-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχεις πάνω σου 1.000 ευρώ και βγαίνεις βόλτα με RX-8 και αρχίζεις διαδρομές. Κάθε τρεις και λίγο σταματάς για 10 ευρώ βενζίνη και πληρώνεις με τα 50άρικα
- Πρέπει να το κάνεις 800.000 φορές
- Να πάρεις ρέστα 32.000.000€
- Να βάλεις βενζίνη 8.000.000€ δηλ 100.000 λίτρα
με 3 RX-8 σε 1 χρόνο τα'χεις κάψει
Και στατιστικώς αν το δεις, μάλλον θα σκοτωθείς σε τροχαίο κατά τη διάρκεια
-
πολύ inside job κάνει πάντως,
εγώ δεν ανησυχώ πως θα τα χαλάσουν, με το Μυλωνά ήταν λίγο γίδι ο Κρητικός συμμορίτης αυτοί εδώ φαίνονται σαφώς πιο συγκρατημένοι. -
Καλά ο τύπος ήταν ο ορισμός του Άβερελ Ντάλτον
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2009/01/blog-post_1269.html160k ???
Φαντάσου σε πόσους θέλει να περάσει την κομματική γραμμή
-
Ωραία ορθογραφία. Ο Πρόεδρος έγραψε την ανακοίνωση;
-
Μην κοιτάς το κομματική ...κοίτα την ουσία! 160.000 ευρώ για για κινητά δώρο...!!!!
Η αφισούλα είναι φτιαγμένη από τους άνεργους δημοσιογράφους του blog
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μην κοιτάς το κομματική ...κοίτα την ουσία! 160.000 ευρώ για για κινητά δώρο...!!!!Η αφισούλα είναι φτιαγμένη από τους άνεργους δημοσιογράφους του blog
και άλλα 100.000 για το σπίτι του Λαλιώτν
Μα πού είναι το :eleison -
σίγουρα, αυτό με τα blackberry, δεν είναι φάρσα ????
&
πως είχα την αίσθηση οτι ο Λαλιώτης είχε πολύ μεγαλύτερη περιουσία ???
-
Μα...για πλάκα το πέρασα εγώ. (!)
-
Στα blogs γράφουν ότι είναι αληθινό.
-
Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων Ανθρώπου: καταδίκη για φωτογράφηση βρέφους
Με απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 15.1.2008 η Ελλάδα καταδικάστηκε σε αποζημίωση 8.000 ευρώ για παραβίαση ιδιωτικότητας και υπερβολικό φορμαλισμό του Άρειου Πάγου, σε μια υπόθεση παράνομης φωτογράφησης βρέφους.
Το βρέφος φωτογραφήθηκε αμέσως μετά τη γέννησή του, χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του, ενώ το μαιευτήριο δεν τους παρέδωσε τα αρνητικά του φιλμ. Οι γονείς στράφηκαν δικαστικά, αλλά έχασαν την υπόθεση τόσο στον πρώτο και δεύτερο βαθμό, όσο και στον Άρειο Πάγο.
Το ΕΔΔΑ έκρινε ότι η έννοια της ιδιωτικότητας είναι ευρεία και περιλαμβάνει το δικαίωμα στην ταυτότητα. Επισήμανε ότι η εικόνα ενός προσώπου αποκαλύπτει τη μοναδικότητα των χαρακτηριστικών του και αποτελεί ένα από τα κυριότερα στοιχεία της προσωπικότητάς του.
Το Δικαστήριο προσθέτει ότι η αποτελεσματική προστασία του δικαιώματος για έλεγχο της ιδίας εικόνας απαιτεί την συγκατάθεση του προσώπου κατά τη λήψη της φωτογραφίας και όχι μόνο κατά το χρόνο της δυνατής δημοσίευσης.Το Δικαστήριο παρατήρησε ότι το δικαίωμα συγκατάθεσης, εφόσον επρόκειτο για νήπιο, βρισκόταν στα χέρια των γονιών του, οι οποίοι δεν συγκατατέθηκαν σε καμία φάση, ούτε για την παρακράτηση των αρνητικών του φιλμ. Το Δικαστήριο σημειώνει τον κίνδυνο της μελλοντικής χρήσης των αρνητικών, παρά την αντίρρηση του παιδιού.
