-
Δεν έχεις bluetooth, έχεις μόνο υπέρυθρες και μάλλον δεν κάνεις δουλειά έτσι.
Δοκίμασε να στείλεις τη φωτογραφία με email στον εαυτό σου επιλέγοντας κάποια σχετική επιλογή από τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ίσως γίνεται αυτόματα χωρίς ρυθμίσεις.
Το καλώδιο δεδομένων είναι ένα...καλώδιο που το αγοράζεις χωριστά (δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου γιατί συνήθως είναι άχρηστο όταν αλλάζεις κινητό και κοστίζει αρκετά) και συνδέει το κινητό με υπολογιστή με κατάλληλο λογισμικό. -
Εχεις πμ Μεγκαν98.
Μπορεις να παρεις και ενα card reader και να μεταφερεις οτι θελεις πανευκολα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν έχεις bluetooth, έχεις μόνο υπέρυθρες και μάλλον δεν κάνεις δουλειά έτσι.
Δοκίμασε να στείλεις τη φωτογραφία με email στον εαυτό σου επιλέγοντας κάποια σχετική επιλογή από τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ίσως γίνεται αυτόματα χωρίς ρυθμίσεις.
Το καλώδιο δεδομένων είναι ένα...καλώδιο που το αγοράζεις χωριστά (δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου γιατί συνήθως είναι άχρηστο όταν αλλάζεις κινητό και κοστίζει αρκετά) και συνδέει το κινητό με υπολογιστή με κατάλληλο λογισμικό.Τί εννοεις να στειλω email; Να στειλω μηνυμα στο yahoo μου δηλαδη; Και πως ανεβαινει απο κει στο φορουμ;
-
Αν καταφέρεις να τη στείλεις στον υπολογιστή με email ή άλλον τρόπο, ακολουθείς τις οδηγίες του krus εδώ [από το βήμα 2 και μετά].
-
Παιδια ευχαριστω για την βοηθεια.
Πηγαινετε ολοι στις μικρες αγγελειες να δειτε τις φωτο που ανεβασα στην αγγελια μου.(πωπω ειμαι τρομερες στη διαφημιση)
-
Το τσεκ δεν το εχω παραλαβει ακομα
Ενταξει με το xs.to ?
-
απ'όσο φαίνεται ναι
-
.. απο τοτε που εγινε το τραγικο λαθος με τα Mio P350 και P360, μου .... κολλησε.. πως να το πω....
και επειδη ο διαβολος εχει πολλα ποδια και οταν δεν εχει δουλεια, πηδαει τα παιδια του, θυμηθικα (ακου τωρα, λεει), πως ο πατερας μου, μου ειχε ζητησει ενα navigaton...
να του δωσω το 350 και να χτυπησω το 360...
Αξιζει? καμμια ουσιαστικη διαφορα εχει? επεξεργαστης ιδιος πρεπει να ειναι, μνημη αν δεν απατωμαι ιδια εχουν, λογικα ο δεκτης θα ειναι ιδιος...
μονο στην οθονη αλλαζει? -
...εχω ενα το DVd με την συναυλία ενος συγκροτηματος . Θελω να κρητησω ΜΟΝΟ την συναυλια σε ενα αξιοπρεπες φορματ απο αποψη ηχου και εικονας. ( ισως avi )
Δεν θελω τα εξτρα ... κτλ κτλ ... μονο την συναυλια. Δεν με ενδιαφερει να εμφανιζονται κεφάλαια κτλ ... Θελω μονο την συναυλια σε λιγοτερο απο 1 Gb.
Υπαρχει καποιο προγραμμα που μπορει να με βοηθησει ?
Thnx in advance ....
