-
Αυτό μου κάνει λίγο 'Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'. Μαγκιά της αν μπορεί να βγάζει τόσα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τόσα παίρνει η Πετρούλα...2 χιλιάρικα για 5 λεπτά δουλειάς την ημέρα ...και κάτσε εσύ drdino, mirage και rx8 drifter και βγάλε τα μάτια σου για να πιάσεις κάποια στιγμή δουλειά και να παίρνεις τα μισά και αν για 10ωρα.
αν ισχύουν τα 2k που γιατί να μην ισχύουν άλλωστε...
- τα ονόματα είναι τυχαία ...μην παρεξηγηθώ.
Αφου υπαρχουν που τα δινουν καλα κανει και τα παιρνει .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
2 χιλιάρικα για 5 λεπτά δουλειάς την ημέρα ...και κάτσε εσύ drdino, mirage και rx8 drifter και βγάλε τα μάτια σου για να πιάσεις κάποια στιγμή δουλειά και να παίρνεις τα μισά και αν για 10ωρα.
Αφου υπαρχουν που τα δινουν καλα κανει και τα παιρνει .
Αφου υπάρχουν αυτοί που την βλέπουν και της δίνουν τηλεθέαση Βασίλη!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τόσα παίρνει η Πετρούλα...2 χιλιάρικα για 5 λεπτά δουλειάς την ημέρα ...και κάτσε εσύ drdino, mirage και rx8 drifter και βγάλε τα μάτια σου για να πιάσεις κάποια στιγμή δουλειά και να παίρνεις τα μισά και αν για 10ωρα.
Για ποσο καιρο ακομα;Μη ξεχνας το πολυ το κυρ'ελεησον.....
Σε λιγο καιρο αν δεν βγαλει τιποτα παραπανω (οποτε ισως μιλησει και το ΕΣΡ) θα βρεθει μια πιο φρεσκια και πιο πληθωρικη και η Πετρουλα να πεταχτει σαν στυμμενο λεμονι.. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αυτό μου κάνει λίγο 'Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'. Μαγκιά της αν μπορεί να βγάζει τόσαOxι δεν πάει έτσι...
Αλλά τέτοια αναξιοκρατία δεν την μπορώ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτό μου κάνει λίγο 'Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα'. Μαγκιά της αν μπορεί να βγάζει τόσα
Oxι δεν πάει έτσι...
Αλλά τέτοια αναξιοκρατία δεν την μπορώ.Τι θες να πεις, ο νταχτιρντίνος και ο ολλανδός έχουν ωραιότερα βυζιά ;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Oxι δεν πάει έτσι...
Αλλά τέτοια αναξιοκρατία δεν την μπορώ.Τι θες να πεις, ο νταχτιρντίνος και ο ολλανδός έχουν ωραιότερα βυζιά ;
-
Εγώ πάντως δεν θα κανα αυτό που κάνει ούτε για 5χιλιάρικα, οπότε μπράβο της
-
Τι ακριβως κανει γιατι δεν εχω δει το δελτιο καιρου του σταρ;Γδυνεται ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ πάντως δεν θα κανα αυτό που κάνει ούτε για 5χιλιάρικα, οπότε μπράβο τηςΧωρίς να σε ξέρω προσωπικά (οπότε ελπίζω να μη θιχτείς ), νομίζω ότι κανείς δε θα σου έδινε 5χιλιάρικα για να το κάνεις. Άμα στα έδιναν, μπορεί να είχες και άλλα μυαλά
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εγώ πάντως δεν θα κανα αυτό που κάνει ούτε για 5χιλιάρικα, οπότε μπράβο της
Χωρίς να σε ξέρω προσωπικά (οπότε ελπίζω να μη θιχτείς ), νομίζω ότι κανείς δε θα σου έδινε 5χιλιάρικα για να το κάνεις. Άμα στα έδιναν, μπορεί να είχες και άλλα μυαλά
Καλά εννοείται ότι δεν θα μου τα διναν. Μ' έχεις δει;
-
Καλά εννοείται ότι δεν θα μου τα διναν. Μ' έχεις δει;Όχι, γι' αυτό και η χρήση του 'νομίζω'
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Η κρίσιμη ερώτηση που πρέπει να σου κάνει κάποιος εφόσον εκφράζεις μίας μορφής 'παράπονο- αδικία' είναι : 'θα δεχόσουν για 2000 χιλιάρικα το μήνα να κάνεις πχ 5 λεπτά την ημέρα τον καραγκιόζη με τα εσώρουχα ενώπιον μιας κάμερας με τηλεθεατές τη μισή Ελλάδα?' Αν η απάντησή σου είναι όχι κακώς 'διαμαρτύρεσαι' γιατί προφανώς θεωρείς κακοπληρωμένη αυτή τη δουλειά και θα ζήταγες παραπάνω για να την κάνεις (αν η απάντηση είναι όχι, αλήθεια με πόσα θα το έκανες εσύ, για σκέψου τι θα ζήταγες ? Αν μας πεις δε ότι δεν θα την έκανες όσα (σχεδόν) κι αν σου έδιναν θα διαπιστώσεις ότι η κακομοίρα η Πετρούλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κακοπληρωμένη )
Το 'παλαβό' της υπόθεσης είναι ότι δουλειές τις οποίες δεν θεωρούμε αντάξιες της περσόνας μας, τις περιφρονούμε και δεν θα τις κάναμε εμείς από την άλλη τις κατηγορούμε ως πολύ ακριβοπληρωμένες
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η κρίσιμη ερώτηση που πρέπει να σου κάνει κάποιος εφόσον εκφράζεις μίας μορφής 'παράπονο- αδικία' είναι : 'θα δεχόσουν για 2000 χιλιάρικα το μήνα να κάνεις πχ 5 λεπτά την ημέρα τον καραγκιόζη με τα εσώρουχα ενώπιον μιας κάμερας με τηλεθεατές τη μισή Ελλάδα?'
