-
Ουδεν σχολιο για το παραπανω θεμα ....
-
Το θεμα δεν ειναι πιος εκανε οτι εκανε πανω στο Αβερωφ, το θεμα ειναι ποιος το επετρεψε.
-
Από ότι φαίνεται, αρχικώς η άδεια είχε δοθεί για δεξίωση στα πλαίσια των Ποσειδωνίων.
Όμως και αυτό με αφήνει αντίθετο: οι εταιρικές εκδηλώσεις στα πλαίσια των Ποσειδωνίων δεν είναι εθνικές εκδηλώσεις, αλλά εκδηλώσεις προβολής (ουσιαστικά δημοσίων σχέσεων) της εταιρείας που τις διοργανώνει. Επομένως, ούτε και αυτές με βρίσκουν σύμφωνο κι ας αφήνουν κάποια χρήματα στο ΠΝ.
Θυμίζω ότι και στο μουσείο Ακρόπολης γίνονται εκδηλώσεις: προηγείται ξενάγηση, αλλά μετά δεν τρώνε αγκαλιά με τις Καρυάτιδες, αλλά στο εστιατόριο.
Εν προκειμένω, ακόμη και αν αρχικώς η άδεια είχε δοθεί για εκδήλωση των Ποσειδωνίων, σε μία ευνομούμενη χώρα, κάποιος θα έπρεπε να πάρει την ευθύνη να τη διακόψει. Στην Ελλάδα, όμως, αυτά δε γίνονται γιατί κανείς δεν τολμάει να αντισταθεί σε κάποιον ισχυρό (πλούσιο, πολιτικό κλπ). -
Μπέρδεψαν τα Ποσειδώνια με το Posidonion.
H χώρα έχει πια γεμίσει με ατομάκια που διαθέτουν σπονδυλική ευκαμψία, ιχθυακή αφωνία και μνήμη χρυσόψαρου, και για αυτούς δε μου καίγεται καρφάκι, αλλά τα έργα τους ( τις λαμογιές, την ανεπάρκεια, τη βλακεία τους και τους κουμπάρους ) τα πληρώνουμε όλοι.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Το θεμα δεν ειναι πιος εκανε οτι εκανε πανω στο Αβερωφ, το θεμα ειναι ποιος το επετρεψε.καποτε πρέπει να αναλαμβάνουμε και την ευθύνη που μας αναλογεί σαν άτομα και να μην φταίνε μόνο οι άλλοι.
-
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... Id=4527007
(το παρτάκι σας πείραξε τώρα, κομπλεξικοί ε κομπλεξικοί! )
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=4&artId=4527007(το παρτάκι σας πείραξε τώρα, κομπλεξικοί ε κομπλεξικοί! )
πτου γμτ και είχα κλείσει πρώτο τραπέζι πίστα.
-
-
-
Ως γνωστόν, το 'επιστέγασμα' της πορείας κάθε έλληνα σταρ είναι η εμφάνιση στο Ηρώδειο. Εϊτε πρόκειται για πραγματικό καλλιτέχνη, είτε για σκυλοτραγουδιστή.
Και επειδή το ΚΑΣ δεν ενθουσιάζεται πολύ με τις συναυλίες αυτές (λεφτά, όμως, χρειάζεται), εφευρέθηκε η φιλανθρωπική συναυλία: ο καλλιτέχνης δεν παίρνει αμοιβή, αλλά, εκ των υστέρων, βγάζει CD ('H Αννούλα στο Ηρώδειο') και κονομάει τα κέρατά του. Πέρσυ, αν θυμάμαι καλά, το ΚΑΣ είχε αρνηθεί το Ηρώδειο στην 'απόλυτη ελληνίδα σταρ'. Φέτος, όμως, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον παλμό του δυναμικού 'come back' (από τις αράχνες;) και ενέδωσε.
Τελικά, βέβαια, σημασία έχει και το πώς παρουσιάζει ο καθένας το θέμα του: ο Σαββόπουλος στο Ηρώδειο είχε βγάλει από μία τούρτα την Καλομοίρα. Αν ξεπεράσουμε το κατά πόσον και ο Σαββόπουλος ανήκει στο Ηρώδειο (ή το Ηρώδειο στο Σαββόπουλο), η προκλητική αυτή κίνηση πέτυχε απόλυτα το σκοπό της = την πρόκληση, αλλά δεν ξέρω πόσο ταίριαξε με το χώρο (και η τούρτα και η Καλομοίρα - γιατί άραγε να μη δώσουμε και στην Καλομοίρα το Ηρώδειο τώρα που έγινε σταρ;).
Και, εκεί, ξεκινάει και το περί ορέξεως: πού θα οριοθετηθεί το ποιός δικαιούται το Ηρώδειο;
Κάποτε είχε ενοχλήσει ο Goodman, αλλά σήμερα η ελληνική κοινωνία μπορεί να αποδεχόταν και τον Πασχάλη Τερζή. Ήδη, η Βίσση δεν ξεσήκωσε και τόση αντίδραση. -
Παντως οι συναυλιες δεν θα γινουν γιατι δεν υπαρχουν χορηγοι συμφωνα με το http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... Id=4527007 που εχει μπει και πιο πανω .
-
Ετσι κι αλλιώς αναφέρονται στην προηγούμενη χρονιά. Το δημοσίευμα είναι από τις 16/7/2009.
-
Στο κλίμα του Μουντιάλ:
-
Μια και δεν τα πάμε καλά στο ποδόσφαιρο, ας ασχοληθούμε με το νέο καλοκαιρινό άθλημα.
http://www.youtube.com/watch?v=Oe3St1Gg ... _embedded#!
Μετά, ο νικητής (ξέρετε ποιός) θα φέρει καλό κρασί και θα μοιράσει ψάρια ... -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Στο κλίμα του Μουντιάλ:Aυτο παει καλυτερα
-
Προκειται να ειναι κανενας απο τους ιστορικους στον Μπραλο το Σαββατο το απογευμα???
Ιωσηφ?? -
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Προκειται να ειναι κανενας απο τους ιστορικους στον Μπραλο το Σαββατο το απογευμα???
Ιωσηφ??μπορει να παω εγω γιατι τρεχει ενα εσκορτ μκ2 του φιλου μου του Παραδειση
-
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Ιωσηφ??μπορει να παω εγω γιατι τρεχει ενα εσκορτ μκ2 του φιλου μου του Παραδειση
Με το fiesta θα εισαι??
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Ιωσηφ??και την κυριακη.
-
Φίλος έχει ένα MGF και θέλει να του βρω κάποιο συνεργείο που να γνωρίζει καλά αυτό το αυτοκίνητο. Το εξουσιοδοτημένο της Rover (κάπου στο Μαρούσι δεν ήταν) υπάρχει ακόμα?
Έχετε τίποτα να μου προτείνετε?
Έχει κόλλημα με το να είναι συνεργείο που να ήταν εξουσιοδοτημένο όσο η MG/ROVER υπήρχε.
ACE CAFE-Το καφενείο των "ιστορικών" [#2]