-
Με το καλο,καλως ηρθες!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γνωριζει καποιος σε ποια ανακυκλωση καταληγουν τα εγκαταλελλειμενα του Δημου Βριλησιων?A Αν ειναι ιδια εταιρεια με του Χαλανδρίου να σου πω αλλιως πας μια στο Δήμο και ρωτάς με ποιον συνεργάζονται. Ετσι εκαναν εγώ , πήγα στο Δήμο και ρώτησα. Απο 15/8 ο Δημος Χαλανδρίου εκλεισε συμφωνία με ανακυκλωτες και σιγα σιγά μαζεύονται τα παρατημενα.
-
Σ ευχαριστω για την απαντηση..μιας και το ειχα αφησει το θεμα ευκαιρια να το ανακινησω!
-
και μιας και πιασαμε τα ανακυκλωτηρια εχει στον ασπροπυργο στην αντυμετ ενα citroen gs special καφε να παθετε πλακα το δινει 400 ευρω αλλα δεν ξερω απο μηχανικα τι λεει Μπηκα μεσα και ειναι το σαλονι του αριστο και δεν λειπει τιποτα
-
Πριν 20 μερες μου πε αλλη τιμη.. ποτε ρωτησες εσυ?
-
και θα βγαλετε ακρη μ'αυτους;;;;
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πριν 20 μερες μου πε αλλη τιμη.. ποτε ρωτησες εσυ? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πριν 20 μερες μου πε αλλη τιμη.. ποτε ρωτησες εσυ?το περασμενο Σαββατο πηγαμε με ενα φιλο αλλα προσεξε μας ειπε 800 ευρω για δυο αυτοκινητα ....ισως δεν το εθεσα σωστα
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
το περασμενο Σαββατο πηγαμε με ενα φιλο αλλα προσεξε μας ειπε 800 ευρω για δυο αυτοκινητα ....ισως δεν το εθεσα σωστα
γιατί και να το έθετες σωστά σκοπεύει να την πάρει.
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
το περασμενο Σαββατο πηγαμε με ενα φιλο αλλα προσεξε μας ειπε 800 ευρω για δυο αυτοκινητα ....ισως δεν το εθεσα σωστα
Αλλο αυτο οντως.
-
Αγαπητοί φίλοι,
ως νέος στο σπορ των παλαιών αυτοκινήτων σκέφτηκα να σας γράψω έναν απολογισμό της εως τώρα πορείας του BMW 518i που αγόρασα και προσπαθώ να διατηρήσω.Το αυτοκίνητο βρέθηκε σε ένα συνεργείο στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, μέσω του car.gr. Ήταν μια παλιά αγγελία με κακής ποιότητας φωτογραφίες και αρχική τιμή 1000 ευρώ συζητήσιμη.
Ένα απογευματάκι μετά την δουλειά επισκέφτηκα το χώρο, συναντήθηκα με τον μαντρά και τον ιδιοκτήτη και πήρα μια πρώτη γεύση απο το αυτοκίνητο. Ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση, με λίγα σαπάκια και μηχανολογικά φαινόταν καλοσυντηρημένο.
Μέσα στην εβδομάδα επικοινώνησα ξανά με τον πωλητή και μετά τα σχετικά παζάρια η τιμή έπεσε στα 700 ευρώ και εγώ ανέλαβα να πληρώσω όλα τα έξοδα.
Επανήλθα με τεχνικό ο οποίος εξέτασε το αυτοκίνητο και μου είπε ότι ήταν καλοδιατηρημένο και άξιζε τον κόπο. Πλήρωσα τα 700 ευρώ και πήρα απο τον ιδιοκτήτη (ετών 80+) τις υπεύθυνες δηλώσεις που με εξουσιοδοτούσε να κάνω ότι ήθελα με το αυτοκίνητο.
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα η συζυγος μου επισκέφτηκε την ΙΓ εφορία όπου ήταν κατατεθημένες οι πινακίδες και πήρε ένα αντίγραφο της άδειας. Με αυτό το χαρτί ασφαλίσαμε το όχημα για 3 μήνες έναντι 75 ευρώ και την επόμενη μέρα, σχετικά γρήγορα παρέλαβε τις πινακίδες που είχαν κατατεθεί απο το 2012 καθώς και την άδεια κυκλοφορίας αλλά και μια βεβαίωση περί μη οφειλής τελών, που θα χρειαστώ για τη μεταβίβαση. Τα τέλη κυκλοφορίας ήταν 75 ευρώ ως το τέλος του έτους.
Έτσι το προηγούμενο Σάββατο πήγα με τον πατέρα μου στον Ωρωπό παρέλαβα το αυτοκίνητο και το οδήγησα ως τα Καλύβια.
