-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο τις ωραιότερες επιλογές ζάντας απο εταιρία! Πανέμορφη όπως και ολοκληρο το αυτοκίνητο!
Σιγα την τρομερη ζαντα ,ισα ισα εμενα η απορια μου ειναι μονο με αυτη τη ζαντα δινουν το αυτοκινητο,δεν υπαρχει αλλη επιλογη εστω ως εξτρα?
-
Κι εμένα μου αρέσει πολύ ως ζάντα. Υπάρχουν κι άλλες σαν επιλογή αλλά νομίζω είναι το πιο σπορ σχέδιο και οι υπόλοιπες έρχονται μόνο με παραγγελία μοντέλου.
-
Αυτή κι άλλη μια 16αρα 7κτινη είναι ωραίες
Όλες έρχονται κατά παραγγελία
Αυτη πάντως είναι εξαιρετική .Πολύ καλύτερη απο αυτήν της έκδοσης Energy με την οποία ερχόταν η dyanamic στην αρχή -
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2137125/
Το clio μάλλον άρχισε να διατίθεται και με τον 1.2 TCE ως More. Με βασικό εξοπλισμό και καλή τιμή.
11.600 λέει στην αγγελία ως 5θυρο με μεταλλικό
Μένει να δούμε ποιες είναι οι αρχικές τιμές και οι εκπτώσεις της Renault. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2137125/Το clio μάλλον άρχισε να διατίθεται και με τον 1.2 TCE ως More. Με βασικό εξοπλισμό και καλή τιμή.
11.600 λέει στην αγγελία ως 5θυρο με μεταλλικό
Μένει να δούμε ποιες είναι οι αρχικές τιμές και οι εκπτώσεις της Renault.Εγώ πάντως θεωρώ οτι είναι απαράδεκτο εν έτει 2012 η συγκεκριμένη έκδοση να μην έχει πίσω προσκέφαλα ασφαλείας στάνταρ.
Ο κινητήρας όμως είναι το κάτι άλλο.. -
ΑΜΑΝ!!! Οντως δεν εχει!!
-
Συμφώνω ότι είναι στα μείον να μην έχει πίσω προσκέφαλα.
Αλλά αν το θέλει πχ κάποιος νεαρός για βασική χρήση το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου κακή επιλογή.
Αν θέλει κάποιος φουλ εξοπλισμό είτε ασφάλειας είτε άνεσης ανεβαίνει μια έκδοση και πάει στην Energy που έχει τα πάντα όλα πλην ESP. Με πρόχειρους υπολογισμούς η Energy λογικά πρέπει να έχει 400-500 ευρώ διαφορά από την νέα More,αναμένουμε βέβαια να δούμε τις τιμές και επίσημα. -
Συμφώνω ότι είναι στα μείον να μην έχει πίσω προσκέφαλα.
Αλλά αν το θέλει πχ κάποιος νεαρός για βασική χρήση το αυτοκίνητο δεν είναι καθόλου κακή επιλογή.
Αν θέλει κάποιος φουλ εξοπλισμό είτε ασφάλειας είτε άνεσης ανεβαίνει μια έκδοση και πάει στην Energy που έχει τα πάντα όλα πλην ESP. Με πρόχειρους υπολογισμούς η Energy λογικά πρέπει να έχει 400-500 ευρώ διαφορά από την νέα More,αναμένουμε βέβαια να δούμε τις τιμές και επίσημα.Η καλύτερη επιλογή είναι η έκδοση Dynamic με full extra μεχρι και δερμάτινο σαλόνι στάνταρ και κινητήρες TCE και DCi.
Αν ήμουν λίγο μεγαλύτερος(τώρα είμαι 18)και είχα μερικά χρήματα στην άκρη θα το χτυπούσα σίγουρα!! -
Χαχα, οντως απαραδεκτη η ελλειψη των προσκεφαλων, για αυτους που καθονται πισω, αλλα για εμενα που ειμαι οδηγος και δεν καθομαι πισω , μια στο τοσο που θα μπουν καποιοι πισω και θα μου σηκωσουν τα προσκεφαλα θα σιχτηριζω ενα μηνα γιατι μου χαλανε την ορατοτητα, οταν οδηγαω δε φτανω πισω να τα κατεβασω, ενω οταν παρκαρω παντα το ξεχναω να κανω τοτε τη δουλεια..
