-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Τον καταλαβαίνεις τον οδηγό κι από το πώς κινείται, πώς ενεργεί, πώς οδηγεί τη μηχανή του εν γένει. Όταν βλέπω τον μοτοσυκλετιστή να κινείται σβέλτα, με γλυκές κινήσεις που δείχνουν ότι ξέρει τι κάνει, με φλας, φώτα, τήρηση προτεραιοτήτων, φαναριών, στοπ, σεβόμενος ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τους πεζούς, με κράνος και τα κατάλληλα είδη ένδυσης (δεν οδηγείς μοτοσυκλέτα επιδόσεων με σαγιονάρα... ΗΜΑΡΤΟΝ), ξέρω ότι οι πιθανότητες να κάνει βλακεία είναι ελάχιστες.Όταν όμως βλέπω το βούρλο (ανεξαρτήτως του τι μηχανή έχει) να γράφει το κόκκινο στα @@ του, να μη σταματάει ποτέ σε στοπ, να αδιαφορεί για μονοδρόμους και να'χει βγάλει το σιλανσιέ για να τον ακούνε 50.000 άτομα, ε ο τύπος είναι για μπάτσες.
Πέσε και τα αντίστοιχα για τους κουτάκηδες, γιατί θα σε παρεξηγήσουν...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το θεμα ειναι το εξης: βριζετε τους μαλακες τους ΙΧηδες για αυτα που κανουν και σας βαζουν σε κινδυνο, αλλα **ταυτοχρονα **τσαντιζεστε οταν σας την λενε οι ΙΧηδες για αυτα που κανετε εσεις και βαζετε τους εαυτους σας σε κινδυνο,'Ο καριολης ο δολοφονος ο μαλακας ο ΙΧης που πηγε να με σκοτωσει, εμενα τον καημενο τον μηχανακια που εχω καθε δικαιωμα στο λαθος (αν και δεν κανω λαθη ΠΟΤΕ) και πρεπει ολοι να μου τα συγχωρουν και να κανουν ακρη/φρεναρουν για να περασω'. Ετσι ακουγεστε, πολυ κλαψα ρε πστ μου...
Μια χαρά τα λες φιλάρα. Όλο κλάψα. Τα θύματα. Οι κατατρεγμένοι. Οι ευάλωτοι οι οποίοι κινδυνεύουν από τα 4τροχα.
Εππλέον, πρέπει να τους χρωστάμε χάρη μια και βγάζουν λιγότερα καυσαέρια, μειώνουν τον όγκο οχημάτων στους δρόμους κλπ κλπ
Είναι μακρύ το καλάμι, πολύ μακρύ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν συμφωνώ. Αγωνιστικές εντούρο έχουν οι συγκεκριμένοι που τις χρησιμοποιούν για να περνάνε με κόκκινο και να ξεσηκώνουν ολόκληρη την πόλη. Από πότε έγιναν παπιά οι ΚΤΜ;
Επίσης οι μηχανόβιοι να μας πουν πως ονομάζουν τα ζώα με τις Varadero (που είναι αρκετά).
με τα varkadero θες να πεις
καλα ειμαστε και εμεις μια ρατσα
-
Κι αντί η κάθε χανιώτισσα μάνα να γράφει μαντινάδες για να θρηνήσει το 'βλαστάρι' της που έκανε τη μαλακία και κατασκοτώθηκε με το παπί ή τη μηχανή (χωρίς κράνος, χωρίς φώτα, με τη μαγκιά να χύνεται στο δρόμο απ'τα μπατζάκια), καλά θα κάνει να σκεφτεί τι βλακείες έκανε και βγήκε το 'καμάρι' της τέτοιος ηλίθιος.αν περιοριστεί στο να γράφει μαντινάδες έχει καλώς. Αλλά θα ζητάει το κεφάλι του 'φονιά'.
