-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Παρακράτησαν και από σας χαρτόσημο όταν εισπράξατε τους τίτλους πληρωμής από την ΔΟΥ;... για λέγε, για λέγε... ποια ΔΟΥ, ποτε?
Πουθενά πάντως σε εφημερίδες δεν είπαν τπτ... -
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Μπορώ να πάω στον Αρχιμήδη Νεονάκη και να του πω 'το τάδε αμαξάκι μην το πετάξεις στην πρέσσα, πούλησέ το σε μένα';Γενικότερα τί μπορώ να κάνω για να γλιτώσω ένα μοντέλο που είναι κρίμα να πολτοποιηθεί από την πολτοποίηση;
Εχεις pm..
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Παρακράτησαν και από σας χαρτόσημο όταν εισπράξατε τους τίτλους πληρωμής από την ΔΟΥ;Τί έγινε ρε παιδιά; χαμπάρ κ' έχομεν. Άντε να ζητάμε συγνώμη για την απαισιοδοξία μας...
-
Αύριο θα περάσουμε για άλλη μια φορά από την αναθεματισμένη διεύθυνση μεταφορών την Νομαρχίας στον Χολαργό για την πράξη οριστικής διαγραφής. Μετά από 3 εβδομάδες που χρειάζονταν για να μου την βγάλουν ελπίζω να μην πούνε πάλι ότι πρέπει να περάσουμε πάλι την άλλη εβδομάδα...
-
Ο χρήστης Isnogood έγραψε:
Ω!!! Ξεκίνησαν να δίνουν λεφτά;... για λέγε, για λέγε... ποια ΔΟΥ, ποτε? Πουθενά πάντως σε εφημερίδες δεν είπαν τπτ...
Τί έγινε ρε παιδιά; χαμπάρ κ' έχομεν. Άντε να ζητάμε συγνώμη για την απαισιοδοξία μας...
Χαλαρώστε! Είχαμε καιρό να τα πούμε και ήθελα να δω αν πήρε κανείς μας παράδες....
Επειδή αυτό το περί χαρτοσήμου ήταν πολύ χοντρό, θεώρησα ότι θα ήταν αντιληπτό το νόημα της ερώτησης. Συγγνώμη αν απογοητεύτηκε κάποιος φίλος χωρίς να το θέλω.
Στην σημερινή τακτική επικοινωνία με την ΔΟΥ, μου είπαν να τους ξαναενοχλήσω την Δευτέρα. Την έχω ακούσει πολλές φορές αυτήν την κασέτα...
-
Το πήραμε το κ.....χαρτο (βλέπε πράξη οριστικής διαγραφής).
Μετά από δύο εβδομάδες αναμονής για το έντυπο καταστροφής από το κέντρο ανακύκλωσης και άλλες τρεις εβδομάδες για την πράξη οριστικής διαγραφής από τη νομαρχία μια οδύσσεια φτάνει στο τέλος της.
Αρκετά μεγάλη διαφορά από τις 8 συν 3 εργάσιμες μέρες που προέβλεπε η ρύθμιση Σουφλιά.
Συν μια εβδομάδα για έκδοση άδειας και πινακίδων φτάνουμε στις έξι. Αυτό μας κάνει ενάμιση μήνα χωρίς αυτοκίνητο.
Ας γραφτεί λοιπόν και αυτή η περίπτωση στα πρακτικά, προς γνώση των επόμενων γενεών για το τι τραβήξαμε κάποιοι από αυτούς που θεωρήθηκαν τυχεροί που πρόλαβαν την περίφημη απόσυρση του 2009. -
Pitt δεν ακούς καλά με φαίνεται.... επί λέξει δύο πράματα μπορεί να σε είπαν: 1. Ξαναενόχλησέ μας την Καθαρά Δευτέρα ή 2. Ξαναενόχλησέ μας την Μεγάλη Δευτέρα. Επίσης την άλλη φορά μην ξεχάσεις να ρωτήσεις π.μ. ή μ.μ. (προ μουντιάλ ή μετά μουντιάλ). Άντε από κει ρε και μας ξεφτέλισες
-
Ο χρήστης nevrodion έγραψε:
Pitt δεν ακούς καλά με φαίνεται.... επί λέξει δύο πράματα μπορεί να σε είπαν: 1. Ξαναενόχλησέ μας την Καθαρά Δευτέρα ή 2. Ξαναενόχλησέ μας την Μεγάλη Δευτέρα. Επίσης την άλλη φορά μην ξεχάσεις να ρωτήσεις π.μ. ή μ.μ. (προ μουντιάλ ή μετά μουντιάλ). Άντε από κει ρε και μας ξεφτέλισεςΥπαρχει και η Δευτέρα Παρουσια
-
-
αυτό είναι το χιλιοστό post ! όλε !
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Pitt δεν ακούς καλά με φαίνεται.... επί λέξει δύο πράματα μπορεί να σε είπαν: 1. Ξαναενόχλησέ μας την Καθαρά Δευτέρα ή 2. Ξαναενόχλησέ μας την Μεγάλη Δευτέρα. Επίσης την άλλη φορά μην ξεχάσεις να ρωτήσεις π.μ. ή μ.μ. (προ μουντιάλ ή μετά μουντιάλ). Άντε από κει ρε και μας ξεφτέλισες
Υπαρχει και η Δευτέρα Παρουσια
Αυτή για το 2012 δεν έχει προγραμματισθεί;
-
Ο χρήστης Stale έγραψε:
Το πήραμε το κ.....χαρτο (βλέπε πράξη οριστικής διαγραφής).
