-
Ο χρήστης sotiris28 έγραψε:
Μου τυχαινει πολυ συχνα, να σκανε στην δεξια λωριδα πισω μου και να μου παιζουν τα φωτα....
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ?????
ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΡΕ ΖΩΑ???
ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ?????
Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ!!!!!!!
Μερικοι ανθρωποι πρεπει να μας απαλλαξουν απο τα γωνιδια τους....Μια ξκλ**ρ* στην περιφερίακή Υμηττού κόλλησε πίσω μου και έπαζε με τα φώτα. Ήμουν δεξιά με 70 (όριο 80). Προφανώς, ήταν τόσο άσχετη που φοβόταν να αλλάξει λωρίδα. Αργότερα σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να το ακινητοποιήσω να δω τι θα έκανε (αλλά ήταν αργά).
Πρωί είμαι στην ΑΟ και πιάνω δεξιά για έξοδο Κάντζας. Πλησιάζω τη λωρίδα επιβράδυνσης και αφήνω το γκάζι (με δεξί φλας αναμμένο). Νταλίκα πίσω μου παίζει φώτα και βγάζω το χέρι από το παράθυρο για χειρονομία. Προσπερνάει και βγαίνει μπροστά μου (ωραία λέω, θα δώσουμε μάχη πρωινιάτικα). Τελικά έκανε αριστερά και συνέχισε για αεροδρόμιο.
Η μοναδική φορά που δικαιολογείται να παίξει φώτα κάποιος σε δεξιά λωρίδα (το έχω κάνει στην περιφερειακή Υμηττού) είναι σε αυτοκινητόδρομο εάν ο μπροστά πηγαίνει με λιγότερο από 50χ.α.ω..
Πολύ περίεργο να σου συμβεί 2 φορές κάτι τόσο κουφό. Μήπως τρέχει τίποτα με τον κώλο του αυτοκινήτου σου; (έχουν καεί τα φώτα σου πχ)
Τιποτα δεν εχει ο κωλος του αυτοκινητου.
Φωτα και τα σχετικα ειναι μια χαρα.
Οι αλλοι ειναι ζωα!!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα με κλ@σεις τα τσιλιμπιθρόνια.Μέχρι τότε όμως απέφυγε να ποστάρεις σε αυτό το τοπικό, γιατί η κατακραυγή θα σε κυνηγάει.
ΚΡΑ ΡΕ!
Ρε αφηστε το καημενο το κοριτσακι....
Δεν ντρεπεσται μαντραχαλοι να ενοχλειτε το 19χρονο???? -
Ρε αλεξ ενταξει πλακα πλακα....αλα το 2008 να οδηγει καποιος χωρις καν τα τυπικα προσοντα....ελεος δλδ! Οτι οτι αν σε 10 μερες ας πουμε εχει το διπλωμα στο χερι της θα αλλαξει κατι...και παλι φονιας θα ειναι αλλα τουλαχιστον θα την καλυπτει η ασφαλεια κλπ κλπ.
Ε και ειναι και θεμα ηθικης ταξης δεν μπορει να εισαι αρχιζωο και να κραζεις αλλα ζωα.
Σα να παρκαρεις το μοτοσακο σου στο πεζοδρομιο και να κραζεις ας πουμε αλλα αμαξια που παρκαρουν στο πεζοδρομιο. -
Ζώο ο drdino σήμερα, ζώο και ο άλλος εμπλεκόμενος...
