Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εισαι εντελος λαθος.
Ο νομος/ΚΟΚ λεει οτι η αριστερη ειναι για προσπερασεις.
Η προσπεραση απο δεξια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ απο τον ΚΟΚ
Εσυ τι εκανες στην αριστερη;
Αν δεν προσπερνουσες εκεινη την ωρα, καλα εκανε και σου κολλησε ο τυπος.
Ποιος σου πε οτι μπορεις να παιρνεις την αριστερη υπερ-εγρολαβια και να καθεσαι εκει μεχρι να βαρεθεις;;
Φίλε, καλά τα λες αλλά έχω μια ένσταση. ΔΕΝ έκανε καλά που κόλλησε πίσω του. Πρέπει ΠΑΝΤΟΤΕ να τηρείται η απόσταση ασφαλείας. Αν ο πίσω έπεφτε πάνω θα θεωείταν υπαίτιος 100%, έστω και εάν ο άλλος είχε καταλάβει την αριστερή.
Συμφωνω.Στην δεξια λωριδα πρεπει να μενουμε και να χρησιμοποιουμε την αριστερη για προσπερασμα.Εγω προσωπικα αυτο κανω παντα.Οταν ομως η δεξια λωριδα δεν ειναι καλη(εχει κατσει δηλαδη ο δρομος απο το βαρος των φορτηγων) η οταν βρισκονται εκει πολλες νταλικες μενω στην αριστερη αλλα πηγαινω στο οριο ταχυτητας,αμα ερθει ομως καποιος πιο γρηγορος θα κανω δεξια να με περασει,δεν το βρισκω λογικο να τον κρατησω πισω μου.Αμα θελει να περασει θα περασει.
Συμφωνώ. Στην Κορίνθου Τριπόλεως (έχοντας φύγει από Τρίπολη) η δεξία λωρίδα είναι στίβος μάχης (τελείως κυμματιστή). Δεν θα σπάσω το όχημα μου ώστε να μην χαλάσω τη 200άρα του γρήγορου.
Επίσης, έστω ότι κινούμαι στην αριστερή και εμφανίζεται πίσω μου κάποιος γρηγορότερος. Πρέπει να κάνω δεξιά OK, no problem. Αλλά θα το κάνω με ασφάλεια. Δεν θα στρίψω τιμόνι σε στυλ έμπαινε Γιούτσο. Πρέπει να βγάλω φλας, να ελέγξω και να μπω ΜΟΝΟ όταν η απόσταση από τον μπροστά, αλλά και τον πίσω, είναι επαρκής.
Αλλά τα ζώα κολλάνε πίσω σου και αρχίσουν να αυνανίζονται με τα φώτα.