Αν περνώντας με ΠΡΑΣΙΝΟ εγώ τον εμβολίσω ή με εμβολίσει και γίνει χυλός θα με τρέχουν μετά για φόνο εξ' αμελείας;
Θα σε τρέχουν για φόνο εξ αμελείας και μπορεί και να καταδικαστείς ως συνυπεύθυνος, επειδή... 'βιάστηκες να ξεκινήσεις' ή 'δε σταμάτησες όταν είδες τη μηχανή να σου'ρχεται'. Αλλά τι τα θες, εμείς είμαστε για τον πούτσο, οι μόνοι σωστοί είναι οι μηχανόβιοι. Αυτοί είναι οι μοναδικοί που έχουν δικαιώματα στο δρόμο, αυτοί έχουν ΜΟΝΟ δικαιώματα, ΜΗΔΕΝ υποχρεώσεις.
Σε απλά ελληνικά, κερατάς και δαρμένος.
Αν περνώντας με ΠΡΑΣΙΝΟ εγώ τον εμβολίσω ή με εμβολίσει και γίνει χυλός θα με τρέχουν μετά για φόνο εξ' αμελείας;
Ε μην αρχησουμε να απαριθμουμε τα ιχ που παραβιασαν κοκκινα.....βγαινει τιποτα μεσα απο τετοιες αντιπαραθεσεις?(μονο το κομπλεξ και τα στερεοτυπα μερικων)
Έχεις δει ποτέ κάποιον να δει άφεση αμαρτιών σε 4τροχο ο οποίος παραβιάζει κόκκινο;
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Τον καταλαβαίνεις τον οδηγό κι από το πώς κινείται, πώς ενεργεί, πώς οδηγεί τη μηχανή του εν γένει. Όταν βλέπω τον μοτοσυκλετιστή να κινείται σβέλτα, με γλυκές κινήσεις που δείχνουν ότι ξέρει τι κάνει, με φλας, φώτα, τήρηση προτεραιοτήτων, φαναριών, στοπ, σεβόμενος ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τους πεζούς, με κράνος και τα κατάλληλα είδη ένδυσης (δεν οδηγείς μοτοσυκλέτα επιδόσεων με σαγιονάρα... ΗΜΑΡΤΟΝ), ξέρω ότι οι πιθανότητες να κάνει βλακεία είναι ελάχιστες.
Όταν όμως βλέπω το βούρλο (ανεξαρτήτως του τι μηχανή έχει) να γράφει το κόκκινο στα @@ του, να μη σταματάει ποτέ σε στοπ, να αδιαφορεί για μονοδρόμους και να'χει βγάλει το σιλανσιέ για να τον ακούνε 50.000 άτομα, ε ο τύπος είναι για μπάτσες.
Πέσε και τα αντίστοιχα για τους κουτάκηδες, γιατί θα σε παρεξηγήσουν...
Τα λέω σχεδόν κάθε μέρα, κάθε φορά που μου προκύπτει κανένας βλάκας κουτάκιας (και βεβαίως η τοπική κοινωνία φροντίζει να μου παρέχει αφειδώς παραδείγματα).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- Τα πεζοδρόμια έχουν γίνει πάρκινγκ για τις ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ σας τις μοτοσυκλέτες.
Σε αυτό έχω τις ενστάσεις μου...
Έχω τρεις επιλογές για να παρκάρω τη μηχανή μου, διάλεξε.
α) Παράλληλα με το πεζοδρόμιο, ΝΟΜΙΜΑ, τρώγοντας έτσι θέση για το αυτοκίνητό σου.
β) Κάθετα στο πεζοδρόμιο, ανάμεσα σε παρκαρισμένα, πάλι ΝΟΜΙΜΑ, έχοντας όμως κλείσει τη δίοδο στους πεζούς, κινδυνεύοντας να πάθω ζημιά αν κάποιος με σπρώξει παρκάροντας-ξεπαρκάροντας και να κάνω ζημιά και σε εσένα, όπως θα πέσει η μηχανή μου στο καπώ σου, επειδή την έσπρωξε ο κουλός που ανέφερα.
