-
Επομένως, να νομιμοποιήσουμε τις ανώμαλες λύσεις;
Μα, τελικά, μήπως αυτό είναι το ζητούμενο από κάποιους; -
Για να κανουμε κι ενα διαλλειμα..
Τρεχατε πριν το παρει κανας αλλος..
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1123657/ -
Εχει προβλημα το πληκτρολογιου του πωλητη. Πατας το 0 και δεν σταματα.
480 ευρω ηθελε να γραψει ο ανθρωπος και κοιτα τι εγινε.....
-
Χρονια πολλα στον Geoky
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Επομένως, να νομιμοποιήσουμε τις ανώμαλες λύσεις;Σίγουρα όχι.
Απλά έχω την εντύπωση ότι ο χρόνος δουλεύει εις βάρος μας και εν τω μεταξύ κάποιοι τρώνε από τις σάρκες μας.
Δεν έχω να προτείνω μαγικές λύσεις, ούτε όμως μπορώ να κάθομαι και να παρακολουθώ άπραγος τις εξελίξεις.
Πιστεύει κανείς ότι θα πάρουμε τα πάνω μας με το μνημόνιο, το πακέτο στήριξης, και την καταστολή κάθε προσπάθειας για παραγωγή και ανάπτυξη;
Πιστεύετε μήπως ότι θα διατηρηθεί έστω η παρούσα κατάσταση, όπου να μεν δεν είμαστε και στα καλύτερα αλλά δεν πεινάμε κιόλας;
Αν το πιστεύετε, πάσο...
Εγώ όμως δεν μπορώ να το χωνέψω...
Κάποια στιγμή η αμηχανία για την 'επόμενη μέρα', μοιραία θα ξεπεραστεί... -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Η είδηση είναι ότι όλο και περισσότερος απλός κόσμος προσπαθεί να δείξει έμπρακτα και ΕΙΡΗΝΙΚΑ την αντίθεσή του σε αποφάσεις που παίρνονται ερήμην του ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ταυτόχρονα την πορεία του από κάθε προσπάθεια καπήλευσης. uote]
Και τι προτείνει ο κόσμος;
Ας το πιάσουμε από λίγο πιο πίσω...
Πιστεύεις ότι πάμε καλά; Ότι διανύουμε περίοδο θυσιών αλλά στο μέλλον αυτές θα αποδώσουν; 'Θα βγούμε επιτέλους στις αγορές' που λέει κι ο 'ηγέτης' μας;
Αν ναι, λυπάμαι δεν μπορώ να βοηθήσω, καθώς διαφωνώ.
Αν όχι, θα σου το θέσω αλληγορικά...
Όταν ο καπετάνιος οδηγεί το καράβι να τσακιστεί στις ξέρες, αυτό που προέχει είναι να ρίξουμε τον καπετάνιο στη θάλασσα (έστω, να τον κλειδώσουμε στην καμπίνα του, για τους ευαίσθητους). Μετά ας αναλάβει κι ο μούτσος, αρκεί να έχει αγαθή πρόθεση. Γιατί τελικά, εδώ που φτάσαμε, όλα είναι θέμα προθέσεων. Ικανότητες έτσι κι αλλιώς ούτε τώρα υπάρχουν.Ο καπετάνιος δεν θα πάθει τίποτα, θα έρθει κάποια στιγμή (ακριβώς αυτήν την στιγμή που δεν θα προλαβαίνει κανείς να κάνει τίποτα) ελικόπτερο και θα τον πάει να τον αφήσει πλούσιο, εκεί που του έταξαν. Ο αυτόματος πιλότος είναι προρυθμισμένος και κλειδωμένος...Θα την πληρώσουν κάποιοι δευτερότριτοι, αν δεν χωρέσουν στο ελικόπτερο (μπορώ να φανταστώ έναν)...Το πλοίο θα πέσει στην ξέρα, ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί και θα έρθει ένα χέρι καλοσύνης να σώσει όσους επιβάτες ακούν τις οδηγίες διάσωσης...Βέβαια θα πληρώνει μία ζωή, την διάσωση, αλλά ποιός χέζεται...την ζωή μας γλυτώσαμε...
Πάντα όταν βρεθώ σε κατάσταση εγκλωβισμού απο κάποιον που ενώ του είχα δείξει εμπιστοσύνη, εκείνος έβαζε σε εφαρμογή σχέδιο προμελετημένο, φροντίζω να είμαι απρόβλεπτος στις κινήσεις μου...μόνο έτσι θα περισώσω ότι μπορώ...βγάζοντας τον απο το πρόγραμμα.
Ταπεινή μου άποψη είναι, ότι οι διαδηλώσεις και μαζικές κινήσεις αγριάδας (σπάσιμο βιτρινώ, αυτοκινήτων κάδων κλπ) έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο ασκήσεων, έχουν βρεθεί οι λύσεις...με λίγα λόγια είναι αναμενόμενες...