Το Δικαστήριο κατέληξε ότι τα Ελληνικά δικαστήρια δεν προστάτευσαν επαρκώς το δικαίωμα του παιδιού για προστασία της ιδιωτικότητάς του.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πως είχα την αίσθηση οτι ο Λαλιώτης είχε πολύ μεγαλύτερη περιουσία ???Γιατί ήταν από τους 'έξυπνους' που έχουν ελάχιστα στο όνομά του και όλα τα άλλα κλεμμένα τα έχουν σε off-shore, κτλ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
πως είχα την αίσθηση οτι ο Λαλιώτης είχε πολύ μεγαλύτερη περιουσία ???
Γιατί ήταν από τους 'έξυπνους' που έχουν ελάχιστα στο όνομά του και όλα τα άλλα κλεμμένα τα έχουν σε off-shore, κτλ.
δε θέλει εξυπνάδα αυτό...
-
και ολίγο ντόπινγκ ακόμα
http://www.skai.gr/master_story.php?id=107608 -
Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά που στήνει ο μαύρος στην Ουάσιγκτον;
Φιέστα 150 εκατομμυρίων $, όταν κάθε βδομάδα χάνουν τη δουλειά τους χιλιάδες ΗΠΑμερικάνοι;
Change we need.... Δεν αρχίζει καθόλου καλά. -
εδω θα τα δειξουν και στην ελλαδα ολα φετος..
-
παιδιά, ξέρετε πόσο κοστίζουν μία τσάντα γεμάτη με 5-6 μπαστούνια του γκολφ, καινούρια? πόσο κοστίζουν, γιατί είμαι παντελώς άσχετος με το άθλημα...
βρήκα σε ένα κατάστημα μια προσφορά από μεταχειρισμένα, σε τιμή 200 ευρώ, αν θυμάμαι καλά, και ήταν πάρα πολύ καλά. σκέφτομαι να τα πάρω ως αρχή, και να μάθω και μετά βλέπουμε...
αλλά δεν έχω καμία ιδέα από το άθλημα... είναι καλή η τιμή? αξίζει? στη βορεια ελλάδα, περα απο το πορτο καρρας, που αλλού μπορεί κανείς να παίξει?
-
μπορείς να βάλεις πράσινη μοκέτα στο δωμάτιο και ν αρχίσεις
Σοβαρά το σκέφτεσαι τώρα; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μπορείς να βάλεις πράσινη μοκέτα στο δωμάτιο και ν αρχίσεις
Σοβαρά το σκέφτεσαι τώρα;έχω ένα κολλητό, είμαστε κολλητοί μαζί και με τον drdino, που ήταν 2 χρόνια στη Γαλλία και αγόρασε μία τσάντα με μπαστούνια μεταχειρισμένη και αυτός, και άρχισε σιγά σιγά να παίζει. τελικά του άρεσε πολύ λέει, αλλά δυστυχώς παίζει κανείς πολύ σπάνια. δεν έχει παρέα εύκολα για να παίζει με άλλους γιατί εμείς δεν ασχοληθήκαμε. είχα ακούσει ότι μια τσάντα μπορεί να κοστίζει με μέτρια μπαστούνια γύρω στα 1000 ευρώ. εγώ βρηκα μία με 230 νομίζω. οπότε και θα παίζω με τον κολλητό μου παρέα... και θα παίζουμε και τον ντιριντινουλη
σιγά μην έδινα χρήματα παραπάνω για μπαστούνια. απλά σκέφτομαι πως είναι πολύ καλοσυντηρημένα και πως για αρχή αξίζει να τα πάρει κανείς στο 1/5 της αξίας τους. και θα παίζω με τους κολλητούς μου.
TΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#5]