Είμαι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στην Όλγας... Μπροστά μου έχω ένα passat 2λιτρο και προχωράμε με την ροή με καλή ταχύτητα... Μπροστά πορτοκαλί, γίνεται κόκκινο, αρχίζουμε να επιβραδύνουμε. Όλα καλά μέχρι εδώ... Ξαφνικά το passat το κοκκαλώνει, σταματώντας κάπου στα 20-25 μέτρα από τον μπροστινό του. Πέφτω στα φρένα εγώ, abs στο φουλ (κρύα λάστιχα-γυαλί), βλέπω ότι δεν την γλυτώνω, τσιμπάω χειρόφρενο λίγο και κόβω και τον ακουμπάω με 1-2 χλμ/ώρα. Φυσικά δεν έγινε τπτ από ζημιές, ούτε γρατζουνιά. Ευθύς βγαίνω έξω, βγαίνει και αυτός, παππούς, μεγάλος σε ηλικία, και με αρχίζει στα καντίλια. Και εσείς οι νέοι που τρέχετε, και δεν κρατάτε αποστάσεις κτλ. Του λέω συγγνώμη, έχετε δίκιο, αλλά ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα. Και τι να την κάνω την συγγνώμη σου μου απαντάει, και εγώ ήθελα να δω την βιτρίνα αριστερά και σταμάτησα, και εσύ δεν πρόσεχες κτλ κτλ, και δώστου να με στολίζει. Κάπου εκεί του είπα αν θέλει να καλέσουμε την τροχαία για καταγραφή, ήρθε και ένα παλικάρι από δίπλα να μου λέει τον είδα που σταμάτησε εντελώς άκυρα... Ε, αφού είδε ότι δεν τσιμπάω, μπήκε μέσα και έφυγε...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώο ο drdino σήμερα, ζώο και ο άλλος εμπλεκόμενος...Είμαι σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, στην Όλγας... Μπροστά μου έχω ένα passat 2λιτρο και προχωράμε με την ροή με καλή ταχύτητα... Μπροστά πορτοκαλί, γίνεται κόκκινο, αρχίζουμε να επιβραδύνουμε. Όλα καλά μέχρι εδώ... Ξαφνικά το passat το κοκκαλώνει, σταματώντας κάπου στα 20-25 μέτρα από τον μπροστινό του. Πέφτω στα φρένα εγώ, abs στο φουλ (κρύα λάστιχα-γυαλί), βλέπω ότι δεν την γλυτώνω, τσιμπάω χειρόφρενο λίγο και κόβω και τον ακουμπάω με 1-2 χλμ/ώρα. Φυσικά δεν έγινε τπτ από ζημιές, ούτε γρατζουνιά. Ευθύς βγαίνω έξω, βγαίνει και αυτός, παππούς, μεγάλος σε ηλικία, και με αρχίζει στα καντίλια. Και εσείς οι νέοι που τρέχετε, και δεν κρατάτε αποστάσεις κτλ. Του λέω συγγνώμη, έχετε δίκιο, αλλά ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα. Και τι να την κάνω την συγγνώμη σου μου απαντάει, και εγώ ήθελα να δω την βιτρίνα αριστερά και σταμάτησα, και εσύ δεν πρόσεχες κτλ κτλ, και δώστου να με στολίζει. Κάπου εκεί του είπα αν θέλει να καλέσουμε την τροχαία για καταγραφή, ήρθε και ένα παλικάρι από δίπλα να μου λέει τον είδα που σταμάτησε εντελώς άκυρα... Ε, αφού είδε ότι δεν τσιμπάω, μπήκε μέσα και έφυγε...
Ζώο εσύ γιατί; Επειδή δεν κράτησες απόσταση;
Όπως αποδείχτηκε είχες εκτιμήσει σωστά.
Μεγάλο ζώο ο κWλόγερ@ς που του ’ρθε να κοκκαλώσει στη ψύχρα για να δει τη βιτρίνα!
Μπράβο για την υπομονή σου! Εγώ αν με έβριζε κιόλας ενώ είχε κάνει τέτοια μαλακία, δε θα άντεχα να μην του κατεβάσω ένα κάρο καντήλια...
Εξ’ άλλου όταν οδηγούμε, υποτίθεται ότι μπορούμε και ελέγχουμε το δρόμο σε μεγάλη απόσταση ακόμα και μπροστά από το προπορευόμενο όχημα. Βλέπεις ανοιχτό δρόμο, που να φανταστείς τη που έχει ο άλλος στο κεφάλι του. -
Κοίτα, γενικά την ψιλιάζομαι σε κάτι τέτοιες φάσεις, και κατά καιρούς έχω αποφύγει τέτοια παρόμοια σκηνικά με αναίτια κοκκαλώματα. Αλλά αυτήν την φορά με έπιασε απροετοίμαστο είναι η αλήθεια... Δεν ήθελα να χαλάσω την μέρα μου και δεν ασχολήθηκα καν. Απλά είδα ότι βγάζει την κλασσική κακία προς τους νέους που βγάζουν ορισμένοι και κατάλαβα τι παίζει...
-
Έπρεπε να έρθει η τροχαία και να πει ότι σταμάτησε ξαφνικά στη μέση του δρόμου για να δει τη βιτρίνα. Να το γράψουν στο χαρτί και μετά θα έβλεπε ποιος θα πλήρωνε.
Αν ακούσεις τέτοια πράγματα μην αντιδικήσεις μαζί του, άφησέ τον να τα πει στη τροχαία.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έπρεπε να έρθει η τροχαία και να πει ότι σταμάτησε ξαφνικά στη μέση του δρόμου για να δει τη βιτρίνα. Να το γράψουν στο χαρτί και μετά θα έβλεπε ποιος θα πλήρωνε.Αν ακούσεις τέτοια πράγματα μην αντιδικήσεις μαζί του, άφησέ τον να τα πει στη τροχαία.
