-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ο τυπος με το γκολφ παντως (γκολφ ΙΙΙ δεν ειναι?) ενταξει δεν κανει κατι το τραγικο, εκτος απο την σφηνα στο τελος μεταξυ ενος ασπρου αμαξιου και του ταριφα. Κατα τα αλλα, απλα αλλαζει λωριδες χωρις νοημα μιας και με τετοια κινηση μια κερδιζε μια εχανε απο την αλλαγη.
Τους κάνω 'χάζι' αυτούς τους τύπους... (όταν -σπανιότατα- δεν είναι εγκληματικά επικίνδυνοι... ). Δεξια-αριστερά, βάρκα-γιαλό, έγια-μολα.....ιδρωμένες παλάμες στο τιμόνι....με συχνότερο αποτέλεσμα να κολλήσουν πίσω από ταρίφα που κοκάλωσε ξαφνικά για πελάτη... Τους πετυχαίνω στον περιφερειακό και μέσα σε 3-4 km με έχουν προσπεράσει ίσα με πέντε φορές!
Τους λυπάμαι αυτούς τους τύπους.... πάνε καρφί για υπερτασικοί, εγκεφαλικό, μανιοκατάθλιψη.....
**Θα ήθελα να καρατομήσω **αυτούς τους τύπους.... ένας τέτοιος άφησε ανάπηρο συνάδελφό μου, διαλύοντας του το γόνατο.
Αν η λοβοτομή σε αυτά τα ζώα δεν αποδίδει, ας τους κάνουμε στείρωση, τουλάχιστον.
Σιχτιρ.
-
Καλα ενταξει το να βιαζεσαι για καποιο λογο και να αλλαξεις 5 λωριδες δεν εγινε και κατι νομιζω. Ειδικα αν ενα ζωο παει στην αριστερη με 50 και τον βοηθανε και οι υπολοιπες λωριδες ωστε να εχει δημιουργησει κυκλοφοριακο εμφραγμα.
-
Καλα ενταξει το να βιαζεσαι για καποιο λογο και να αλλαξεις 5 λωριδες δεν εγινε και κατι νομιζω. Ειδικα αν ενα ζωο παει στην αριστερη με 50 και τον βοηθανε και οι υπολοιπες λωριδες ωστε να εχει δημιουργησει κυκλοφοριακο εμφραγμα.Yπεροχα απο την μια καντηλιαζουμε για τις αλλαγες λωριδας χωρις φλας και λογο ,καταδικαζουμε τα καγκουρια με τα δικυκλα που πατανε την ασπρη γραμμη και δεν χρησιμοποιουν τα φλας,αλλα δεν πειραζει που καποιος με τεσσερις ροδες κανει ακριβως αυτα που καταδικασαμε.Σε λιγο θα μας πεις οτι αφου εκανε τοσες λιγες παραβασεις δικαιουται καμμια πενηνταρια ακομα σαν bonus.
-
Ο χρήστης StreetTriple έγραψε:
να μην παρω από την αρχή χαμπάρι τη συζήτηση, θα γελούσα καλα, μια χαράΚρίμα...
Αλλά παρατήρησα οτι οι ταγμένοι κουτάκηδες από εδώ μέσα, λένε πάααααρα πολλά.
Τα πόστ σας είναι σε όγκο όσο τα αυτοκίνητά σας. τεραστια. το μυαλό σας όμως είναι τόσο μικρό όσο και η οικολογική σας συνείδηση.
Το μίσος σας ξεχειλίζει απ τα αυτιά και τρέχει από τα μπατζάκια σας επειδή σας πιάνουμε χώρο στην 'πίστα σας'. Αλλά εμείς δεν σας μισούμε ρε νταούλια, εμεις σας λυπόμαστε γιατί είσαστε αναγκασμένοι να περιμένετε ντάλα ο ήλιος στην ουρά στα φανάρια βρίζοντας και κλαίγοντας τη μοίρα σας 'πάλι δε θα προλάβω στη δουλειά', 'πάλι δε θα πάω στην παράσταση του παιδιού μου γιατί έμπλεξα στην κίνηση'. Και να βρίζετε ότι βρείτε, τους μηχανάκηδες, τους άλλους ΙΧίδες, τα φανάρια, τα λεφορεία τα ταξά... Έχει ποτίσει η κακία σας ρε αλλά σας καταλαβαίνουμε. Και σας αγαπάμε ακόμα
και άμα θέτε να βρείτε την ηρεμία σας, καβαλήστε κάνα μηχανάκι όλοι σας και κατεβείτε κέντρο - όλοι όμως να δεις οτι ουτε κυκλοφοριακό θα υπάρχει ούτε άγχος ούτε γκρίνια... και εσείς θα είσαστε μια χαρά μπράδερς... πρώτα από όλα εσείς...
