-
Η Fashion TV εν ώρα οδήγησης τη μάρανε τρομάρα της... Κάτσε να τα πω αυτά τα κόλπα στον πατέρα μου για να ενημερώσει τα κεντρικά, να δεις πόσοι ΔΕΝ θα πάρουν αποζημίωση για τις στούκες τους...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η Fashion TV εν ώρα οδήγησης τη μάρανε τρομάρα της... Κάτσε να τα πω αυτά τα κόλπα στον πατέρα μου για να ενημερώσει τα κεντρικά, να δεις πόσοι ΔΕΝ θα πάρουν αποζημίωση για τις στούκες τους...Πουτανιτσα.......
-
Έτσι, έτσι...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.... YouDie ......
Το εχεις παρατραβηξει με αυτο τον χαρακτηρισμο ,δεν νομιζεις;
ποτέ δεν είναι αρκετή για κάποιους
-
Η Fashion TV εν ώρα οδήγησης τη μάρανε τρομάρα της... Κάτσε να τα πω αυτά τα κόλπα στον πατέρα μου για να ενημερώσει τα κεντρικά, να δεις πόσοι ΔΕΝ θα πάρουν αποζημίωση για τις στούκες τους...Αυτός είσαι!
Θα χαρώ να μάθω ότι έστω και ένα ζώο που έβλεπε TV ενώ οδηγούσε δεν αποζημιώθηκε! Και ακόμα πιο πολύ θα χαρώ να γίνει ευρύτερα γνωστό μπας και κόψουν τις μ***κίες μερικοί...
Πάντως κυρίως gadgetάκηδες άντρες είναι σ'αυτή την κατηγορία και όχι γυναίκες. Και φυσικά ουκ ολίγοι ταξιτζήδες.
-
Σήμερα το πρωί, στο δρόμο για Πολύγυρο, στο φανάρι πριν την γέφυρα της εθνικής για Μουδανιά. Περιμένω στην αριστερή λωρίδα για να στρίψω για Μουδανιά. Μπροστά μου ένα 323, πιο δεξιά και μπροστά (στις λωρίδες που πάνε ευθεία για Σέδες) ένα γλΑστρα.
Ανάβει πράσινο, ξεκινάμε όλοι, το 323 κι εγώ στρίβουμε και το Άστρα προχωράει κανονικά ευθεία μέχρι που ...αλλάζει γνώμη, στρίβει απότομα αριστερά και κλείνει στην ψύχρα το 323, ο οδηγός του οποίου αιφνιδιάζεται, καβαλάει το φρένο και μετά βίας αποφεύγει τη σύγκρουση...
Το Άστρα δεν έκανε καν τη συνηθισμένη λαδιά 'πάω από τη λωρίδα που συνεχίζει ευθεία, πηδάω την ουρά και στρίβω πρώτος' αλλά πήγε να εμβολίσει τον άλλον στη ψύχρα...
The masturbation goes cloud...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σήμερα το πρωί, στο δρόμο για Πολύγυρο, στο φανάρι πριν την γέφυρα της εθνικής για Μουδανιά. Περιμένω στην αριστερή λωρίδα για να στρίψω για Μουδανιά. Μπροστά μου ένα 323, πιο δεξιά και μπροστά (στις λωρίδες που πάνε ευθεία για Σέδες) ένα γλΑστρα.Ανάβει πράσινο, ξεκινάμε όλοι, το 323 κι εγώ στρίβουμε και το Άστρα προχωράει κανονικά ευθεία μέχρι που ...αλλάζει γνώμη, στρίβει απότομα αριστερά και κλείνει στην ψύχρα το 323, ο οδηγός του οποίου αιφνιδιάζεται, καβαλάει το φρένο και μετά βίας αποφεύγει τη σύγκρουση...
Το Άστρα δεν έκανε καν τη συνηθισμένη λαδιά 'πάω από τη λωρίδα που συνεχίζει ευθεία, πηδάω την ουρά και στρίβω πρώτος' αλλά πήγε να εμβολίσει τον άλλον στη ψύχρα...
The masturbation goes cloud...
Θες να φας καμια μυνηση για καταπατηση πνευματικης ιδιοκτησειας;;;;;
Ο ορος ΓλΑστρα, Γλαστρακι, γλυστρα, γλυστρακι και τα παραγωγα τους ειναι δικα μου....
Καθε αναφορα απαιτει τα ανλογα royalties και fees -
[/quote]Που να δεις εκείνους που εγκαθιστούν τηλεόραση σε αυτοκίνητο και δεν συνδέουν το καλώδιο που λέει 'Handbrake' γιατί έτσι το ζήτησε ο πελάτης...
Για όσους δεν το ξέρουν, οι τηλεοράσεις τις οποίες μπορεί να δει ο οδηγός πρέπει να ανάβουν μόνο σε στάση, γι'αυτό και μόλις κατεβάσεις το χειρόφρενο κλείνουν. Αλλά φυσικά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να το συνδέσει...[/quote]
Στην LANCIA Thesis που εχει την τηλεοραση ενσωματωμενη με την οθoνη για GPS και ολα τα αλλα για τις λειτουργειες της... η τηλεοραση διακοπτεται μολις αρχισεις να τσουλας απαλα και αρχιζει παλι μολις φρεναρεις και πηγαινεις με 5 -10 χλμ. Μονο τον ηχο ακους απο την εκπομπη της TV.
