-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Φυσικά και η διαχείριση έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ό,τι νομίζει. Δικό της το μαχαίρι, δικό της και το πεπόνι. Απλώς οι χρήστες, δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο.
Οταν μεινουν χωρις χρηστες, που εκει παει το πραγμα αμα συνεχισουν, θα μπορουν να κανουν ενα ωραιο παρτυ, αφου καταφερανε να καταστρεψουν κατι ομορφο.
-
δηλαδη εχουμε μετακομιση;;;;;
και σε ποια γειτονια να παμε;;;;;
....κι ειναι και χειμωνας....... -
Εδώ δεν είναι χώρος να συζητάς τα τεχνικά ζητήματα του 4tforum. [mod]
-
Καμμένη 190SL του 1961 μόνο 20.000$!
http://www.autoblog.gr/2014/11/24/mercedes-190sl-takes-max-20-backs-needs-love/
-
Δεν ξερω τι εγινε στο 'καφενειο' και δεν εχω ορεξη να διαβασω ολες τις σελιδες.
Ουτως η αλλως δεν πολυμπαινω γιατι γενικα εχω αρχισει και βαριεμαι τα φορουμ (γενικοτερα).
Οι περισσοτεροι φιλοι του καφενειου ειναι ανθρωποι που εχουν γνωσεις, εχουν αφιερωσει χιλιαδες ωρες στα ιστορικα τους αυτοκινητα και ουκ ευκαταφρονητα χρηματικα ποσα. Στην πλειοψηφεια τους ειναι ατομα χαμηλου προφιλ με σεβασμο στους συνομιλητες τους.
Ξαφνικα βλεπω πια επιθεση απο τους mod την οποια δεν καταλαβαινω.
Δεν ξερω με τι κριτηρια επιλεγονται οι mod και δεν θελω να μαθω.
Η φιλικη συμβουλη μου ειναι να να παρουν οι mod μια βαθια ανασα, να ξανασκεφτουν λιγακι τη σταση τους και να δειξουν περισσοτερο σεβασμο στους λατρεις του ιστορικου αυτοκινητου και να μην καταστρεφουν ενα ωραιο και καθαρο thread. -
Είσαι σίγουρος ότι το καθαρό και ωραίο thread το κατέστρεψαν οι mod? Εσύ θα ήθελες να βλέπεις στο καθαρό ωραίο και ιδιαίτερης βαρύτητας thread ποστ άσχετων(με τα ιστορικα) ) που μόνο αρνητικό κλίμα θέλουν να επικρατήσει?
-
Διακρινω μια επιθετικοτητα...
Τη στιγμη λοιπον που εχουν σβηστει ποσταρισματα, δεν μπορω να εχω ιδία αποψη.
Δεν σε ξερω, αλλα βλεπω ανθρωπους που πινω νερο στο ονομα τους να εχουν δυσαρεστηθει.
Γιατι λοιπον να πστεψω εσενα ή αλλους mod που δεν εχω ξανακουσει το ονομα τους και οχι τους φιλους μου? -
Δεκτό το επιχείρημα σου!
Επί της ουσίας όμως το τελευταίο τρίμηνο δεν έχει γίνει κανένα moderating στην ενότητα κλασικά και ιστορικά!!
Αυτό δεν το αναγνωρίζει κανείς σας? -
Ο χρήστης kavy έγραψε:
**Τα off topic πήγαν στον κάδο απορριμάτων. Οποιαδήποτε συνέχεια θα επιφέρει τις ανάλογες συνέπειες. [Mod] **
Μέχρι στιγμής η κοινότητα των Ιστορικών ...
Να δεχτω με τη σειρα μου τα γραφομενα σου, αλλα... πουλακια κανουν τα ματια μου?
Οπως ειπα... σβηστηκαν πολλα ποστ και δεν ειναι δυνατον να εχω ολοκληρωμενη αποψη.
Μηπως να 'χαλαρωναμε' λιγακι? -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ποστ άσχετων(με τα ιστορικα) )
που μόνο αρνητικό κλίμα θέλουν να επικρατήσει?Πως κρίνεται ο άσχετος? Υπάρχει κάπου κάποια λίστα μελών σχετικών?