Δε σας σεβόμαστε όσο δε μας σέβεστε και σεις αδέρφια κουτάκηδες. Αλλά εμείς σας αγαπάμε και σας λυπόμαστε ρε... λυπόμαστε και το περιβάλλον όμως, λυπόμαστε και για τον κόσμο που πάει κατα διαόλου όταν κυκλοφωράτε ρε γμτ με 2000 (και βάλε μερικοί) κυβικά , και 7-8τμ χώρο, στο κέντρο...
Αντερε μαγκιόροι, καλή τύχη στην αναζήτησή σας για πάρκινκ. Οι μηχανόβιοι θα παρκάρουν στα πεζοδρόμια. ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.
Ο μηχανόβιος ΠΟΤΕ δεν παρκάρει σε πεζοδρόμιο. ΠΟΤΕ
ξακολήστε τα μυαλλά σας σας από τους μηχανόβιους. Αυτοί που βρίζετε, είναι παπάκηδες. Και ορισμένοι μηχανόβιοι εδώ μέσα επίσης ξεκολήστε. Οι κουτάκηδες βρίζανε τους παπάκηδες όχι εμάς.
στρέιτ
Α, για την ιστορία, εχω ενα triumph street triple και ένα Golf TSi. Τα σκίζω και τα δύο. Αλλά η μηχανή είναι απόλυτη κάβλα...
Απαντηση ανα παραγραφο γιατι εκρινε σκοπιμο ο φιλος μας να γραψει εκθεση ιδεων...
Το μυαλο το δικο μου δηλαδη ειναι τεραστιο (σαν την οικολογικη μου συνειδηση) αν κατεβω στο κεντρο με το μηχανακι για να κανω τις δουλειες μου (και οχι ας πουμε με το λεωφορειο ή οτιδηποτε αλλο), αλλα οταν ανεβαινω στη νταλικα για να παω δρομολογιο συρρικνωνεται και αποκτα μεγεθος εγκεφαλου χρυσοψαρου.Μην ξεχνας οτι και εχει - κανονικα - στην ιδια ουρα πρεπει να περιμενεις. Το οτι δεν το κανεις οφειλεται στην ανοχη των κουτακηδων. Αλλα @ρχιδι@ να ερθεις να το κανεις στη νταλικα δεν εχεις (εκτος αν βαρεθηκες τη ζωη σου ή εχει εξαφανιστει καθε ψηγμα νοημοσυνης και λογικης) γιατι ειναι δεδομενο οτι δεν θα σε δω ουτε στον καθρεφτη ουτε πουθενα (οχι γιατι δε θελω αλλα γιατι δε φαινεσαι) και αν θα σε παραμαζεψω θα ειναι και η τελευταια φορα που θα το κανεις - και πιθανοτατα δεν θα το αντιληφθω (μεγαλες νεκρες ζωνες στους καθρεφτες εντονος θορυβος και τα συναφη). Αν παλι σε μαζεψω και το παρω χαμπαρι θα εχω τυψεις επειδη εσυ εισαι μ@λ@κ@ς και διαλεξες τροπο να αυτοκτονησεις.
Δεν σεβομαι κανεναν που γραφει βασικους κανονες κυκλοφοριας εκει που δεν πιανει μελανι και δεν βλεπω για ποιο λογο πρεπει να λυπασαι τους κουτακηδες το χειμωνα που αυτοι φτανουν - καθυστερημενα - στον προορισμο τους ανετοι ενω εσενα εχει παγωσει... αντε ασε τωρα τι, πιθανως εχουμε και ανηλικα... Μηπως αυτοι σε λυπουνται περισσοτερο? Αλλα οχι, τοτε το μικροβιο του μηχανοβιου φευγει, τοτε επιστρατευουμε το Golf, οποτε τζαμπα μαγκας.
