-
ΚΑτέβασε κι εγκατέστησε το AVG. Είναι δωρεάν.
http://free.grisoft.com/doc/download-fr ... e/us/frt/0
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ωχ ωχ ωχΑρπαξα 'υιο' γμτ μου
Μου βγαζει κατι adware, malware και spyware, πεταγονται συνεχεια παραθυρακια απο το κατω δεξια μερος της οθονης. Κλαψτα Χαραλαμπε. Εκανα scan με το anti-virus και μου ειπε οτι δεν βρεθηκαν μολυσμενα αρχεια αλλα τα παραθυρακια πεταγονται συνεχεια.
Τωρα τί κανουμε;
Moυ ειπαν να παω να παρω ενα προγραμμα απο ενα μαγαζι. Anti virus suite ή κατι τετοιο, πρεπει να κανει γυρω στα 50 ευρω.
Ή αυτο ή format ή και τα δυο.Κατέβασε πρώτα το AVG και το Spybot Search and Destroy ύστερα, κάνε scan, μην πετάξεις άσκοπα λευτά σε antivirus suite, και αν δεν γίνει τπτ, πήγαινέ το σε έναν ειδικό και θα σου πει αυτός αν κρίνει απαραίτητο να γίνει format, ή όχι...
-
Ποιο να κατεβασω το Anti-virus ή το Anti- spy ware;
-
Και τα 2.
-
Ήρθε η ώρα να αλλάξω τροφοδοτικό.
πολύ φασαρία ενώ πλέον νομίζω ότι είναι αρκετά αθόρυβα.
1.Τι μάρκα προτείνετε?
2.Το pc μου είναι αρκετά παλιό οπότε τι πρέπει να κοιτάξω ώστε να μπαίνει σίγουρα στο κουτί μου και στην μητρική? ( Η μητρική είναι kinetiz 7b ενώ το κουτί δεν ξέρω πως λέγεται. είναι δεκαετίας πάντως) -
Τα τροφοδοτικά έχουν στάνταρ μέγεθος και γράφουν πάνω σε τι κουτιά μπορούν να μπουν (ATX, microATX κλπ).
Εγώ έχω πάρει το παρακάτω οικονομικό τροφοδοτικό 420W (κάπου 30
-
άαακυρο!
τελικά τον θόρυβο τον κάνει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή!
για AMD ATHLON υπάρχει νέα ψύκτρα ή έχουν αλλάξει οι διαστάσεις?
-
Άλλαξε μόνο τον ανεμιστήρα της ψύκτρας με άλλον ίδιου μεγέθους. Πάμφθηνοι είναι.
-
οκ θα το κοιτάξω αύριο το πρωί.
ελπίζω να υπάρχουν ίδιου μεγέθους
Αρκεί το μέγεθος ή χρειάζεται κανένας κωδικός? (socket?) -
Όχι, να έχουν ίδιο μέγεθος πρέπει. Δες όμως αν αναφέρονται τα Volt πάνω στο ανεμιστηράκι σου, μπορεί να παίζουν διαφορές σ' αυτό.
-
Αν αλλαξεις μονο το ανεμιστηρακι , δεν χρειαζεται τιποτα αλλο εκτος απο τις διαστασεις. Παρε ομως καλυτερα μαζι σου το ανεμιστηρακι και πηγαινε σε καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικα κτλ... Μη πας σε καταστηματα με υπολογιστες κτλ, ειναι σχεδον απιθανο να βρεις μονο ανεμιστηρακι σε αυτη τη διασταση.
-
Με μια βόλτα στη Στουρνάρη νομίζω κάτι θα βρεθεί.
α! υπάρχει και ένα υλικό μεταξύ ανεμιστήρα και cpu (για την ψύξη υποθέτω...) αυτό θα πρέπει να το αγοράσω επίσης για να αντικαταστήσω όσο χάθηκε ?
-
θερμοαγωγιμο jel γραφιτη ναι χρειαζεται και ειναι παμφθηνο.
-
Την θερμοαγωγιμη παστα εννοεις?
-
ε ναι αυτό!
οκ θα τα ζητήσω αύριο από το μαγαζί που θα βρωευχαριστώ!
-
Aν αλλαξεις μονο το ανεμιστηρακι δεν χρειαζεται η παστα.
Αν αλλαξεις ολη την ψυκτρα, τοτε χρειαζεται και η παστα, αλλα και ο τυπος του socket.
-
Γεια σας
Προχθες κοιταζοντας το security center των windows xp service pack 2 , πατησα το get the latest security and virus information from Microsoft , σιγουρος οντας ότι θα με μαλωσει όπως ειχε κανει και παλιοτερα.
Όμως η μαμα Μικρομαλακή με καλοδεχτηκε και μου εστειλε ένα καινουργιο προγραμματακι για να κανω updates
Ε λεω και γω δεν παει στο διαολο ας κανω και γω μια φορα στην ζωη μου updates.
