-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου πάντως η πορνεία θα έπρεπε να είναι νόμιμη, άρα και ελεγχόμενηΜα είναι νόμιμη. Απλά υπάρχουν και παράνομες πόρνες/πορνεία, που λειτουργούν χωρίς άδεια.
(διορθώστε με αν κάνω λάθος)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κατά τη γνώμη μου πάντως η πορνεία θα έπρεπε να είναι νόμιμη, άρα και ελεγχόμενη
Μα είναι νόμιμη. Απλά υπάρχουν και παράνομες πόρνες/πορνεία, που λειτουργούν χωρίς άδεια.
(διορθώστε με αν κάνω λάθος)
Δεν κανεις λαθος, ετσι ειναι.
Ειναι νομιμη στην Ελλαδα*, ομως οι περισσοτερες πορνες ειναι αδηλωτες και πολλα πορνεια παρανομα χωρις καθολου αδεια ή με αλλη βιτρινα. Οι παρανομες αποφευγουν -εκτος των αλλων- υγειονομικους ελεγχους που ειναι φυσικα πολυ επικινδυνο και για τις ιδιες και για τους πελατες.
*Σε αλλες χωρες ειναι παρανομη ή 'παρανομη'. Στη δευτερη περιπτωση δηλαδη απαγορευεται μεν, υφισταται δε κανονικα οπως στις χωρες που ειναι νομιμη (υπαρχουν παραθυρακια). Στην Ιαπωνια πχ, η πορνεια απαγορευεται, αλλα υπαρχουν πορνες οι οποιες καλυπτονται νομικα ως συνοδοι και κανουν σεξ με τους πελατες, ακομα και αν τυπικα πληρωνονται ως απλοι συνοδοι.
-
Το περιστατικό δείχνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε.
Ότι στην ΕΛ.ΑΣ υπηρετούν Γιωτάδες, οι οποίοι μπήκαν απ' το παράθυρο στην Αστυνομία.
Ακούμε κατά καιρούς, απόψεις του στυλ 'μα θέλετε να υπάρχει Αστυνομία ή όχι' ...
Το ζητούμενο είναι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΤΙΣΜΟΣ, που δείχνει ν' απουσιάζει.
Η εγκληματικότητα δεν καταπολεμείται με νταηλίκια σε άοπλους διαδηλωτές, και κλωτσομπουνίδια σε συλληφθέντες που δεν μπορούν ν' αμυνθούν. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το περιστατικό δείχνει αυτό που όλοι γνωρίζουμε.
Ότι στην ΕΛ.ΑΣ υπηρετούν Γιωτάδες, οι οποίοι μπήκαν απ' το παράθυρο στην Αστυνομία.
Ακούμε κατά καιρούς, απόψεις του στυλ 'μα θέλετε να υπάρχει Αστυνομία ή όχι' ...
Το ζητούμενο είναι ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΤΙΣΜΟΣ, που δείχνει ν' απουσιάζει.
Η εγκληματικότητα δεν καταπολεμείται με νταηλίκια σε άοπλους διαδηλωτές, και κλωτσομπουνίδια σε συλληφθέντες που δεν μπορούν ν' αμυνθούν.συν την κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη που κάνει τους συναδέλφους του να μην κάνουν γραπτές επίσημες και επώνυμες αναφορές, όπως έχουν υποχρέωση, για ένα άνθρωπο εξώφθαλμα προβληματικό που φέρει όπλο, και στερεί απο ένα προβληματικό μηχανισμό μια απο τις λίγες ασφαλιστικές του δικλείδες.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
συν την κακώς εννοούμενη αλληλεγγύη που κάνει τους συναδέλφους του να μην κάνουν γραπτές επίσημες και επώνυμες αναφορές, όπως έχουν υποχρέωση, για ένα άνθρωπο εξώφθαλμα προβληματικό που φέρει όπλο, και στερεί απο ένα προβληματικό μηχανισμό μια απο τις λίγες ασφαλιστικές του δικλείδες.
Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τους αστυνομικούς, νομίζεις ότι είναι οι μόνοι ?
Στρατό έχεις πάει ?
Εκεί πως τα είδες τα πράγματα ?
Εγώ στο ΠΝ είχα κάποια υποκείμενα-μονιμάδες που έκλεβαν, άλλους καθυστερημένους, αλλά δεν τους ξαπόστελνε ο κυβερνήτης-διοικητής για τον πραγματικό λόγο, αλλά έβρισκε άλλους.Υπάρχουν πολλοί λόγοι (προσωπικοί φάκελοι, 'κακό' όνομα Μονάδας κ.α) που στα Σώματα Ασφαλείας αποτρέπεται ο προϊστάμενος μιας Μονάδας-Τμήματος απ' το να πάρει τα κατάλληλα μέτρα.
Προσέξτε πως αντιδρά ο Έλλην στην εργασιακή νοοτροπία όταν πάει να εργαστεί στις ΗΠΑ-Γερμανία.
Στις ΗΠΑ π.χ ενθαρρύνεσαι να 'δώσεις' τον συνάδελφο σου στον προϊστάμενο, αν τον δεις πιωμένο στην δουλειά.
Εδώ αυτό θεωρείται 'ρουφιανιά' και υπάρχει μιας κακώς εννοούμενη 'συναδελφική αλληλεγγύη'.
Δυστυχώς νοοτροπίες που έλκουν την προέλευση τους απ' την Κατοχή και την Τουρκοκρατία δεν αλλάζουν.
Το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει καν η βούληση προς τούτο ... -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Και η πλειονότητα αυτών που μπήκαν απ την πόρτα (πανελλήνιες) πάλι γιωτάδες είναι
-
Και η πλειονότητα αυτών που μπήκαν απ την πόρτα (πανελλήνιες) πάλι γιωτάδες είναι
Έχεις παρατηρήσει κι εσύ ασυνήθιστα μεγάλα ποσοστά υψηλής 'μυωπίας' στα ένδοξα σώματα ασφαλείας, ε ?
-
Μα πως αλλιως να δικαιολογήσεις τόσους εξωστρακισμούς και εκπυρσοκροτίσεις
-
Αν είχαν στείλει πάντως τον πιστολέρο undercover σε κανά κωλάδικο δεν θα είχε πυροβολήσει...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αν είχαν στείλει πάντως τον πιστολέρο undercover σε κανά κωλάδικο δεν θα είχε πυροβολήσει...Θα είχε πυροβολίσει μονο που ο λεκές θα ήταν άλλου χρώματος
-
Πλάκα-πλάκα, έχεις δίκιο ...
Ας μην ξεχνάμε πως οι Πανελλήνιες είναι απλώς μια αδιάβλητη μέθοδος διορισμού.
Δεν μπορεί να αντικαταστήσει την απουσία εκπαίδευσης.
Εξ' όσων γνωρίζω τα μπατσόνια ρίχουν μια φορά τον χρόνο.
Για να διατηρήσει κάποιος τις σκοπευτικές του ικανότητες απαιτούνται χιλιάδες σφαίρες κάθε χρόνο.
Οι 'σοβαροί' χρήστες (σωματοφύλακες VIP κ.α) τόσες ρίχνουν.Επίσης δεν γνωρίζω αν σας 'ξένισε' η χρήση του απηρχαιωμένου 32αριού .
Είναι δυνατόν στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη να μην έχει ο φρουρός USP ?
Δεν λέω πως έχει πρακτική σημασία, καθότι προφανώς ο εξωτερικός σκοπός είναι περισσότερο διακοσμητικός (υπάρχει ελληνική ιδιωτική ασφάλεια, όπως και προφανώς agents της Πρεσβείας).