Οι μηχανοβιοι που παρκαρουνε στα πεζοδρομια ειναι ταυτοχρονα κουτακηδες θελεις να πεις? Αρα παρκαρεις και εσυ αφου εχεις κουτακι...
Αυτοι που βριζουμε ειναι παπακηδες και 'μηχανοβιους' με τα δικα σου μυαλα.
Δεν μας νοιαζει τι εχεις, δεν γραφουμε τι εχει ο καθενας εδω περα, αλλα για τις μαλακιες που γινονται στο δρομο, αλλα οπως μπορεις να διαπιστωσεις, με βοηθησες αρκετα για την απαντηση.
Υ.Γ: Θεωρω απιθανο να μπεις να διαβασεις αυτο το post, αλλα ελπιζω να σου το κοινοποιησουν...
Υ.Γ2: Συγνωμη απο ολο το forum για το μεγεθος.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Καλα ενταξει το να βιαζεσαι για καποιο λογο και να αλλαξεις 5 λωριδες δεν εγινε και κατι νομιζω. Ειδικα αν ενα ζωο παει στην αριστερη με 50 και τον βοηθανε και οι υπολοιπες λωριδες ωστε να εχει δημιουργησει κυκλοφοριακο εμφραγμα.
Yπεροχα απο την μια καντηλιαζουμε για τις αλλαγες λωριδας χωρις φλας και λογο ,καταδικαζουμε τα καγκουρια με τα δικυκλα που πατανε την ασπρη γραμμη και δεν χρησιμοποιουν τα φλας,αλλα δεν πειραζει που καποιος με τεσσερις ροδες κανει ακριβως αυτα που καταδικασαμε.Σε λιγο θα μας πεις οτι αφου εκανε τοσες λιγες παραβασεις δικαιουται καμμια πενηνταρια ακομα σαν bonus.
Η απαντηση που εκανες quote ηταν για αυτο το ποστ
Ο τυπος με το γκολφ παντως (γκολφ ΙΙΙ δεν ειναι?) ενταξει δεν κανει κατι το τραγικο, εκτος απο την σφηνα στο τελος μεταξυ ενος ασπρου αμαξιου και του ταριφα. Κατα τα αλλα, απλα αλλαζει λωριδες χωρις νοημα μιας και με τετοια κινηση μια κερδιζε μια εχανε απο την αλλαγη.
Τους κάνω 'χάζι' αυτούς τους τύπους... (όταν -σπανιότατα- δεν είναι εγκληματικά επικίνδυνοι... ). Δεξια-αριστερά, βάρκα-γιαλό, έγια-μολα.....ιδρωμένες παλάμες στο τιμόνι....με συχνότερο αποτέλεσμα να κολλήσουν πίσω από ταρίφα που κοκάλωσε ξαφνικά για πελάτη... Τους πετυχαίνω στον περιφερειακό και μέσα σε 3-4 km με έχουν προσπεράσει ίσα με πέντε φορές!
Τους λυπάμαι αυτούς τους τύπους.... πάνε καρφί για υπερτασικοί, εγκεφαλικό, μανιοκατάθλιψη.....
**Θα ήθελα να καρατομήσω **αυτούς τους τύπους.... ένας τέτοιος άφησε ανάπηρο συνάδελφό μου, διαλύοντας του το γόνατο.
Αν η λοβοτομή σε αυτά τα ζώα δεν αποδίδει, ας τους κάνουμε στείρωση, τουλάχιστον.
Σιχτιρ.
και ναι προτιμο ενα μαλακα με αμαξι που κανει καφριλικια (που σιγα τα τραγικα πραγματα που εκανε σε σχεση με αυτα που βλεπουμε καθημερινα απο καγκουρες με αμαξια στο δρομο) παρα εναν με μηχανη για 2 λογους.
Α) τον τυπο με το αμαξι τον εντωπιζω αμεσως και τον αφηνω να με περασει και να εξαφανιστει, η αν ειναι μπροστα αφηνω αποσταση ασφαλειας, με μια μηχανη ειναι πολυ πιο δυσκολο να γινει κατι τετοιο.