γ) Παράνομα, σε ένα μεγάλο πεζοδρόμιο, σε σημείο που δε θα ενοχλεί όσο γίνεται εισόδους-εξόδους σπιτιών-καταστημάτων-πάρκιν και δε θα εμποδίζει την κυκλοφορία των πεζών σε αυτό, εφόσον είναι μεγάλο, όπως προανέφερα.Εδώ φιλάρα θα συμφωνήσω. Εφ'όσον είναι μεγάλο το πεζοδρόμιο δεν θέτω θέμα.
-
Ο χρήστης rethimno02 έγραψε:
Κι αντί η κάθε χανιώτισσα μάνα να γράφει μαντινάδες για να θρηνήσει το 'βλαστάρι' της που έκανε τη μαλακία και κατασκοτώθηκε με το παπί ή τη μηχανή (χωρίς κράνος, χωρίς φώτα, με τη μαγκιά να χύνεται στο δρόμο απ'τα μπατζάκια), καλά θα κάνει να σκεφτεί τι βλακείες έκανε και βγήκε το 'καμάρι' της τέτοιος ηλίθιος.
αν περιοριστεί στο να γράφει μαντινάδες έχει καλώς. Αλλά θα ζητάει το κεφάλι του 'φονιά'.
Ενώ μπορούσε - αλλά δεν το έκανε - να δώσει στο καμάρι της να καταλάβει ορισμένα βασικά πράγματα:
- Το όποιο όχημα δεν είναι για να κάνεις τον έξυπνο
- Το κράνος πρέπει να το φοράει ΠΑΝΤΑ
- Σε μονοδρόμους, στοπ, φανάρια και προτεραιότητες δίνουμε προσοχή
- ΔΕΝ ΑΝΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
- Δε μας φταίει κανένας να στουκάρουμε πάνω του
-
Και τα ζώα που είδα σήμερα:
- Ζώον πήρε το σκούτερ του (που το είχε παρκαρισμένο σε στενό πεζοδρόμιο) βγαίνοντας από ένα μαγαζί και πήγε ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ σε άλλο μαγαζί που ήταν 20 μέτρα πιο πέρα!!!!! Ότι πάλι πάρκαρε σε πεζοδρόμιο εννοείται.
- Πανύβλακας σε δρόμο που διασταυρώνεται με την Κροκιδά έστριψε με καμμιά 30αριά χ.α.ω. ΧΩΡΙΣ να σταματήσει στο στοπ. Ούτε κοίταξε ούτε τίποτα. Όταν του έκανα σινιάλο με τα φώτα, μου έκανε μάλιστα και νόημα 'τι θες;'. Είχε και παιδιά μέσα στο Yaris ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ...
-
Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΑΝΤΙΚΟΣ έγραψε:
Για τους θερμόαιμους που προκαλούν σε κόντρα: Ποτέ κόντρες με τύπους που θα περάσουν από πάνω μου. Και από διαίσθηση, τους αναγνωρίζω στον δρόμο. Απλά ανοίγω το γκάζι και τους αφήνω να βράζουν στο ζουμί τους.
Πρωτα λες πως μας εχεις μια 2ερα με το 250αρη και τωρα ειμαστε θερμοαιμοι εμεις;;;
Το 'απο πανω σου' ηταν ξεκαθαρο... 'Αν μας κλεισεις, θα περασουμε απο πανω σου'....Fair Play -
Και τα ζώα που είδα σήμερα:- Ζώον πήρε το σκούτερ του (που το είχε παρκαρισμένο σε στενό πεζοδρόμιο) βγαίνοντας από ένα μαγαζί και πήγε ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ σε άλλο μαγαζί που ήταν 20 μέτρα πιο πέρα!!!!! Ότι πάλι πάρκαρε σε πεζοδρόμιο εννοείται.
