-
δίκαιο έχεις, σε κάτι τέτοια είδη η ελλάδα είναι πανάκριβη. ούτε ένα χόμπυ δε μπορεί να έχει κανείς...
αφού σου κράτησε 10 χρόνια, τα άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά του...! το λέω γιατί εδώ οι γερμανοί τα θεωρούν πολύ ακριβά... όμως ευελπιστώ (έστω και ψυχολογικώς ) ότι η ποιότητα είναι που κάνει τη διαφορά...
ευχαριστώ!
-
http://www.bikestore.cc/product_info.ph ... /2968.html' target='_blank
http://www.bike-discount.de/shop/m22/pd ... ml?mfid=22
άρα καλά τα πήρες. είδες/πήρες σε κόκκινο ή άσπρο? θα με ενδιέφερε να γνώμη ως προς την αντοχή του χρώματος -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.bikestore.cc/product_info.php/products_id/2968.html' target='_blank' target='_blank
http://www.bike-discount.de/shop/m22/pd ... ml?mfid=22' target='_blank' target='_blank
άρα καλά τα πήρες. είδες/πήρες σε κόκκινο ή άσπρο? θα με ενδιέφερε να γνώμη ως προς την αντοχή του χρώματοςέχω αυτό εδώ και 3 μήνες. http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/14664598.html
είναι γυαλιστερό και το κουβαλώ σχεδόν πάντα. ως αλουμίνιο, είναι πολύ ελαφρύ. οπότε ακόμα και αν πάρει κανείς το 1.0 λίτρο και δεν το γεμίζει έως πάνω, δεν είναι περιττό βάρος, παρά μόνο λίγος παραπάνω περιττός όγκος. μετά από τη χρήση αυτή, είναι σαν καινούριο, και γυαλίζει όπως στην αρχή. περίμενα ότι θα θάμπωνε, όμως δεε συνέβη αυτό, ακόμα τουλάχιστον.σήμερα αγόρασα αυτά
http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/14532848.html' target='_blank
http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/14532676.html' target='_blankκαι αυτό για καθάρισμα
http://www.kaleidoshop.de/produktkatalog/14324136.html' target='_blankπάντως, όπως είπε και ο φίλος dirtoulios, είναι πολύ γερά. εγώ βέβαια το έχω μόνο 3 μήνες, για αυτό ζήτησα και τη γνώμη κάποιου που τα έχει πολύ καιρό, μιας και δεν προορίζονται για εμένα τα καινούρια που αγόρασα, αλλά για συγγενικά μου πρόσωπα που τους εξήγησα πόσο καλά είναι... αν κάνω καμιά βλακεία, να την πληρώσω εγώ, δε χρειάζεται να πάρω και άλλους στο λαιμό μου...
-
*Πυροβόλησα στο μέτωπο τον πρώτο Κύπριο αιχμάλωτο, μετά σκότωσα άλλους 9
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ κατέθεσε σε τηλεοπτική εκπομπή Τούρκος ηθοποιός: «Σκότωσα δέκα ανθρώπους» στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Το πρώτο θύμα του ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος ο οποίος δεν αποκλείεται σήμερα να είναι ακόμη στη λίστα των αγνοουμένων. Ο Τούρκος ηθοποιός δηλώνει ότι από τότε έχει ακόμη εφιάλτες.
Ο Αττίλα Ολγκάτς είναι ηθοποιός εδώ και 45 χρόνια. Τον κάλεσαν σε εκπομπή του Κανάλ Τουρκ για να μιλήσει για τη σειρά «Κοιλάδα των Λύκων», την πιο δημοφιλή σειρά στην Τουρκία, στην οποία παίζει. Τελικά μίλησε για τη δική του ζωή σοκάροντας και τον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές. «Στο σενάριο της σειράς σκότωσα έναν άνθρωπο, αλλά τι κρίμα, στην πραγματική ζωή σκότωσα για την πατρίδα δέκα»! Και τότε ο Ολγκάτς άρχισε να εξιστορεί τα γεγονότα. Του είχε μείνει μια μέρα για να απολυθεί και τότε ακριβώς ξεκίνησε η εισβολή στην Κύπρο. Η εντολή ήταν να πάει στην Κύπρο να πολεμήσει. Έφερε αντίρρηση. «Εγώ είμαι καλλιτέχνης, δεν μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο», είπε στον διοικητή του. Ο διοικητής όμως είχε άλλη άποψη: «Εδώ τελειώνει η τέχνη. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, ο πόλεμος. Από τη στιγμή που δόθηκε η διαταγή θα σκοτώσεις».Ο Ολγκάτς μαρτυρεί ότι το πρώτο παιδί που σκότωσε ήταν 19 χρόνων, ένας στρατιώτης αιχμάλωτος. «Όταν του έτεινα το όπλο με έφτυσε στο πρόσωπο. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο. Μετά σκότωσα άλλους εννέα. Κάθε φορά που σκότωνα κάποιον πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα. Την άλλη μέρα ξανασκότωνα», μαρτυρεί ο Τούρκος ηθοποιός. Λέει ότι από τότε δεν τον εγκατέλειψαν οι εφιάλτες, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεχόταν ψυχολογική στήριξη. «Γι΄ αυτό ακόμη δεν τρώω κρέας. Δεν μπορώ να δω αίμα. Έχω ακόμη στο μυαλό μου τα παιδιά που σκότωσα, τα τρομακτικά πτώματα», εξομολογείται ο Αττίλα Ολγκάτς. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι για πρώτη φορά ύστερα από 25 χρόνια εξολομογείται αυτήν την αλήθεια. «Η Τουρκία μπήκε σε έναν τρομακτικό πόλεμο. Είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που σκότωσε άνθρωπο», λέει μετανιωμένος ο Τούρκος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο πόλεμος αυτός επηρέασε ακόμη και την επαγγελματική του ζωή αφού για αρκετό διάστημα δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα. Θυμάται ακόμη τα λόγια του διοικητή του: «Νομίζεις ότι θα σκοτώνεις πάντα μόνο πάνω στη σκηνή; Πάρε το όπλο και σκότωσε κάποιον να δεις στ΄ αλήθεια πώς είναι»!*
-
Είχα διαβάσει εμπειρία αντίστοιχη από ΕΛΔΥΚάριο που μαχαίρωσε στο λαιμό μέσα σε χαράκωμα ένα Τούρκο και φυσικά έχει αντίστοιχες αρνητικές αναμνήσεις. Αλλά αυτός που σκότωσε αιχμάλωτο πολέμου και μάλιστα επανειλημμένως, τον κόβω να το μετάνιωσε τώρα που μεγάλωσε...
Σαν κάτι τυπάκια στη Σομαλία που είχαν σφάξει με χατζάρα χιλλιάδες συμπατριώτες τους και βγαίνουν και λένε το μετάνιωσα λες και ομολογούν ότι ρίξαν φόλα στο κανίς της γειτόνισας πριν 10 χρόνια. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σαν κάτι τυπάκια στη Σομαλία που είχαν σφάξει με χατζάρα χιλλιάδες συμπατριώτες τους και βγαίνουν και λένε το μετάνιωσα λες και ομολογούν ότι ρίξαν φόλα στο κανίς της γειτόνισας πριν 10 χρόνια.
Σομαλία ...και με χαντζάρα; Μήπως εννοείς την Ρουάντα;
-
Και η συνεχεια:
Ανακαλεί τώρα ο Τούρκος ηθοποιός όσα είπε για την εισβολή στην Κύπρο
*Ανακαλεί, μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο Τούρκος ηθοποιός Ατίλα Ολγκάτς τα όσα είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, ότι κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 και ενώ υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, είχε σκοτώσει δέκα άτομα, με πρώτο, έναν 19χρονο αιχμάλωτο στρατιώτη. Δηλώνει ότι επρόκειτο για σενάριο που έχει γράψει.Σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «τα όσα ανέφερα στην εκπομπή, ότι σκότωσα δέκα άτομα, εκ των οποίων ο ένας ήταν αιχμάλωτος, είναι ένα σενάριο που έχω γράψει εγώ, για να δείξω τις κακές συνθήκες, τη στυγνότητα και τη βαναυσότητα του πολέμου. Δεν είχα την ευκαιρία, όμως, να πως πρόκειται για σενάριο, διότι η εκπομπή έκανε διακοπή για διαφημίσεις και στη συνέχεια τελείωσε.
»Τα όσα ανέφερα δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Σύντομα θα δείτε και την ταινία, για την οποία έχω γράψει το σενάριο» συνέχισε.
Την ανακοίνωση περί ανάκλησης, μετέδωσαν οι ιστοσελίδες των εφημερίδων Hurriyet και Milliyet.
Παράλληλα, σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, ο ηθοποιός δήλωσε ότι στο μυαλό του «ανακατεύτηκε η πραγματικότητα με το σενάριο».
«Τους ανθρώπους που σκότωνα στο σενάριο», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό, «τους περιέγραψα σαν να τους σκότωνα στην πραγματική ζωή, θέλοντας να σοκάρω τους ανθρώπους που είχα απέναντί μου, ώστε να δω την αντίδραση του σεναρίου μου πάνω σε αυτούς».
