-
Ο χρήστης nomikosas έγραψε:
Να υποθεσω οτι ουτε αυτοι ενοχλουν,ε?
SV2 εγω βλεπω πεζοδρομιο....τωρα αν ο καταστηματαρχης εχει κανει νομιμα το πεζοδρομιο παρκινκ-συνεργειο μαλλον εχετε αλλους νομους στην Θεσσαλονικη, το αν ενοχλει (ειδικα στην δευτερη φωτογραφια με τα πολλα αμαξια) αυτη η κατασταση θα το αφησω ασχολιαστο...ματια εχουμε ολοι.
Λιγο υπερβολικους σας βρισκω κ στην τελικη τετοια αυτοκινητα ομορφαινουν την πολη.. τα βλεπεις κ αλλαζει η ψυχολογια σου!
δλδ περπατας στον δρομο κ βλεπεις μαζι μια 430 k Lambo κτλ και εσυ σκεφτεσαι το πεζοδρομιο? Ασε που σε αυτην την περιπτωση τα αυτοκινητα κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σωστα παρκαρισμενα!Μονο πλακα μπορεις να κανεις!
Σιγουρα ομορφαινουν την πολυ....α νηταν σωστα παρκαρισμενα δλδ θα την ασχημεναν?
Σωστα παρκαρισμενα ειναι για να περασει μια μαμα με καροτσακι? Ενας ανθρωπος με ειδικες αναγκες? Σε καροτσακι ή τυφλος κλπ? Μην λεμε οτι θελουμε! Το αουντι καταρχην πιανει και λιγο χωρο απο την δεξια λωριδα....δλδ ενταξει μην τα δικαιολογουμε ολα χαρην της ομορφιας η του σχετικα σπανιου θεαματος μια φεραρι η μιας λαμπο! -
Να υποθεσω οτι ουτε αυτοι ενοχλουν,ε?
SV2 εγω βλεπω πεζοδρομιο....τωρα αν ο καταστηματαρχης εχει κανει νομιμα το πεζοδρομιο παρκινκ-συνεργειο μαλλον εχετε αλλους νομους στην Θεσσαλονικη, το αν ενοχλει (ειδικα στην δευτερη φωτογραφια με τα πολλα αμαξια) αυτη η κατασταση θα το αφησω ασχολιαστο...ματια εχουμε ολοι.
Λιγο υπερβολικους σας βρισκω κ στην τελικη τετοια αυτοκινητα ομορφαινουν την πολη.. τα βλεπεις κ αλλαζει η ψυχολογια σου!
δλδ περπατας στον δρομο κ βλεπεις μαζι μια 430 k Lambo κτλ και εσυ σκεφτεσαι το πεζοδρομιο? Ασε που σε αυτην την περιπτωση τα αυτοκινητα κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σωστα παρκαρισμενα!αυτό πέστο στον τυφλό, στην γυναίκα με το μωρό στο καρότσι κτλ κτλ έλεος δηλ. πώς τα ξεφουρνίζετε έτσι...
-
-
Κι όμως, υπάρχει S-Class ταξί στην Αθήνα. Κιτρινότατο μάλιστα και τις μπλε λωριδούλες του κομπλέ . Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλες, πάντως ο ιδιοκτήτης της δεν το δουλεύει κανονικά. Τουλάχιστον ο ίδιος μου έλεγε ότι είχε από τον πατέρα του την άδεια ταξί και το αυτοκίνητο το πήρε αρκετά φτηνά λόγω της αναγνώρισής του ως επαγγελματικό. Οπότε προκειμένου να πάρει τέτοια αμαξάρα δεν τον νοιάζει που είναι σε ταριφόχρωμα και το χρησιμοποιεί για την οικογένειά του μόνο (δεν έχει καν το αναγνωριστικό 'TAXI' στην οροφή). Τώρα αν είναι σαλαμάνδρες τα παραπάνω, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Πάντως το αμάξι το έχω δει.