- Πανύβλακας σε δρόμο που διασταυρώνεται με την Κροκιδά έστριψε με καμμιά 30αριά χ.α.ω. ΧΩΡΙΣ να σταματήσει στο στοπ. Ούτε κοίταξε ούτε τίποτα. Όταν του έκανα σινιάλο με τα φώτα, μου έκανε μάλιστα και νόημα 'τι θες;'. Είχε και παιδιά μέσα στο Yaris ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ...
Αυτά είναι θέματα που πρέπει να τα ρυθμίζει η τροχαία. Αν δεν γράφουν κανέναν, αυτά θα γίνονται.
-
Καλά τώρα, περιμένεις από την τροχαία στα Χανιά. Αυτοί είναι μόνο για να στήνονται σε καμμιά ευθεία με ραντάρ στον κόμβο του Γαλατά, του Ταυρωνίτη ή στη Γεωργιούπολη που - ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ - περνάνε ΠΕΖΟΙ οι τουρίστες την εθνική οδό για να πάνε απ'τα μαγαζιά και τις πανσιόν στην παραλία... Ούτε υπόγειες ή υπέργειες διαβάσεις ούτε τίποτα. Οι πεζοί να διασχίζουν ΧΥΜΑ την εθνική και απλώς οι 'Αρχές' να καθαρίζουν με ένα όριο 60 χ.α.ω. και ένα περιπολικό με ραντάρ για να κάνει είσπραξη...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Για τους θερμόαιμους που προκαλούν σε κόντρα: Ποτέ κόντρες με τύπους που θα περάσουν από πάνω μου. Και από διαίσθηση, τους αναγνωρίζω στον δρόμο. Απλά ανοίγω το γκάζι και τους αφήνω να βράζουν στο ζουμί τους.
Πρωτα λες πως μας εχεις μια 2ερα με το 250αρη και τωρα ειμαστε θερμοαιμοι εμεις;;;
Το 'απο πανω σου' ηταν ξεκαθαρο... 'Αν μας κλεισεις, θα περασουμε απο πανω σου'....Fair Play[οff topic]Πέρα από τις στροφές Άλεξ, μέχρι τα 110, το Γλαστράκι σου δεν έχει καμία τύχη απέναντι σε ένα τέτοιο διαολάκι. Το ξέρω, το είχα, το έχω διαπιστώσει. Εκτός αν κάνεις 0-100 αρκετά κάτω από 9. [/οff topic]
Όσο για το bold, δεν έχεις δίκιο ρε φιλαράκο, πολύ αβίαστα το λες...
-
Το 'απο πανω σου' ηταν ξεκαθαρο... 'Αν μας κλεισεις, θα περασουμε απο πανω σου'....Fair PlayΞυνεσαι για κοντρα δηλαδη!και μετα θες να σε παρω στα σοβαρα?
-
Σήμερα μου έτυχαν δυο περιστατικά που με γέμισαν τρόμο.
Πρώτο. Βγαίνω από δρόμο με στοπ σταματώ περιμένω να φύγουν όσοι περνούν από τον κεντρικό δρόμο και βλέπω ένα σκουτεράκι με αναμμένο φλας καταλαβαίνω ότι θέλει να στρίψει προς το δρόμο που βρίσκομαι και ξεκινώ. Αλλά τελικά συνεχίζει ευθεία φρενάρω. Προχωράμε του κορνάρω ελαφρώς και σταματά, του λέω ότι ανάβει φλας ότι θα στρίψει και συνεχίζει ευθεία. Ναι μου λέει έχεις δίκιο.Δεύτερο. Βγαίνω από δρόμο στενό αλλά με προτεραιότητα σε δρόμο με μια λωρίδα ανά κατεύθυνση και διαχωριστική λωρίδα αλλά που παραδόξως έχει στοπ. Οδηγός ταξί δε το έχει αντιληφθεί και με βλέπει να βγαίνω φρενάρει σταματά κοιτά καλύτερα το δρόμο βλέπει το στοπ και μου ζητά συγνώμη.
