-
-
Αν το DOT είναι αυτό που ανέφερε ο StavrosG δείχνει λογική η υπόθεσή σου δεδομένου του ότι τέτοια λάστιχα φορούσε από το εργοστάσιο όπως θυμάμαι από τη δική μας Corolla του 98
-
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Αν όντως λένε 028 είναι λάστιχα παραγωγής της 2ης εβδομάδας του 1998, λάστιχα 10+ ετών δηλαδή Αντε και σ' ανώτερα
Αρα, σωστά υπέθεσα ότι τα λάστιχα που φοράει είναι τα εργοστασιακά?
Πραγματικά δεν μπορούν να καταλάβουν σε πόσο μεγάλο κίνδυνο βάζουν πρωτίστως τον εαυτό τους αυτού του είδους τα Ζώα;
-
ζωα,αναφερομαστε μονο στο χωρο του αυτοκινητου?
ειμαι πριν λιγο στο circus,σκουφα κολωνακι-εξαρχεια για οποιον ξερει με μια φιλη μου,της την πεφτει ενας βλαμμενος μεθυσμενος μια,δυο,την τριτη μου ριχνει το ποτο του πανω μου,και ηταν ενα βρωμερο μαρκα με εκαψες ουισκυ..τεσπα,ημουν με κοπελα οποτε δεν σηκωνε τσαμπουκα,αν και ο τυπος παραπατουσε οποτε με τη δευτερη θα ξαπλωνε αρα φυγαμε.
ρε πουστη μου 25 χρονων μαντραχαλοι κι αυτος κι εγω,και κανει τις μλκιες που καναμε στα 16 μας???ποση αγαμια πια?δλδ τι νομιζε,οτι η φιλη μου θα πηγαινε και θα του ελεγε 'πωωωωωωωωωωωω,εισαι πολυ αντρας' και θα εφευγαν μαζι?(emoticon με παλαμη πανω κατω) -
αφού είμαστε στο Περί Αυτοκίνησης λογικά ναι
να και το icon υπάρχει έτοιμο δίπλα
κ αυτά δεν είναι τπτ που να βλέπεις 35ρι+ να τα κάνει
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
webfox
εσυ δεν κατεχεις την λογικη των πραγματων. ΔΕΝ καρφωθηκα στα φρενα ΓΙΑ ΝΑ πεσει, για την ακριβεια ποτε δεν μου περασε απο το μυαλο οτι μπορουσε να πεσει και αυτο λογω ελαχιστης ταχυτητας. Καρφωθηκα στα φρενα επειδη τα πηρα οταν για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω'. Οπου εκει ο τυπος ΕΠΕΙΔΗ ειχε κολλησει απο πισω μου ενω εβρεχε ΚΑΙ δεν ειχε το μυαλο του στην οδηγηση αλλα στο σεξ, στραγγαλισε το μπροστινο φρενο και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να πεσει ενω πηγαιναμε με 5. Αντε 10 χαω.Προφανως δεν στεναχωρεθηκα για τον καημενο τον μηχανακια, αλλα τι να κανουμε. Δεν μπορει να απαιτει να νοιαστω κιολας ο καραγκιοζης. Αλλα βεβαια, οσο καραγκιοζηδες και αν ειναι αυτοι, οσο γαμιαδες και αν την εχουν δει, προς θεου μην γινει τιποτα 'γιατι ειναι με μηχανη'...
Νταξ' ρε Kacey, ο τύπος ήταν αρχιμ@λ@κας και με σφραγίδα...δε είπε κανείς τ' αντίθετο.
Αλλά βρε κουμπάρε, δε δικαιολογείται να 'ξαπλώνεις' τον κάθε τσοράφλα που στην δίνει...
(αν ήταν με Μπετονιέρα ο τύπως αντί με πραπρα ήθελα να' ξερα τι θάκανες;).Τες πάντων...να' σαι πάντα καλά...
Φιλικά από Κρήτη
webfoxΓια το δευτερο: εχουν φαει κλεισιμο νταλικες, λεωφορεα και αλλα λοιπα βαρεα οχηματα...Δεν ειμαι ρατσιστης, για ολους οσους μαλακιζονται εχει κλεισιμο.
Για το πρωτο, θα τοπω αλλη μια φορα και τελευταια: οταν αποφασισα να φρεναρω (αποτομα επειδη για τριτη φορα μου φωναξε 'σταματα να σε γαμησω' ενω με εχει παρει απο πισω), σε καμμια περιπτωση δεν σκεφτηκα οτι μπορει να πεσει, κυριως λογω ταχυτητας. Και τελικα τα καταφερε και επεσε (λεω 'καταφερε' επειδη οντως ηθελε προσπαθεια). Ε συγνωμη που δεν στεναχωρεθηκα...