Η ελπίδα μου είναι ,οτι σαν λαός είμαστε απρόβλεπτοι και μπορεί να επαναστατήσουμε επειδή μας έβγαλαν μία τρίχα απο το ...φρύδι χωρίς να μας ρωτήσουν...αλλά μπορεί προηγουμένως να έχουμε δεχτεί αδιαμαρτύρητα ευνουχισμό...Δεν θα μπορέσουν τελικά να περάσουν αυτά που έχουν προγραμματίσει...τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα και τουλάχιστον όχι όλα... -
Χαλαρώστε λίγο και όταν ξαναβρείτε τη μιλιά σας, τα λέμε. Ο μικρός είναι άπαιχτος.
http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G ... r_embedded
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Χαλαρώστε λίγο και όταν ξαναβρείτε τη μιλιά σας, τα λέμε. Ο μικρός είναι άπαιχτος.http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G ... r_embedded
Ο τύπος πρέπει να έχει γονίδια γάτας, δεν εξηγείται αλλιώς....
... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... αδράνεια....βαρύτητα... τι είναι αυτά....
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ταπεινή μου άποψη είναι, ότι οι διαδηλώσεις και μαζικές κινήσεις αγριάδας (σπάσιμο βιτρινώ, αυτοκινήτων κάδων κλπ) έχουν γίνει πολλές φορές αντικείμενο ασκήσεων, έχουν βρεθεί οι λύσεις...με λίγα λόγια είναι αναμενόμενες...
Οι μαζικές κινήσεις αγριάδας και τα σπασίματα είναι απλά προβοκάτσιες για να θολώνουν τα νερά. Αν είχαν έστω και ψήγματα γνησιότητας οι 'στόχοι' θα ήταν άλλοι.
Δεν θα μπορέσουν τελικά να περάσουν αυτά που έχουν προγραμματίσει...τουλάχιστον όχι τόσο εύκολα και τουλάχιστον όχι όλα...
Ναι, αρκεί να έχουμε συνείδηση του τι συμβαίνει...
-
κάντε τον κόπο να το δείτε όλο.
http://www.youtube.com/watch?v=E231f5i5 ... r_embedded
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κάντε τον κόπο να το δείτε όλο.http://www.youtube.com/watch?v=E231f5i5 ... r_embedded
Για τον συγκεκριμένο κύριο καλά είναι να κρατάμε μικρό, πολύ μικρό καλάθι.
Αν κάνετε μια αναδρομή στην πορεία του και τις θέσεις που έχει στηρίξει π.χ. τα τελευταία 20 χρόνια θα δείτε ότι 'δένει το γλυκό'.
Σαφώς και έχει τους λόγους του που τα λέει αυτά, και σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται συμπόνια για την Ελλάδα. -
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Χαλαρώστε λίγο και όταν ξαναβρείτε τη μιλιά σας, τα λέμε. Ο μικρός είναι άπαιχτος.
http://www.youtube.com/watch?v=Cj6ho1-G ... r_embedded
Ο τύπος πρέπει να έχει γονίδια γάτας, δεν εξηγείται αλλιώς....
... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα... αδράνεια....βαρύτητα... τι είναι αυτά....
Ο κάθε αναβάτης τράιαλ μπορεί να τα κάνει αυτά, και τα κάνει στους αγώνες τράιαλ,αυτό άλλωστε είναι το αντικείμενο και η προπόνησή τους. Απλώς μερικοί (με πρωτοπόρο τον Χανς Ρέυ) είδαν ότι μπορούν να φέρουν το τράιαλ (ή το ορειβατικό ποδηλατο) πιο κοντά στο ευρύ κοινό γυρίζοντας τετοια βίντεο σε οικείο για τον πολύ κόσμο χώρο (πόλη), και δουλεύοντας έξυπνη σκηνοθεσία. Μπράβο τους.
-
αν καποιος το δει καπου μου το εκλεψαν καποια στιγμη απο το Σαββατο το πρωι εως την Κυριασκη το μεσημερι
-
πλακα κανεις..?
πηραν τπτ αλλο..? τι το πηραν να το κανουν... -
γκρεμισαν την πορτα.......... μαλλον παλιοσιδερα θα παει εκτος αν το πηραν ειδηση οτι ηταν 2000 16v και το πηραν για το μοτερ
-
ναι σιγα μην το πηραν χαμπαρι ...δουλευε κανονικα..?
κοντεινερ δεν πειραξαν εε..? -
δουλευε κανονικα μονο ρεταρε λιγο απο ρευμα ,κοντεινερ δεν πειραξαν........ακομα!!!!
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
αν καποιος το δει καπου μου το εκλεψαν καποια στιγμη απο το Σαββατο το πρωι εως την Κυριασκη το μεσημεριΩ ρε γμτ...
Από ότι βλέπω, με αυτό έκλεινες την πόρτα του κοντέινερ...μήπως ήταν η πρώτη κίνηση και η επόμενη είναι να ανοίξουν το κοντέινερ...αυτό να προσέξεις...
Το οικόπεδο έχει ρεύμα...μπορείς να βάλεις? -
-
οχι αργυρη εδω και δυο βδομαδες η πορτα tipo ειχε αντικατασταθει απο πορτα vw passat
Ευχομαι οποιος το πηρε να ηθελε το συγκεκριμενο για προσωπικα του ανταλακτικα και οχι να ξερουν ότι υπαρχει εκει ενα οικοπεδο με 10αυτοκινητα σκραπ
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]