Και πανω μου να πεσει θα του ριξω 2 καντηλια, θα μου κανει μια δηλωση, η και να μην μου κανει θα τραβιωμαστε στα δικαστηρια για παλιοσιδερα, αν ειναι με μηχανη.....θα πρεπει να αποδειξω οτι παρα τα πολλα κιλα που εχω δεν ειμαι ελεφαντας απλα μοιαζω λιγο
Απλη δεν ειναι η λογικη μου?
-
Μαλλον θα ειμαι οff topic αλλα...
Εγω παιδια δεν ειμαι ταγμένος σε κανενα οχημα..
οδηγαω το golf II gti μου οταν δεν εχει κινηση, στα ταξίδια μου γιατι μου αρεσει πολύ η οδήγηση με το αμάξι. Αλλα μεσα στην πόλη το έχω κλειδωμένο..
οδηγαω το 500αρι kle μου και ειμαι ήρεμος (πια) ανθρωπος οταν μπορω να κανω 4 δουλειές σε 1 ώρα, που με το αμαξι θα ήθελα 4 μέρες με πονοκέφαλο.. Το συνιστώ ως το καλύτερο αγχολυτικό για μας τους IXδες.
Ναι είναι επικίνδυνο, όπως και το να κόβεις ντομάτες με στομωμένο μαχαίρι.Αν είσαι λογικός και λίγο ήρεμος, είναι πιο ασφαλές απο το αμάξι. Θα γελάτε το ξέρω, αλλά
Βλέπεις ΠΟΛΥ μακρύτερα την κίνηση, ξέρεις τι να κανεις που να πας..
Βλέπεις καλυτερα τα στενά, ειναι πολύ δύσκολο να χάσεις κάποιον που παραβιάζει στο στοπ. Τον βλέπεις.
Στον πανικο και στο λάθος κοιτάς να χωθείς αναμεσα, να την κάνεις και οχ ινα πεσεις στον μπροστινό.Ολα προυποθετουν όμως λογική και οχι συνεχώς τσιτα τα γκάζια. Τσιτα γκάζια δεν μαζευονται ουτε στο αμαξι ουτε στην μηχανη οταν γινει η στραβη.
Για το θεμα των σφηνών
Οι οδηγοί σαν τον τυπο με το III είναι που δημιουργούν αυτή την κατάσταση και έχουν και τον υπόλοιπο κόσμο στην τσίτα. Είμαστε όλοι κολλημενοι μύτη-κώλο όταν οδηγούμε γιατί αν αφήσουμε κενό (οχι το νόμιμο, το 1/5 του νόμιμου) θα ερθουν 2-3 εξυπνοι να χωθούν. Το φλάς ή η απότομη αλλαγή λωρίδας στην Ελλαδα είναι συνώνυμο του εξυπνάκια, αυτού που θέλει να μας φαει την θεση και αρχιζουμε και φτιαχνόμαστε και νευριάζουμε όλοι μαζι. Παρατηρήστε πως ο κόσμος σε κατάσταση μποτιλιαρίσματος ή αργής κίνησης κολλάει και εκνευρίζεται και παταει αποτομα γκάζι-φρένο και δεν οδηγάει στρωτα, για να μαζευει τα κενα και να ειναι 2 μετρα πίσω απο τον άλλο.Οσο οδήγησα στην Αγγλια-Ιταλία-Γαλλια, και λίγο στην Βουλγαρία, οταν καποιος έβγαζε φλάς ή εδειχνε οτι ήθελε να αλλάξει λωρίδα, η κίνηση απο πίσω ήταν 99% να διευκολύνουν τον 'συνοδοιπόρο'..Επιβεβαιώστε με ή διαψεύστε με όσοι έχετε οδηγήσει εκτός Ελλάδος, μήπως εγώ επεσα στην περίπτωση. Ειναι άλλο το 'τρέχω με 180-250' και άλλο το ότι ειναι ευγενικός με τον άλλο μέσα στην κινηση στην πόλη.
Καλημερα σε όλους.. και μια παρακληση... δεν χρειάζεται να μαλώνουμε, αρκετα βγαζουμε τα λυσσακα μας στον δρόμο. Υποτίθετε οτι γραφουμε στο forum για να δούμε και την αποψη του άλλου, να δει και την δική μας. Αυτό προσφέρει πολλα, οχι άμεσα, αλλα έμεσα καποια στιγμή που θα μας τύχει μια παρόμοια κατασταση στο δρόμο, θα το θυμηθουμε οτι το διαβάσαμε κάπου..