-
Kαι απαραδεκτη να μην είναι, σίγουρα είναι τραγική. Και είναι απο τα πραγματα που ευκολα μπορούν να ξεφύγουν της παρατηρησης ενός υποψήφιου αγοραστή. Ποσο μεγάλο άραγε να είναι το κόστος τους για να μην το έχουν στο βασικο τους μοντέλο?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Kαι απαραδεκτη να μην είναι, σίγουρα είναι τραγική. Και είναι απο τα πραγματα που ευκολα μπορούν να ξεφύγουν της παρατηρησης ενός υποψήφιου αγοραστή. Ποσο μεγάλο άραγε να είναι το κόστος τους για να μην το έχουν στο βασικο τους μοντέλο?Ο πατέρας μου έχει έναν φίλο ο οποίος είχε αγοράσει στον γιο του το 2006 ένα καινούριο Renault Clio III 1.2 Authentic που δεν ειχε πίσω προσκέφαλα.Τον επόμενο χρόνο δλδ το 2007 πήγε στην αντιπροσωπεία και του είπαν:300 ευρώ καινούριο πίσω κάθισμα(η μόνο πλάτη καθίσματος δεν θυμάμαι καλά)με υποδοχές για προσκέφαλα+600 ευρώ 3 προσκέφαλα+100 ευρώ η εγκατάσταση..ένα χιλιάρικο δηλαδή.Και μιλάμε πριν 5 χρόνια.
Αν και εγω δεν οδηγάω ακόμα,κάνω όμως μαθήματα για άδεια οδήγησης,θεωρώ οτι τα γαλλικά και τα ιταλικά σε θέματα εξοπλισμού έχουν μείνει πίσω σε σχέση με Γερμανούς,Ιάπωνες,ακομα και Κορεάτες.Παράδειγμα τα πίσω προσκέφαλα στο Κλιο κάτι που πχ στο Πόλο,το Κόρσα,το Φιέστα,το Γκετζ,το Γιάρις,το Σουιφτ κλπ είναι στάνταρ και στην βασική έκδοση πολλά χρόνια τώρα...
-
Μια ερώτηση και συγνώμη κιόλας
Αφού το είδαν ότι δεν είχε γιατι το πήραν?
Με 1000 παραπάνω πήγαιναν μια έκδοση πάνω -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μια ερώτηση και συγνώμη κιόλας
Αφού το είδαν ότι δεν είχε γιατι το πήραν?
Με 1000 παραπάνω πήγαιναν μια έκδοση πάνωΓιατι εκείνη την εποχή η έκθεση που πήγαν είχε μόνο 2 Κλιο Authentic.Ένα 1200cc που το αγόρασαν και άλλο ένα 1400cc.
Δεν είχε άλλες εκδόσεις.Μεγάλη βλακεία της Renault που δεν διόρθωσε αυτην την έλλειψη των πίσω προσκεφάλων στην βασική έκδοση στο facelift του 2009. -
Πληροφοριακά επειδή την έλυσα την απορία το 1.2 TCE ως More διατίθεται μόνο ως 5θυρο, με τιμή καταλόγου 12.990. -1.000 η έκπτωση -800 περίπου από απόσυρση (συνήθως ακόμη κι αν δεν έχεις) αυτό μας κάνει 11.190.
Σε αυτό προσθέτετε πινακίδες τέλη περίπου 200 και ενδεχόμενο μεταλλικό χρώμα.