-
μα το συγκεκριμένο ΕΙΝΑΙ 'ταξι' (limousine service, αυτά που παρκάρουν στη Βουκουρεστίου).
-
Φυσικά είναι καταπαράνομο να χρησιμοποιεί το ταξί για τις ιδιωτικές του μετακινήσεις... λέμε τώρα. Προφανώς δηλαδή και το μόνο πρόβλημα δεν είναι το ταριφόχρωμα.
Από κει και πέρα λογικά σου έλεγε τρελά μούσια καθώς αν δεν το δουλεύει τι κρατάει την άδεια ταξί; Αν την πούλαγε θα έπαιρνε καμια 300άρα χιλιάδες €+ και θα αγόραζε κανονική S-Class αν είναι τόσο τρελαμένος.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
μα το συγκεκριμένο ΕΙΝΑΙ 'ταξι' (limousine service, αυτά που παρκάρουν στη Βουκουρεστίου).A ναι θα είναι της εταιρείας που νοικιάζει λιμουζίνες για κυριλέ ανθρωπομεταφορές. Σε κίτρινο με μπλε λωρίδες έχει άλλη χάρη πάντως
@aserf: Την ίδια απορία είχα κι εγώ και όταν τον ρώτησα γιατί δεν το έκανε μου είπε ότι η άδεια ταξί είναι επένδυση και δεν θέλει να τη δώσει. Όσο για το ότι είναι παράνομος όντως, αλλά εδώ είναι Ελλάδα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Κι όμως, υπάρχει S-Class ταξί στην Αθήνα. Κιτρινότατο μάλιστα και τις μπλε λωριδούλες του κομπλέ . Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλες, πάντως ο ιδιοκτήτης της δεν το δουλεύει κανονικά. Τουλάχιστον ο ίδιος μου έλεγε ότι είχε από τον πατέρα του την άδεια ταξί και το αυτοκίνητο το πήρε αρκετά φτηνά λόγω της αναγνώρισής του ως επαγγελματικό. Οπότε προκειμένου να πάρει τέτοια αμαξάρα δεν τον νοιάζει που είναι σε ταριφόχρωμα και το χρησιμοποιεί για την οικογένειά του μόνο (δεν έχει καν το αναγνωριστικό 'TAXI' στην οροφή). Τώρα αν είναι σαλαμάνδρες τα παραπάνω, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Πάντως το αμάξι το έχω δει.Και στη Θεσσαλονικη υπαρχει S-class ταξι.Εγω εχω δει δυο.
Μια τετοια
Και μια τετοια
Στα χρωματα της Θεσσαλονικης δηλαδη μπλε με ασπρο -
δλδ περπατας στον δρομο κ βλεπεις μαζι μια 430 k Lambo κτλ και εσυ σκεφτεσαι το πεζοδρομιο? Ασε που σε αυτην την περιπτωση τα αυτοκινητα κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σωστα παρκαρισμενα!αρα ισως τοτε ολοι μπορουμε να παρκαρουμε τα αυτοκινητα μας ( αφου ολοι το θεωρουμε ομορφα) οπου ναναι για να ομορφαινουν τη πολη
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χτες βρέθηκα στην Αγία Παρασκευή και πέρασα μπροστά από ένα καινούργιο club ( ? )δίπλα στο Ferrari owners club στην Αγίου Ιωάννου. Το τι αμάξια υπήρχαν μπροστά δε λέγεται.κόκκινη Ferrari F430, κίτρινη Lamborghini Gallardo, μπλε Maserati 3200 GT, πολλές Cayenne, X5, ένα Audi RS4 S/W προηγούμενης γενιάς και διάφορα άλλα 'αυτοκινητάκια'. Από κουστουμάτους 'πορτιέρηδες' δε άλλο τίποτα...