Πάει λέω χάλασε ο κόσμος κάτι θα γίνει, αλλά ευτυχώς μετά από λίγη ώρα δυο δικά μας παιδιά στην α.ο. ένας με getz αλλά με κινητό Motorola παρακαλώ θεώρησε ότι το να αλλάξει λωρίδα με το έτσι θέλω είναι μαγκιά, και ένας με matiz που χρειαζόταν δυο λωρίδες για να κάνει ζιγκ ζαγκ γιατί μιλούσε στο κινητό και σημείωνε ταυτόχρονα, με επανέφεραν στην ηρεμία.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το 'απο πανω σου' ηταν ξεκαθαρο... 'Αν μας κλεισεις, θα περασουμε απο πανω σου'....Fair Play[οff topic]Πέρα από τις στροφές Άλεξ, μέχρι τα 110, το Γλαστράκι σου δεν έχει καμία τύχη απέναντι σε ένα τέτοιο διαολάκι. Το ξέρω, το είχα, το έχω διαπιστώσει. Εκτός αν κάνεις 0-100 αρκετά κάτω από 9. [/οff topic]
Όσο για το bold, δεν έχεις δίκιο ρε φιλαράκο, πολύ αβίαστα το λες...
Δεν εχει πολλες ευθειες μεχρι το Σουνιο, οποτε οι πιθανοτητες ειναι αρκετα κοντα
Στο θεμα κλεισιματος....
Μ εχει κλεισει μιχανη εκει και κοντεψα να παω να ταϊσω τα ψαρια για να μην περασω απο πανω του...
Σε μια μικρη ευθεια που κετελειγε σε αριστερη, ειπε να με προσπερασει, και να πεσει στα φρενα μισο μετρο μετρο απο την μασκα του Γλαστρα 1.4.... Οποτε ειπα να το ξεκαθαρησω απο την αρχη:)
Fair Play -
Ο χρήστης madox έγραψε:
Το 'απο πανω σου' ηταν ξεκαθαρο... 'Αν μας κλεισεις, θα περασουμε απο πανω σου'....Fair PlayΞυνεσαι για κοντρα δηλαδη!και μετα θες να σε παρω στα σοβαρα?
Εγω;;; Αυτος μας εχει μια δευτερα...
-
Δεν ηρεμούμε λίγο?
-
Εγω;;; Αυτος μας εχει μια δευτερα...
-
Ο χρήστης bull1 έγραψε:
ginogsm, μάλλον δεν διάβασες όλο το ποστ.
Δεν είπα πουθενά ότι θα κάνω τον καμικάζι, σκέψου το όμως δυο φορές πριν πας να κανείς αναστροφή παράνομα στην εθνική! 350 κιλά με 200 χιλιόμετρα την ώρα είναι...................... δε θες να μάθεις, ούτε εσύ ούτε και εγώ!
Σε όλους είμαι κύριος, είτε νταλίκες είτε παντάκια, όταν και αυτοί είναι εντάξει μαζί μου αλλιώς όπως λέει και το άσμα 'με τις γάτες σκύλος'.
Σε τελική ανάλυση έχω ένα τρόπο ζωής που τον αγαπώ και αυτός είναι να οδηγάω μηχανή είτε με βροχή είτε με χιόνι είτε με ζεστή, όχι μαγκιά μου, επιλογή μου.
Απλά χωρίς να σας προκαλώ δεν θέλω να με προκαλείτε! Ολοι αυτοί που προαναφέρατε, θα το ξαναπώ μπας και το καταλάβετε, δεν είναι μοτοσυκλετιστές, πρόσκαιροι είναι από τον μαγικό κόσμο της μηχανής, πολλοί ακόμα και από εσάς που θέλετε ένα μέσω γρήγορο και ευέλικτο για να κάνετε τη δουλειά σας μια ώρα αρχύτερα. Να μην ξεχάσω και τις αδελφές/γυναίκες/φιλενάδες με τα σκούτερ και τα παπάκια που δεν ξέρουν την τύφλα τους αλλά προκειμένου να σας πάρουν το μωρό και να του κάνουν καμιά γρατζουνιά, ας πάρουν το παπί!
