-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ερώτηση κρίσεως:Έχει κανείς να προτείνει οικονομικό Web hosting για 3 πολύ ελαφρά sites (domains) με MySql αλλά με καλή υποστήριξη για perl & python και να μην είναι dreamhost ;
Αν ψάχνεις ντόπιο προιόν, ρίξε ένα μάτι στα πακέτα αυτουνού
http://www.superweb.gr/
(Φθηνά δεν ξέρω, αλλα έχει αναλυτικά τις προδιαγραφές των πακέτων του) -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ποσο καιρο τον εχεις ειπαμε?
Καποιο προγραμμα για να τον παρακολουθω εχουμε?
Το HDD health?Mια εβδομαδα .
-
Παιδια για τους εκτυπωτες LEXMARK τι γνωμη εχετε ??
ειμαι τοσο καιρο με ενα πολυμηχανημα HP κ λεω να παρω ενα αλλο μιας κ βρηκα ενα σε προσφορα.
-
φαίνεται καλός φυλλομετρητής!
-
Στις Ιδιότητες της ασύρματης κάρτας δικτύου μου, έχει μια επιλογή για Radio On/Off, που είναι Enabled.
Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα μπορεί να 'σβήνει' αν είναι ανενεργή?
Ρωτάω γιατί αν αφήσω κάποια ώρα (λίγη) το PC χωρίς να κάνω κάτι, τότε κλείνει η ασύρματη σύνδεση με τον router!
-
disable it
-
ρε παιδιά θέλω βοήθεια σε κάτι. Όταν προσπαθήσω να μεταφέρω ένα μεγάλο αρχείο (όπως μια ταινία hdrip 4,7gb) από τον εσωτερικό σκληρό στον εξωτερικό μου βγάζει 'there is non enough disk space'. Πως γίνεται αυτό αφού ο σκληρός έχει 100 γκιγκα ελεύθερα; Ο υπολογιστής αν και παλιός έχει ένα γκίγκα ραμ... Πως μπορώ να ολοκληρώσω την μεταφορά;;;
-
Tι filesystem έχει;
-
τι filesystem είναι ο εξωτερικός;
Αν είναι σε fat32, το μέγιστο μέγεθος για ένα αρχείο είναι τα 2 GB -
4GB είναι το μέγιστο αρχείο σε FAT32.
Πλέον πάντως και το FAT32 υποστηρίζει άπειρο μέγεθος αρχείου.
-
παιδιά ο εσωτερικός είναι ntfs ό εξωτερικός fat 32
υπάρχει τρόπος να τα μεταφέρω;;;; -
Ναι, μπερδεύτηκα. 4GB.
Αλλά το τι υποστηρίζει και τι όχι εξαρτάται από τους παραμέτρους στο format... -
το θέμα είναι ότι δεν μπορώ και να τα γράψω σε dvd για τον ίδιο λόγο...τι κανω;;;;
-
Μετατρέπεις τον εξωτερικό σε ntfs.
Πρέπει να υπάρχει ένα εργαλείο στα windows που μπορεί να το κάνει χωρίς format. -
convert [volume] /fs:ntfs
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Απορίες - Ηelp!Ανοίγω κάποιους φακέλους στο folder που κατεβαίνουν τα torrents κ κρασάρει το παράθυρο που ανοίγω με αποτέλεσμα να το κλείνει μόνο του. 'Problem encountered..... - SEND - DONT SEND. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό. Βλέποντας τους ίδιους φακέλους απο το διπλανό pc που το έχω σε δίκτυο αυτό δεν συμβαίνει.
Επίσης κάνοντας empty to recycle bin πάντα μου μένουν 11 items που δεν σβήνονται κ μένουν σταθερά εκει με το recycle bin άδειο.
Στο άλλο Pc που έχω ανοίγω το Firefox αρχίζει η κλεψύδρα αλλά αυτός δεν ανοίγει ποτέ. Κατέβασα κ το latest version το εγκατέστησα αλλά κ αυτός δεν άνοιγει. Βασικά πριν λίγο καιρό κάνοντας update τον media player ανακαλύφτηκε από το site της microsoft οτι τα XP δεν είναι genuine version. K μου βγάζει όλο msgs να βάλω original. Μήπως αυτό έχει κάποια σχέση?
Ευχαριστώ προκαταβολικά
up
Κανείς?
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
convert [volume] /fs:ntfsχωρις να χαθουν τα αρχεια που εχει μεσα;;;
-
Βεβαίως !! Μέχρι και η Μ$ προόδευσε.
-
παιδιά έπιασε το convertion...σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.
-
Ωχ ωχ ωχ
Αρπαξα 'υιο' γμτ μου
Μου βγαζει κατι adware, malware και spyware, πεταγονται συνεχεια παραθυρακια απο το κατω δεξια μερος της οθονης. Κλαψτα Χαραλαμπε. Εκανα scan με το anti-virus και μου ειπε οτι δεν βρεθηκαν μολυσμενα αρχεια αλλα τα παραθυρακια πεταγονται συνεχεια.
Τωρα τί κανουμε;
Moυ ειπαν να παω να παρω ενα προγραμμα απο ενα μαγαζι. Anti virus suite ή κατι τετοιο, πρεπει να κανει γυρω στα 50 ευρω.
Ή αυτο ή format ή και τα δυο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]