......Από την άλλη, προσθέτει η εφημερίδα, αν τα λόγια αυτά δεν είναι προϊόν πλούσιας φαντασίας, αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει για τον κ. Ατίλα, ο δρόμος της φυλακής.http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό....;;;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και η συνεχεια:
Ανακαλεί τώρα ο Τούρκος ηθοποιός όσα είπε για την εισβολή στην Κύπρο......Από την άλλη, προσθέτει η εφημερίδα, αν τα λόγια αυτά δεν είναι προϊόν πλούσιας φαντασίας, αυτό σημαίνει ότι θα ανοίξει για τον κ. Ατίλα, ο δρόμος της φυλακής.
-
Ωραιο εργο θα ειναι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σαν κάτι τυπάκια στη Σομαλία που είχαν σφάξει με χατζάρα χιλλιάδες συμπατριώτες τους και βγαίνουν και λένε το μετάνιωσα λες και ομολογούν ότι ρίξαν φόλα στο κανίς της γειτόνισας πριν 10 χρόνια.
Σωστός Ρουάντα. Μήπως όμως στη Σομαλία σφάζονται με gillete;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σωστός Ρουάντα. Μήπως όμως στη Σομαλία σφάζονται με gillete;
όχι αλλά γενοκτονία σαν της Ρουάντα δεν ήτανε...
-
Tί να ευχηθείς τώρα... Να μείνει ο καραμανλής πρωθυπουργός ή να γυρίσει ο παυλόπουλος στο πανεπιστήμιο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
*Πυροβόλησα στο μέτωπο τον πρώτο Κύπριο αιχμάλωτο, μετά σκότωσα άλλους 9
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ κατέθεσε σε τηλεοπτική εκπομπή Τούρκος ηθοποιός: «Σκότωσα δέκα ανθρώπους» στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο. Το πρώτο θύμα του ήταν ένας 19χρονος αιχμάλωτος ο οποίος δεν αποκλείεται σήμερα να είναι ακόμη στη λίστα των αγνοουμένων. Ο Τούρκος ηθοποιός δηλώνει ότι από τότε έχει ακόμη εφιάλτες.
Ο Αττίλα Ολγκάτς είναι ηθοποιός εδώ και 45 χρόνια. Τον κάλεσαν σε εκπομπή του Κανάλ Τουρκ για να μιλήσει για τη σειρά «Κοιλάδα των Λύκων», την πιο δημοφιλή σειρά στην Τουρκία, στην οποία παίζει. Τελικά μίλησε για τη δική του ζωή σοκάροντας και τον παρουσιαστή και τους τηλεθεατές. «Στο σενάριο της σειράς σκότωσα έναν άνθρωπο, αλλά τι κρίμα, στην πραγματική ζωή σκότωσα για την πατρίδα δέκα»! Και τότε ο Ολγκάτς άρχισε να εξιστορεί τα γεγονότα. Του είχε μείνει μια μέρα για να απολυθεί και τότε ακριβώς ξεκίνησε η εισβολή στην Κύπρο. Η εντολή ήταν να πάει στην Κύπρο να πολεμήσει. Έφερε αντίρρηση. «Εγώ είμαι καλλιτέχνης, δεν μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο», είπε στον διοικητή του. Ο διοικητής όμως είχε άλλη άποψη: «Εδώ τελειώνει η τέχνη. Εδώ είναι η πραγματική ζωή, ο πόλεμος. Από τη στιγμή που δόθηκε η διαταγή θα σκοτώσεις».Ο Ολγκάτς μαρτυρεί ότι το πρώτο παιδί που σκότωσε ήταν 19 χρόνων, ένας στρατιώτης αιχμάλωτος. «Όταν του έτεινα το όπλο με έφτυσε στο πρόσωπο. Τον πυροβόλησα στο μέτωπο. Μετά σκότωσα άλλους εννέα. Κάθε φορά που σκότωνα κάποιον πήγαινα στο αρχηγείο και έκλαιγα. Την άλλη μέρα ξανασκότωνα», μαρτυρεί ο Τούρκος ηθοποιός. Λέει ότι από τότε δεν τον εγκατέλειψαν οι εφιάλτες, για μεγάλο χρονικό διάστημα δεχόταν ψυχολογική στήριξη. «Γι΄ αυτό ακόμη δεν τρώω κρέας. Δεν μπορώ να δω αίμα. Έχω ακόμη στο μυαλό μου τα παιδιά που σκότωσα, τα τρομακτικά πτώματα», εξομολογείται ο Αττίλα Ολγκάτς. Αποκαλύπτει μάλιστα ότι για πρώτη φορά ύστερα από 25 χρόνια εξολομογείται αυτήν την αλήθεια. «Η Τουρκία μπήκε σε έναν τρομακτικό πόλεμο. Είμαι ο πρώτος καλλιτέχνης που σκότωσε άνθρωπο», λέει μετανιωμένος ο Τούρκος ηθοποιός, προσθέτοντας ότι ο πόλεμος αυτός επηρέασε ακόμη και την επαγγελματική του ζωή αφού για αρκετό διάστημα δεν μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα. Θυμάται ακόμη τα λόγια του διοικητή του: «Νομίζεις ότι θα σκοτώνεις πάντα μόνο πάνω στη σκηνή; Πάρε το όπλο και σκότωσε κάποιον να δεις στ΄ αλήθεια πώς είναι»!*
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,id=65333516
Τώρα ή του βάλανε χέρι, ή το μετάνοιωσε
-
Απέλυσε υπάλληλο ρίχνοντας κλήρο
Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην Πάτρα.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος είχε πάρει εντολή να απολύσει έναν υπάλληλο. Μην έχοντας όμως καταλήξει σε ποιον, αποφάσισε να ρίξει κλήρο.
