-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν ειχε κανενα απο το εργοστασιο στην homologation ομως αναφερονται
εχω παρει και εγω και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο κανουν δουλεια και για αυτο το σκεφτομαι να τα βαλω
Ταιριαζουν απο οτι εχω ακουσει απο uno turbo 1ης γενιας ,εγω τα πhρα απο ενα yugoΤα πισω δισκοφρενα τα ομολογκε για τα α112 ειναι μονον τα πισω του 124 Στελακη !
αλλωστε του ουνο ...ειναι τα μισα ,σε μεγεθος τακακιου .......αστα καλυτερα !Κύριε Χρήστο έχοντας περάσει από τα χέρια μου 2 A112 Abarth (1 του 81 και 1 του 85) η απορία μου ήταν
και είναι τι λύσεις έβρισκαν για τα φρένα στα ράλλυ του 70 και 80, στα πλαίσια της ομολογκασιόν του
Group 1 ή 2.
Το πρόβλημα με τα εργοστασιακά πέραν του ότι ήταν λίγα για τα γκάζια του Αbarth ήταν ότι 'έβραζαν'
και γρήγορα -
Ειναι τοσο ελαφρια τα μπιανκακια που με τις παστες της ferodo ds 11 (εκτος κι αν το αλτς μου με γελαει στον τυπο ) δεν θυμαμαι να ειχαν προβλημα φρενων ....με καλα υγρα .
Λιγα ηταν αυτα που ειχαν δισκους τρυπητους μπροστα , και δισκους πισω ...(εκτος του Σκαλου ) απ'αυτα που ετρεχαν τοτε ραλλυ ..... -
Ελεγα να τις ξεκινησω μονος μου να τις κανω αμοβολλη αλλα μαλλον............
Αντε και τις φτιαξαμε και τις βαψαμε τι λαστιχακια να βαλω?ειναι 5Χ13 η ζαντουλα και αν και θελω κατι σε 165 δεν βρισκω στην πιατσα -
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Ελεγα να τις ξεκινησω μονος μου να τις κανω αμοβολλη αλλα μαλλον............
Αντε και τις φτιαξαμε και τις βαψαμε τι λαστιχακια να βαλω?ειναι 5Χ13 η ζαντουλα και αν και θελω κατι σε 165 δεν βρισκω στην πιατσαΕχω την εντυπωση οτι υπαρχουν αρκετα.. Να π.χ ενα:
http://www.siriocenter.demo2.icop.gr/de ... 144&page=1
Μαλλον καλυτερα:
http://www.siriocenter.demo2.icop.gr/de ... 475&page=1 -
Σε ευχαριστω αλλα ψαχνω για κατι πιο αγωνιστικο και κατα προτιμηση κατω απο 60αρι προφιλ διοτι θα βρισκει
-
Ετσι στα γρηγορα βρηκα και αυτα..175/50/13
http://www.car.gr/parts/view/555759/ -
δεν την ειχα δει αυτην την διασταση !!!!!δεν μου βρισκεις και ενα 165/50/13
-
Πλησιαζουμε... 165/55/13
http://e-elastika.gr/p.Elastiko-Pirelli ... 23135.html -
μη του βγάζεις την ψυχή, βρες του 50αρι.
καλά που δεν έχει ενδιάμεση διάσταση. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Ειναι τοσο ελαφρια τα μπιανκακια που με τις παστες της ferodo ds 11 (εκτος κι αν το αλτς μου με γελαει στον τυπο ) δεν θυμαμαι να ειχαν προβλημα φρενων ....με καλα υγρα .καλα θυμασαι μαστορα, παρ ολα τα χρονακια σου οπως επισης και τα textar!!!
κλασσικη συνταγη ''εποχης'', ocrav-textar κι ελατηρια απο lada.....και αισθανοσουν κανκουνεν..... -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Ειναι τοσο ελαφρια τα μπιανκακια που με τις παστες της ferodo ds 11 (εκτος κι αν το αλτς μου με γελαει στον τυπο ) δεν θυμαμαι να ειχαν προβλημα φρενων ....με καλα υγρα .
καλα θυμασαι μαστορα, παρ ολα τα χρονακια σου οπως επισης και τα textar!!!
κλασσικη συνταγη ''εποχης'', ocrav-textar κι ελατηρια απο lada.....και αισθανοσουν κανκουνεν.....ναι εκείνη την εποχή έβαζα ή textar ή ferodo formula 300
-
και το νεο α112 cabrio
-
και το νεο α112 cabrio
Aν δεν κάνω λάθος αυτό έγινε έτσι μετά από τούμπα.
Σε ένα παλιότερο τεύχος του autosport classic cars & supercars, στην περιγραφή ενός αγώνα, δείχνει ένα ολόιδιο A112, το οποίο το τούμπαρε ο ένας οδηγός (νομίζω το χρησιμοποιούσαν δύο οδηγοί εκείνη την ημέρα). -
Aν δεν κάνω λάθος αυτό έγινε έτσι μετά από τούμπα.
Σε ένα παλιότερο τεύχος του autosport classic cars & supercars, στην περιγραφή ενός αγώνα, δείχνει ένα ολόιδιο A112, το οποίο το τούμπαρε ο ένας οδηγός (νομίζω το χρησιμοποιούσαν δύο οδηγοί εκείνη την ημέρα).[/quote]Αν ειναι αυτο που νομιζω ειναι 4ης σειρας elegant μπορντω και βεβαια δεν ειναι αυτο μια και η οροφη του ειναι ατοφια μπροστα απο το ασπρο στον τοιχο πανω
Αυτο μου το φερανε ετσι απο το διαλυτηριο!!!! -
Έπρεπε να το φανταστώ ότι και αυτό θα ναι δικό σου...
Την οροφή δεν την πρόσεξα καθόλου.
Εκείνο το σκεπασμένο πίσω από τη BMW τι είναι? -
και το νεο α112 cabrio
Για το καλοκαιρι οτι πρεπει
-
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
:lol:Έπρεπε να το φανταστώ ότι και αυτό θα ναι δικό σου...
Εκείνο το σκεπασμένο πίσω από τη BMW τι είναι?Lincoln Continental
-
-
:lol:
Έπρεπε να το φανταστώ ότι και αυτό θα ναι δικό σου...
Εκείνο το σκεπασμένο πίσω από τη BMW τι είναι?Lincoln Continental
Γιατί μου φαίνεται ότι ξεκίνησες πολύ νωρίς τα αστεία σήμερα?
Classic Autobianchi