-
HTC Touch Cruise.-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
...εχω ενα το DVd με την συναυλία ενος συγκροτηματος . Θελω να κρητησω ΜΟΝΟ την συναυλια σε ενα αξιοπρεπες φορματ απο αποψη ηχου και εικονας. ( ισως avi )Δεν θελω τα εξτρα ... κτλ κτλ ... μονο την συναυλια. Δεν με ενδιαφερει να εμφανιζονται κεφάλαια κτλ ... Θελω μονο την συναυλια σε λιγοτερο απο 1 Gb.
Thnx in advance ....
διάφορα, ένα εκ των οποίων το dvdfab platinum
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
να του δωσω το 350 και να χτυπησω το 360...Εγω μια κουβεντα ειπα... Δε φταιω, ε;
(χτυπα το ομως, να το δοκιμασεις, μπας και το παρω κι εγω )
Μονο μη γινει σηριαλ σαν το Cruise -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
HTC Touch Cruise.-το ερωτημα ειναι σαφες: αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα του 350 απο το 360
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
να του δωσω το 350 και να χτυπησω το 360...
Εγω μια κουβεντα ειπα... Δε φταιω, ε;
(χτυπα το ομως, να το δοκιμασεις, μπας και το παρω κι εγω )
Μονο μη γινει σηριαλ σαν το Cruiseσηριαλ δεν προκειται να γινει... αν δεν εχει κατι ουσιαστικο, θα περιμενει ο μπαμπας μου λιγο.. εξ αλλου και με τους τυπωμενους χαρτες, μια χαρα τα παει!
ειναι ωραιο, ομως.. δεν ειναι ωραιο?? -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
...εχω ενα το DVd με την συναυλία ενος συγκροτηματος . Θελω να κρητησω ΜΟΝΟ την συναυλια σε ενα αξιοπρεπες φορματ απο αποψη ηχου και εικονας. ( ισως avi )
Δεν θελω τα εξτρα ... κτλ κτλ ... μονο την συναυλια. Δεν με ενδιαφερει να εμφανιζονται κεφάλαια κτλ ... Θελω μονο την συναυλια σε λιγοτερο απο 1 Gb.
Thnx in advance ....
διάφορα, ένα εκ των οποίων το dvdfab platinum
Many thnx
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειναι ωραιο, ομως.. δεν ειναι ωραιο??
Μα γι' αυτο κολλησα κι εγω
Δεν ειναι να σερφαρεις σε κατι plaisio.gr και e-shop.gr.... Σου βαζουν διαβολακια -
ναι... απο την αλλη, ομως, με τα ιδια λεφτα παιρνω ενα πανι ηλεκτρικο για τον προβολεα μου!
(αν δεν αξιζει, δεν προχωρω...)και εισαι και στου διαολου του κερατο, να πηγαιναμε μια βολτα να το βλεπαμε απο κοντα!
-
Αυριο το απογευματακι, δε θα ειμαι πλεον στο κερατο.... Θα εχω καμια ωρα κενο να παμε εκει στη γειτονια
-
Ρε παιδια μια βοηθεια γιατι θα τρελαθω.
Πηγα και γραφτηκα στο xs.to.
Μου λεει οτι σταλθηκε μηνυμα ενεργοποιησης στο yahoo μου αλλα εγω τετοιο μηνυμα δεν εχω λαβει.
Πηγα και γραφτηκα στο in.gr και προσπαθω να ξαναγραφτω στο xs.to αλλα παλι δεν μπορω. Μου βγαζει μηνυμα οτι ειμαι ηδη γραμενος μεσω yahoo, και οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω τις υπηρεσιες γιατι δεν εχω ενεργοποιησει τον λογαρισμο μου απο το μηνυμα που εχουν στειλει στο yahoo μου.
Φαυλος κυκλος δηλαδη.
Εστειλα μηνυμα στο Yahoo λεγοντας τους να με βοηθησουν μηπως εχει να κανει με καποιες ρυθμισεις που μπορει να εχουν γινει στο spam αλλα απαντηση δεν πηρα και μαλλον δεν θα παρω. -
Μήπως πήγε στον φάκελο για τα spam;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]