-
Βρηκα PEUGEOT 404 coupe λευκο!
Τιμη 9000Ε! Τουλαχιστον αυτο μου ειπε φιλος του ιδιοκτητη!
Και μου ειπε οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση! -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Βρηκα PEUGEOT 404 coupe λευκο!
Τιμη 9000Ε! Τουλαχιστον αυτο μου ειπε φιλος του ιδιοκτητη!
Και μου ειπε οτι ειναι σε πολυ καλη κατασταση!Στη Σερρες είχαμε ενα μεχρι πέρυσι το ειχε ένας παππούς σε αρκετά καλη κατάσταση, ώσπου μια μερα το είδα τοστακι στην τοπική πρέσα.
-
Πλακα με κανεις!!!!
Γιατι? Μη μου πεις οτι δεν του το ζητησε κανεις!!!
Αμα ειναι ετσι αν ανεβω να μαζευω απο εσας αμαξια για τη συλλογη μου!
-
:yikes: Πλακα με κανεις!!!!Γιατι? Μη μου πεις οτι δεν του το ζητησε κανεις!!!
Αμα ειναι ετσι αν ανεβω να μαζευω απο εσας αμαξια για τη συλλογη μου!
Δεν ξερω παίζει μαλλον πρέπει να ειχε πεθάνει αυτός ο παππους. Οσο για το πρώτο που ειπες ο γείτονας μου είχε ενα γαμάτο Αmi, πρώτο χερι πεντακαθαρο απο σαπίλες καρα οριγκιναλε και το εδωσε απόσυρση. Ημουν φαντάρος εκείνο τον καιρο, σε μια άδεια μου που τον ειχα πετύχει μου λεει 'Δημήτρη μου' κανεις δεν το έπαιρνε αν μου το έλεγες ποιο μπροστά μονο τη μεταβίβαση θα σου χρέωνα.
-
Με βλεπω να ανεβαινω Σερρες χειμωνιατικα!
Παντως για το 404 που λεω μιλαω για κουπε εκδοση!
Οχι την απλη! -
Με βλεπω να ανεβαινω Σερρες χειμωνιατικα!Παντως για το 404 που λεω μιλαω για κουπε εκδοση!
Οχι την απλη!Δεν θυμάμαι μουρι 404 είχε πάντως οπως και να χει κρίμα
-
Παντως για το 404 που λεω μιλαω για κουπε εκδοση!
Οχι την απλη!Μα καλα,δεν το εχεις φωτο???
-
Oxι!!!
Το χω κρυφο!
-
Καλά Μιχάλη δεν έχεις καταλάβει ότι τώρα τελευταία ο Πρόδρομος τα καλά μας τα κρύβει; Φοβάται μήπως τα πάρουμε για ανταλλακτικά και δεν τα 'σώσουμε'. Μόνο κάτι ανεπανόρθωτα ερείπια μας δείχνει.....
Αλλά δεν μας ξέρει καλά! Το έχω εγώ φωτογραφία! Ορίστε:
-
Γαμωτο...
... και νομιζα οτι το χω μονο εγω!!!
Παντως Νικο πιστεψε με προτιμας να σου κρυβω αυτα που σου κρυβω παρα να σας τα δειχνω!
Θα με πεθανετε στο κραξιμο!Α μιας και τα παμε να σου πω οτι υπαρχουν προς αγορα TRIUMPH 2000 TC και ROVER 2000 σε ολοκληρη κατασταση!Απο σκουριες δεν προσεξα γιατι δεν ειχα χρονο!
Α καπου εκει ειναι και μια BMW 1800 και μια CITROEN DS19 (Απο εξω με μια γρηγορη ματια καλη φαινοτανε και ολοκληρη, απο κατω δε ξερω τι παιζει!!!) αλλα λεει οτι σκεφτεται να τα φτιαξει! Οποτε φανταζεσαι το τι θα ζητησει! -
Γαμωτο...... και νομιζα οτι το χω μονο εγω!!!
Σ'επιασα! Χα!
Α μιας και τα παμε να σου πω οτι υπαρχουν προς αγορα TRIUMPH 2000 TC και ROVER 2000 **σε ολοκληρη κατασταση!**Απο σκουριες δεν προσεξα γιατι δεν ειχα χρονο!