Αυτό μόνο γέλιο προκαλεί! -
Η αναφορά περί συνεπειών στα off-topic φυσικά και δεν είχε αποδέκτες του ιστορικούς, αλλά αυτούς που μπαίνουν με σκοπό να διαταραχθεί το κλίμα της ενότητας.
Εγώ προσωπικά εξηγήσεις σε αυτούς που έπρεπε τις έδωσα (με προσωπικά μηνύματα) και επιμένω ότι δεν έχω καμία διάθεση να συνεχιστεί η αντιπαράθεση με τους ιστορικούς! -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ποστ άσχετων(με τα ιστορικα) )
που μόνο αρνητικό κλίμα θέλουν να επικρατήσει?Πως κρίνεται ο άσχετος? Υπάρχει κάπου κάποια λίστα μελών σχετικών?
Αυτό μόνο γέλιο προκαλεί!Μόλις έλαβα warn για την παραπάνω δημοσίευση.
Άλλα επίπεδα πρόσφυσης.Προφανώς απαγορεύονται τα quotes σε moderators ακόμα και όταν γράφουν ως μέλη.
editΠρώην Angel!!!!, πλέον με το ίδιο όνομα που έχω και σε όλα τα υπόλοιπα fora που γράφω.
Που κάνω αίτηση για global mod? :s_tongue :s_tongueΣυμπεριφορά απο mod άλλου φορουμ ε?
-
Νομιζω οτι φτανει.
Angel δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεις μια συζητηση που δεν εχει σχεση με το καφενειο.
Αν εχεις θεμα με τους mod, ανοιξε μια σχετικη συζητηση και συνεχισε το εκει. -
Μπα, δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί έφαγε μπαν!
Κι εγώ που το έκανα, δεν έχω πάρει καμία απάντηση εδώ και μέρες. -
Αλέξανδρε, δεν χρειάζεται να γράφεις το ίδιο πράγμα σε διαφορετικά topic. Στο άλλο thread ταιριάζει καλύτερα! ** ** [mod]
-
Classic tuning (!) με μια δόση διαστροφής
Και Χρόνια Πολλά -
Με μια απλή εγγραφή, μπορείτε να παρακολουθησετε ζωντανά δημοπρασίες κλασικών αυτοκίνητων της εταιρίας MECUM.
90% αμερικάνικα αυτοκινητα, αλλα εχει πλακα.
-
Γνωριζει καποιος σε ποια ανακυκλωση καταληγουν τα εγκαταλελλειμενα του Δημου Βριλησιων?
-
Καλησπέρα.
Εάν έχει κάποιος παλιά τεύχη των 4Τ και συγκεκριμένα γύρω στο 91-92, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ. ΔΕΝ προκειται για ενδιαφέρον αγοράς των περιοδικών.
Ευχαριστώ. -
Καλησπέρα σε όλους,
είναι το πρώτο μου ποστ στο forum των 4 τροχών παρόλο που έχω διαβάσει αρκετά κι έχω βοηθηθεί πολύ από τις διάφορες συζητήσεις.
Χρόνια μετά την πώληση ενός triumph spitfire που ήταν και το πρώτο μου αυτοκίνητο (εν έτει 2004) αποφάσισα να επανέλθω στα ιστορικά με μια σχετικά ανορθόδοξη αγορά.
Βρίσκομαι στη διαδικασία αγοράς ενός πολύ προσεγμένου 518i του 1984 από έναν γέροντα και για την ώρα αντιμετωπίζω τις πρακτικές δυσκολίες της αγοράς ενός οχήματος σε ακινησία. Αν όλα πάνε καλά, το όχημα σύντομα θα έχει μια θέση στο πάρκινγκ μου και ελπίζω στους αγώνες ιστορικών.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις παλαιότερες αναρτήσεις στο forum που μου έχουν φανεί εξαιρετικά χρήσιμες και ελπίζω σύντομα να επανέλθω με φωτογραφίες και να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία αυτής της νέας μου δραστηριότητας.Σπύρος
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]