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Απαντηση ανα παραγραφο γιατι εκρινε σκοπιμο ο φιλος μας να γραψει εκθεση ιδεων...
Το μυαλο το δικο μου δηλαδη ειναι τεραστιο (σαν την οικολογικη μου συνειδηση) αν κατεβω στο κεντρο με το μηχανακι για να κανω τις δουλειες μου (και οχι ας πουμε με το λεωφορειο ή οτιδηποτε αλλο), αλλα οταν ανεβαινω στη νταλικα για να παω δρομολογιο συρρικνωνεται και αποκτα μεγεθος εγκεφαλου χρυσοψαρου.Μην ξεχνας οτι και εχει - κανονικα - στην ιδια ουρα πρεπει να περιμενεις. Το οτι δεν το κανεις οφειλεται στην ανοχη των κουτακηδων. Αλλα @ρχιδι@ να ερθεις να το κανεις στη νταλικα δεν εχεις (εκτος αν βαρεθηκες τη ζωη σου ή εχει εξαφανιστει καθε ψηγμα νοημοσυνης και λογικης) γιατι ειναι δεδομενο οτι δεν θα σε δω ουτε στον καθρεφτη ουτε πουθενα (οχι γιατι δε θελω αλλα γιατι δε φαινεσαι) και αν θα σε παραμαζεψω θα ειναι και η τελευταια φορα που θα το κανεις - και πιθανοτατα δεν θα το αντιληφθω (μεγαλες νεκρες ζωνες στους καθρεφτες εντονος θορυβος και τα συναφη). Αν παλι σε μαζεψω και το παρω χαμπαρι θα εχω τυψεις επειδη εσυ εισαι μ@λ@κ@ς και διαλεξες τροπο να αυτοκτονησεις.
Δεν σεβομαι κανεναν που γραφει βασικους κανονες κυκλοφοριας εκει που δεν πιανει μελανι και δεν βλεπω για ποιο λογο πρεπει να λυπασαι τους κουτακηδες το χειμωνα που αυτοι φτανουν - καθυστερημενα - στον προορισμο τους ανετοι ενω εσενα εχει παγωσει... αντε ασε τωρα τι, πιθανως εχουμε και ανηλικα... Μηπως αυτοι σε λυπουνται περισσοτερο? Αλλα οχι, τοτε το μικροβιο του μηχανοβιου φευγει, τοτε επιστρατευουμε το Golf, οποτε τζαμπα μαγκας.
Οι μηχανοβιοι που παρκαρουνε στα πεζοδρομια ειναι ταυτοχρονα κουτακηδες θελεις να πεις? Αρα παρκαρεις και εσυ αφου εχεις κουτακι...
Αυτοι που βριζουμε ειναι παπακηδες και 'μηχανοβιους' με τα δικα σου μυαλα.
Δεν μας νοιαζει τι εχεις, δεν γραφουμε τι εχει ο καθενας εδω περα, αλλα για τις μαλακιες που γινονται στο δρομο, αλλα οπως μπορεις να διαπιστωσεις, με βοηθησες αρκετα για την απαντηση.
Υ.Γ: Θεωρω απιθανο να μπεις να διαβασεις αυτο το post, αλλα ελπιζω να σου το κοινοποιησουν...
Υ.Γ2: Συγνωμη απο ολο το forum για το μεγεθος.
Φιλαράκι χαλάρωσε, ο καθένας τα δικά του λέει, για αυτό το λένε και διάλογο. έχεις πάρει τις σκέψεις μου και τις έχεις ξεχειλώσει σα σωβρακολάστιχο για να φτιάξεις απάντηση. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και αν δεν την βλέπεις δεν πειράζει.
