-
Εχει κανεις ή υπαρχει κανενα τεστ με συγκριτικο καταναλωσης εκτυπωτων;
-
Ο χρήστης ANDREAS_ έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο Lap top και έχω μια απορία, ο core 2 duo U7500 στα 1.06 είναι ποιο αδύναμος από ένα P4HT στα 3.2 ; Thanks προκαταβολικά!1.06 ?? καλύτερα να πας σε >2.00 με τουλάχιστον 1gb ram να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να μπορεί να γίνει χρήση των χαρτών της Ελλάδας της NGi στο λαπτοπ=Windows XP?
είτε αυτόνομο πρόγραμμα είτε συνδυαμός emulator+destinator ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για windows mobileΝομίζω ότι έχω αυτό που θες...
Κάνε λίγο υπομονή να το ανεβάσω στο νετ
έγινε
ευχαριστώ και περιμένωhttp://rapidshare.com/files/90913135/Wi ... P.rar.html
Πρόκειται για έκδοση του Destinator που τρέχει σε Windows XP ακριβώς όπως τρέχει σε ένα PDA/PNA. Έχει ένα πρόβλημα με τα ελληνικά, οι δρόμοι όμως είναι σωστοί σε greeklish.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Σκέφτομαι να πάρω καινούργιο Lap top και έχω μια απορία, ο core 2 duo U7500 στα 1.06 είναι ποιο αδύναμος από ένα P4HT στα 3.2 ; Thanks προκαταβολικά!
1.06 ?? καλύτερα να πας σε >2.00 με τουλάχιστον 1gb ram να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Βασικά για να μην αερολογώ ο λόγος είναι για το ASUS u1e το οποίο έχει τον U7500 στα 1.06 και 2 gb ram. Απλά φοβόμουν μην είναι πολύυυ αργός σε σχέση με όλα τα άλλα (αν και δεν τον θέλω για gaming). Πιστεύω πως δεν θα σέρνεται και πως θα είναι καλύτερος από τον P4 3.2 που χρησιμοποιώ τώρα, το θέμα είναι πόσο.
-
Μπορείς να δεις κι εδώ
έχει μόνο 2mb cache, βάλε και το 1.06, σίγουρα αν όχι πιο κάτω θα είσαι στα ίδια με τον p4. τα 2gb ίσως προσπαθήσουν να σώσουν την κατάσταση αλλά είναι ένα ρίσκο.
Αν το θες μόνο και μόνο για χρήση office/internet και όχι τπτ απαιτητικό είσαι ok -
To gaming έτσι και αλλιώς χλομό το κόβω, τι άλλη εφαρμογή θέλει μεγάλη ισχύ; Τα Vista υποθέτω πως με τα 2g θα είναι καλά , ανοίγω γενικά παράθυρα αλλά αυτό πιστεύω το αντέχει η ram. Ποια άλλη εργασία απαιτεί μεγάλη επεξεργαστική ισχύ; Θέλω που και πού να ανοίγω κάνα photo shop , τώρα αν είναι στα επίπεδα ισχύς του P4 που έχω τώρα δεν έχω πρόβλημα , αρκούμε.
-
τότε γιατί να κάνεις αναβάθμιση?
-
Το Ad-Aware παρουσιάζει προβλήματα στην ανανέωση της βάσης του? Προσπαθώ να κάνω update της βάσης αλλά βγάζει error εδώ και δύο εβδομάδες!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Ad-Aware παρουσιάζει προβλήματα στην ανανέωση της βάσης του? Προσπαθώ να κάνω update της βάσης αλλά βγάζει error εδώ και δύο εβδομάδες!Εμενα η έκδοση 2007 του Ad-Aware αναβαθμίζεται κανονικά... το δοκίμασα και τώρα και κατέβασε και νέα updates
-
Δεν κάνω αναβάθμιση σε κάποιο μηχάνημα, αλλάζω τελείως συσκευή , έχω ένα ΑMILO D 16,1 ,P4 3.2 ,1.25RAM 5 παρά κάτι κιλά και θέλω να πάρω το πολύ μικρό και ελαφρύ asus u1e που ζυγίζει 1 κιλό έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία με έναν Core 2 duo U7500 στα 1,06 και 2g Ram. Το ερώτημά μου είναι αν το νέο μηχάνημα θα μπορεί να αντεπεξέλθει στο φόρτο του προηγούμενου, αν θα τρέχουν οι εφαρμογές και αν γίνεται και γρηγορότερα. (πέρα από το θέμα της οθόνης που θα χρησιμοποιήσω εξωτερική)
-
Έχω το SE. Και δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Θα δω μήπως χρειάζεται αναβάθμιση ή κάτι άλλο...
-
Είχα πρόβλημα και εγώ με τα update του Adaware, εγκατέστησα την τελευταία έκδοση (2007) και τώρα όλα ΟΚ.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Ad-Aware παρουσιάζει προβλήματα στην ανανέωση της βάσης του? Προσπαθώ να κάνω update της βάσης αλλά βγάζει error εδώ και δύο εβδομάδες!Και γω το ίδιο έχω παρατηρήσει
-
Βοήθεια!!!
Έχω ένα κείμενο 100 σελίδων στο word και προσπαθώ να αλλάξω το διάστιχο από 1 σε 1,5. Μόλις το κάνω μου χάνονται κομμάτια κειμένου. Στο σημείο που λείπει το κείμενο αν πατήσω enter εμφανίζεται αλλά αν scrollαρω λίγο ξαναχάνεται. Επίσης και όταν το αποθηκευσω πάλι χάνεται...
Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν αυτο?? -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το Ad-Aware παρουσιάζει προβλήματα στην ανανέωση της βάσης του? Προσπαθώ να κάνω update της βάσης αλλά βγάζει error εδώ και δύο εβδομάδες!
Και γω το ίδιο έχω παρατηρήσει
Είχα πρόβλημα και εγώ με τα update του Adaware, εγκατέστησα την τελευταία έκδοση (2007) και τώρα όλα ΟΚ.
Το ίδιο έκανα κι εγώ.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και γω το ίδιο έχω παρατηρήσει
μήπως είναι 'αγορασμένα'?
-
Μπα εγώ το δωρεάν είχα και φάνηκε σα να έπαψε να υποστηρίζεται. Δε πειράζει, μια χαρά δουλεύει τώρα.
-
φρέσκο φρέσκο (και αρκετά προσεγμένο !)
Dear PayPal
customer,
We recently reviewed your account, and we suspect an unauthorized transaction on your account.
Protecting your account is our primary concern. As a preventive measure we have temporary limited your access to sensitive information.
Paypal features.To ensure that your account is not compromised, simply hit 'Resolution Center' http://paypalupdate.com/eg/login.php to confirm your identity as member of Paypal.
Login to your Paypal with your Paypal username and password.
Confirm your identity as a card memeber of Paypal.
Please confirm account information by clicking here Resolution Center and complete the 'Steps to Remove Limitations.'*Please do not reply to this message. Mail sent to this address cannot be answered.
Copyright1999-2007 PayPal. All rights reserved.
-
μη δίνεται σημασία σ'αυτά κατευθείαν στον κουβά
-
Αντιθέτως!
Πρέπει να παρακολουθείς την εξέλιξή τους. Έχει πολλαπλό ενδιαφέρον γιατί κάποια στιγμή μπορεί να τη φας απο κει που δεν το περιμένεις
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#14]