-
χε χε οχι βρε παιδια δεν ειναι ολα δικα μου (μακαρι να ηταν).,και απλα ετυχε να βρεθουν στον ιδιο χωρο και τα 4 και θεωρησαμε οτι ηταν μια καλη ευκαιρια για φωτογραφηση!!!!
Τα 2 4ης σειρας ειναι τα γνωστα απο δω μεσα (δικα μου)τα αλλα 2 ειναι 3ης σειρας και τα θεωρω τα 2 καλυτερα 3ης που εχω δει στην ελλαδα .
-
Για το Στελακη με τα αστερια του ....http://www.youtube.com/watch?v=soTem9mb ... re=channel
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Για το Στελακη με τα αστερια του ....http://www.youtube.com/watch?v=soTem9mb ... re=channelΕυχαριστω κυριε Χρηστο
-
Λιγο πριν το κακο
-
Ποιο κακό?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Ποιο κακό?δες της ροδες σε συνδυασμο με την στροφη ,εχω ξεκινησει τα αναποδα αλλα δεν προλαβα
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Ποιο κακό?
δες της ροδες σε συνδυασμο με την στροφη ,εχω ξεκινησει τα αναποδα αλλα δεν προλαβα
το δικό σου είναι με τα δισκόφρενα στους πίσω τροχούς.????
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ποιο κακό?
δες της ροδες σε συνδυασμο με την στροφη ,εχω ξεκινησει τα αναποδα αλλα δεν προλαβα
το δικό σου είναι με τα δισκόφρενα στους πίσω τροχούς.????
οχι το χρυσο τα ειχε
-
ρώτησα γιατί δεν εχω δει άλλη φορά πίσω δισκόφρενα.
-
Δεν ειχε κανενα απο το εργοστασιο στην homologation ομως αναφερονται
εχω παρει και εγω και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο κανουν δουλεια και για αυτο το σκεφτομαι να τα βαλω
Ταιριαζουν απο οτι εχω ακουσει απο uno turbo 1ης γενιας ,εγω τα πhρα απο ενα yugo -
yugo τι τα έκανε τα δισκόφρενα πίσω.
-
φορουσε μοτερ autobianchi abarth (αληθεια!!!)
Οταν συχναζα μικρος σε μερη που κανανε κοντρες κυκλοφορουσε σε αυτα τα στεκια ενα με μοτερ integrale (η κατι τετοιο του group παντως και turbo)και βεβαια τους ξυριζε ολους (στην ευθεια)
-
πόσο άντεξε προτού κοπεί στην μέση
-
Το Yugograle λες?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Το Yugograle λες?ναι το yogograle ποτέ άνοιξε στην μέση σαν καρπούζι, εχω δει δυο από δαύτα να κοβoυντε στους θόλους και η μηχανή να ακολουθεί ξεχωρι πορεια από το yugograle.
-
δεν κοβανε θολους, αλλα την βαση του ραμφους
-
το ένα που φόραγε 2λιτρη lancia κόπηκε πίσω από τους θόλους και έφυγε το τροπετο προς δική του κατεύθυνση αλλά λουι ντε φινες και DS
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
Δεν ειχε κανενα απο το εργοστασιο στην homologation ομως αναφερονταιεχω παρει και εγω και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο κανουν δουλεια και για αυτο το σκεφτομαι να τα βαλω
Ταιριαζουν απο οτι εχω ακουσει απο uno turbo 1ης γενιας ,εγω τα πhρα απο ενα yugoΤα πισω δισκοφρενα τα ομολογκε για τα α112 ειναι μονον τα πισω του 124 Στελακη !
αλλωστε του ουνο ...ειναι τα μισα ,σε μεγεθος τακακιου .......αστα καλυτερα ! -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
το ένα που φόραγε 2λιτρη lancia κόπηκε πίσω από τους θόλους και έφυγε το τροπετο προς δική του κατεύθυνση αλλά λουι ντε φινες και DShttp://www.youtube.com/watch?v=rrIH8oE1 ... re=related
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν ειχε κανενα απο το εργοστασιο στην homologation ομως αναφερονται
εχω παρει και εγω και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο κανουν δουλεια και για αυτο το σκεφτομαι να τα βαλω
Ταιριαζουν απο οτι εχω ακουσει απο uno turbo 1ης γενιας ,εγω τα πhρα απο ενα yugoΤα πισω δισκοφρενα τα ομολογκε για τα α112 ειναι μονον τα πισω του 124 Στελακη !
αλλωστε του ουνο ...ειναι τα μισα ,σε μεγεθος τακακιου .......αστα καλυτερα !Xμ χμ χμ και τωρα τα δικα μου απο τι να ειναι?θα κοιταξω και θα επανελθω αν και νομιζω οτι ειναι απο uno .Να Φανταστω οτι ολα μπαινουν κουτι?
Classic Autobianchi