Θα μπορούσα να γράψω και άλλη έκθεση ιδεών αν ήθελα με τα λεγόμενά σου μα σήμερα είναι κυριακή και δεν δουλεύω και γουστάρω την ησυχία μου και δε θα μπω σε στείρα αντιπαράθεση (πςςςς!!) με ένα κουτάκια, ούτε κάν με μηχανόβιο - καλαμάκια - οτι σκ@τ@ θες
Να είσαι καλά, να φωράς τη ζώνη σου και να προσέχεις το δρόμο σου και τους συν-οδηγούς. Αυτό φτάνει
Τώρα το τι γουστάρει ο καθένας... δικό του θέμα
οβερ εντ άουτ -
Ο χρήστης dpap έγραψε:
Μαλλον θα ειμαι οff topic αλλα...Εγω παιδια δεν ειμαι ταγμένος σε κανενα οχημα..
οδηγαω το golf II gti μου οταν δεν εχει κινηση, στα ταξίδια μου γιατι μου αρεσει πολύ η οδήγηση με το αμάξι. Αλλα μεσα στην πόλη το έχω κλειδωμένο..
οδηγαω το 500αρι kle μου και ειμαι ήρεμος (πια) ανθρωπος οταν μπορω να κανω 4 δουλειές σε 1 ώρα, που με το αμαξι θα ήθελα 4 μέρες με πονοκέφαλο.. Το συνιστώ ως το καλύτερο αγχολυτικό για μας τους IXδες.
Ναι είναι επικίνδυνο, όπως και το να κόβεις ντομάτες με στομωμένο μαχαίρι.Αν είσαι λογικός και λίγο ήρεμος, είναι πιο ασφαλές απο το αμάξι. Θα γελάτε το ξέρω, αλλά
Βλέπεις ΠΟΛΥ μακρύτερα την κίνηση, ξέρεις τι να κανεις που να πας..
Βλέπεις καλυτερα τα στενά, ειναι πολύ δύσκολο να χάσεις κάποιον που παραβιάζει στο στοπ. Τον βλέπεις.
Στον πανικο και στο λάθος κοιτάς να χωθείς αναμεσα, να την κάνεις και οχ ινα πεσεις στον μπροστινό.Αυτο ναι....
Ναι μεν ειχα σκουτερ Beverly 250, αλλα ηταν πολυ βολικο!
Μπαμ, μπαμ, μπαμ και καθαρησες με τις δουλειες!
Παρ ολα αυτα ενα 'Ωχ γιναμε... Φτου παρα τριχα' την ημερα, ηταν στανταρΟλα προυποθετουν όμως λογική και οχι συνεχώς τσιτα τα γκάζια. Τσιτα γκάζια δεν μαζευονται ουτε στο αμαξι ουτε στην μηχανη οταν γινει η στραβη.
Για το θεμα των σφηνών
Οι οδηγοί σαν τον τυπο με το III είναι που δημιουργούν αυτή την κατάσταση και έχουν και τον υπόλοιπο κόσμο στην τσίτα. Είμαστε όλοι κολλημενοι μύτη-κώλο όταν οδηγούμε γιατί αν αφήσουμε κενό (οχι το νόμιμο, το 1/5 του νόμιμου) θα ερθουν 2-3 εξυπνοι να χωθούν. Το φλάς ή η απότομη αλλαγή λωρίδας στην Ελλαδα είναι συνώνυμο του εξυπνάκια, αυτού που θέλει να μας φαει την θεση και αρχιζουμε και φτιαχνόμαστε και νευριάζουμε όλοι μαζι. Παρατηρήστε πως ο κόσμος σε κατάσταση μποτιλιαρίσματος ή αργής κίνησης κολλάει και εκνευρίζεται και παταει αποτομα γκάζι-φρένο και δεν οδηγάει στρωτα, για να μαζευει τα κενα και να ειναι 2 μετρα πίσω απο τον άλλο.**Φαντασου να οδιγεις σε κινηση, 2 τονους και να αφηνεις αρκετο κενο απο τον μπροστινο για να φρεναρεις ανετα.... Και να χωνονται!!!
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;; ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ;;;; **Οσο οδήγησα στην Αγγλια-Ιταλία-Γαλλια, και λίγο στην Βουλγαρία, οταν καποιος έβγαζε φλάς ή εδειχνε οτι ήθελε να αλλάξει λωρίδα, η κίνηση απο πίσω ήταν 99% να διευκολύνουν τον 'συνοδοιπόρο'..Επιβεβαιώστε με ή διαψεύστε με όσοι έχετε οδηγήσει εκτός Ελλάδος, μήπως εγώ επεσα στην περίπτωση. Ειναι άλλο το 'τρέχω με 180-250' και άλλο το ότι ειναι ευγενικός με τον άλλο μέσα στην κινηση στην πόλη.