Μετά από δύο εβδομάδες αναμονής για το έντυπο καταστροφής από το κέντρο ανακύκλωσης και άλλες τρεις εβδομάδες για την πράξη οριστικής διαγραφής από τη νομαρχία μια οδύσσεια φτάνει στο τέλος της. Αρκετά μεγάλη διαφορά από τις 8 συν 3 εργάσιμες μέρες που προέβλεπε η ρύθμιση Σουφλιά. Συν μια εβδομάδα για έκδοση άδειας και πινακίδων φτάνουμε στις έξι.Ωραία, τώρα δεν έχεις παρά να περιμένεις μέχρι την Δευτέρα...
Pitt δεν ακούς καλά με φαίνεται.... επί λέξει δύο πράματα μπορεί να σε είπαν:
- Ξαναενόχλησέ μας την Καθαρά Δευτέρα ή
- Ξαναενόχλησέ μας την Μεγάλη Δευτέρα.
Υπαρχει και η Δευτέρα Παρουσια
Αυτή για το 2012 δεν έχει προγραμματισθεί;
Είστε κακοί...
-
Καλημέρα παιδιά. Και σήμερα τίποτα
-
κρίμα γμτ... άκουσα και γω τη σειρήνα της άσκησης στις 11 και χάρηκα πως δίνουνε λεφτά...
-
καλημέρα!
Εγώ ήμουν από τους πρώτους που απέσυραν και πήρα αρκετά γρήγορα το χαρτί οριστικής διαγραφής... Το πρόβλημα είναι ότι σήμερα που πήγα στη δου μου, μου είπαν ότι ενημερώθηκαν και η διαδικασία άλλαξε!!! Πρέπει να πάω στην ΥΔΕ (υπηρεσία δημοσιονομικού ελέγχου) να κάνω εκεί κάτι χαρτιά, να περάσουν από υπουργεία και δεν ξέρω και γω τι άλλο και τέλος να μου δοθεί το 1000άρικο. Δλδ σε τρεις μήνες και αν!
Δεν θέλω να σας ανησυχήσω, αλλά ρωτήστε και στις δικές σας ΔΟΥ να δούμε τί γίνεται....
Το κυριότερο όμως πρόβλημά μου είναι ότι έχω ήδη δώσει προκαταβολή για το καινούριο αμάξι και μου λέει η αντιπροσωπεία να δώσω το χαρτί οριστικής διαγραφής για να μου βγάλουν πινακίδες για να το πάρω και θα μου επιστρέψουν το χαρτί..... το θέμα είναι όταν πάρεις το καινούριο αμάξι, παράλληλα σου δίνουν και τη 2η εντολή πληρωμής (για το 2ο χιλιάρικο)??? Μήπως αν βιαστώ, υπάρχει περίπτωση να το χάσω το 2ο χιλιάρικο? Φοβάμαι ότι για να σου δώσουν τα λεφτά θα ζητάνε τιμολόγιο και τί θα γίνει αν δεν συμπίπτουν οι ημερομηνίες?
Σας παρακαλώ, αν κάποιος από εσάς έχει ήδη πάρει καινούριο αυτοκίνητο και γνωρίζει τη διαδικασία να με πληροφορήσει....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!! -
Ο χρήστης desi έγραψε:
και μου λέει η αντιπροσωπεία να δώσω το χαρτί οριστικής διαγραφής για να μου βγάλουν πινακίδες για να το πάρω και θα μου επιστρέψουν το χαρτί...Βγάλε φωτοτυπία το χαρτί οριστικής διαγραφής, επικύρωσε την σε ένα ΚΕΠ και δώσε την στην αντιπροσωπεία. Αυτό έκανα εγώ και δεν είχα πρόβλημα.
-
are elladitsa,kai mh xeirotera
exw aposirei to palio mou autokinito apo tis 8 october kai dn exw parei mia.kai opws mou eipan shmera sthn dou prepei na perimenw allous treis mines eleos diladi.......Kαλως ηλθες στο φορουμ.Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες γιατι τα greeklish απαγορευονται[mod]
-
Ο χρήστης georgeadams έγραψε:
και μου λέει η αντιπροσωπεία να δώσω το χαρτί οριστικής διαγραφής για να μου βγάλουν πινακίδες για να το πάρω και θα μου επιστρέψουν το χαρτί...
Βγάλε φωτοτυπία το χαρτί οριστικής διαγραφής, επικύρωσε την σε ένα ΚΕΠ και δώσε την στην αντιπροσωπεία. Αυτό έκανα εγώ και δεν είχα πρόβλημα.
Όταν πήρες το καινούριο αυτοκίνητο σου έδωσαν κάποιο χαρτί για το 2ο χιλιάρικο; κάποια εντολή πληρωμής; Ή απλά θα δώσεις την άδεια κυκλοφορίας του καινούριου (που θα αναγράφει ότι απέσυρες το παλιό σου όχημα) με το τιμολόγιο και με αυτά θα πάρεις το 2ο χιλιάρικο;
-
Τώρα παιδιά μιλάτε σοβαρά, ή ήταν καμιά βλακεία υπαλλήλου της ΔΟΥ για να σας αποφύγει;;
-
Ο χρήστης Sttelios έγραψε:
Τώρα παιδιά μιλάτε σοβαρά, ή ήταν καμιά βλακεία υπαλλήλου της ΔΟΥ για να σας αποφύγει;;Αυτό δε μπορώ να το ξέρω... μπορεί να μου έλεγε βλακείες... Γι'αυτό αν είναι ρωτήστε και στις δικές σας ΔΟΥ! Πάντως εγώ τη Δευτέρα θα πάω στην ΥΔΕ να δω τί γίνεται...
Απόσυρση Ι.Χ. 2009 - 2016