-
ΔΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ
αναλογη ευχη, στον ΒΡΩΜΟΤΑΡΙΦΑ που ΕΣΦΑΞΕ μετα απο 5'' το γνωστο φαναρι στην οδο Παπανικολη στο Χαλανδρι, σημερα το πρωι στις 8:30, με μεγαλη μαλιστα ταχυτηταΑν δεν ηξερα οτι αυτο το φαναρι σφαζεται κατα κορον, θα πεταγα χαρταετο ή απο το νοσοκομειο ή θα τον δενανε στο μαρμαρο του νεκροταφειου
Ειπα να τον παρω απο πισω μετα, αλλα επειδη δεν θα ηθελα να πεταξω τον χαρταετο απο το κρατητηριο, πιεστηκα και εφυγα ευθεια
ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
-
.... YouDie ......
Νιετ ταβάριτς. Άλλωστε εσύ έχεις πολύ σοβαρότερο αυτοκίνητο από αυτά.
Θα σε σοκαρω αλλα εχω και τετοιο.Κόκκινο κουπε.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣΕσύ και ο krus θα γίνετε πολύ καλά φιλαράκια, πιστεύω.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
ΚΩΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Εσύ και ο krus θα γίνετε πολύ καλά φιλαράκια, πιστεύω.
μπα, όλοι έχουμε κάτι με τους ταρίφες
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.... YouDie ......
Νιετ ταβάριτς. Άλλωστε εσύ έχεις πολύ σοβαρότερο αυτοκίνητο από αυτά.
Θα σε σοκαρω αλλα εχω και τετοιο.Κόκκινο κουπε.
Αλλά πάλι, ακόμα και για το ζήτημα του τι γυναίκες διαλέγουμε, όλοι μας λένε πως αν δε μπαζώσεις δε χτίζεις...
-
Πολλά ζώα σήμερα, ξεχύθηκαν στους δρόμους..
Κόκκινο Leon και C200 να προσπερνάνε σε διπλή γραμμή και σε στροφές χωρίς να βλέπουν αν έρχεται αυτοκίνητο από απέναντι. Λες κι εμείς οι υπόλοιποι που πηγαίναμε με 60 χλμ δεν θέλαμε να πάμε πιο γρήγορα..
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Πολλά ζώα σήμερα, ξεχύθηκαν στους δρόμους..Κόκκινο Leon και C200 να προσπερνάνε σε διπλή γραμμή και σε στροφές χωρίς να βλέπουν αν έρχεται αυτοκίνητο από απέναντι. Λες κι εμείς οι υπόλοιποι που πηγαίναμε με 60 χλμ δεν θέλαμε να πάμε πιο γρήγορα..
ναι θέλατε, αλλά δεν μπορούσατε....
-
H αττικη οδος κολλημενη απο τα διοδια μετα το αεροδρομιο μεχρι την Υμητου και τα ΖΩΑ να προσπερνανε απο τη ΛΕΑ...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
H αττικη οδος κολλημενη απο τα διοδια μετα το αεροδρομιο μεχρι την Υμητου και τα ΖΩΑ να προσπερνανε απο τη ΛΕΑ...Πριν κάποιες ημέρες, στην ΕΟ, κάποια ζώα μπλοκαρισμένα μέσα στην ΛΕΑ, εμπόδιζαν ασθενοφόρο να περάσει!
Το εντυπωσιακό είναι ότι από το αστυνομικό που συνόδευε το ασθενοφορο δεν κατέβηκαν οι αστυνομικοί, να τους σκίσουν επιτόπου! -
Γιατί, νομίζεις οι ίδιοι οι μπάτσοι ξέρουν τι πάει να πει ΛΕΑ;
-
Αφου ειναι για τα πανηγυρια και αυτοι...Ελεος
-
Δεν ξέρω τι φταίει... αλλά εδώ και ένα μήνα, ίσως επειδή γυρνάω πιο αργά σπίτι, βλέπω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ζώα να περνάνε με κόκκινο! Διαρκώς! Δεν είναι δυνατόν να οφείλεται σε συγκυριακό παράγοντα- ιδίως όσο προσεγγίζουμε τις πρώτες πρωινές ώρες το φαινόμενο εντείνεται σε απελπιστικό βαθμό!
Επίσης, ενώ τα τελευταία χρόνια (ιδίως στην εθνική) είχα αρχίσει να πιστεύω πως γίνεται συνείδηση το ότι το φλας συνοδεύει την αλλαγή λωρίδας, μέσα στην Αθήνα η κατάσταση φαίνεται επιδεινωμένη! Συνέχεια, κάθε 2-3 λεπτά κάποιος αλλάζει λωρίδα απότομα χωρίς φλας...
Άρα, συμπεραίνω (αυθαίρετα; Ίσως!) πως η οδηγική συμπεριφορά μας έχει χειροτερεύσει... δεν ξέρω σε ποιες παραμέτρους θα μπορούσε να αποδοθεί το φαινόμενο αυτό (αύξηση του στόλου αυτοκινήτου και των 'οδηγών'; ), αλλά δε νομίζω πως κάνω λάθος.
Βέβαια, μια αναγωγή στο ευρύ φάσμα των κοινωνικών συμπεριφορών πιθανόν να έδειχνε αντίστοιχες τάσεις- άρα γιατί να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα η οδηγική συμπεριφορά;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]