Απο την αρχή μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για ένα στιβαρό αυτοκίνητο, χωρίς πολλά γκάζια αλλά με πολύ άνετους χώρους και ευχάριστη καμπίνα.Μέσα στην εβδομάδα προχώρησα σε όλα τα απαραίτητα service, με κόστος 240 ευρώ και του έβαλα και μια τετράδα ζάντες bbs αράχνη γιατί πάνω φορούσε ζάντες εμπορίου, ιδιαίτερα άσχημες. Οι ζάντες με μια τετράδα καλομεταχειρισμένα toyo μου πήγαν 280 ευρώ, μαζί με αμμοβολή και ηλεκτροστατική βαφή, απο τον Ψωμά στο Πόρτο Ράφτη.
Τελικά το περασμένο Σάββατο, μια εβδομάδα μετά την παραλαβή του οχήματος πέρασα κτέο (55 ευρώ κόστος) με πολύ καλά νούμερα σε όλα τα πεδία και καλά λόγια από τον φαινομενικά έμπειρο ελεγκτή.Αύριο το όχημα θα πάει μέχρι τα γραφεία της ΦΙΛΠΑ για την κάρτα FIVA και έχουμε ήδη κάνει τις ενέργειες για την συμμετοχή στο 24ωρο ράλυ της ΣΙΣΑ.
Τελικά το κόστος μέχρι τώρα έχει ανέλθει σε 700+75+75+55+240+280=1425 ευρώ.
Όπως το βλέπω, αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος απο την αγορά μου. Ίσως με τα δεδομένα του οχήματος και της εποχής κάποιος θα μπορούσε να πει ότι έχω δώσει περισσότερα απο όσα έπρεπε αλλά αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις -
Αυτό είναι το αυτοκίνητο, με τις παλιές ζάντες, κάτω από το σπίτι μου πλέον
Δύο τεχνικά προβλήματα έχουν κάποιο ενδιαφέρον ως τώρα, σας τα αναφέρω κι αυτά.
-
Οδόμετρο (δεν μετράει). Απ'ότι φαίνεται αυτά τα αυτοκίνητα χρησιμοποιούσαν κάποια γρανάζια στο οδόμετρο που πλέον δεν υπάρχουν σε στοκ, ενώ συνεχίζουν να χαλάνε τακτικά. Κοντερατζής στον Νέο Κόσμο μου ζήτησε 140 (!!) ευρώ για να μου 'κόψει' καινούρια γρανάζια και να τα τοποθετήσει. Τελικά το ebay με ξελάσπωσε. Σετ τα 3 γρανάζια με 15$ (για χιλιομετρητή, σε μίλια είναι πιό φτηνά ακόμα) και αναλυτικές οδηγίες για την τοποθέτηση. Όταν τα παραλάβω θα επανέλθω με τα αποτελέσματα.
-
Γκάζι (δεν έχουμε). Περισσότερα για αυτό το πρόβλημα στο forum των τεχνικών, δεν έχω βρει ακόμα λύση.
-
-
Καλοτάξιδο να είναι!!
-
Καλώς ήρθες!
-
Στις 15 Οκτωβρίου έφυγε για την τελευταία του ανάβαση ο Μάκης Σαλιάρης.
Καλό κατευόδιο. -
Ο χρήστης Spyros P. έγραψε:
Αυτό είναι το αυτοκίνητο, με τις παλιές ζάντες, κάτω από το σπίτι μου πλέονκαλα κουκλακι ειναι καλοριζικο να το χαρεις
-
Τελικά τα καταφέραμε και βάλαμε τη BMW στο 24ωρο, που ήταν και το πρώτο μου rally.
Παρόλη την κούραση και τις δυσκολίες που αντιμετώπισα σαν πρωτάρης, πέρασα πολύ ωραία και το χάρηκε και ο πατέρας μου που ως φανατικός λάτρης των οδηγικών 'μαραθώνιων' υπήρξε ο οδηγός της παρέας.
Τερματίσαμε 22οι γενικής, αλλά και μόνο η ικανοποίηση ότι τα καταφέραμε να φτάσουμε στον τερματισμό ήταν αρκετή για να νιώσουμε νικητές.
Τελικά όντως περνάτε καλά σε αυτά τα rally!! -
γιατι το εβαλες αγγελια;
-
Καθ'οδον για αναπαλαίωση, διότι το παρατήσαμε τα τελευταία έξι χρονια. Παρότι δεν θεωρείτε ούτε κλασικό ούτε ιστορικό, η αναπαλαίωση θα γίνει για συναισθηματικούς λόγους. Το κακό ειναι οτι καταθέσαμε πινακίδες για μια ασήμαντη βλάβη (εγω είχα διαφωνήσει τοτε) και το κόστος τώρα θα εκτιναχθεί λόγο της ακινητοποίησης.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απο εμενα πολλα μπραβο Δεν εχει σημασια το μοντελο παρα το δεσιμο με το αμαξι.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]