Μακάρι να συναντιόμαστε μόνο για ...... καφέ!Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.
Αν κάποιος θέλει να απαντήσει, παρακαλώ να απαντήσει σε όλα όσα έχω γράψει και όχι σπασμωδικά σε κάποιες λέξεις για το ντόρο.To διάβασα όλο.
Σε αυτά που γράφεις τώρα και σε αυτά που έγραψες πριν ( εξαιρουμένου του λόγου που μπήκες να τα γράψεις , του ύφους σου και του χαρακτηρισμού ¨κουτιά¨) συμφωνώ. Σε αυτά που δεν συμφωνώ είναι αυτά που τόνισα και πριν. Στο δρόμο ακόμη και στις γάτες πρέπει να είσαι κύριος και όχι σκύλος. Όχι μόνο γιατί οδηγείς όχημα που εξ ορισμού είναι παθητικό αλλά γιατί ακόμη και υπερωκεάνιο να έβγαζες στον δρόμο , οφείλεις να είσαι τέτοιος. Όπως είπα και πριν μαλακίες θα γίνουν. απλώς σε αυτούς που το προκαλούν , γιατί φαίνονται αυτοί , δεν θα φροντίσω τόσο να τους εξυπηρετήσω όσο το να μην πάθω κάτι εγώ.
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ολοι αυτοί που προαναφέρατε, θα το ξαναπώ μπας και το καταλάβετε, δεν είναι μοτοσυκλετιστές, πρόσκαιροι είναι από τον μαγικό κόσμο της μηχανής, πολλοί ακόμα και από εσάς που θέλετε ένα μέσω γρήγορο και ευέλικτο για να κάνετε τη δουλειά σας μια ώρα αρχύτερα.
Aυτο ακριβως ειναι που ΜΙΣΩ και εγω
Ειναι σαν να εισαι τρελα ερωτευμενος με μια γυναικα και να εκανες τα παντα για αυτην, και ξαφνικα καποιος να παρουσιαζεται ,να την βιαζει, και να μην μπορεις να κανεις τιποτα
Πραγματικα λυπαμαι τις μοτοσυκλετεςΡε παιδιά όλοι κάπως ξεκινούν σε ότι όχημα και να οδηγήσουν. Δηλαδή εσείς ξέρατε να οδηγείτε μηχανή από τα γεννοφάσκια σας ή μόλις οδηγήσατε , είπατε ότι αυτό το μέσο το λατρεύω. επειδή μάλλον το δεύτερο συμβαίνει και επειδή δεν είναι όλοι οι έρωτες κεραυνοβόλοι αλλά και επειδή υπάρχουν και γάμοι από συμφέρον , το πρόβλημά μου δεν είναι το γιατί καβαλάει τη μηχανή ο χ ή γιατί οδηγεί νταλίκα ο ψ. Το πρόβλημά μου είναι πως το κάνει όταν το κάνει. Και νομίζω ότι είτε το αγαπάς σαν όχημα είτε όχι ( όποιο και να είναι αυτό το όχημα ) εάν πρόκειται να οδηγείς καλά , οδηγείς καλά. Έχω δει ( ήμουν συνεπιβάτης ) ορκισμένους δικυκλιστές να κάνουν διήθηση με 150χάω ανάμεσα στα αυτοκίνητα στον Κηφισό όταν ακόμη φτιαχνόταν. Τα δέκα χρόνια που έχασα όταν ένα ΙΧ αποφάσισε να αλλάξει λωρίδα 500+ μέτρα μπροστά δεν τα βρήκα ποτέ. Και μην μου πεις ότι εάν γινόταν κάτι θα έφταιγε το ΙΧ.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]