-
Βρήκα αυτό το site (δε γνωρίζω αν έχει ξαναμπεί) και θεώρησα ότι θα ταίριαζε εδώ:
http://ziza.ru/2008/01/23/kak_umirajut_superkary_61_foto.html
-
καλό, αλλά μάλλον για junkyard spotting το κόβω....
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Βρήκα αυτό το site (δε γνωρίζω αν έχει ξαναμπεί) και θεώρησα ότι θα ταίριαζε εδώ:http://ziza.ru/2008/01/23/kak_umirajut_superkary_61_foto.html
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πριν λίγο VW Transporter 4motion v6 επιβατικό
Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος θα αγόραζε τέτοιο πράμα στην Ελλάδα. Μιλάμε για εξωφρενικό γκάζι πάντως.
To είχανε κυνηγοί που έρχονται για κυνήγι στο Δέλτα του Έβρου.
Με αθηνα'ι'κές πινακίδες και δεν ήτανε νοικιασμένο!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πριν λίγο VW Transporter 4motion v6 επιβατικό
Δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος θα αγόραζε τέτοιο πράμα στην Ελλάδα. Μιλάμε για εξωφρενικό γκάζι πάντως.
Για ευθείες και μόνον. Δεν στρίβει με τίποτα.
-
Πριν από λίγο, Μ3 λευκή του κουτιού με 19άρες Σνίτζερ χρωμιομένες.Κόλαση πραγματικά.Στην Αγ. Αλεξάνδρου στο παλαιό φάληρο , με οροφή από ανθρακονήματα.ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ
-
Ο χρήστης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Πριν από λίγο, Μ3 λευκή του κουτιού με 19άρες Σνίτζερ χρωμιομένες.Κόλαση πραγματικά.Στην Αγ. Αλεξάνδρου στο παλαιό φάληρο , με οροφή από ανθρακονήματα.ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ , ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥειναι γνωστου ανιτπροσωπου της περιοχης
-
Οχι ρε δεν ειναι του σπανου αυτη που βλεπεις εκει. Γιατι κυκλοφορουν 2 ολοιδιες πλεον.
Ο πιτσιρικας ειναι πικρη, πολυ πικρη ιστορια.
Απορω με κατι 'οικογενειες' δηλαδη.
Μιλαμε για παλικαρακι 22 χρονων που εχουν πεσει ΚΟΡΑΚΕΣ πανω του
και το εχουν ξεσκισει και η οικογενεια του δεν κανει τιποτα.
Μην τις μπερδευετε τις μπεμπες πλεον -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Οχι ρε δεν ειναι του σπανου αυτη που βλεπεις εκει. Γιατι κυκλοφορουν 2 ολοιδιες πλεον.
Μην τις μπερδευετε τις μπεμπες πλεονΔεν εχεις και άδικο.Οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν....Γνωρίζω 20χρονο που κυκλοφορεί με ΕVO8 τουμπανο εντελως 400 αλογα...Απο μπαμπά που αγοράζει κάτι τέτοιο στο παιδι , σε αυτη την ηλικία ...δεν μπορεις να περιμένεις πολλά...τεσπα...
-
παντως και εγω θα ηθελα να εχω κατι τετοιο. τωρα αν θα εκανε σωστη κινηση ο πατερας μου δε ξερω. Μη ξεχνατε οτι παιζουν πολλα πραγματα ρολο οπως η ωριμοτητα και η διαπαιδαγωγηση
-
Μην τις μπερδευετε τις μπεμπες πλεονΔεν εχεις και άδικο.Οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν....Γνωρίζω 20χρονο που κυκλοφορεί με ΕVO8 τουμπανο εντελως 400 αλογα...Απο μπαμπά που αγοράζει κάτι τέτοιο στο παιδι , σε αυτη την ηλικία ...δεν μπορεις να περιμένεις πολλά...τεσπα...
Γιατί σου φαίνεται παράξενο; Άμα έχει ματσωμένο πατέρα και είναι και κακομαθημένος ο γιός, όλα γίνονται...
-
Εκτός αν ο μπαμπάς ξέρει κάτι που εμείς δεν ξέρουμε.. Λέω εγώ τώρα..
-
@@ ξέρει...
Για να ξεφορτωθεί τον πιτσιρίκο το κάνει και να κάνει μπίζνες με την ησυχία του...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
@@ ξέρει...Για να ξεφορτωθεί τον πιτσιρίκο το κάνει και να κάνει μπίζνες με την ησυχία του...
Ακριβώς!
-
Είδα για πρώτη μου φορά 500άρι με ελληνικές πινακίδες (Ι κάτι, κάτι 1000, μπας και ήταν τεστ ντράιβ ; ) παρκαρισμένο βέβαια σύμφωνα με τον 'ελληνικό τρόπο': σε μια έξοδο προς Συγγρού, παρκαρισμένο με ανάποδη φορά ( ) κι εμποδίζοντας κάθε ορατότητα σε όσους έβγαιναν στη Συγγρού. Lifestyle ναι, παιδεία όχι ...
-
A ρε chazlp1989 συνεχίζεις και δεν καταλαβαίνεις τίποτα....Ελεος....
-
To νέο Subaru Impreza WRZ STi σήμερα λίγο μετά τις 7 το πρωί μέσα στο μποτιλιάρισμα της Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος του Χαιδαρίου με κατεύθυνση προς Κόρινθο...Το αμάξι ήταν με κανονικές πινακίδες ΙΚΡ6....Μετά από μερικές ώρες η έκπληξή μου μετριάστηκε όταν ξεφυλλίζοντας το καινούριο Autobild είδα μέσα στις σελίδες το εν λόγω αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο αριθμό κυκλοφορίας και τα αυτοκόλλητα του περιοδικού στο πλάι.
Επίσης το νέο Mitsubishi Lancer στον ίδιο δρόμο το οποίο μάλιστα για μερικά λεπτά πήγαινε παρέα με το STi -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
A ρε chazlp1989 συνεχίζεις και δεν καταλαβαίνεις τίποτα....Ελεος....Συγνώμη, έχεις κάτι μαζί μου;
Ούτε να συμφωνήσω δεν μπορώ; -
σήμερα στν καρέα στα φανάρια του στρατοπέδου το καινούργιο Α4...στν αρχή το πέρασα για Α5 λόγω τν αναμμένων LED !!δν το περίμενα τόσο μεγάλο αλλά μ άρεσε!!!ήταν δυστυχώς στο αντίθετο ρεύμα και δν παίζει φωτογραφία...
-
Πριν λίγο, ασημί Opel Astra sedan με αυτοκόλλητα του Drive. Το πίσω μέρος του είναι...
Carspotting [#4]