Ξέρει κανείς τι μαγαζί είναι;
Ένα καινούργιο cafe-restaurant. Da Vinci
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κι όμως, υπάρχει S-Class ταξί στην Αθήνα. Κιτρινότατο μάλιστα και τις μπλε λωριδούλες του κομπλέ . Δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλες, πάντως ο ιδιοκτήτης της δεν το δουλεύει κανονικά. Τουλάχιστον ο ίδιος μου έλεγε ότι είχε από τον πατέρα του την άδεια ταξί και το αυτοκίνητο το πήρε αρκετά φτηνά λόγω της αναγνώρισής του ως επαγγελματικό. Οπότε προκειμένου να πάρει τέτοια αμαξάρα δεν τον νοιάζει που είναι σε ταριφόχρωμα και το χρησιμοποιεί για την οικογένειά του μόνο (δεν έχει καν το αναγνωριστικό 'TAXI' στην οροφή). Τώρα αν είναι σαλαμάνδρες τα παραπάνω, μόνο ο ίδιος το ξέρει. Πάντως το αμάξι το έχω δει.
Και στη Θεσσαλονικη υπαρχει S-class ταξι.Εγω εχω δει δυο.
Μια τετοια
Και μια τετοια
Στα χρωματα της Θεσσαλονικης δηλαδη μπλε με ασπροΚαι στο Ηράκλειο υπάρχουνε τέτοια ταξί.
Μάλιστα έχω δεί μαύρες (ενώ το χρώμα στα ταξί είναι το ασημί εδώ στο Ηράκλειο) S-Class χωρίς καπέλο με κίτρινες πινακίδες οι οποίες μάλλον θα κάνουν κούρσες μόνο σε ξενοδοχεία. -
Πιο συγκεκριμενα, υπαρχει Αγιονικολιοτικο S600. 9 στις 10 κουρσες που κανει το καλοκαιρι ειναι αεροδρομιο - Ελουντα
Στο αεροδρομιο, που περνω ολη τη μερα μου, εχω μιλησει με αρκετους ταριφες και μου εχουν πει οτι κανονικα αυτο το μοντελο δεν ταξινομειται ταξι. Ή εχει μεγαλες ακρες ο ιδιοκτητης ή εχει αλλαξει τα γραμματα στο πισω μερος για μοστρα. -
Οι 2 S της Θεσσαλονίκης από όσο γνωρίζω έχουν πουληθεί. Η μια στην Λάρισα ( η παλιά ) και η άλλη στην Αθήνα. Εδώ που είμαι υπάρχει και ταξί Jaguar.
Aυτό στον Άγιο Νικόλαο λογικά ειναι 420 cdi το οποίο ταξινομείται κανονικά και απλά έχει βάλει ταμπελάκι απο 600 -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Κοντά 40000 Ευρώ για 1600 κυβικά/122 άλογα;
(...)
Τα 40000 για 1600ρι (θα) τα δίνει κόσμος που δε μπορεί να δώσει παραπάνω, ίσως δε να χρεωθεί και μέχρι το λαιμό (ή να πουλήσει σπίτι/χωράφι κλπ) απλώς 'για να έχει BMW' ενώ θα μπορούσε να πάρει κάτι πολύ καλύτερο για τις ανάγκες του με αυτά ή λιγότερα.@aserf: Την ίδια απορία είχα κι εγώ και όταν τον ρώτησα γιατί δεν το έκανε μου είπε ότι η άδεια ταξί είναι επένδυση και δεν θέλει να τη δώσει. Όσο για το ότι είναι παράνομος όντως, αλλά εδώ είναι Ελλάδα
Σε ένα περσινό επεισόδιο του Top Gear έλεγαν για τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στο Λονδίνο με άδεια minicab.
http://motortorque.askaprice.com/news/a ... b-scam.asp' target='_blank -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
αρα ισως τοτε ολοι μπορουμε να παρκαρουμε τα αυτοκινητα μας ( αφου ολοι το θεωρουμε ομορφα) οπου ναναι για να ομορφαινουν τη πολη
αυτό πέστο στον τυφλό, στην γυναίκα με το μωρό στο καρότσι κτλ κτλ έλεος δηλ. πώς τα ξεφουρνίζετε έτσι...