Αλλά έστω και στο επίπεδο των συμβολισμών αυτό κάτι λέει ... -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Έχεις παρατηρήσει κι εσύ ασυνήθιστα μεγάλα ποσοστά υψηλής 'μυωπίας' στα ένδοξα σώματα ασφαλείας, ε ?
και 'αναπηρίας'
-
Αν ήταν τόσο τραγικός δε θα τον έπαιρναν χαμπάρι οι αμερικάνοι; ή δε νοιάζονται για το ποιός βρίσκεται δίπλα στον πρέσβη τους. ή δεν περνάει ο λόγος τους;
-
Η προφανώς έχουν δική τους αασφάλεια για τον πρέσβη και χέστηκαν για τους Έλληνες
-
Δε λέτε πάλι καλά που δεν έφαγε τον πρέσβη, να'χαμε διπλωματικά επεισόδια μετά;
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Δε λέτε πάλι καλά που δεν έφαγε τον πρέσβη, να'χαμε διπλωματικά επεισόδια μετά;To ίδιο σκέφτηκα κι εγώ
Τί 17Ν και μαλακίες... Απο μέσα θα γίνει η δουλειάΕΕΠ, τί πήρε το αυτί μου για οπλοφορία των σεκιούριτι?
Θα αμολύσουν κανα 9000 άτομα με πιστόλια για να προστατεύουν τον κάθε πικραμένο?
Θεός να μας φυλάει -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ΕΕΠ, τί πήρε το αυτί μου για οπλοφορία των σεκιούριτι?
Θα αμολύσουν κανα 9000 άτομα με πιστόλια για να προστατεύουν τον κάθε πικραμένο?
Θεός να μας φυλάειΝαι, γιατί έχει τώρα πρόβλημα, ο κάθε πικραμένος, να βρεί 'σεκιούριτι' που να οπλοφορεί
Αμολυμένοι ήδη είναι οι '9000'. Απλώς κουβέντα να κάνουμε ε; -
Προφ
Επειδή, δεν ζώ το κλίμα απο μέσα, και διαβάζω μόνο τύπο (ούτε κανάλια βλέπω απο δω), μου φαίνεται ότι η ΝΔ το έχει παρατραβήξει το σχοινι
Δεν θυμάμαι τόσο κουλές συμπεριφορές στο παρελθόν (μπορεί επειδη τα διαβάζω απ έξω να μου κάνουν άλλη εντύπωση, δε λέω)
Δείτε εδώ πχ -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Θεός να μας φυλάειΝαι, γιατί έχει τώρα πρόβλημα, ο κάθε πικραμένος, να βρεί 'σεκιούριτι' που να οπλοφορεί
Αμολυμένοι ήδη είναι οι '9000'. Απλώς κουβέντα να κάνουμε ε;**Δεν **ειναι κουβεντα να κανουμε..
Οι σεκιουριταδες που υπαρχουν στην Ελλαδα ειναι ο πατος της τροφικης αλυσιδας...πολλοι εχουν προβληματα διανοητικα και ψυχολογικα.
Αν αρχισουν να μοιραζουν οπλα την εχουμε πατησει πολυ ασχημα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αμολυμένοι ήδη είναι οι '9000'. Απλώς κουβέντα να κάνουμε ε;**Δεν **ειναι κουβεντα να κανουμε..
Οι σεκιουριταδες που υπαρχουν στην Ελλαδα ειναι ο πατος της τροφικης αλυσιδας...πολλοι εχουν προβληματα διανοητικα και ψυχολογικα.
Αν αρχισουν να μοιραζουν οπλα την εχουμε πατησει πολυ ασχημα.Τι 'αν' ; Οι 'προσωπικές φρουρές' (βλ. μπράβοι) οπλοφορούν. Δεν περίμεναν κανένα νόμο γι' αυτό, και δεν τους πειράζει κανένας νόμος. Γι' αυτό είναι 'κουβέντα να κάνουμε' το 'αν αρχίσουν'. Γιατί ήδη έχουν και δεν τους αγγίζει κανείς ούτως ή άλλως.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]