Α καπου εκει ειναι και μια BMW 1800 και μια CITROEN DS19 (Απο εξω με μια γρηγορη ματια καλη φαινοτανε και ολοκληρη, απο κατω δε ξερω τι παιζει!!!) αλλα λεει οτι σκεφτεται να τα φτιαξει! Οποτε φανταζεσαι το τι θα ζητησει! :iconcoolΚαλά κάνεις και αναφέρεις μόνο τα ολόκληρα! Μισά δεν αγοράζουμε!!
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/10118 (δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει, και γενικά δεν ξέρω δηλ, αλλά μου φάνηκε όμορφο)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/10118' target='_blank (δεν ξέρω αν έχει ξαναμπει, και γενικά δεν ξέρω δηλ, αλλά μου φάνηκε όμορφο)Ειναι το σημειο που σταματαω παντα,οταν πηγαινω Βολο,για..'τσιγαρο'..
Απο κοντα παντως δεν ειναι οπως στις φωτογραφιες.. -
Μα νομίζω ότι έχει αταίριαστα στοιχεία...
Οι προφυλακτήρες είναι Αμερικάνικοι Στίς πόρτες έχει χούφτες (και αυτό το είχε το Αμερικάνικο) Το ταμπλό γράφει μίλια...και έχει και το λαμπάκι για τις ζώνες ασφαλείας...(αρα Αμερικάνικα)
Τα φτερά όμως είναι του πρώτου μοντέλου με το στρογγυλό φλασάκι και χωρίς τα τετράγωνα φώτα όγκου που έχουν τα Αμερικάνικα (πορτοκαλί μπροστά και κόκκινο πίσω) και χωρίς το σηματάκι του Pininfarina στο κάτω μέρος του πίσω φτερού πίσω από την πόρτα.
Αυτά που έχει είναι του Αμερικάνικου, αυτά που δεν έχει δείχνουν όντως ότι είναι 78 μοντέλο, το ζήτημα είναι και αν έβγαινε το 78 σε 1800 (δεν το θυμάμαι)
Αποτέλεσμα: δεν έχει ιστορικό ενδιαφέρον.... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μα νομίζω ότι έχει αταίριαστα στοιχεία...
Οι προφυλακτήρες είναι Αμερικάνικοι Στίς πόρτες έχει χούφτες (και αυτό το είχε το Αμερικάνικο) Το ταμπλό γράφει μίλια...και έχει και το λαμπάκι για τις ζώνες ασφαλείας...(αρα Αμερικάνικα)
Τα φτερά όμως είναι του πρώτου μοντέλου με το στρογγυλό φλασάκι και χωρίς τα τετράγωνα φώτα όγκου που έχουν τα Αμερικάνικα (πορτοκαλί μπροστά και κόκκινο πίσω) και χωρίς το σηματάκι του Pininfarina στο κάτω μέρος του πίσω φτερού πίσω από την πόρτα.
Αυτά που έχει είναι του Αμερικάνικου, αυτά που δεν έχει δείχνουν όντως ότι είναι 78 μοντέλο, το ζήτημα είναι και αν έβγαινε το 78 σε 1800 (δεν το θυμάμαι)
Αποτέλεσμα: δεν έχει ιστορικό ενδιαφέρον....Οι χούφτες αντικατέστησαν τις μανίλιες το 1979 με την έλευση του δίλιτρου κινητήρα.Το αυτοκίνητο είναι bitcha και πανάκριβο.Το πιθανότερο να πρόκειται για κάποιο eurospec AS ή BS (μπορεί και το καλό με τον 1608),το όποιο υπέστη τις σχετικές ......αναβαθμίσεις (moteur 1800 CS1,US spec bumpers,customize interior..... με αποκορύφωμα το τιμόνι από 127 )
-
Ωχ!!! αυτό δεν το είχα προσέξει...δεν είναι 127, είναι 128 3p...σίγουρα δεν είναι spinder.
-
126 personal
-
Λέτε κουταμάρες όλοι σας.Είναι μία από τις προσωπικές πινελιές του ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
126 personalΣωστός.Είναι από 126 Personal 4/Bis κλπ.
Λέτε κουταμάρες όλοι σας.Είναι μία από τις προσωπικές πινελιές του ιδιοκτήτη.
Σωστότερος
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
126 personalΝαι πρέπει να έχεις δίκιο...
Βρηκατε κατι?