+1.000. ... .000
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Και σταμάτησε και πάνω στην διάβαση.
Το ζώο!
Κάποιος δε θα έπρεπε να γράφει σε αυτό το τοπικό και να χαρακτηρίζει κιόλας...
Ρε δε θα 'ρθουν τα χαρτιά μου, να το πάρω το ρημάδι; Μετά θα στη λέω εγώ...
Πρόσεχε μετά μην σου την λένε οι οδηγοί που σε πετυχαίνουν στο δρόμο...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έπρεπε να έρθει η τροχαία και να πει ότι σταμάτησε ξαφνικά στη μέση του δρόμου για να δει τη βιτρίνα. Να το γράψουν στο χαρτί και μετά θα έβλεπε ποιος θα πλήρωνε.Αν ακούσεις τέτοια πράγματα μην αντιδικήσεις μαζί του, άφησέ τον να τα πει στη τροχαία.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλά όταν το ανέφερα, εκείνος άλλαξε γνώμη και χαμήλωσε τους τόνους, ώσπου και έφυγε. Ούτε και εγώ ήθελα να περιμένω βέβαια την τροχαία, είχα τρεξίματα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απλά είδα ότι βγάζει την κλασσική κακία προς τους νέους που βγάζουν ορισμένοι και κατάλαβα τι παίζει...και εγώ καμιά φορά που το πατάω λίγο ή ρίχνω καμιά ξερογκαζιά βλέπω διάφορους παππούδες κάτι να λένε και να κουνάνε χέρια, άμα όμως τους κάνω απο μέσα απο το αυτοκίνητο τη κίνηση 'ράψτο' για πότε το βουλώνουν δε λέγεται.
ξαφνικά σκέφτονται κάτσε μη κατέβει και παρακαλάμε να μας είχε χτυπήσει αυτοκίνητο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Το μικρό ξανθό πράγμα μπροστά από τον **κύριο **είναι ένα κοριτσάκι που ούτε καν κρατιέται από τη μηχανή, αντίθετα διαβάζει ένα περιοδικό. Μάλιστα έκανε κανονικότατα διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα στο φανάρι οχήματα ενώ παρακάτω είχε αστυνομία που δεν του είπαν ΤΙΠΟΤΑ.
Ε, όχι και κύριος! Καραφλομαλαξ ο τρισμέγιστος, μάλιστα.
Ειναι πανω σε παπι, προσεχουν οι αλλοι μη παθει τιποτα αυτος και το καημενο το κοριτσακι....
Επειδη ΠΡΕΠΕΙ...
οι ποδηλάτες που κινούνται στην λωρίδα κυκλοφορίας στην παραλιακή ενώ έχουν κοτζάμ πεζόδρομο που χωράει και ελέφαντας να κάνει τη βόλτα του
Οι ποδηλατες απο οσο γνωριζω οχι μονο εχουν δικαιωμα να κινουνται στον δρομο, αλλα ειναι και υποχρεωμενοι να κινουνται στον δρομο και ΟΧΙ στο πεζοδρομιο. Προφανως να διευκολυνουμε την κινηση των ΙΧ οταν κανουμε πεταλι (πχ δεξια ή γρηγορα - εγω κυνηγιεμαι με ντελιβεραδες ετσι κι αλλιως), αλλα οταν πχ ειμαι σε λεωφορειοδρομο παω επιτηδες αργα αμα καταλαβω αυτοκινητο απο πισω.
Ρε αλεξ ενταξει πλακα πλακα....αλα το 2008 να οδηγει καποιος χωρις καν τα τυπικα προσοντα....ελεος δλδ! Οτι οτι αν σε 10 μερες ας πουμε εχει το διπλωμα στο χερι της θα αλλαξει κατι...και παλι φονιας θα ειναι αλλα τουλαχιστον θα την καλυπτει η ασφαλεια κλπ κλπ.
Ε και ειναι και θεμα ηθικης ταξης δεν μπορει να εισαι αρχιζωο και να κραζεις αλλα ζωα.
Σα να παρκαρεις το μοτοσακο σου στο πεζοδρομιο και να κραζεις ας πουμε αλλα αμαξια που παρκαρουν στο πεζοδρομιο.Τι επεισοδιο εχω χασει ρε παιδια?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σα να παρκαρεις το μοτοσακο σου στο πεζοδρομιο και να κραζεις ας πουμε αλλα αμαξια που παρκαρουν στο πεζοδρομιο.Τι επεισοδιο εχω χασει ρε παιδια?