αυτή είναι και η δικιά μου άποψη
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Oxι δεν πάει έτσι...
Λίγα λόγια για τα βυζιά μου έτσι
Δεν τρώω ολλανδικά μεταλαγμένα κοτόπουλα τσάμπα κάθε μέρα
Μέχρι να φύγω απο δώ, η Πάμελα θα μου ζηταει το know how μου φαίνεται -
αλλοι τον κανουν για πολυ λιγοτερα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Oxι δεν πάει έτσι...
Λίγα λόγια για τα βυζιά μου έτσι
Δεν τρώω ολλανδικά μεταλαγμένα κοτόπουλα τσάμπα κάθε μέρα
Μέχρι να φύγω απο δώ, η Πάμελα θα μου ζηταει το know how μου φαίνεταικαι έλεγα γιατί φταρνίζομαι όλη μέρα.
-
Η κρίσιμη ερώτηση που πρέπει να σου κάνει κάποιος εφόσον εκφράζεις μίας μορφής 'παράπονο- αδικία' είναι : 'θα δεχόσουν για 2000 χιλιάρικα το μήνα να κάνεις πχ 5 λεπτά την ημέρα τον καραγκιόζη με τα εσώρουχα ενώπιον μιας κάμερας με τηλεθεατές τη μισή Ελλάδα?'
αυτή είναι και η δικιά μου άποψη
Καταρχήν η κάθε τέτοια κυρία έχει επενδύσει 3000 για μύτη, 5000+ για μπούμπις, πολλά χιλιάρικα στα γυμναστήρια και τα καλλυντικά. Εκτός αν τα πλήρωνε άλλος, αλλά και πάλι 'εργάστηκε' γι' αυτό.
Συνεπώς το κέρδος δεν είναι τόσο άμεσο, αφού θα πρέπει πρώτα να κάνει απόσβεση.
Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι και μια απόφοιτος ΑΕΙ έχει διαβάσει, επενδύσει κλπ και εργάζεται για λιγότερα και πολύ περισσότερο καθημερινά. Εντούτοις η απόφοιτος έχει εργασιακό χρονικό ορίζοντα 30-40 χρόνια, ενώ η κάθε τσουλίτσα (ουπς, μου ξέφυγε) λιγότερα από 10. Μετά δεν φτουράει δείχνοντας ο,τιδήποτε. Άρα πρέπει να βιαστεί. Άλλωστε σε μερικούς μήνες, άντε σε 1-2 χρόνια η συγκεκριμένη θα είναι τηλεοπτικά σιτεμένη και θα μπορεί να εργαστεί σαν την Πέπη Τσεσμελή και αν. Εκτός αν στραβωθεί κανένας . -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αλλοι τον κανουν για πολυ λιγοτερα...Αυτοί 'δικαιούνται' να διαμαρτύρονται εφόσον θα έκαναν την ίδια εργασία με λιγότερα χρήματα και πλέον τίθεται μόνο το θέμα σύγκρισης 'προσόντων', ό,τι κι αν σημαίνει αυτό...Αν όμως θα απέρριπταν την συγκεκριμένη εργασία πως γίνεται να μιλάνε για ακριβοπληρωμένη δουλειά ?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η κρίσιμη ερώτηση που πρέπει να σου κάνει κάποιος εφόσον εκφράζεις μίας μορφής 'παράπονο- αδικία' είναι : 'θα δεχόσουν για 2000 χιλιάρικα το μήνα να κάνεις πχ 5 λεπτά την ημέρα τον καραγκιόζη με τα εσώρουχα ενώπιον μιας κάμερας με τηλεθεατές τη μισή Ελλάδα?' Αν η απάντησή σου είναι όχι κακώς 'διαμαρτύρεσαι' γιατί προφανώς θεωρείς κακοπληρωμένη αυτή τη δουλειά και θα ζήταγες παραπάνω για να την κάνεις (αν η απάντηση είναι όχι, αλήθεια με πόσα θα το έκανες εσύ, για σκέψου τι θα ζήταγες ? Αν μας πεις δε ότι δεν θα την έκανες όσα (σχεδόν) κι αν σου έδιναν θα διαπιστώσεις ότι η κακομοίρα η Πετρούλα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κακοπληρωμένη )
Το 'παλαβό' της υπόθεσης είναι ότι δουλειές τις οποίες δεν θεωρούμε αντάξιες της περσόνας μας, τις περιφρονούμε και δεν θα τις κάναμε εμείς από την άλλη τις κατηγορούμε ως πολύ ακριβοπληρωμένες
Δεν τίθεται θέμα κακοπληρωτή εδώ ΙΜΟ επίσης.
Το ότι κάποιοι δεν έχουν αυτοσεβασμό και είναι διατεθιμένοι να γελοιοποιηθούν για κάποιο ποσο είναι το ένα θέμα.
Το ότι υπάρχει η αγορά για αυτού του είδους τα θεάματα και οι επιχειρηματίες βγαίνουν εις άγραν κορασίδων είναι το άλλο.Το τρίτο που θα είχε ενδιαφέρον, αν το γυρίσουμε επί προσωπικού, θα ήταν με πόσα λεφτά θα γινόσασταν βουλευτής του ΛΑΟΣ Και προφανώς δεν εννοούμε τύποις, αλλά να κάνετε support στο μπουμπούκο και στο περιστέρι
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]