Για μένα αν κάποιος θέλει ένα εργαλείο είναι άψογη τιμή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο 1.2 Turbo με αυτή τη τιμή. -
Ο χρήστης GiannisWRC έγραψε:
... θεωρώ οτι τα γαλλικά και τα ιταλικά σε θέματα εξοπλισμού έχουν μείνει πίσω σε σχέση με Γερμανούς,Ιάπωνες,ακομα και Κορεάτες.Παράδειγμα τα πίσω προσκέφαλα στο Κλιο κάτι που πχ στο Πόλο,το Κόρσα,το Φιέστα,το Γκετζ,το Γιάρις,το Σουιφτ κλπ είναι στάνταρ και στην βασική έκδοση πολλά χρόνια τώρα...Λαθος θεωρεις. Ιδιως οι γερμανοι εχουν δωσει πολλα αυτοκινητα σε βασικες εκδοσεις με τα απολυτως απαραιτητα και ... μια τεραστια λιστα με εξτρα. 'Φτωχα' βασικα μοντελα υπηρχαν παντα. Απλως τοτε ηταν περισσοτερο για ενοικιαζομενα. Τωρα τα προωθουν και σε ιδιωτες.
Γελοιο παντως το ... 'Μοre' ... οταν δινουν λιγα!:???:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Πληροφοριακά επειδή την έλυσα την απορία το 1.2 TCE ως More διατίθεται μόνο ως 5θυρο, με τιμή καταλόγου 12.990. -1.000 η έκπτωση -800 περίπου από απόσυρση (συνήθως ακόμη κι αν δεν έχεις) αυτό μας κάνει 11.190.
Σε αυτό προσθέτετε πινακίδες τέλη περίπου 200 και ενδεχόμενο μεταλλικό χρώμα.
Για μένα αν κάποιος θέλει ένα εργαλείο είναι άψογη τιμή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο 1.2 Turbo με αυτή τη τιμή.υπάρχει το ίbiza και το fabia
-
Δεν έχουν το ίδιο εξοπλισμο ούτε την ίδια ποιότητα κατασκευής
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Δεν έχουν το ίδιο εξοπλισμο ούτε την ίδια ποιότητα κατασκευήςΓκουχ...
Ενταχει περα απο την πλακα εχει δικιο. Με 11τοσο δε βρισκεις 1.2 turbo πουθενα... Ειναι πολυ καλη επιλογη οντως!
-
Το Ibiza (5d) η βασική του έκδοση είναι 12.430 με προσφορά Seat και απόσυρση χωρίς μεταλλικό και τέλη/πινακίδες.
Ιδια ακριβώς τιμή βγαίνει και το Fabia (style) με προσφορά (αν είναι ακόμη -1.500) και απόσυρση. Την Ambiente δεν την βάζω γιατί απλά δεν υπάρχει σαν έκδοση. Είναι μόνο για τους καταλόγους.
Και υπολογίζοντας και στα 2 το maximum ποσό απόσυρσης σε αυτή τη κατηγορία δηλαδή 960.
Αρα ξεκινάνε κοντά ένα χιλιάρικο πάνω. Ακόμη και η Energy του clio που έχει τα πάντα όλα πλην esp βγαίνει παρακάτω. Σε 5θυρο αμάξωμα αφού έτσι κάνουμε τη σύγκριση για να συγκρίνουμε όμοια βγαίνει γύρω στα 11.700 με προσφορά&απόσυρση.
-
10900 εχει η αμπιεντ 85αρα του σκόντα
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/102850.asp
12000 εχει το ίμπιζα που εχει όμως αυτόματο κλιματισμό, κρουζ κοντρολ κ ζάντες αλουμινίου (που εν ετη 2012 δεν επιτρέπεται να λείπουν σε αμάξι ΙΧ κάτα τη γνώμη μου παντα )
τελος πάντων, λεπτομερειες για εμενα τώρα όλα αυτά. αν γουστάρεις κάτι, το να μη το πάρεις για 700 ευρώ είναι βλακεία, αφού μιλάμε για αμάξι κ μακροχρόνια κατοχή του όπως έχουν γίνει τα οικονομικά μας
κ πραγματικά, η αγορά έχει γ@μηθεί πλήρως
πχ με 12χλρ παίρνεις κ 135 πουντο στοκαρισμένο, που πραγματικά ειναι 'με απολα' , ενώ όποιος κάνει βόλτες στις εκθέσεις βλέπει ευκαιρίες του στυλ '-1000 για να φύγει' σε όλες τις μάρκες, ακόμα κ για 'φρέσκα' μοντέλα
Renault Clio FL