Απ' ότι κατάλαβα η chazlp δεν έχει δίπλωμα και οδηγεί κανονικά.
-
Φιλικότατη συμβουλή στην πιτσιρίκα με το καινούριο και ανεξόφλητο, πράσινο Mazda 2.
Στα STOP καλό είναι να σταματάμε. Ελέγχουμε και μετά ξεκινάμε ... είτε είμαστε στο πάρκινγκ του Kosmos είτε στα στενά της Χαριλάου. Ποτέ δεν θα βγαίνεις ολοκληρη με ταχύτητα εκτός αν θέλεις το επόμενο αυτοκίνητο 'σου' να είναι μαυρο τριθέσιο SW!!! -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Απ' ότι κατάλαβα η chazlp δεν έχει δίπλωμα και οδηγεί κανονικά.Δεν έχει καθόλου δίπλωμα ή έχει περάσει την εξέταση αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα;
Ζώο ο σκουτεράς που περνούσε από το μικρό διαδρομάκι -υποκατάστατο πεζοδρομίου- που έχουν αφήσει τα έργα ανάπλασης της νέας παραλίας (στην αρχή της Μ. Κάλλας). Δηλαδή αν συναντούσες πεζό ή ποδήλατο θα τον πατούσες καραγκιόζη;
Βρήκα τη λύση όμως! Πλαίσιο πινακίδας με οθόνη LED! Προσπερνάς το ζώο και πατάς το κατάλληλο κουμπί για να του δώσεις το μήνυμα:
'ANAPSE TA FOTA SOY ZOON!'
'EISAI MEGALOS MALAKAS'
'PANE DEXIA RE BLHMA'
'KRATA APOSTASEIS BLAKA'
'CAPTAIN SLOW IS DRIVING' -
Την περασμένη Παρασκευή κατά τις 4 το μεσημέρι είμαι στην άνοδο της Λ.Πεντέλης στο φανάρι που στρίβει αριστερά προς Σισμανόγλειο, καθώς ήθελα να πάω Μαρούσι για μια δουλειά. Μπροστά μου στο φανάρι ήταν ένα βυτιοφόρο και πριν από αυτό ένα ΙΧ, και πίσω μου αρκετά αυτοκίνητα. Ανάβει το φανάρι για αριστερά, φεύγει το ΙΧ, ξεκινάει και το βυτιοφόρο, και πάνω που έχει αρχίσει να παίρνει τη στροφή (εκεί που τελειώνει η νησίδα) πιάνω με την άκρη του ματιού μου λευκό Atos να έρχεται με +20χλμ από δεξιά (έχοντας προσπεράσει όλους τους πίσω μου) και να πέφτει στα φρένα ακριβώς δίπλα στον μπροστινό μου προφυλακτήρα με φλας για αριστερά και να πάει να χωθεί πίσω από το βυτιοφόρο (είχα αφήσει περίπου μισή καρότσα απόσταση). Φορτώνω εκείνη τη στιγμή πάω να επιταχύνω και λέω όχι δεν θα σε αφήσω. Εν τω μεταξύ αριστερά μου είχα ακόμα το κράσπεδο.
Την στιγμή εκείνη λοιπόν η μλκσμένη με το Atos αρχίζει και κόβει και το τιμόνι ακόμα περισσότερο αριστερά και να βλέπω την πόρτα της να έρχεται καρφί για την μπροστινή μου δεξιά γωνία (προφυλακτήρα-φτερό). Το χέρι μου γίνεται ένα με την κόρνα και αυτή να συνεχίζει να έρχεται αριστερά όπου πραγματικά για ελάχιστα εκατοστά δεν ακουμπήσαμε. Τελειώνει το κράσπεδο ανοίγομαι λίγο αριστερά, εκείνη καταλαβαίνει με καθυστέρηση τη κουλαμάρα της ανοίγεται δεξιά, τρώει τη μούτζα και το πρώτο καντήλι. Μπαίνω κανονικά πίσω από το βυτιοφόρο και ακολουθεί εκείνη.
Για κακή της τύχη λίγα μέτρα μετά ακινητοποιούνται οι μπροστινοί μου. Αστραπιαία τραβάω χειρόφρενο, βγάζω ζώνη, ελέγχω καθρέφτη μην έρχεται κανένα μηχανάκι, και βγαίνω έξω και πάω προς το μέρος της (είχε αφήσει απόσταση ενός αυτοκινήτου) και την αρχίζω σε όσα καντήλια δεν έχει ακούσει για ένα χρόνο. Δεν φτάνει που έκανε τη μλκια να χωθεί από δεξιά πήγε να με τρακάρει κιόλας. Αν και το παράθυρό της ήταν μισάνοιχτο και άκουγε ότι της κατέβαζα δεν έβγαλε άχνα (ούτε και ο συνοδηγός, μάλλον σύζυγός της). Την έκανα ρόμπα σε όσους ήταν εκεί γύρω.
