλα παντού... Και τώρα περιμένουν εκ νέου τις διευκρινήσεις.... οι ευθυνόφοβοι....
Αυτά, και θα έχετε νέα από τις αδειοπινακίδες... -
Τελικα το πηρα χθες το αμαξι απο τον μαντρά με προσωρινη αδεια γιατι δεν πηγαινε αλλο.
Αναμενω λοιπον τις εξελιξεις. -
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
Στείλαμε κι εμείς με τη σειρά μας ένα με απόσυρση, περιμένουμε τωρα το πιστοποιητικο..Το θέμα ειναι ότι έχουμε να αποσυρουμε το καθημερινό μας αυτοκινητο, για να πάρουμε (απο αρχες 2010) ένα νεο. Και καθώς η ασφαλεια λήγει στα μεσα νοεμβρη ,για να γλιτωσουμε ασφαλεια κ τελη λεμε να το αποσυρουμε τοτε.. Αλλα δε βλεπω κανεναν ακομη να ολοκληρωσε σωστα τη διαδικασια και αγχωνομαι
koubeast για να καταλάβω έδωσες ένα για απόσυρση, έχεις ακόμα ένα (το καθημερινό) και λες να το αποσύρεις κατά τέλος του έτους; Κατ' αρχάς να ξέρεις πως η επιδότηση δεν είναι αθροιστική. Ένα αγοράζεις για κάθε ένα που αποσύρεις. Άν δεν έχεις κατά νου να αγοράσεις δύο, μήπως θα ήταν καλύτερη ιδέα να πουλήσεις το ένα για απόσυρση;
offtopic: ρε παίδες τελικά τί ακριβώς χρειάζεται για να βγουν άδεια-πινακίδες; μπορείς να πάρεις στα χέρια σου τον αραμπά που ονειρευόσουνα με άδεια-πινακίδες ή χρειάζεται και τίποτα άλλο; όχι τίποτα αλλά μίλαγα πριν με fiat credit με μία ευγενέστατη και χαρωπή νεαρά για το ποια τράπεζα με βολεύει να πληρώνω δόσεις, και υπέθεσα πως τα χαρτιά ΔΕΝ φύγανε ακόμα από εκεί και εγώ ο κωδωνοκρούστης περιμένω αύριο να πάρω το ντιντιτ ανά χείρας....Έλα και μετράω αντίστροφα. Σαν να λέμε απολύομαι αύριο και τρώω 3 μέρες υπηρετήσιμη.Φίλε μου το ξέρω καλά. Αυτό που αποσύραμε ήταν φ.ι.χ το οποίο αποσυρθηκε και δε θα αγοραστει άλλο αυτοκινητο(ήταν μοντ.67 1600κ και αποσυρθηκε για να πάρουμε τα 1500ε, δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση μεταπώλησης). Τώρα με το ιχ, ενα fiat regata 1987 θα πάει για απόσυρση με σκοπό να αγοραστει και νεο,δηλαδη 1500ε απόσυρση +1000ε για νέο αμάξι. Απλά για να γλιτώσω τελη και ασφαλειες (περιπου 650ε) σκεφτομαι να το αποσύρω μεσα στο Νοέμβριο.Απλά θελω να πιστεύω μέσα στο Γενάρη να έχω ολοκληρώσει την διαδικασία της απόσυρησς για να παραγγείλω νέο αυτοκίνητο.
-
Εχω την αμυδραν εντυπωση....οτι το πριμ των επιπλεον 1000 ευρω ισχύει μονο αν η αγορα του νεου ή μεταχειρισμενου euro4-euro5 γινει ΜΕΣΑ στο 2009.
Σκοπος τους ειναι να πληρωσεις ΚΑΙ τα τελη του 2009....για χαζους τους εχεις ?
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016