Αν όντως λένε 028 είναι λάστιχα παραγωγής της 2ης εβδομάδας του 1998, λάστιχα 10+ ετών δηλαδή Αντε και σ' ανώτερα
Ασε ρε φιλαρακι, αμεσως να τον φατε τον ανθρωπο, Ιανουαριος του 2008 ειναι τα λαστιχα
-
Με το μηχανάκι στο συγκεκριμένο περιστατικό ΔΕΝ φταίει ο Kacey. Τον ακολουθούσε, άρα ήταν από πίσω, πράγμα που σημαίνει ότι ΟΦΕΙΛΕ να κρατάει αποστάσεις και να προσέχει πως οδηγεί. Ακόμα και αν ακουμπούσε το αυτοκίνητο και έπεφτε, πάλι θα έφταιγε ο ίδιος και όχι ο Kacey.
-
Η παρεξήγηση θα είχε λυθεί προτού ξεκινήσει, απλά και μόνο αν ο Kacey είχε ζητήσει ένα απλό συγγνώμη από την αρχή που τον έκανε μπάνιο τον άλλο.
Αλλά αυτός επέλεξε να του πουλήσει πνεύμα και να του τη πει για το κράνος, που στη τελικη είναι επιλογή του.
Ε, δε θέλει και πολύ να τα πάρει ο άλλος. -
Ρε εισαι σοβαρος??? Εκοψα οσο ηταν ανθρωπινως δυνατον, περασα σχεδον σταματημενος απο ενα χαντακι που δεν μπορουσα να αποφυγω, ηταν τοσο μεγαλο ωστε να πεσει ολη η ροδα μεσα και για αυτο σηκωσε νερα, ΕΤΥΧΕ και τα νερα πηγαν στην μαπα του που δεν φοραγε κρανος ενω ο υπολοιπος ηταν πανοπλος με μηχανισιο μπουφαν και αδιαβροχο, ΕΡΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ μπινελικι πριν καν προλαβω να πω κατι ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ, και φταιω και απο πανω? Ρε δεν πατε να σας δει κανας γιατρος μπας και ξεκολλησει ο καλος απο το μυαλο σας?
-
Parking στο καρφουρ στο City Gate ,Σαββατο μεσημερι,στο υπογειο παρκινγκ
Τυπος με πεζω 207 CC με αναμενα μεσαια,προβολεις ομιχλης μπροστα και πισω,προσπαθουσε να διαλυσει την τρελη ομιχλη που ειχε κατσει μεσα στο Καρφουρ και ταυτοχρονα να ειδοποιησει και τους πισω του οτι ειναι εκει,δειτε με -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Η παρεξήγηση θα είχε λυθεί προτού ξεκινήσει, απλά και μόνο αν ο Kacey είχε ζητήσει ένα απλό συγγνώμη από την αρχή που τον έκανε μπάνιο τον άλλο.
Αλλά αυτός επέλεξε να του πουλήσει πνεύμα και να του τη πει για το κράνος, που στη τελικη είναι επιλογή του.
Ε, δε θέλει και πολύ να τα πάρει ο άλλος.Ρε σσυ ο kacey ειπε πως με το που εγινε το συμβαν τον αρχισε ο αλλος στα μπηνελικια.Σε προηγουμενο ποστ νομιζω πως ανεφερε οτι ειχε την διαθεση να του ζητησει συγνωμη αλλα τον προλαβε ο αλλος με τα μπηνελικια.Μηπως ηθελες να του πει και ευχαριστω????
-
Οδηγος γερος που γραφει τη πινακιδα εκει που πρεπει.
Παρκαρει εκει ωστε να ανοιγει η πορτα του οδηγου και να βγαινει ανετος.
Απο τη μεση της πισω πορτας ειναι μπροστα στην εισοδο του γκαραζ.
Βγαινω με μεγαλη δυσκολια και πολλες φορες αναποδα.
Καλω την αστυνομια ειναι ειναι υπερβολικο?
Δεν ειναι πολυ μεσα αλλα ενοχλει. -
Για να πούμε βρε παιδιά και του στραβού το δίκιο:
Ο kacey ΔΕΝ έφταιγε για το λούσιμο του δίτροχου..ΤΕΛΟΣ! (κοίτα που θα γίνω τελικά και φαν του kacey ).
