-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Έχετε απόλυτο δίκιο. Αλλά σε μια πόλη όπως η Κοζάνη, πάνω κάτω γνωριζόμαστε έστω και φατσικά και το αστυνομικό τμήμα είναι στο δίπλα τετράγωνο. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία του τύπου: 'Να, αυτός ο μ@λάκας που έχει το τάδε μαγαζί και το γαλάζιο Corolla μου έκανε καταγγελία κλπ...' Πιστεύω να καταλαβαίνεται..Αυτό μου θυμίζει κάτι ταινίες western που ο κακός σερίφης κάνει ότι θέλει μαζί με το πλούσιο του χωριού και οι υπόλοιποι κοιτούν ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε. Αλλά νόμιζα ότι το 2008 αυτά δε θα υπήρχαν σε μια πόλη μιας Ερυπαικής ( ; ) χώρας. Δε το γράφω ειρωνικά Nick-K.
Μακάρι να μείνει σε αυτό το επίπεδο η συγκεκριμένος βλαχοκαουμπόι και να μη προχωρήσει σε χειρότερα. -
Οποιαδήποτε κατασκευή σε ιδιόκτητο χώρο είναι κλειστή απαιτεί αντίστοιχη άδεια. Για parking η άδεια είναι ακόμα πιο απαραίτητη γιατί (έχω την εντύπωση ότι) δε νομιμοποιείσαι να καλέσεις την τροχαία (και γενικότερα να διαμαρτυρηθείς) αν κάποιος σου κλείσει την είσοδο του παράνομου (δηλ. δίχως άδεια) parking.
-
Στο συγκεκριμένο χώρο βάζουμε τα αυτοκίνητα εδώ και χρόνια. Απλός τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει και τα γκαράζ για την προστασία των αυτοκινήτων. Το Νο2 γκαράζ είναι ενός συγγενή και δεν γνωρίζω για το αν έχει άδεια. Το δικό μου δεν έχει κάποιο έγγραφο. Δεν νομίζω να είναι τόσο παρανομία που σε ένα τέτοιο χώρο έγινε κατασκευή για την προστασία του αυτοκινήτου. Ίσως κάνω και λάθος αλλά από το να τρώει βροχές-χιόνια είπα να κάνω κάτι για να το προστατεύει.
Ούτως η άλλως δεν μαλώσαμε με τον αστυνόμο, απλώς είχαμε τον παρακάτω διάλογο και είπα να το αναφέρω εδώ γιατί υποτίθεται πως δείχνουν το παράδειγμα και δεν παρκάρουν όπου νάνε.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Προχθές, πάω να παρκάρω το αμάξι της δουλειάς στο πάρκινγκ μου και βλέπω οτι μπροστά είναι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κλειδωμένο:Δεν μιλάω, φεύγουν και παρκάρω το αυτοκίνητο μου..
nick-k, 2 πράγματα: α) Ήταν παραπροχθές και β) τι δουλειά είχες εκει στις 11 παρα τέταρτο το πρωί εεεε;;;;;
-
Ανυπόφορη η κατάσταση πλέον με όσους οδηγούν έχοντας κλειστό τον έναν ή και τους δύο καθρέπτες, προφανώς για βελτίωση της αεροδυναμικής απόδοσης του οχήματός τους στα στενά της πόλης και στις ευθείες της εθνικής
Επίσης έχει παραγίνει η δουλειά με αυτοκίνητα που έχουν καμένα φώτα φρένων. Κάθε φορά που βγαίνω στο δρόμο, θα πετύχω τουλάχιστον έναν
-
Και ειδικά ταρίφα με καμένα φώτα φρένων
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Και ειδικά ταρίφα με καμένα φώτα φρένωνπεριμενει καποιον να πεσει πισω του να του τ αλλαξει
-
Ζωα και κατι παραπανω, τα δυο μ@λ@κισμενα που βραδυ Παρασκευης πηραν τη μπλε τριπορτη μπεμπε για να πουλησουν τσαμπουκα.
Τι εκαναν?
Ημουν απο πισω τους σε αρκετη διαδρομη επι της Μαιζωνος στη Πατρα, ειχαν ανοιχτα τα παραθυρα και εβριζαν οποιον μπορουσαν και απο τις δυο πλευρες.
Αρχικα κορναραν μανιωδως στο μπροστα τους αυτοκινητο και κατεβαζαν καντιλια χωρις λογο, μετα σε καποιους πεζους οι οποιοι σταματουσαν τους κοιταζαν σα ροφοι.
Δε τοχω ξαναδει τετοιο πραγμα, μπορει ναχαν παρει τιποτα.
Ζωα. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Δε τοχω ξαναδει τετοιο πραγμαΕγώ τό'χω δει στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ...
-
Εγώ το είχα δει στον Πύργο με Calibra,έξω σκυλάδικο και να μην σας πω τι έπαθαν!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Εγώ το είχα δει στον Πύργο με Calibra,έξω σκυλάδικο και να μην σας πω τι έπαθαν!για πες, για πες....
-
Ζωα, που οδηγουν στα στενακια της πειοχης μου (πηγα 200 μετρα απο το σπιτι να παρψ πιτσα να φαω ) με χιονια παντου πανω στο αμαξι, καλημενα ολα τα παραθυρα, απορω πως βλεπουν τον καθρευτη πως βλεπουν στα στενακια αν ερχεται καποιος χριστιανος απο τον καθετο δρομο.
1000 φορες καλητερα οι αλλοι που εχουν χιονανθρωπους στο καπο παρα αυτοι!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
της πειοχης μουΥποννοείς κάτι?
-
οτι σαν πεινασμενος που εισαι, καρβελια ονειρευεσαι!
-
-170
-
ποσα αχυρα πρεπει να εχεις στο κεφαλι σου για να κολλας στο μισο μετρο στον μπροστινο σου σε παγωμενη κατηφορα μεσα στην χιονοθυελλα?
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
ποσα αχυρα πρεπει να εχεις στο κεφαλι σου για να κολλας στο μισο μετρο στον μπροστινο σου σε παγωμενη κατηφορα μεσα στην χιονοθυελλα?Όσα έχουν και όσοι οδηγούσαν μέσα σε στενά με ταχύτητες 40-60χλμ/ώρα (σαν να ήταν στεγνός ο δρόμος). Βρε μπουμπούνες με τόσο χιόνι και πάγο κάτω, τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα καταφέρετε να σταματήσετε εγκαίρως όταν χρειαστεί?
-
Καλα... Με τα χιονια ο κοσμος τα παιξε....
Δεν ηξερε που πανε τα 4....
Να πηγαινουν με 5ΧΑΩ παντου.....
Στα διαλα!!!Ποιο πολυ μου αρεσε ομως κατι SUV με 20αρες και χαμηλοπροφηλα, παρατημενα στην ακρη του δρομου
Που πα ρε μποζο με το μπο..δελο -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Που πα ρε μποζο με το μπο..δελο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ποιο πολυ μου αρεσε ομως κατι SUV με 20αρες και χαμηλοπροφηλα, παρατημενα στην ακρη του δρομου
Που πα ρε μποζο με το μπο..δελοΝα σου πω την αλήθεια ... καλά έκαναν και τα είχαν στην άκρη!
Χθες στην τηλεόραση έδειχνε σε κεντρικό δρόμο ένα τέτοιο γυφτοVitara με καμιά δεκαριά προβολείς οροφής, με αναμμένα φώτα ότι είχε και δεν είχε ... να περνάει μπροστά απο περιπολικό και να πηγαίνει απο πεζοδρόμιο σε πεζοδρόμιο ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]