Όταν λοιπόν έκλεισε το κατάστημα, ζήτησε από τους εργαζόμενους να παραμείνουν και να γράψουν τα ονόματά τους σε ένα χαρτάκι.
Πήρε τα χαρτάκια, τα δίπλωσε και τα έβαλε σε μια γυάλα. Οι εργαζόμενοι χάρηκαν, θεωρώντας ότι ο νικητής της κλήρωσης θα πάρει κάποιο μπόνους από την εταιρεία.
Ο υπεύθυνος όμως τράβηξε ένα από τα χαρτάκια και ανακοίνωσε στη κοπέλα που αναγραφόταν το όνομά της ότι απολύεται!
Η εργαζόμενη ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι είχαν μείνει άφωνοι.
Η εξήγηση που έδωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος ήταν ότι, λόγω της οικονομικής κρίσης, έπρεπε να γίνει μείωση προσωπικού, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις στην κοπέλα, που ζητούσε να μάθει το λόγο της απόλυσής της.
Η κοπέλα προτίθεται να προχωρήσει και σε επίσημη καταγγελία στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας, ο πρόεδρος του οποίου, Αντώνης Καλής, μιλά για ένα περιστατικό, που αγγίζει τα όρια της παράνοιας.
Ο ορισμός του ψυχάκια Πόντιου Πιλάτου. Προφανώς ήθελε να δείξει ότι δεν είχε πρόβλημα με κάποιον από τους υπαλλήλους προσωπικά και ότι απλά έπρεπε να διώξει τον έναν τους, αλλά ...
-
Mα πόσο φαιδροί
http://www.enet.gr/online/online_text/c=114,id=75661484ΤΡΙΑ χρόνια πριν ήταν ο αξιοθαύμαστος δυναμικός τραπεζίτης, που με τις εξαγορές του είχε ανεβάσει την άλλοτε μικρή περιφερειακή τράπεζα Royal Bank of Scotland στην πρώτη... εθνική του κλάδου.
Το 2006 η RBS ήταν ο μεγαλύτερος χρηματοδότης μοχλευμένων εξαγορών και η μετοχή της είχε 13 λίρες. Τώρα έχει πέσει κοντά στις δεκατρείς πένες, με τη χρηματιστηριακή της αξία να έχει μέσα σε δύο χρόνια συρρικνωθεί από 75 δισ. λίρες σε 5 δισ. λίρες.
Το 2004 το Εργατικό Κόμμα της Αγγλίας** τον πρότεινε για τον τίτλο του «ιππότη», τιμώντας τον για τις υπηρεσίες του στο βρετανικό τραπεζικό σύστημα...**Την ίδια στιγμή, πάντως, που οι βρετανοί φορολογούμενοι καλούνται να σώσουν την RBS από την κατάρρευση,** ο Sir Goodwin έφυγε με 1,2 εκατ. λίρες αποζημίωση και εφάπαξ που φθάνει στα 8,4 εκατ. λίρες, επιτρέποντάς του να συνεχίσει να ζει σε επαύλεις του Εδιμβούργου και να ασχολείται με τη συλλογή του από σπορ αυτοκίνητα.**
Δεν μπορείς να πείς, τις βγάζει με τον ιδρώτα του τις lambo
Φαντάζομαι την πίκρα κάποιων αν του μπουρλότιαζαν την συλλογή
-
Ένα σωστό πράγμα δεν έχουν κάνει. Κάτι xsara και astra καίνε μόνο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα σωστό πράγμα δεν έχουν κάνει. Κάτι xsara και astra καίνε μόνο.Ποιος έκαψε την Lambo στην Κρήτη
-
Είναι προφανώς φίλοι της αυτοκίνησης : αν δεν κάψεις astra τι σκατά θα κάψεις δηλ.? (για την xsara θα συμφωνήσω, δεν πρέπει )
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Είναι προφανώς φίλοι της αυτοκίνησης : αν δεν κάψεις astra τι σκατά θα κάψεις δηλ.? (για την xsara θα συμφωνήσω, δεν πρέπει )Έτσι μπράβο!
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]