Ο μηχανάκιας ΕΙΔΕ ότι έκοψε ταχύτητα ο kacey και ότι ΔΕΝ πέρασε σφαιράτος, όπως κάνουν πολλοί άλλοι που αδιαφορούν πλήρως.
Τώρα το ότι είχε την 'τύχη' να κάνει μπάνιο παρόλα αυτά...κίσμετ...Π@π@ρας που άρχισε να βρίζει και να σε κυνηγάει, θέλοντας να περάσει ένα ωραίο πρωινό αγκαλίτσα μαζί σου (...ρε μήπως τελικά πραγματικά σε γούσταρε και τα πήρε που δεν του κάθισες;...λέω τώρα ).
Η όλη πάντως παρεξήγηση kacey ξεκίνησε από τον τρόπο που περιέγραψες το όλο συμβάν στο ΑΡΧΙΚΟ πόστ σου:
Διαβάζοντάς το καταλαβαίνει κανείς ότι ΕΠΙΤΗΔΕΣ τον 'ξάπλωσες' κάτω από εκδίκηση (αφού είδες ότι δεν κρατούσε αποστάσεις, με το κοκκάλωμα ήξερες ότι θ' άρχιζε να κάνει 'μπαλέτο' στην άσφαλτο...).
Εδώ πέφτεις από καρέκλα και μπορεί να μείνεις ανάπυρος...φαντάσου με μηχανάκι τώρα...Τες πάντων. Τελικά δεν ήταν έτσι ακριβώς, όπως διευκρίνισες αργότερα και δεν βλέπω το νόημα να συνεχίζει το 'κυνήγι μαγισσών'.
Πάντως κάνα Βάλιουμ στο πρωινό γαλατάκι μας δεν βλάπτει και πολύ (σε κανέναν μας).
Φιλικά από Κρήτη
webfox -
Δεν ειναι πολυ μεσα αλλα ενοχλει.Παρόμοια περίπτωση στο σπίτι μου έχω περιγράψει παλιότερα.
Του το είπα και το κατάλαβε.
Αλλιώς καλείς την αστυνομία όχι μόνο κάθε μέρα, αλλά και 2 φορές την ημέρα. Τέλος.
Αν τους αφήσεις λάσκα, θα σε καβαλήσουν. -
Δεν ειναι πολυ μεσα αλλα ενοχλει.Η αλλιως...
Η2SO4, HNO3...
-
Ο αγωνας τωρα δικαιωνεται
α) εκανα οτι ηταν δυνατον και αναμενομενο για να μην τον λερωσω (στους περισσοτερους οδηγους δεν θα τους εκοβε καν να κοψουν οταν ειδαν το λεωφορειο να σηκωνει νερο)
β) ΑΤΥΧΩΣ, τον πιτσιλισα. Συνδυασμος 'ετυχε και πηγε στην μαπα του' με το δεν φοραγε κρανος.
γ) ξεκινησε τα μπινελικια, και ΓΙΑ ΑΥΤΟ του την ειπα για το κρανος. Συνεχισε τα μπινελικια και σε μια πρωτοφανη επιδειξη αυτοσυγκρατησης:
δ) τον εγραψα στα @@ μου 2 φορες, την τριτη φορα που μου ειπε 'σταματα να σε γαμησω' οντως καρφωθηκα στα φρενα γιατι τα ειχα παρει, ΑΛΛΑ
ε) σε καμμια περιπτωση δεν περιμενα οτι θα πεσει (με 5-10 χαω), αλλα ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. Πιθανως στραμπουληξε το φρενο πανω στην τσαντιλα του.
στ) ΔΕΝ στεναχωρεθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ. Sorry αλλα ας προσεχε να μην ηταν βοδι.
ζ) το συζηταμε 4 μερες τωρα...
η) θελω μια Ferrari και την Ολγα Φαρμακη (αφου ο καθενας λεει οτι θελει...).