Περιμενα και γω καποτε να τελειωσει το κατεβασμα , εμ δε που θα τελειωνε , βαρεθηκα και πηγα για υπνο.
Την άλλη μερα μπαινω στο ιντερνετ και βλεπω κινηση και στο κατεβασμα και ιδιαιτερα στο ανεβασμα χωρις καποιο προγραμμα να μου εχει ζητησει αδεια.
Ας το αφησουμε λεω προφανως εχει συνδεθει με την μικρομαλακη , κοιταω επειτα από ωρες και βλεπω ότι ειχα στειλει 500 Mb και ειχα λαβει 440 Mb .
Είναι λογικο αυτό?
Τι διαλο παιρνουν από μενα?
Εν τω μεταξυ εχω προβλημα καθως σερνομαι στο ιντερνετ .
Απεγκατεστησα το προγραμμα που μου ειχαν στειλει αλλα τα windows εγκατεστησαν αμεσως το παλαιοτερο
Εχω τα updates off
Firewall εχω το Online Armor και βλεπω ότι ειμαι στο ιντερνετ 4 ωρες και εχω κατεβασει 214 Mb ενώ εχω στειλει 270 Mb
Τα προγραμματα που φαινονται να δουλευουν είναι services.exe και svchost.exe αμφοτερα στο system 32 των windows, καθως και ο IEXPLORER.EXE.
Τωρα βλεπω ότι το services.exe εχει την μεριδα του λεοντος με 81Mb download and uploaded 90 ενώ είναι συνδεδεμενο ταυτοχρονα με καμμια δεκαρια χωρες που εναλλασονται , από περου αργεντινη μεχικο ηπα αγγλια γερμανια ρωσια αραβια κινα ινδια ,ότι θες βλεπεις .
Καμμια ιδεα πώς να σταματησουμε αυτό το πραγμα? Και να μην ξαναεμφανιστει αυτή η καταρα του Μπιλ? -
Άλλο ένα ποστ για βοηθεια
Πριν κανα χρονο αγορασα ένα σετ πληκτρολογιο και ποντικι χωρίς καλωδια της Logitech.
To ποντικι από την αρχη είχε προβληματα μια δουλευε μια δεν δουλευε, μεχρι που τελικα τα εφτισε αρχες νοεμβρη, υπ οψιν έχει εγγυηση 5 χρονια.
Στις 16 λοιπον του νοεμβρη εστειλα το πρωτο εμαιλ στην Logitech ευρωπης (το να βρει το εμαιλ τους ενας απλος user είναι αθλος, δοκιμαστε το έχει πλακα. Αντιπροσωπεια βεβαια δεν υπαρχει στην ελλαδα).
Η αλήθεια είναι ότι απαντησαν αμεσως και μαλιστα δυο διαφορετικα τμηματα για να με πεισουν ότι είναι προβλημα σοφτγουερ , τελικα μετα από αρκετα μαιλ καταλαβαν ότι είναι προβληματικο χαρντγουερ και δέχτηκαν να το αντικαταστησουν στελνοντας μου έναν αριθμο που επρεπε να τον βγαλω φωτο μαζι με το πληκτρολογιο και το ποντικι.
Τοθς τα εστειλα και όλα καλα. Μονο που δεν ελαβα ποτε τιποτα.
Τους στελνω μαιλ και δεν απαντουν στο τριτο μαλιστα τους απειλησα με δημοσιευση σε φορουμ περιοδικα και εφημεριδες αλλα φαινεται να μην τους νοιαζει.
Δεν σας φαινεται λιγο αλλοκοτη για συμπεριφορα μεγαλης εταιρειας?
Με τρελαίνει και όταν βλέπω στο κουτι εγγυηση 5 χρονια.
Τι να κάνω? Δεν πιστευα ποτε ότι δεν υπαρχει αντιπροσωπεια στην ελλαδα, διαφορετικα δεν θα το επαιρνα.
Παλαιοτερα είχα προβληματα με την ABIT και επικοινώνησε μαζι μου ο διευθυντης πωλησεων από ταιβαν mr Raymont Chang ενώ η μητρικη σταλθηκε αμεσως. Επισης η Maxtor αντι για 160 gb σκληρο μου εστειλαν 250.
Ακουω συμβουλες ευχαριστω. -
γιατί δεν το πας εκεί από όπου το αγόρασες;
άσε αυτούς να βγάλουν άκρη.
-
γιατι αυτοι δεν εχουν καμμια αναμειξη μου ειπαν , απο κει και περα ειναι θεμα τεχνικης υποστηριξης και σερβις της logitech, οπως οταν αγορασα σκαννερ απο την επσον το προβλημα ειναι του τμηματος υποστηριξης πελατων και στο τελος τελος στο σερβις της εταιρειας.δεν ασχοληθηκε το πλαισιο απο οπου το αγορασα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]