**Στη Βουλγαρια ειναι των ακρων...
Ναι μεν οδιγουν σαν ανθρωποι... Αλλα εχει και κατι καφρους με Μερκ και BMW που πανε οπως να ναι...
Α... Και οι Ελληναρες που σπουδαζουν εκει.... **Καλημερα σε όλους.. και μια παρακληση... δεν χρειάζεται να μαλώνουμε, αρκετα βγαζουμε τα λυσσακα μας στον δρόμο. Υποτίθετε οτι γραφουμε στο forum για να δούμε και την αποψη του άλλου, να δει και την δική μας. Αυτό προσφέρει πολλα, οχι άμεσα, αλλα έμεσα καποια στιγμή που θα μας τύχει μια παρόμοια κατασταση στο δρόμο, θα το θυμηθουμε οτι το διαβάσαμε κάπου...
Γραφουμε οχι μονο για να ακουσουμε μια δευτερη αποψη, αλλα και για να 'ξεδωσουμε' και να μη μας μεινει αποθημενο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γραφουμε οχι μονο για να ακουσουμε μια δευτερη αποψη, αλλα και για να 'ξεδωσουμε' και να μη μας μεινει αποθημενο
ναι!! το ξεχασα αυτό!!!
-
dpap εσυ την πιανεις στο κρανος ομως...εγω που να την πιασω ρε συ...πρεπει να βρω βεντουζες και να την βαλω στο παρμπριζ!Εννοεις κατι τετοιο. Παντως πλακα πλακα το ποταμι μας δινει καθε πρωι την ευκαιρια να παιξουμε με πολλα μεχρι να περασει η ωρα!
Ενα τυπικο πρωινο, καπου στο υψος του ΟΠΑΠ.
http://uk.youtube.com/watch?v=83K3YIgrmkM -
sttpod η βεντουζα που εχεις βαλει ειναι σαν αυτες που ειναι βαση για τα ναβιγκέιτορ?
-
sttpod η βεντουζα που εχεις βαλει ειναι σαν αυτες που ειναι βαση για τα ναβιγκέιτορ?Παιζει να τραβαει βιντεο απο το PDA
-
Ειναι βαση για κινητο, pda, navigator κλπ, 5 γιουρος απο πακιστανο σε φαναρι. Το βιντεο ειναι απο κινητο.
-
Το κινητο μου τραβαει χαλια βιντεο, οποτε θελω βαση για καμερα
-
Βλεπεις ρε βλακα οτι ειμαστε 5 μηχανες και πηγαινουμε με 110 στην δεξια λωριδα της Α.Ο.(ειχαμε κοπελα νεα οδηγο μαζι στην παρεα)
Τι περνας με +50χλμ ξυστα απο εμας ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ με αδειες τις αλλες λωριδες ρε ηλιθιε με το κοκκινο gsxr?
Τραβα σε καμια καφετερια να δειξεις το μηχανακι στους καγκουρες φιλους σου -
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚ....
ΜΙΧΑΝΑΚΙΑΣ ΤΑ ΧΩΣΕ ΣΕ ΜΙΧΑΝΑΚΙΑ....
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΔΩ....
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...
ΤΕ-ΛΟΣ... -
Τωρα αν μπουν οι μηχανακιδες και αρχιζουν να κραζουν δεν θα εχουν αδικο. Ο After ειναι μοτοσυκλετιστης και αυτος που κραζει ειναι παποβιος (και ας οδηγουσε gsxr να ουμ)
-
Πάω να φέρω ποπ-κορν, κοκα-κόλες, πίτσες και μπύρες για να παρακολουθήσουμε τον καυγά!
-
Οχι πάλι....... πάνω που νόμιζα ότι είχαμε ξεμπερδέψει!
-
Μα δεν το πα για να κραξω καποιον....
Ουτε υποτιμητικα για τους διτροχους φιλους μας....
Απλα το βρηκα αστειο και το μοιραστικαΧαλαρωστε!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]