Capito?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ρε εισαι σοβαρος??? Εκοψα οσο ηταν ανθρωπινως δυνατον, περασα σχεδον σταματημενος απο ενα χαντακι που δεν μπορουσα να αποφυγω, ηταν τοσο μεγαλο ωστε να πεσει ολη η ροδα μεσα και για αυτο σηκωσε νερα, ΕΤΥΧΕ και τα νερα πηγαν στην μαπα του που δεν φοραγε κρανος ενω ο υπολοιπος ηταν πανοπλος με μηχανισιο μπουφαν και αδιαβροχο, ΕΡΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ μπινελικι πριν καν προλαβω να πω κατι ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑ, και φταιω και απο πανω? Ρε δεν πατε να σας δει κανας γιατρος μπας και ξεκολλησει ο καλος απο το μυαλο σας?Eσύ ΡΕ είσαι σοβαρός;;
Δε με ξέρεις, δε σε ξέρω, τα ρε και τα σχολιάκια για γιατρούς και κάλους να τα κάνεις στους φίλους σου και εκεί που σε παίρνει.
Το ότι ξεκίνησε αμέσως να σε βρίζει δεν το θυμόμουν αν το είχες γράψει, αλλα και πάλι θα μπορούσες να το αποφύγεις.
Και γω είχα βρίσει ένα παλικάρι καπάκια με το που μου έκανε μαλακία, αλλά αυτός ψύχραιμα με ρώτησε γιατί έπρεπε να τον βρίσω και του ζήτησα συγγνώμη. Για μπες στη θέση του λίγο.
Αλλά εσύ μάλλον είσαι τέρας ψυχραιμίας και όταν σου κάνουν μαλακία αντιδράς με το γάντι.....
Εξ’ άλλου τα γεγονότα τα μαθαίνουμε από σένα και, δεδομένου ότι προκάλεσες την πτώση ενός ανθρώπου έστω αθέλητα, μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.
Δεν τον υπερασπίζομαι, μπορεί να ήταν μέγιστο ζώο, να είχε νεύρα και να ξέσπασε σε σένα, και να είχες 100 δίκια, τότε έπρεπε να κατέβεις και να του τις βρέξεις κι από πάνω.
Το θέμα είναι τι θα μπορούσες να κάνεις για να αποφευχθεί το σκηνικό και γενικά πως πρέπει όλοι μας να αντιδρούμε για να αποφεύγουμε τέτοια περιστατικά που θα μπορούσαν να οδηγήσουν και σε ατύχημα. -
Παντου με παιρνει πουλακι μου...Και αυτη την καραμελα με την πτωση, κοψ'την.
Γιατι παντα το θεμα ειναι τι θα μπορουσα να κανω εγω για να κανω τον μαλακα/για να αποφευχθει το σκηνικο? Βαρεθηκα να με ενδιαφερει 'να αποφευχθει το σκηνικο' οταν οι υπολοιποι γυρω μου αυνανιζονται επανω στην σελα (λες να φταινε οι κραδασμοι???)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
...κοβω ΕΝΤΕΛΩΣ ακριβως για να μην τον λερωσω. Περναω το χαντακι με 5 (ΠΕΝΤΕ) χαω αλλα επειδη ειναι βαθυ, το αυτοκινητο σκαει μεσα με γδουπο και σηκωνει νερα που σκανε στην μουρη του. Αυτο που δεν ειπα, ο μηχανακιας πανοπλος με μπουφαν, αδιαβροχα κλπ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ καιφυσικα με τα νερα στην μαπα. Ριχνει ενα μπινελικι, του λεω επι λεξει 'αμα φοραγες κρανος δεν θα λερωνοσουν'...
Είσαι υπεύθυνος για τα νερά που πετάει το αμάξι σου ακόμα κι αν οφείλονται σε κακοτεχνίες του δρόμου.
Είσαι υπεύθυνος 'ανθρώπινα' και μόνο, με την έννοια ότι είναι ζωώδες να μην προσπαθήσεις να αποφύγεις να κάνεις χάλια τον άλλο. Από τη στιγμή που προσπάθησε να μην τον καταβρέξει και έκοψε, αλλά παρόλα αυτά έτυχε και έπεσε σε λακκούβα και τον λέρωσε ΦΥΣΙΚΑ και δε φέρει ευθύνη.
Αν έκανα το ίδιο και ο άλλος με έβριζε κατευθείαν φυσικά και ούτε συγγνώμη δε θα του ζήταγα. Αν τον έκανα χάλια έστω και έχοντας προσπαθήσει να το αποφύγω και αυτός ΔΕ με έβριζε θα σου ζητούσα χίλια συγγνώμη. Και πάλι ανθρώπινα όμως και μόνο.Φυσικά και φέρει ευθύνη όπως φέρεις ευθύνη εάν βρέξεις πεζό κτλ. Ας του έλεγε να περάσει. Τες παν...το πολύ - πολύ να του πλήρωνε καθαριστήριο , δεν είναι και ποινικό αδίκημα....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]