Μονο πλακα μπορεις να κανεις!
Σιγουρα ομορφαινουν την πολυ....α νηταν σωστα παρκαρισμενα δλδ θα την ασχημεναν?
Σωστα παρκαρισμενα ειναι για να περασει μια μαμα με καροτσακι? Ενας ανθρωπος με ειδικες αναγκες? Σε καροτσακι ή τυφλος κλπ? Μην λεμε οτι θελουμε! Το αουντι καταρχην πιανει και λιγο χωρο απο την δεξια λωριδα....δλδ ενταξει μην τα δικαιολογουμε ολα χαρην της ομορφιας η του σχετικα σπανιου θεαματος μια φεραρι η μιας λαμπο!καταρχην αν ειχατε δει τον χωρο θα καταλαβενατε κ εσεις οτι ειναι μια χαρα τα αυτοκινητα εκει..διπλα ακριβως ειναι βενζιναδικο κ στην συνεχεια ειναι μαγαζι που ασχολειται με αυτοκινητα.Δλδ που επρεπε να ειναι?Μαλιστα τα αυτοκινητα δεν ηταν εκει αφημενα κ παρατημενα αλλα εκαναν μια απλη σταση ,δλδ ηταν εκει οι ιδιωκτητες του. Οσο για τις μαμαδες κτλ που λετε εχετε δει πολλες μαμαδες με καροτσακια να πηγαινουν βολτα σε βενζιναδικα τα παιδια τους?
τελος παντων τα πραγματα δεν ειναι τοσο απολυτα οπως τα λετε..... δεν ειναι παρκαρισμενα ουτε σε ραμπα για αναπηρους ουτε σε καποιο παρκινγκ για αναπηρο. -
Το εν λόγω βενζινάδικο είναι λίγο πιο πάνω από το σπίτι μου. Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς δεν είναι για τα αυτοκίνητα. Αν αρχίσουμε να αμφισβητούμε και αυτό καλά πάμε...
-
καταρχην αν ειχατε δει τον χωρο θα καταλαβενατε κ εσεις οτι ειναι μια χαρα τα αυτοκινητα εκει..διπλα ακριβως ειναι βενζιναδικο κ στην συνεχεια ειναι μαγαζι που ασχολειται με αυτοκινητα.Δλδ που επρεπε να ειναι?Μαλιστα τα αυτοκινητα δεν ηταν εκει αφημενα κ παρατημενα αλλα εκαναν μια απλη σταση ,δλδ ηταν εκει οι ιδιωκτητες του. Οσο για τις μαμαδες κτλ που λετε εχετε δει πολλες μαμαδες με καροτσακια να πηγαινουν βολτα σε βενζιναδικα τα παιδια τους?
τελος παντων τα πραγματα δεν ειναι τοσο απολυτα οπως τα λετε..... δεν ειναι παρκαρισμενα ουτε σε ραμπα για αναπηρους ουτε σε καποιο παρκινγκ για αναπηρο.Η μάνα μου περνάει κάθε μέρα από εκεί με το ένα εγγόνι στο χέρι και το άλλο στο καρότσι...
Όταν το βενζινάδικο είναι στην πορεία σου τότε θα περάσεις μέσα από αυτό... 'Οσο για τα αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟ. Σε σημέιο δίαβασης σε φανάρι που ακόμα και στο δρόμο απαγορέυεται! Και εγώ χαζεύω καμιά φορά τι φέρνει ο τύπος αλλά μην το παρακάνουμε. Αν δε χωράνε μέσα στο μαγαζί του ας φέρνει λιγότερα.. -
Το thread είναι το CARSPOTTING παιδιά, μή το γεμίζεται με άσχετα,
-
-
Θεσσαλονικη, Εθνικης Αντιστασεως ???
Carspotting [#4]