Στο μεταξύ ξεκίνησε το βυτιοφόρο, και δεν κόρναρε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από όσους ήταν πίσω της. Προφανώς το απόλαυσαν και εκείνοι το στόλισμα.
Μετά στο επόμενο στενό αφήνει άλλα 3 αυτοκίνητα να μπουν μπροστά της για να αφήσει απόσταση από εμένα. Χεσμεντέν η δικιά σου.
Δεν συνηθίζω να βρίζω έτσι χυδαία, αλλά τη στιγμή εκείνη πήρα ανάποδες. Δεν έφτανε που πήγε να κάνει την 'εξυπνάδα' της, με στρίμωξε στο κράσπεδο και πήγε να μου φάει και προφυλακτήρα-φτερό. Τουλάχιστον, τώρα αμφιβάλλω αν θα ξανατολμήσει να κάνει τέτοια μαγκιά. Αν το ξανακάνει εύχομαι την επόμενη φορά να της τύχει κάποιος πιο τρελός από εμένα και να την πετάξει σε κράσπεδο ή κολώνα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Απ' ότι κατάλαβα η chazlp δεν έχει δίπλωμα και οδηγεί κανονικά.
Δεν έχει καθόλου δίπλωμα ή έχει περάσει την εξέταση αλλά δεν έχει εκδοθεί ακόμα;
Ζώο ο σκουτεράς που περνούσε από το μικρό διαδρομάκι -υποκατάστατο πεζοδρομίου- που έχουν αφήσει τα έργα ανάπλασης της νέας παραλίας (στην αρχή της Μ. Κάλλας). Δηλαδή αν συναντούσες πεζό ή ποδήλατο θα τον πατούσες καραγκιόζη;
Βρήκα τη λύση όμως! Πλαίσιο πινακίδας με οθόνη LED! Προσπερνάς το ζώο και πατάς το κατάλληλο κουμπί για να του δώσεις το μήνυμα:
'ANAPSE TA FOTA SOY ZOON!'
'EISAI MEGALOS MALAKAS'
'PANE DEXIA RE BLHMA'
'KRATA APOSTASEIS BLAKA'
'CAPTAIN SLOW IS DRIVING'Εγω κατα καιρους, σκεφτομαι κατι τετοιο:
-
Κορυφαία η κυρία η οποία το Σάββατο το πρωί στην πλατεία της κάτω Κηφισιάς έξω από το 'Δίαστρον' σταμάτησε δίπλα σε άλλο αμάξι που είχε σταθμεύσει προσωρινά μπροστά στο περίπτερο, για να 'εξυπηρετηθεί', καθώς βαριόταν (προφανώς) να σταματήσει κανονικά 10 μέτρα παρακάτω και να χρησιμοποιήσει τα ποδαράκια της. Μπλόκαρε εντελώς το μισό ρεύμα που κατεβαίνει προς τη γέφυρα για την Εθνική Οδό και ως απάντηση στη μανιασμένη κόρνα του από πίσω της είπε το εκπληκτικό 'Τι κορνάρεις? Δε βλέπεις πως έχω ανάψει τα αλάρμ μου?!'.
Αφού τα άναψες, ΟΚ, βάλτο και κάθετα αν σε βολεύει καλύτερα. Έπρεπε ο τύπος να είχε κανένα Χάμερ, να σε έπαιρνε μαζί του να σε παρκάρει αυτός πιο κάτω.
-
Μεγάλο ζώο ο τύπος με την εντούρο μηχανή την Παρασκευή το απογευμα στου Ψυρρή που έκανε όπισθεν χωρίς να κοιτάξει αν υπάρχει κανείς πίσω του (π.χ. εγώ) και μου έκανε μια ωραία γρατζουνιά με την πινακίδα του, λίγο πάνω απ το σήμα (ευτυχώς σε πλαστικό, το καπό την γλύτωσε).
Αρχισα να κορνάρω οταν είδα οτι δεν έχει καταλάβει οτι υπάρχει αμάξι απο πίσω του αλλα δε τον πρόλαβα...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω κατα καιρους, σκεφτομαι κατι τετοιο:
Κάτι ξέρουν οι Πακιστανοί και έχουν αρχίσει και πουλάνε τέτοια στα φανάρια!
Χρόνια μπροστά τα τυπάκια!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]